Topfield ongelma

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana maker33, 29.06.2015.

  1. maker33

    maker33 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.12.2012
    Viestejä:
    91
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hankin ensimmäisen Topfield merkkisen tallentavan digiboxin ( CRC-1410TC ) ja ainakin alun käyttökokemukset ovat perin ristiriitaiset. Käyttö tuntuu aikaisempiin boxeihin tottuneina hieman oudolta ja kömpelöltäkin.

    Esimerkiksi ajastintallentaminen suoraan EPG:sta. Ensimmäiset tallennukset menivät ohi kun en tajunnut että pelkkä EPG kautta ohjelman merkitseminen ( P ) ei ohjelmaa vielä tallentanutkaan tallennettavien listalle, vaan piti vielä erikseen käydä näppäämässä että tämä ko. ohjelma vielä tallennetaankin ( R ).

    Varsinainen ongelma on se että kun olen ajastanut ohjelmia EPG:sta ja boxi on valmiustilassa. Katselen TV:ta sen oman virittien kautta, niin yht.äkkiä Topfieldin aloitettua tallentamisen "lähetys" siirtyykin tulemaan Topfieldin kautta? Ja kun yritän mennä takaisin TV:n omalla kaukosäätimellä katsomaan TV:n alkuperäistä ohjelmaa, niin en pääse. Topfield ilmoittaa keskeytetäänkö tallennus??

    Eikö Topfieldiä saa toimimaan ikään kuin taustalla tallentamassa ohjelmia riippumatta siitä katsellaanko TV:ta vai ei? Onko asetuksissa jokin pielessä?

    Meillä pääasiassa kuitenkin tykätään katsoa ohjelmia suoraan TV:n oman virittimen kautta ja tallentava digiboxi toimii nimenomaan vain ohjelmia tallentavana ja toistavana välineenä. Vaimo varsinkin, ei suostu koko digiboxiin ja sen kaukosäätimeen edes tarttumaan.
     
  2. Kojo

    Kojo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.07.2013
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Asetukset pielessä. Laita asetuksita niin että Toppy ei ohjaa muita laitteita.
     
  3. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 703
    Saadut tykkäykset:
    362
    Paina sitä REC-näppäintä EPG:ssä haluamasi ohjelman kohdalla niin tulee suoraan tuo R. Toisella REC-näppäimen painalluksella pääset muokkaamaan ajastuksen asetuksia. Ks. manuaali. (OK-näppäimellä tulee ensin P (powered-on) ja sitten R (recording).)
     
  4. maker33

    maker33 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.12.2012
    Viestejä:
    91
    Saadut tykkäykset:
    0
    No ei tuolta Toppyn asetuksista löydy mitään ohjaukseen liittyvää. Aika kökkösiltä vaikuttaa muutenkin nuo asetusvalikot ja vaihtoehdot. Näkee, ettei noihin digiboxeihin ja niiden softiin kovinkaan paljoa panosteta, kertakäyttökamaa muutenkin.