iHerb.com

Keskustelu osiossa 'Terveys & hyvinvointi' , aloittajana KK8, 09.02.2012.

  1. KK8

    KK8 Guest Guest

    Liittynyt:
    29.09.2010
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitkästä aikaa uudelle asiakkaalle 10 dollarin alennus yli $40 tilauksesta.
    Offer Ends: Wednesday, November 1st, at 10:00 a.m. PST.
     
    Viimeksi muokattu: 25.11.2017
  2. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    ^ Eikös 35,70eur (postikuluineen) ole raja ettei jää tullin hampaisiin?

    Asia selviää tuolta linkkaamasi sivustolta "iHerb Perusinfo" kohdasta.
     
  3. KK8

    KK8 Guest Guest

    Liittynyt:
    29.09.2010
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
  4. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Kun noista Omega kolme -rasvahapoista on tohkattu jo vuosikausia, niin onko iHerbissä jotain suositeltavaa pilleriä, jota voisi popsia?
     
  5. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Now Foods -merkkiä suosin ainakin itse ja harvassa vitamiinilajikkeessa valitsen muun merkkistä (yleensä vain silloin, kun Now Foodsilla ei ole valikoimissa). Tosin iHerbiltä en enää osta mitään, kun Vitacostilla on kovemmat ja useammin tarjolla olevat alet, enkä jaksanut muutenkaan enää tuota iHerbin alati muuttuvaa toimitustapahässäkkää.
     
    nepa tykkää tästä.
  6. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tuli tehtyä pitkästä aikaa tilaus iHerbiin, kun Vitacostin valikoimasta ei sattunut löytymään tuotetta X. Kehitystä oli tapahtunut, sillä halvin toimitus oli todella halpa ja sen sai lopulta ilmaiseksi, kun lisäisi tavaraa ostoskoriin. IHerb näkyy ottaneen käyttöön myös ns. Shipping Saver -tuotteet, joita saa yksittäin tilattuna halvemmilla (jopa ilmaisilla) postikuluilla. Sen tosin huomasin, että esim. Now Foodsin teepuunöljyä, jotka kuuluvat Shipping Saver -tuotteisiin, ei saa halvimmalla toimituksella Suomeen johtuen juuri tuotetyypistä, mikä on siinä mielessä mielenkiintoista, että toisalta merkiltä kyllä sai vastaavaa tuotetta halvimpaan toimitukseen.

    Edelleen taidan suurimmat lisäainetilaukset jättää Vitacostin 20-25%:n aleihin, mutta iHerbin asiakkaaksi voisin satunnaisten ja akuuttien ostosten kohdalla palata.

    PRO TIP: Vanhan liiton nettitilaajat tietävät, että useimmiten kannattaa säilyttää alkuperäinen valuutta nettikaupassa, vaikka tarjolla olisi euroilla maksaminen. Testasin tätä iHerbillä katsoen ensin kaupan ehdottoman euromäärän, vaihtaen sitten valuutaksi dollarit ja tehden tilauksen luottokortille Paypalin kautta (maksuvaiheessa valitsin vaihtoehdoksi sen, että luottoyhtiö tekee muunnoksen dollareista euroiksi Paypalin sijaan, sillä Paypal tunnetusti ottaa omansa välistä). Verkkopankista sitten muutaman päivän päästä selvisi, että muunnettu summa oli vajaa parikymmentä senttiä korkeampi kuin iHerbin eurosumma. Näin ollen, ellei tämä ollut nyt jonkinlainen poikkeustilanne, suosittelen tekemään ostokset euroina, sillä iHerb ei näytä vetävän välistä yhtä paljon kuin luottoyhtiö.