Paypal?

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikoista' , aloittajana electricboy, 31.10.2002.

  1. Saukko

    Saukko Käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    107
    Saadut tykkäykset:
    65
    Kiitos kaikille vastaajille! Olen joskus lisännyt toisenkin kortin PayPal-tiliin ja siinä oli sitten valittuna "Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency". Ensimmäisessä kortissa puolestaan "Bill me in the currency listed on the seller's invoice". Luulin että kun kerran tekee muutoksen, koskee se koko tiliä. Mutta pitääkin muuttaa kaikki kortit erikseen. Enpä olisi ilman apua löytänyt oikeaa paikkaa.
     
  2. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    Onko varma ettei mikään suomalainen pankki ota ulkomaan valuutassa tehdyistä maksuista palkkiota? Muistaakseni ennen Viron eurojäsenyyttä kroonimääräisistä maksuista kaupan kassalla meni reilusti yli euron vaihtopalkkio per tapahtuma (vai oliko automaattinostoista vai molemmista).
    Minulla tosin nuo paypal ostokset ovat yleensä alle parin kympin luokkaa, niin eipä tässä kovin suurta konkurssia pääse syntymään vaikka pitäisi selkeyden vuoksi euroissa kaiken..
     
  3. turbo

    turbo Guest Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    660
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään en ole millään saanut Paypal sivua auki, välillä aukee ja sitten taas ei. Samoin yhdestä netti kaupasta yritin maksaa Paypalilla, niin tulee kesken ostoksen maksun, kun se yrittää ohjata paypaliin, "sivua ei voida näyttää". Ja kun tein tuota kolme kertaa peräkkäin ja kaikissa se epäonnistui, niin generoi tietenkin 3 tilausta, nice, tosin ilman maksua.

    Mikä tuolla Paypalissa oikein mättää, onko yleistä tällaiset ongelmat ?
     
    Viimeksi muokattu: 25.11.2013
  4. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    En muista kuin yhden kerran, että olisi epäonnistunut PayPal maksu toistuvasti uudella yrittämälläkin. Sekin kerta saattoi johtua kentättömästä mokkulasta, kun keleistä riippuen yksi jos toinenkin sivusto hylkää liian pitkään kestäviä yhteysyrityksiä...
     
  5. Takeshi666

    Takeshi666 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.01.2003
    Viestejä:
    2 005
    Saadut tykkäykset:
    17
    Tänään ei ole paypal toiminut ollenkaan kotona. Sivu ei aukea lainkaan, ei millään selaimella. Täyty käydä kirjaston koneella maksamassa.

    Mahtaakohan vika ollapalveluntarjoajassa? En nimittäin muista käyttäneeni paypalia sen jälkeen kun vaihdoin Soneralta DNAlle, ja tämä taitaa olla eka kerta...