Selviytyjät 23 - MTV3:n tahtiin

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Biini, 17.09.2013.

  1. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Sen verran voimakkaasti uskonto on ollut tällä ja edellisellä kaudella aiempaan verrattuna pinnalla, että herää jo epäilys tuotantoyhtiön halusta tavoittaa uusia katsojasegmenttejä uskovaisemmista piireistä.
     
  2. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Coach kun olis kelkkaan hypännyt, niin olis päässyt melko varmasti Cochranin ja Ednan kanssa finaaliin.
     
  3. Pasi85

    Pasi85 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.07.2004
    Viestejä:
    355
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ei vittu mikä Survivor Meets Jesus -kausi menossa! Vastaavaa ei ole ennen nähty.
     
  4. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    En kyllä tajua miten Brandonia pidettiin uhkana voittaa koko homma, jäbä ei ole tehnyt yhtään strategisesti fiksua liikettä ja lähinnä ärsyttää muita olemalla täysin sekaisin. Myös tuo jatkuva "I love you bro" - meininki on niin imelää ja feikkiä, rasittavaa kuunneltavaa.

    Nyt toivotaan, että Ozzy tulee takaisin ja ratsastaa finaaliin asti, jossa Zapatera -jury ja pari ärsyyntynyttä upolulaista äänestää hänet voittoon. Olisi hieno lopetus.
     
  5. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Melkoista yläkertaan kumartelua on kyllä tämä kausi, pistää ihmettelemään jo. Ozzy on ihan kone kisoissa, mutta jostain syystä jätkä ei vain minun sympatioitani ja kannatustani saa. Taidan tästä porukasta toivoa Coachin voittoa.

    Sitäkin ihmettelen minäkin, että milläköhän perusteella Brandon tämän muka voittaisi...
     
  6. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ozzyhan on varmaan kilpailun historian isoin mulkku. Ei tuollla pienempien kiusaamisella kyllä joo sympatioita kerätä.
     
  7. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Joo totta, Ozzyn kusipäisyys tuppaa unohtumaan, kun hän ei ole vähään aikaan paikalla. Toisaalta tuo toisen heimon tekopyhyys on kanssa vähän ärsyttävää ja olisi hauska nähdä, jos Ozzy ajaisi heidät ahtaalle.
     
  8. Diabolus

    Diabolus Guest Guest

    Liittynyt:
    07.07.2004
    Viestejä:
    519
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ozzyllä on kyllä jäätävät hermot, nyt viimeistään tuossa korttitalopelissä alleviivattiin jätkän kylmähermoisuus. Ei liene ihan helppo tilanne ruveta purkamaan taloa kun rakennelmasta puuttuu vain 1-2 kerrosta... Helppoa olla röyhkeä kun on noin hyvä.

    Sitten pakollinen spekulaatio-osuus. Lienee selvää että Ozzy putoaa, jos ei saa kaulakorua. Albert päässee siivellä finaaliin, kun kukaan juryn jäsen ei halua Albertin voittavan. Sophieta tuskin myöskään enää pidetään voittaja-aineksena, joten putoaja seuraavalla kierroksella lienee Ozzy tai Coach.

    Haluan kyllä nähdä Ozzyn voittavan sen miljoonan. Olisipahan eka kerta kun heppu suunnilleen vittuilee kaikille, ja voittaisi silti. Ja luultavasti vie sen yleisön suosikki -äänestyksenkin.
     
  9. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Mielenkiintoiseksi menee. Ozzy on pakkovoiton edessä, kun Coachkaan ei voi heittää piilotalismaania avuksi (joskin en tiedä olisiko oikeasti sitä antanutkaan). Viimeisistä pelaajista varmaan Albertilla ei ole mitään mahiksia voittoon. Zapateralla ei ole mitään syytä äänestää häntä ja Upolukin on kääntynyt aika hyvin häntä vastaan. Sophie keräsi sympatiapisteet, kun Ozzy vähän kovisteli, joten hän on ainakin Albertia paremmassa asemassa. Coachin asema on mielenkiintoisin, zapateralaisilta saattaa löytyä kunnioitusta veriviholliselle, mutta yrittäessään aina halailla poisäänestettyjä exheimolaisiaan, niin vastaus on yleensä ollut aika kylmä. Omat tykkäävät pahaa, zapateralaiset ovat aika neutraaleja. Coach ei voita, jos Ozzy on finaalissa, Albertia ja Sophieta vastaan tuli peitota vain jälkimmäinen. Ozzyn mennessä finaaliin, on hän aika selvä voittaja.

    Luulin että tänään olisi tullut joku tuplajakso, mutta viikon saa vielä odottaa ratkaisua. Tästähän tulee vaikeaa.
     
  10. Jufo

    Jufo Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2002
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämähän oli finaalijakson alkupuolisko. Jenkeissähän tuo kahden tunnin finaali tulee kokonaan kerralla ja reunion vielä heti perään päälle ja täällä taas mokoma on jaettu kolmelle eri viikolle. Ihme, että maikkari kuitenkin katkaisi jakson suht järkevään kohtaan, joskus aiempina vuosina ovat katkaisseet jopa kesken koskemattomuuskisan.

    Zapatera oli muuten viime kaudella se luuserijoukkue, tällä kaudella heimon nimi on Savaii :thumbsup:

    Mikähän tuossa Coachin jutussa oli ideana että voiteli Ozzya kanssaan finaaliin. Jos Ozzy häviää seuraavan koskemattomuuden niin Coach voi korkeintaan pakottaa 2-2 tasapelin (Albertilla ja Sophiella on tuskin haluja Ozzyn kanssa finaaliin). Yrittikö Coach tuolla diilillä voidella Ozzya ottamaan hänet loppuun mikäli Ozzy voittaa Final 4 koskemattomuuden? Ozzya tuskin haittaisi Coachia ottaakaan, koska voittaisi joka tapauksessa ja näyttäisi vieläkin paremmalta juryn silmissä.

    Coach on pelannut niin paljon julistamiaan arvoja vastaan, että hän alkaa pakostakin näyttämään tekopyhältä kaikkien silmissä. Hänellä on paljon selitettävää lopussa jos sinne pääsee.

    Tuo oli aika outo heitto Sophielta pyytää Albertia luopumaan omasta pelistään ja tulla nostamaan hänen palikkansa. Aika ylimieliseltä vaikutti kun suunnilleen käskytti Albertia :rolleyes: Muutenkin Sophie on ollut aika epäsympaattinen kovanaama ja hyvä että Ozzy sai tämän muurin lopulta pettämään. Tosin ei tuo nyyhkytys häntä nyt miksikään sweetheartiksi tehnyt edelleenkään.
     
  11. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Sophielle ansaittu voitto, kun meni vielä Ozzyn pesemään kilpailussa. Oli se niin hieno katsella, kun Ozzy häviää! :)

    Kokonaisuutena oikein viihdyttävä kausi. Ehkä jopa yksi parhaimmista. Koskakohan alkaa seuraava kausi?
     
  12. KaKui

    KaKui FullHD Member Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.07.2000
    Viestejä:
    2 303
    Saadut tykkäykset:
    40
    Minä taas toivoin että Ozzy tai sitten Coach ois voittanut.

    Ensi kaudella ei taida entisiä selviytyjiä olla?

     
  13. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Aivan olet täysin oikeassa.

    No Sophiellehan se voitto sitten meni. Ei suurempia tunteita puolesta tai vastaan, välillä ärsytti ja välillä ei. Erosi Albertista lähinnä kolmen koskemattomuusvoittonsa puolesta, joskin olisi varmaan voittanut koko homman, vaikka Albert olisi sen viimeisen kisan vienyt. Coach lupasi liian paljon liian monelle ja se maksoi hänen pelinsä. Osa osasi kunnioittaa tuota tapaa, koska kyseessä on kumminkin Selviytyjät - niminen peli. Hänen olisi silti pitänyt miettiä enemmän, miltä näyttää lopussa juryläisten silmissä, koska äänet tulivat Cochranilta, Ednalta ja Rickiltä (katson wikipediasta nämä).

    Cochran osasi arvostaa peliä ja kokemustaan Coachin kanssa sen verta että antoi äänensä, Ednalla taas ei ollut oikein vaihtoehtoja, kun Albert ja Sophie eivät olleet olleet kovin kilttejä hänelle. Rick oli hieman yllättävä ääni, en tiedä perustelua tuolle, ehkä vain arvosti Coachia muiden yli. Muut äänet menivätkin Sophielle, koska savaiilaiset pitivät Coachia pahiksena ja Albert ei sytyttänyt. Brandonille ja Ozzylle Coach oli vaan lupaillut liikoja.

    Ihan hyvä kausi, muttei niin ihmeellinen kuin oli mainostettu. Heimojen yhdistymisen jälkeen aika tylsähkö, kun lähtijät olivat selviä. Ozzy lisäsi vähän jännitystä loppua kohden, mutta ehkä ihan hyvä ettei hän voittanut. Sophie koki jonkinlaisen redemptionin myöntämällä sosiaaliset ongelmansa, vaikka ehkä puheet lapsellisuudesta oli liioiteltuja, kun häviäjät pääsivät sanomaan sanottavansa.
     
  14. Biini

    Biini Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2003
    Viestejä:
    581
    Saadut tykkäykset:
    8
    MTV3:n ohjelmaoppaan mukaan Selviytyjät tulee HD:na - onko laatu millainen vrt. suttupiirtokanavan lähetys?
     
  15. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Ei ollu Russell kauhean tyytyväinen Brandonin peliin... :eek:
     
  16. KaKui

    KaKui FullHD Member Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.07.2000
    Viestejä:
    2 303
    Saadut tykkäykset:
    40
    Ei vissiin suurin osa muistakaan sukulaisista :D