DNA:n kaapeli-tv Welhoksi

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana h-p, 09.05.2011.

  1. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Näköjään näin tosiaan on. Mutta ainakin tällä hetkellä tuolla 100,5 MHz taajuudella on äänelaatu aivan luokatonta, kauhea yliohjaus äänessä, kun taso laskee, niin se on kuunneltavaa, mutta muuten lähes koko ajan yliohjaus on niin voimakasta, ettei tuota voi kuunnella.
    Mitä ihmettä siellä oikein sähelletään??? Tai tiedotetaan tai jätetään tiedottamatta?
     
  2. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Basson sivuilta löytyi tällainen kysymys ja vastaus:
    Eli tuo 100,5 lienee joku sattumanvarainen epävirallinen taajuus ja Basso ei virallisesti enää kuulu Welhon kanavavalikoimaan radiopuolella... :hitme:

    Tällaisen viestin kommenteista tuo löytyi:
    Eli vaihtoehdoiksi tänne jää siis kuunnella Bassoa vain joko jostain matkaradiosta tai autossa taajuudella 102,4 MHz tai nettistriiminä. Aika lailla taaksepäin mentiin siis, uudistutaan ja samalla iso osa kuuntelijoista heitetään "roskiin" ja yhtäkkiä täällä pk-seudulla tilanne onkin sama kuin se oli viime vuonna jossain peräkylällä että Bassoa kuuli vain netin kautta... Enkä minä voi kuunnella tuota 102,4 taajuutta edes autossa, kun sen jenkkiradio virittyy vain parittomille taajuuksille... :(
     
  3. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Ihan aito ongelma vai vain muodikasta uusavuttomuutta? Mikä estää laittamasta virittimeen / viritinvahmistimeen kiinni FM-antennin? :)

    Pähkäilen muuten paraikaa juuri itsekin, että kytkisinkö viritinvahvistimen Welho-DNAn verkkoon vai laittaisinko vain FM-antennin ja taidan päätyä jälkimmäiseen.
     
  4. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    No estäisikö vaikka se, ettei ole FM-antennia, kun on tuo kaapeliliittymä. Vaihtoehtona toki on jonkun sisäantennin, kuten lanka-antennin tai piiskan tms. käyttäminen, mutta kun niistä on kokemusta juuri ihan niin tarpeeksi, etten moista kaipaa. No nyt ei tuolla 100,5 taajuudella ole enää sitä pahaa yliohjausongelmaa joka oli eilen. Lieneekö tuo sattumaa että yleensä kuuluu kun Basso on ilmoittanut että he ovat luopuneet Welhon kaapelista kalliin hinnan vuoksi.
    Lanka/piiska-antennilla sisällä on se ongelma, että eri kanavat lähettävät eri mastoista ja eri polarisaatioilla ja sitä saa olla säätämässä koko ajan jos vaihtaa kanavaa virittimestä. Ei tuo nyt ole ongelma enää jos tuo 100,5 toimii jatkossa kunnolla.
     
  5. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Tänään loppu Bassoradio kuulumasta DNA Welhossa.:OI

    Tosi hyvin lähti vuosi käyntiin. :OI

    S**tana! :OI
     
  6. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Joo, pelkkää suhinaa. Mutta niinhän se oli tuolla Basson sivuilla sanottu että DNA/Welho on kuulemma liian kallis ja heille on tärkeämpää lähettää ohjelmaa johonkin Jyväskylään tai Ouluun missä porukka ei varmaan edes arvosta kunnon musiikkia... Ja kaikenmaailman lanka-antennit ei kuulu kyllä nykyaikaan kotioloissa, kun kaikki muut kanavat tulevat kaapelista, enkä niitä lanka-antennin suhinoita tosiaankaan kaipaa enää, niistä on kyllä tullut kärsittyä aiemmin ihan tarpeeksi.

    Luulisi, että tässä olisi kyse DNA:n/Welhon palvelusta asiakkailleen, mutta haista p:tä tulee sitten vissiin DNA Welhon kaapeliverkon piirissä oleville Basson ystäville sekä DNA:lta että Bassolta. :(

    Nettistriimi siis jäi jäljelle, eli nyt tosiaan Stadissa ollaan samassa tilanteella kuin jossain Pihtiputaalla aiemmin Bassoradion suhteen. Monessa paikassa ei edes kuulu kunnolla nuo sisäantennit.

    Itse en radiosta kuuntele juuri kauheasti muuta kuin Radio Helsinkiä, Bassoradiota tai Yle Puhetta, joista viimeinen meni vuodenvaihteessa pilalle kun sieltä lopetettiin monta mielenkiintoista ohjelmakonseptia ja tilalle tulee urheiluselostuksia ja nyt meni Bassokin. Kohta varmaan menee Radio Helsinkikin... Kyllä tämä on taaksepäin menevää kehitystä.
     
  7. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Taas ärsyttää kunnolla DNA:n touhu.

    Puoli vuotta sitten ilmoittivat lopettavansa kotisivupalvelun ja nyt se sitten onkin lopetettu. Eivät edes neuvoneet, mistä saisi korvaavan palvelun. Nyt vaivalla tekemäni kotisivut ovat kovalevylläni "tyhjän panttina". :OI

    Nyt DNA väittää lopettavansa wmail.fi -palvelun. Minulla on onneksi gmail mutta vanhemmillani on wmail. Pitää valita joko Gmail ja DNA:n oma sähköposti. Ovat mukamas lähettäneet tietoa sähköpostitse, mutta vanhempani eivät löydä mitään edes spammikansiosta! Sattumalta huomasin DNA:n sivuilta!

    Ihme paskafirma! :OI
     
  8. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    DNA:n "loistava" toiminta wmailin suhteen:

    - Väittävät että asiasta on tiedotettu sähköpostitse. Ei ole ainakaan vanhempiani.
    - Isäni kävi tänään Sanomatalossa kysymymässä asiasta. Ensimmäinen kaveri ei tiennyt asiasta mitään (!). Toinen kaveri väitti ettei tarvitse tehdä mitään (!). http://tuki.wmail.fi/ mukaan pitää tehdä jotain eli siirttä vaikka gmailin käyttöön ja siirtää vanhat postit sinne.
    - Isäni soitti asiakaspalveluun, jonka mukaan jotain pitää tehdä. Useat muutkin ovat sinne kuulemma soitelleet ihmetellen.

    Tämä koko homma on DNA:n puolesta hoidettu ihan päin p*rsettä. Tämä on suorastaan oppikirjaesimerkki, miten tiedotusta ja asiakkaista huolehtimista EI PIDÄ HOITAA. Mikä näitä firmoja oikein riivaa, kun alkeellisimpiakaan asioita ei osata tehdä oikein?

    :OI :weep: :sleep: :( :eek: :grr: :mad:
     
  9. DNA Welho ISP

    DNA Welho ISP Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2014
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aluksi pahoittelut, että tiedotus ja tuotetieto ei ole ollut ajan tasalla kaikissa palvelukanavissa.

    Kotisivutila-palvelussa emme halunneet suositella yhtä palvelutarjoajaa, koska se olisi voinut antaa käsityksen, että DNA Welho on yhteistyössä suositellun palveluntarjoajan kanssa. Yhteistyökumppaneita ei ikävä kyllä ole. Vastaavia palveluita on tarjolla monelta toimijalta hyvin erilaisissa hintaluokissa. Syynä lopetukseen oli palvelun erittäin vähäinen käyttö.

    Wmail-palvelun lopetus on kesken. Palvelu tullaan lopettamaan 3.3.2014. Tuki.wmail.fi sivulla mainitaan vielä väärä vanha päivämäärä 3.2, kyseessä inhimillinen virhe, korjaantuneet toivottavasti tässä viikonlopun aikana.

    Tämäkin palvelu lopetetaan erittäin vähäisen käytön takia.

    Voin henkilökohtaisesti sanoa, että olisimme halunneet viestiä lopetuksesta jo viime vuoden lokakuussa eli samalla tavalla kun Kotisivutila-palvelun kanssa: viesti 6kk etukäteen. Erinäisten syiden takia viestintää ei ole päästy aloittamaan.

    Viimeinen este, joka edelleen estää viestinnän aloittamisen, on järjestelmävirhe. Järjestelmävirhe on tällä hetkellä näkyvissä minunpalvelussani: sen takia asiakkaalla saattaa virheellisti näkyä etunimi.sukunimi@welho.com osoite, vaikka oikeasti asiakkalla on käytössä vain etunimi.sukunimi@wmail.fi osoite. Viestintä aloitetaan, kun virhe on korjattu.

    Vanhempasi eivät ole saaneet sähköpostia. He tulevat saamaan useita sähköposteja, kirjeen ja SMS-viestin. Viestintä päästän näillä näkymin aloittamaan 3.2 maanantaina sähköpostilla.

    Sähköpostin ja kirjeen sisältö tulee olemaan täysin sama kuin tuki.wmail.fi sivulla, sillä poikkeuksella, että kirjeessä mainitaan toimenpideohjeiden löytyvän tuki.wmail.fi sivulta (kirjeessä ei ole järkevää antaa lataus-urlia suoraan).

    Tuki.wmail.fi sivulla on kerrottu mitä vanhempiesi tulee tehdä:

    Vaihtoehto 1: Olen valmis luopumaan wmail.fi sähköpostiosoitteesta, enkä tarvitse uutta sähköpostiosoitetta.

    Vaihtoehto 2: Olen valmis ottamaan käyttöön uuden sähköpostiosoitteen, mutta haluan siirtää sinne kaikki nykyiset wmail.fi tietoni

    Vaihtoehto 3: Halua jatkaa nykyisen wmail.com sähköpostiosoitteen käyttöä.

    Tuki.wmail.fi sivulle on laitettu lopetusinformaatio näkyviin sen takia, että wmailin hallinta on jouduttu poistamaan minunpalvelustani. Jos joku asiakas menee minunpalveluuni ja ihmettelee miksi ei voida luoda uusia laatikoita, hän näkee syyn heti etusivulta. Tällä tavalla haluamme kertoa avoimesti, mitä seuraavaksi on tapahtumassa.

    Asiakaspalvelun intrassa on kaikki sama informaatio mitä olen tässä kirjoittanut + aika tavalla lisää tietoa. Olen erittäin pahoillani, jos asiakaspalvelu ei ole kyennyt antamaan isällesi oikeaa tietoa. Otan asian puheeksi maanantaina ja toivon, että asian tietoisuutta nostetaan kiinteän puolen asiakaspalvelussa.

    Tuotteisiin liittyvissä tukiasioissa kannattaa aina kääntyä asiakaspalvelun puoleen. Myyntipisteet ovat hyviä paikkoja jos tarvitsee tietoa myynnissä olevista tuotteista, niiden ominaisuuksista ja haluaa ostaa tuotteita. Myynnillä on kuitenkin usein kädet täynnä myyntitapahtumia ja siten he eivät aina tiedä vanhojen tuotteiden muutoksista ja lopetuksista. Tietoa on vielä hankalampi saada perille, jos asia koskee erittäin pienen ryhmän palveluja.

    Myynnillä kyllä on käytössä kaikki sama info kuin asiakaspalvelussa ja siten tässä ja kaikissa muissa tapauksissa heidän olisi pitänyt kyetä tarjoamaan kaikki yllä oleva tieto intran avulla.

    Toivottavasti yllä oleva edes hieman valoi uskoa siihen, että asioita on mietitty.

    T: Ville / DNA Welho ISP palvelut tuotevastaava
     
  10. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 703
    Saadut tykkäykset:
    362
    Mielestäni olisi vähintäänkin kohtuullista, että kun viestintää ei ole teidän omista virheistä johtuen päästy aloittamaan ajoissa, myös palvelun lopettamista siirretään siten, että kun viestintä viimein alkaa 3.2, niin palvelu olisi vielä käytössä 6kk sen jälkeen. On mielestäni aika kohtuutonta lopettaa sähköpostipalvelu 1kk varoajalla.
     
  11. DNA Welho ISP

    DNA Welho ISP Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2014
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaikki wmail.fi asiakkaat voivat halutessaan jatkaa saman wmail.fi sähköpostin käyttöä myös 3.3 jälkeen, mutta järjestelmä vaihtuu Googlen Gmail järjestelmästä DNA Welhon järjestelmään.

    Jokaiselle asiakkaalle luodaan automaattisesti wmail.fi sähköpostiosoite DNA Welhon järjestelmään. Postisiirtoa ei kuitenkaan tehdä, vaan asiakkaan pitää tehdä itse siirto, jos hän haluaa säilyttää vanhat postit.
     
  12. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    DNA Welho ISP:lle kiitos aktiivisuudesta tällä foorumilla ja siitä että valitukseni otetaan vakavasti. :)

    Ihme juttu, kun normaalit palvelut (sähköposti, kotisivut) lopetetaan "erittäin vähäisen käytön takia". Mitä ovat ne palvelut, jotka ovat suosittuja? Ilmeisesti sitten jotain nuorison höpöhöpöjuttuja, joille ei meikäläisellä ole mitään käyttöä. Vanhemmilleni tarjottiin juurikin wmail-sähköposti muutama vuosi sitten, kun heidän taloyhtiönsä otti DNA Welhon talonetin. Nyt sitten "erittäin vähäisen käytön takia" homma muuttuu. Teitte liiketaloudellisen virheen ja kaadatte sen asiakkaidenne niskaan. :thumbsup:

    Olen jo ehtinyt aloittamaan vanhempieni kanssa (he ovat eläkeläisiä ja tarvitsevat apua tällaisissa asioissa) sähköpostien muuttamisen gmail-osoitteeksi. Jostain syystä sähköpostien siirto wmailistä gmailiin ei onnistu ohjeitanne tarkasti noudattaen, tulee virheilmoitus. Tätä on teiltä joku kysynyt jo kolmisen viikkoa sitten, mutta vikaa tutkitaan edelleen. Vanhempani joutuvat lähettämään sähköpostinsa yksitellen itselleen uuteen osoitteeseen. Vaiva ja hämmennys on ollut suuri. Lisäksi sitten joka pirun paikkaan pitää ilmoittaa uusi email-osoite. Aikaa on kulunut tämän "sotkun" takia.

    En väitä etteikö asioita ole mietytty. Toteutus on vain ollut toistaiseksi heikko. Toivottavasti saatte DNA:lla pasmat järjestykseen ja inhimilliset virheet kuriin, jotta tämä farssi saadaan kaikkien wmail-asiakkaidenne kohdalla onnelliseen päätökseen.
     
    Viimeksi muokattu: 24.01.2014
  13. DNA Welho ISP

    DNA Welho ISP Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2014
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yleinen markkinatilanne:

    Ihmiset eivät enää kysy operaattoreilta perinteisiä ISP palveluja (esim kotisivutila, shell, sähköposti, news-palvelimet). Sähköposteja toki on käytössä, mutta vanhoilla asiakkailla. Uusilla asiakkailla on sähköpostit entuudestaan ja jos ei ole, palveluna suositaan operaattoririippumattomia kuten gmail.fi. Vanhoja palveluja on lopetettu kun ei edes riitä vanhoja asiakkaita niitä käyttämään (kotisivutila, news).


    Ongelmasta:

    Sain pari viikkoa sitten työpöydälle ongelman, jossa gmailiin yritettiin hakea wmail posteja. Ehkäpä tämä sama tapaus? Ratkaisuna saattaa olla wmail ohjelmassa kohta asetukset > tilin asetukset > salli pop (ulkomuistista, yritän muistaa tarkistaa huomenna).

    Laitoin ratkaisuehdotuksen aspalle, mutta en koskaan saanut tietää toimiko tuo vai ei. Testitilillä tuo asetus oli kohdassa pop, jäänyt siitä tilanteesta kun tein ensin wmail > welho.com testisiirron ja vasta sitten wmail > gmail. Voisiko tämä ratkaista ongelman? Jos ei, tsekkaan tuon uudestaan ja katson tarkemmin missä vika. Ohjeet on kuitenkin pyritty tekemään niin, että niillä ihan oikeasti tekisi jotain :)
     
  14. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Eli siis wmailissä välilehdestä Edelleenlähetys ja POP/IMAP asetetaan esim. vaihtoehto Ota POP käyttöön kaikille viesteille (myös niille, jotka on jo ladattu aktiiviseksi? Sen jälkeen wmailin viestit voi noutaa gmailistä? Täytyy kokeilla, kun seuraavan kerran vierailen vanhempien luona.
     
  15. DNA Welho ISP

    DNA Welho ISP Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2014
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juuri tuo kohta. Jos ei toimi, niin laita privaviestiä tai tietoa tänne, niin saadaan nopeasti selvitykseen missä vika
     
  16. ISPF3.4

    ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.12.2006
    Viestejä:
    3 258
    Saadut tykkäykset:
    612
    Anteeksi OT. Tämähän kävi hienosti. Kerrankin DNA vastaa. Olen odottanut DNA:n vastausta elokuusta 2012.
    Minulla on ollut asia auki teillä ainakin kolme vuotta: numero 188130
    Milloin tämä edistyy? WBOX ei toimi oikein Soneran verkossa.
     
    Viimeksi muokattu: 25.01.2014
  17. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Ei toiminut. Edelleen tulee viesti "pop.gmail.com ei tue lähteviä viestejä palvelimessa".

    Onko POP-palvelimen osoite oikein? Onko portti 995 oikein?
     
  18. Kaitzu

    Kaitzu Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 498
    Saadut tykkäykset:
    41
    Lopettaako DNA Welho nyt kaikki sähköpostit? Ei oikein auennut.

    Meillä kun jo 90-luvulta asti ollut käytössä silloisen Oulun puhelimen @mail.suomi.net-päätteisiä sähköposteja. Palvelutarjoajan nimi on vuosien saatossa moneenkin kertaan vaihtunut.
     
  19. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    DNA Welho on ollut gmail wmail.fi tunnuksin mutta tuo loppuu "vähäisen käytön takia". Pitää siis siirtyä gmail-tunnukseen, jos haluaa Googlen palvelut tai sitten wmail tunnuksella DNA:n webmail. Kummassakin tapauksessa vanhat postit pitää siirtää.
     
  20. DNA Welho ISP

    DNA Welho ISP Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2014
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yhtään sähköpostia ei lopeta.

    Mikäli asiakkaan sähköposti on päättynyt wmail.fi, asiakkaan pitää tehdä toimenpiteet, jotka kerrottu tuki.wmail.fi sivulla. Käytännössä wmail.fi sähköpostin järjestelmä vaihtuu.

    Jos asiakkaalla ei ole wmail.fi päätteistä osoitetta, mitään ei tarvitse tehdä, kaikki jatkuu ennallaan.