DNA:n kaapeli-tv Welhoksi

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana h-p, 09.05.2011.

  1. DNA Welho ISP

    DNA Welho ISP Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2014
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ilmeisesti olet tekemässä ohjetta: Kuvalliset ohjeet Wmail tietojen siirtoon Gmail järjestelmään

    Ja ohjeessa kohta: 8. Lisää sähköpostiosoitteesi ja alla luetellut muut asetukset

    Huomasin, että ohjeessa kaksi pykälää ylöspäin on virhe. Tilit asetuksista ei pidä valita kohtaa ”Lisää toinen omistamasi sähköpostiosoite”. vaan kohta "Lisää omistamasi POP3-sähköpostitili". Ilmeisesti olet kuitenkin tämän löytänyt, mikäli näet tarkalleen saman valinnan mitä ohjeessa.

    Testasin äsken ja sähköpostin haku toimi itsellä hyvin. Wmail puolella oli pop sallittu, jolloin wmail asetuksissa lukee: Tila: POP on käytössä kaikille viesteille

    POP palvelin on oikein, portti 995 on oikein ja kohta "käytä SSL....." pitää olla valittuna. Tämän jälkeen kaikki menee läpi, tilit kohtaan tulee teksti "haetaan sähköpostia" ja sähköpostit tulevat gmail tilille.


    Voitko tarkistaa, että varmasti on näkyvissä "Tila: POP on käytössä kaikille viesteille" wmail puolella.
     
  2. DNA Welho ISP

    DNA Welho ISP Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2014
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vastuulleni ei kuulu WBOX, mutta välitän pyynnön tästä eteenpäin.
     
  3. DNA Welho ISP

    DNA Welho ISP Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2014
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    71 dB: Testasin tässä aamulla duunissa, meilin haku ei toimi jos Wmail asetuksissa pop on kielletty. Tosin virheilmoitus pitäisi olla "Palvelin estää POP3-käytön tällä käyttäjänimellä ja salasanalla." mikäli tuo POP on estetty.

    Ohjeet on nyt päivitetty, tässä varmaan jokunen tunti menee, että ne tulevat nettisivulle näkyviin
     
  4. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    No, homma ei annetuilla ohjeilla toimi. Antaa olla, luovutan. On sitä muutakin elämää kuin selvittää internet-operaattorille palkatta asioita, jotka kuuluvat heille. Älkää ihmetelkö, jos harkitsen kaksi kertaa, ennenkuin otan palveluitanne. Ne kun saattavat loppua milloin tahansa "vähäisen käytön takia" ja taas on harmia. Kiitos kumminkin yrittämisestä. :thumbsup:
     
  5. DNA Welho ISP

    DNA Welho ISP Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2014
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    En mä näin helposti luovuta :)

    Pikkuisen googlaamalla ja testaamalla vika löytyi:

    Sinulla on valittuna kohta jätä haetun viestin kopio palvelimelle.

    Google ei tue tuota ominaisuutta, joten ruksi pitää ottaa tuosta kohdasta pois.

    Päivitetään ohjeet huomenna kunhan duunin pääsen
     
  6. Kaitzu

    Kaitzu Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 498
    Saadut tykkäykset:
    41
    Tätä itsekin tässä hieman mietin, ensin lähti itseni käyttämät uutisryhmät, nyt kotisivut. Mitä seuraavaksi, muutkin sähköpostit (wmail:n lisäksi)?

    Taidan jättää osan laskuista maksamatta, vedoten vähäiseen käyttöön ;)
     
  7. DNA Welho ISP

    DNA Welho ISP Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2014
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä voi tietysti kuulostaa siltä, että tässä päässä sumutetaan, mutta laitan silti, ehkä tämän joku uskoo :)

    News-, Kotisivutila- ja Wmail-palveluja käytti ihan oikeasti uskomattoman pieni määrä ihmisiä, suomen mittakaavassa voitaisiin puhua todella pienestä kirkonkylästä. Liittymämäärä meillä on lähes 2.5 miljoonaa.

    Jos / kun jotain palvelua käytetään paljon, sitä ei lopeteta. Tällaiset lopetukset kuitenkin heikentävät asiakastyytyväisyyttä ja lisäävät asiakaspakoa. DNA taas elää siitä, että meillä on (tyytyväisiä) asiakkaita, jotka maksavat laskuja. Eli jos jotain palvelua oikeasti käytetään, ei meidän kannata sitä lopettaa, koska lopetuksen sivutuotteena aina lähtee muutamia asiakkaita :(

    Meidän vanhempia sähköpostipalveluita käytetään paljon ja siten voin suoraan sanoa, että emme missään nimessä suunnittele welho.com, dna-internet tmv sähköpostipalvelun lopetusta. Kaikki asiakkaat, joilla on toimivia ja käytössä olevia sähköposteja, voivat jatkaa näiden osoitteiden käyttöä myös tulevaisuudessa.
     
  8. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Okay, tulen juuri vanhempien luota. Wmailissä lyötiin kaikki postit lukemattomiksi ja gmailissä määriteltiin wmail uudestaan huolella. Toimi! :)

    Kiitos vaan sinnikkäästä auttamisesta. :thumbsup:

    Porukka häärii Twitterissä ja Facebookissa. :rolleyes:

    Eilen sain sähköpostia eräältä tyypiltä, joka kyseli poistuneiden kotisivujeni perään. Kotisivuilleni oli siis ainakin yksi kiinnostunut lukija.

    Joskus kannattaa pitää myös niitä vähemmän käytettyjä palveluja. Yle lähettää viittomakielisiä uutisia, vaikka kuulovammaisuus on vähäistä. Pitäisikö meillä olla sitten vaikka Yle-verolla ylläpidetty kansan käytettävissä oleva kotisivupalvelu? Kuinka kallista "vähän käytetyn" kotisivupalvelun ylläpito voi olla? Jo pelkästä lopettamisesta tulee tiedotuksineen kustannuksia (ja negatiivista mainosta).

    Toivotaan näin.
     
  9. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    Joo olen huomannut, irtisanoin laajakaistanne 2,5 vuotta sitten pakosta kun taloyhtiössä siirryttiin toisen operaattorin kuituun mutta @dnainternet.net sähköpostiosoitteeni toimii edelleen :p

    Miksi DNA lopetti vanhan keskustelupalstan ja bittitaivaaseen päätyi satoja hyödyllisiä postauksia jossa käyttäjät auttoivat toinen toisiaan, tämäkö on hyvää asiakaspalvelua?
    Koska saa tilattua sellaisia maksullisia kanavia joita haluaa katsoa? Haluan neljä maksullista HD-kanavaa sopivaan hintaan, mutta tarjoatte väkisin kahdeksan, ei kaupassakaan työnnetä ostosten jatkoksi jotain että kun on vaan pakko ostaa vaikka ei halua.
    Paikallinen operaattori Kuituanet välittää teidän signaalianne ja kanavapaketit on samat paitsi tarjoukset vähän huonommat kuin teillä.
     
    Viimeksi muokattu: 28.01.2014
  10. h-p

    h-p Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.03.2007
    Viestejä:
    863
    Saadut tykkäykset:
    0
    Asiaan liittyvä youtube-linkki: http://www.youtube.com/watch?v=HAo5GgaJmsA
    :D
     
  11. DNA Welho ISP

    DNA Welho ISP Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2014
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aloitimme uuden palstan: tuki.dna.fi. Tavoitteena oli nostaa keskustelun määrää, parantaa ulkoasua sekä nostaa mahdollisuuksia löytää asiakasta kiinnostavat aiheet. Sanoisin, että tavoitteet onnistuivat aika hyvin. Haittana kyllä oli, että vanhat keskustelut menetettiin.

    Kiitos palautteesta, välitän eteenpäin kanavapaketeista vastaavalla henkilölle.


    Omalla vastuulla on liikkuva laajakaista ja siihen liittyvät asiat (laitteet, liittymät, lisäpalvelut) sekä ISP palvelut. Näistä jos kysyy, voin suoraan tarjota vastausta, muissa asioissa voin vain välittää viestin :)
     
  12. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    :thumbsup:
    Customer is always our bitch, juuri noin.

    Niin tosiaan haittana oli että tuhannet postaukset joista moni olisi löytänyt hakemansa tiedon vaikkapa Googlella menetettiin.
    Jotenkin olisi ymmärtänyt jos olisi siirrytty kunnolliseen keskustelusoftan käyttöön ja siirretty sinne vanhat keskustelut, mutta ilmeisesti siellä oli niin paljon yritykselle kiusallisia viestejä että haluttiin puhdistaa pöytä samalla.

    Kun vanha keskustelupalsta avattiin laitoin samasta asiasta palautetta ja se luvattiin viedä eteenpäin, mitähän siitä on aikaa...hmm...joitakin vuosia...ja mitä on tapahtunu, ei mitään.
    Silloin aspanne vastasi että malttia, iso laiva kääntyy hitaasti. Pelkään pahoin että ajaa karille ennen kuin ehtii kääntyä.
    En ymmärrä logiikkaa että pakkomyydään vaikkapa kahdeksan kanavan pakettia jolloin moni jättää koko paketin tilaamatta kuin tarjoamalla vaikkapa juurin neljän kanavan paketin voi monikin sellaisen ottaa jos hinta on kohtuullinen (esim. 8 kanavaa 25 euroa, 4 kanavaa 15 euroa).
    Selityksenä saa usein että paketit on valmiiksi paketoituja, DNA HD Mix ei ainakaan sellainen ole kun saa kerran itse päättää kanavatkin.
    Neljän kanavan HD Mix olisi enemmän kuin tervetullut.

    Niin nämä eivät ole vastuullasi, ymmärrän toki, mutta vaikka olisikin niin en usko että mitään tapahtuu, anteeksi pessimistisyyteni mutta on vaan usko loppunut asiakkaan kuuntelemiseen ja jopa toiveiden toteuttamiseen.
     
    Viimeksi muokattu: 29.01.2014
  13. hhelminen

    hhelminen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.07.2006
    Viestejä:
    887
    Saadut tykkäykset:
    14
    Samaa mieltä olen minäkin kanavapaketeista, liikaa kanavia.
    Itse olen nyt tilanteessa että on vain kaksi kanavaa jotka kiiinostaa, MAX ja Discovery, Discoveryä katson joskus ja MAX kanavalta on tullut seurattua vain Formuloita ja Rallia.
    Nyt kun MM Ralleja ei näytetä MAX kanavalla aletaan olla tilanteessa että pelkistä formuloista ei tuota 26€ hintaista pakettia enään kannata pitää (koska näen Formulat suorana myös RTL kanavalta ilmaiseksi).
     
  14. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 750
    Saadut tykkäykset:
    537
    DNA Welho ajoi juuri uudet lähetysparametrit kaapeliverkkoonsa. Oulun seudulla perus HD-kanavat on nyt fiksummin järjestelty, muttei vieläkään täydellisesti. Olisivat nyt laittaneet Nelosen ja Foxin samaan nippuun, niin kahden virittimen bokseilla olisi pärjännyt täydellisesti.

    Kaikki neljä Yle HD-kanavaa ja MTV3 HD: 290 MHz
    Nelonen HD: 258 MHz
    FOX HD: 386 MHz

    Kaikki ovat QAM256 ja symbolinopeus on 6900.

    Selvä parannus aikaisempaan, jolloin perus HD-kanavat olivat viidessä eri nipussa. Nyt siis kolmessa nipussa.
    Aikaisemmin käytössä oli 6875 symbolinopeus ja MTV3 HD oli QAM128 muksissa.
     
    Viimeksi muokattu: 27.05.2015
  15. Noita

    Noita Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.01.2004
    Viestejä:
    206
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olipa hyvä päivitys kun Ylen kanavat katos kokonaan :p

    Löyty toki boksin resetoinnin jälkeen.
     
  16. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 703
    Saadut tykkäykset:
    362
    No olipahan päivitys. Ainoa perus HD-kanava joka näkyy kunnolla itsellä päivityksen jälkeen on Nelonen HD. Muksi jossa on Yle HD ja MTV3 HD näkyy joten kuten, mutta pikselöityy välillä. FOX HD ei näy ollenkaan, tai no joskus päivittyy still kuva... Ja numerointi piti muuttua selkeämmäksi, FOX HD on nyt ylhäisessä yksinäisyydessään numerolla 1006. Ilman päivitystä ei mitään ongelmaa millään HD kanavalla...
     
  17. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 750
    Saadut tykkäykset:
    537
    FOX HD numero on edelleen 32. Tehdasasetusten palautus ja uusi viritys kehiin. Boksi sekoilee.
    Täällä meni kyseinen parametrivaihto täydellisesti putkeen sekä Humax wboxilla että Sonyn telkulla.
     
  18. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 703
    Saadut tykkäykset:
    362
    Jep. Uudella haulla FOX HD palautui omalle paikalleen. Mutta laatu ei parantunut. Signaalin tasot ovat ok, mutta laatu on FOX HD:lla täysin nollassa, YLE HDt + MTV3 HD puolen välin yläpuolella (eli ajoittain näkyy pikselöintiä), Nelonen HD ja MAX HD täysi laatu. En käsitä kun aikaisemmin kaikki HDt näkyi ok. Pitää vissiin hommata joku cable guy katsomaan mikä tässä nyt yhtäkkiä alkoi mättää. Taajuudet, modulaatio, ja symbolinopeus näyttää olevan samat kuin mitä itsekin raportoit.
     
    Viimeksi muokattu: 26.05.2015
  19. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 750
    Saadut tykkäykset:
    537
    Jotain taajuusselektiivistä häiriötä. Voi johtua jopa joissain tapauksissa huonosta antennikaapelista tai liittimistä. Itselleni sattui tavallaan täysin päinvastoin, kun YLE1 HD, Teema HD ja Fem HD sijaitsivat aikaisemmin omassa kämpässäni häiriöherkkällä 162 MHz taajuudella. Tosin häiriötä oli vain silloin, kun kytkin Raspberry Pin poverin seinään. Eli häiriöt tulivat tuosta poverista ja häiritsivät vain mainittua taajuutta. Kokeilin jopa kahta eri virallista Raspipoveria (1,5 ja 2,0 A) ja molemmat antoivat häiriötä. Noksun 1A laturi sen sijaan ei antanut häiriöitä.
     
  20. Molle

    Molle Sore wa himitsu desu Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2000
    Viestejä:
    1 093
    Saadut tykkäykset:
    68
    Täällä pääkaupunkiseudulla sama on luvassa 9.6.