Elokuvalippujen hintakehitys

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Antti29, 19.02.2008.

  1. rauttiz

    rauttiz Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.12.2004
    Viestejä:
    311
    Saadut tykkäykset:
    18
    Finnkinon keskiviikon näytöksiin pääsee sentään edelleen Plussa-pistesetelillä:
    http://www.finnkino.fi/news/plussa/

    Itse olen jo pitkään käyttänyt kaikki Plussa-pistesetelit elokuvalippuihin.
     
  2. Kiila

    Kiila Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.01.2001
    Viestejä:
    1 660
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävin ensimmäistä, ja ehkä myös viimeistä, kertaa Riihimäen elokuvateatterissa. Gravity 3D 12€, samaan aikaan tarjolla Tennari 1:ssä "hiukka" eri tasoisissa puitteissa 8€. Pienet teatterit on melko ongelmissa. Koska väkeä käy vähän, on lipuilla oltava korkeampi hinta jotta saadaan edes kulut katettua. Kun nämä vanhemmat ja pienehköt teatterit eivät edes tarjoa mitään WOW efektiä, on niissä käyminen vähän niin ja näin.
     
  3. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Oulun Finnkino Plazassa ihmetyttää se, miten esim. 3D-elokuvista pyydetään korkeita hintoja myös pienissä saleissa. Jos menisin vielä illan päälle katsomaan Gravityn 3D:n, niin pienessä seiskasalissa hinta on 12.30 euroa. Menevätkö ihmiset oikeasti katsomaan 3D-elokuvia pieniin saleihin tuolla hinnalla -- etenkin jos elokuvateatteri kuitenkin sisältää niitä isompiakin saleja?

    Minuahan nämä eivät tietenkään koske, sillä olen ottanut periaatteeksi olla maksamatta seitsemää euroa enempää elokuvalipusta. Viimeisimmästä lipusta maksoin alle kuusi euroa. Täytyy olla todella erikoinen tilanne, että menisin illalla normaalihintaiseen 3D-leffaan.
     
  4. Tema

    Tema Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.06.2003
    Viestejä:
    696
    Saadut tykkäykset:
    5
    Kävin pitkästä aikaa leffassa; lauantai-iltana Gravity 3D Tennispalatsi 3:ssa 15,50e. Alkoi törkeän hintainen (11,75e) sarjalippukin tuntua hyvältä ostokselta. :hitme:
     
  5. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Juu minulle on alkanut tulla mittari täyteen näistä hinnoista. Kävin joskus yli 10 vuotta sitten aika paljon elokuvissa nykyään harvoin. Ehkä noin pari kertaa vuodessa. Nyt on tullut niin mittari täyteen että taidan lopettaa lähes kokonaan elokuvissa käynnin. Tarkoitus olisi käydä vielä ensivuonna kerran elokuvissa ja sitten laittaa käynnit katkolle tiedä sitten onko pysyvästi vai ei. Nykyään kun kotiinkin saa niin laadukkaat laitteet että elokuvateatteri ei silläkään pysty kilpailemaan kun vehkeet on niin hyvät että katson mieluummin kotona omassa rauhassa ei tarvitse karkkipussienkaan rapinaa kuunnella eikä popcornien hajua haistella.
     
  6. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Niin no, Oulun Finnkino Plazan 3D-lasit taitavat olla Plazan haukutuimmat. Siellä ei kerta kaikkiaan ole laseja, jotka eivät olisi naarmuilla ja tahroissa (jokaiseen 3D-elokuvaan mennessä olen katsonut vähintään kolmet parit läpi, eikä koskaan ole sattunut käteen laseja, jotka näyttäisivät huolletuilta). Niin että edelleen kysyn, mistä ihmeestä minä oikein maksan.
     
  7. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Suomalaisia vaan vedetään tässäkin asiassa nenästä näin kauniisti ilmaistuna. Aivan pöyristyttävää, eikä vieläkään ole syntynyt minkäänlaista kapinaliikettä vastaan. Hulluutta ennen romahdusta.

    Itse kävin viimeksi kesällä kotimaisessa leffateatterissa ja viime vuosina maksanut sen 6-8 euroa. Näissäkin on vaan niin älytön määrä ilmaa että parempi tosiaan kun jättäisi kokonaan menemättä. :(
     
    Viimeksi muokattu: 05.12.2013
  8. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tämähän tässä eniten korpeaakin: pyydetään uskomatonta ylihintaa, ja kuitenkaan palvelun taso ei vastaa sitä likimainkaan! Käsittämättömän ylimielistä toimintaa. Suomessa vaan yleisesti ei osata käyttää järkeä ihmisten palvelussa.
     
  9. Don MC

    Don MC Käyttäjä

    Liittynyt:
    19.05.2005
    Viestejä:
    1 188
    Saadut tykkäykset:
    39
    Tiskaavat haaleassa vedessä ilman minkäänlaisia aineita. Ei ihme jos jää tahroja ja räkäklimppejä. Edes mikrokuituliina ei auta. Pitää olla jotain ainetta pienessä pullossa mukana jos haluaa rilleistä puhtaat. Mikä se aine olisi, en osaa sanoa. Pitäisi liottaa sekä rasvaa, että kalkkia. Vähän hankala yhdistelmä, koska kalkkitahrat lähtevät happamalla ja rasva emäksisellä.
     
  10. deadstar

    deadstar Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.02.2004
    Viestejä:
    585
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vuosipäivitystä; tällä hetkellä viikonloppunäytös 3D HFR 16,50€ per lippu Tennispalatsissa :hitme:
     
  11. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 976
    Saadut tykkäykset:
    339
    Se nyt on vaan tyhmää maksaa liikaa, kun sarjalippuja saa hintaan 9,75e/kpl. Edellyttää tosin, että ostaa 8 lippua kerralla ja käyttää ne 8 kk aikana.
     
  12. Brawndo

    Brawndo Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2007
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Finnkino muuttaa elokuvalippujen hinnoittelua:

    http://dome.fi/elokuvat/ajankohtaista/finnkino-muuttaa-elokuvalippujen-hintoja-koko-maassa

    Uudet hinnat tulevat voimaan 20. päivä. Katsoinpa huvikseni uusia hintoja ensi viikon näytöksiin, ja taitaa minun leffateatterikäynnit olla sitten tässä.

    Aivan poskettomia hintoja!

    Esimerkiksi entourage-leffan aamupäivänäytös Kinopalatsissa Maanantaina 11€! Tai San andreas 3D näytös, myöskin aamupäivällä, 12€. Jurassic World 3D iltapäivällä maksaakin sitten jo 13,5€

    Hinnat taitavat pysyä samana kellonajasta riippuen, joten toki nykyhintoihin verrattuna ilta- ja viikonloppunäytökset halpenevat.

    Itse kun olen käynyt jo vuosikaudet lähes pelkästään päivänäytöksissä johtuen juuri halvemmista hinnoista ja yleisön vähyydestä, niin kyllähän tämä ketuttaa. Vanhoillla hinnoilla päivänäytökset ovat olleet 7,5€ ja 3D näytöksetkin alle kympin, eli hinnat nousevat useamman euron.

    Mitä järkeä maksaa tuollaisia hintoja, kun 3-4 kuukauden kuluttua leffan saa hyvässä lykyssä marketista tuolla hinnalla Blu-Rayna kotiin? Hieman pidempään kun odottelee niin samalla hinnalla saa kaksi sinireiskaa Cdonista.

    Mielenkiintoista nähdä kuinka tämä vaikuttaa lippujen myyntiin. Veikkaan että saattaa käydä yleisökato päivänäytöksiin. Ainakin omalta osaltani loppuu tai ainakin vähenee huomattavasti.

    Lupailivat ainakin uutta arkipäiväsarjalippua. Saas nähdä minkä hintainen se sitten on.
     
  13. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Oho, juuri päivittelinkin itsekseni, että on lippujen hinnat nousseet entisistä ajoista, kun pitkästä aikaa leffaan olisin menossa ihan lipun ostamalla vaparin käyttämisen sijasta.

    Tuo sarjalippusysteemi vaikuttaa ihan käytettävältä kumminkin, 4 KPL 47e (voimassa joka päivä 6kk ajan), 8 KPL 78e (voimassa joka päivä 8kk ajan) ja 3 KPL 22,50e (voimassa arkipäivisin ennen klo 17 3kk ajan) (http://www.finnkino.fi/tickets/ticket_prices/). Päivänäytöksien hyvä puoli on siinä, että välttää monesti pahimmat jonnet ellei sitten epäonnekkaasti joku koululaislauma satu paikalle. Voisi jatkossa alkaa suosimaan noita yhä enemmän.
     
    Viimeksi muokattu: 18.06.2015
  14. Phinor

    Phinor Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.07.2003
    Viestejä:
    147
    Saadut tykkäykset:
    20
    Päivänäytöksien sarjalippuhinta on vielä jotakuinkin kohdallaan, mutta tuo 3kk käyttörajoitus on todella rajoittava tekijä isoimpien kaupunkien ulkopuolella. Esim. Jyväskylässä ei lopulta kovin usein päivänäytöksissä mielenkiintoiset elokuvat pyöri, joten 3kk aikana voi hyvin käydä niin, ettei lippuja ole mahdollista edes käyttää. Kesällä tilanne hieman parempi määrällisesti, mutta tarjonnan laatu paljon heikompi kuin muina vuodenaikoina.

    No jatkossa entistä vähemmän asiaa elokuvateatteriin. Viime vuonna tuli poikkeuksellisesti käytyä useammin kuin koskaan, koska satuin saamaan ison kasan lippuja normaalia sarjalippua edullisemmin. Oma (ja kavereiden) elokuvissa käyminen on ihan suoraan rinnastettavissa lipun hintaan.
     
  15. Swagman

    Swagman Guest Guest

    Liittynyt:
    11.01.2015
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    9
    Aktiivisesti (=vähintään kerran kuussa) leffassa käyvien elämään tuo ei juuri vaikuta kun kannattaa joka tapauksessa käyttää sarjalippuja, mielellään esim Hulluilta päiviltä ostettuna. Niiden hinnat ovat mielestäni ihan kohtuullisella tasolla. Päivälippujen hinnankorotus tuskin oli kuitenkaan fiksu veto, harvemmin silloin on ruuhkaa nykyäänkään.
     
  16. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Episodi tutkaili myös tätä hinta-uudistusta
     
  17. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Heräsinpä tässä itsekin tuota hinnoittelua ihmettelemään, kun on enää yksi sarjalippu jäljellä... taitaa leffassakäynti vähentyä. Hyvin ne kyllä perustelee hintojen nostamista "hinnoittelun selkeyttämisellä". o_O Ennen tiesi mitä lippu tulee maksamaan kun katsoi kelloa... nyt sitten ilmeisesti se lippu maksaa randomisti paljon tai vielä enemmän.
     
    Make tykkää tästä.
  18. kopro

    kopro Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.07.2015
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    7
    "Hieno" uudistus Finnkinolta! Tosi selkeyttämistä, kun nyt lipun hinnasta ei ota selvää erkkikään! Nyt loppui lisäksi päivisin elokuvissa käyntikin. Vaan jospa te Finnkinolla saisitte nyt näillä uusilla korkeilla hinnoilla hankittua kunnolliset 3D-laitteet, ettei tarvitsisi katsoa sitä kammottavaa mössöä, mitä viime kerralla joutui katsomaan Terminator Genisys-näytöksessä! Tai ehkä alatte vaihtamaan projektorien lamput ajoissa, ettei valovoima ole ihan jostain pöntön pohjalta!!
     
  19. rauttiz

    rauttiz Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.12.2004
    Viestejä:
    311
    Saadut tykkäykset:
    18
    Tämä etu oli lopetettu viime vuoden loppuun eli Plussa-pistesetelillä ei pääse enää elokuviin. Keskiviikon näytöksistä saa nyt 20 % alennuksen Plussa-kortilla.
     
  20. Enoelmeri

    Enoelmeri Guest Guest

    Liittynyt:
    30.03.2004
    Viestejä:
    834
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sarjalipuilla elokuvissakäynti on ihan kohtuullisen hintaista. Toisaalta mikään ei ole niin kallista kuin oman kotiteatterin investoinnit :)