Panasonic Plasmat 2013

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana eippo, 08.12.2012.

  1. sepedeus

    sepedeus Guest Guest

    Liittynyt:
    22.01.2007
    Viestejä:
    116
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos software updaten jälkeen aina vaatinut netflixiin uudelleenkirjautumisen? mitäs muuta tuo resetoi mennessään?

    home screen collectionit näyttäis olevan jotain teema-aiheita homescreen ja taitaa olla nuo leiskatkin vähän lisääntyneen..


    http://reviews.cnet.com/8301-33199_...c-offers-home-screen-wallpapers-for-2013-tvs/
    "You can add your own wallpapers. Put them on an SD card in the TV. Go to the Home screen you want to change, hit the blue button on the remote for Settings, then Backgrounds, scroll over and you'll see the 4 default wallpapers and 4 more that you can change to your own images off the SD card. Not sure if it copies the picture to your TV so you can remove the SD card bc I don't have an SD card with me right now to test it."
     
    Viimeksi muokattu: 13.10.2013
  2. anz

    anz Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2013
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muistelisin että aikaisemman päivityksen yhteydessä ei tarvinnut kirjautua Netflixiin uudestaan. Itseasiassa tunnukset oli kai tallessa nytkin, mutta kirjautuessa tuli virheilmoitus. Kirjautumalla ulos ja uudestaan sisään alkoi taas toimia. Muita "resettejä" en ainakaan itse ole havainnut.

    Huomasin että nyt infoa painaessa Netflixin laatuna näkyy Super HD, aiemmin normi 1080p oli maksimi.

    Onko kellään tiedossa mitä kaikkea uusi softa on muuttanut? Näyttää olevan liikaa pyydetty että ilmoittaisivat tämän jossakin.
     
  3. sepedeus

    sepedeus Guest Guest

    Liittynyt:
    22.01.2007
    Viestejä:
    116
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla pukkasi ensin monta kertaa virheilmoitusta ettei yhteys toimi (testi näytti kyllä että yhteys 4 netflix serveriin toimii..). Kun jätin tuon toviksi ruutuun ja testasin koneella ja tabletilla että netflix tosiaan toimii, oli ruutuun tullut info että tunnukseni on vanhentunut tjsp ja piti kirjoitella tunnarit uusiksi, ei sen kummempia, hetken vaan kesti tulla ruutuun tuo tunnusongelma.


    tuolla: http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/eu_2013/down_eu_uk_cis_03.html lukee ainoastaan tämä "Introduce Home Screen Collection."
     
  4. imasa

    imasa Guest Guest

    Liittynyt:
    11.01.2013
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voisko joku katsoa seuraavan totaalisen turvallisen videopätkän (aika-ajoa suola-aavikolla) Vimeosta:
    http://vimeo.com/75623972

    Ja todeta ettei näe ST60 tai VT60 sarjalaisella lainkaan vertical bandingiä. Itsellä näkyy ST60:lla lähes koko ruudun alueella erittäin vaalean harmaita pystyraitoja.
     
  5. jiimu

    jiimu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.03.2009
    Viestejä:
    118
    Saadut tykkäykset:
    0
    ^ Ei kyllä lainkaan omassa töllöttimessä (VT60)
    Oma tuli sisäänajettua melko tiukasti, että tiiä voiko se pienentää tuon riskiä?
     
  6. Jiizu

    Jiizu Guest Guest

    Liittynyt:
    26.07.2007
    Viestejä:
    120
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mites muuten teit sisäänajon? Oma St60 saapuu huomenna, joten voisi harkita tuota myös.
     
  7. hhunter

    hhunter Guest Guest

    Liittynyt:
    04.10.2013
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse pähkäilen että st60 vai vt60. Todennäköisesti tulen puolen vuoden sisään ostamaan zt60:sen mutta nyt ei muutamaan kuukauteen ole siihen varaa niin pitää ruveta säästämään euroja urakallla. Pitää st tai vt ostaa nyt. 50" riittää mulle vallan mainiosti niin taitaa olla parasta ostaa st60 ja laittaa st60:n ja vt 60:n välinen hintaero säästöön zt60:stä varten.
     
  8. jiimu

    jiimu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.03.2009
    Viestejä:
    118
    Saadut tykkäykset:
    0
    Periaatteessa se tarkoittaa sitä, että ajat määrätyn ajan (100h tai enemmän) tiettyä kuvasarjaa non-stoppina usb-tikulta tai sd-kortilta. TV:n voi välissä sammuttaa, mutta olennaista on, ettei vaadittavan aikarajan aikana syötä muuta materiaalia kuin tätä kuvasarjaa. Näin varmistat paneelin oikeaoppisen ikääntymisen ja vähennät IR ja palamisen riskejä.
    Sisäänajaminen jakaa mielipiteitä.
    Lisää aiheesta täältä ja tästä
     
  9. Sherukka

    Sherukka Käyttäjä

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    1 063
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ekomoodissa ajo ajaa kanssa asiaa paitsi jos kirkkaassa auringonpaisteessa pelkästään katselee?
     
  10. Jusah

    Jusah Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2011
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä 65 tuumainen VT60 ja olen kyllä 100% samaa mieltä noista tummista pystyraidoista.

    Aluksi en niitä havainnut, mutta kun pyöritin jäännöskuvan poiston vierityspalkkia havaitsin vaalealla pohjalla tummia pystyraitoja. Kun ne kerran on huomannut, niin niihin väkisinkin kiinnittää huomiota. Ei onneksi normaalilla materiaalilla juurikaan näy, lukuunottamatta tasaisia värejä ja kun kamera paneroi. Suurimmat ongelmat tulee jääkiekossa ja ohjelmissa missä kamera liikkuu taivasta vasten. Ei maata mullistava ongelma, mutta periaatteesta tympäisee tällästä nähdä 3500 euron töllössä.

    Niin ja ei ole vain huonolla tuurilla sattunut maanantaikappale meikäläiselle. Ensimmäistä yksilöä pidin 2 viikkoa ja vaihdoin. Uudessa töllössä täysin identtinen ongelma. Eli näyttäis, että on laajemaltikin, tiedä sitten huomaako kaikki kyseistä ongelmaa? Ei kyllä kannata lähteä etsimäänkään... :rolleyes:
     
  11. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    Onko kukaan katsonut käyttötunteja huoltomenusta?
    Miten se 2013 malleissa toimii, kokeilin telkun "vol-" ja kaken nollia, mutta ei näytä toimivan ainakaan GT60:ssä.

    edit:
    Sainkin jo vastauksen HDTVtest sivustolta
    They moved over to the North American access code. Off the top of my head, you hold VOL- and then press INFO on the remote 3 times.
    Niin ja tiedoksi ettei huoltomenuun kannatta mennä jos ei tiedä mitä tekee, siellä saa television pahimmassa tapauksessa käyttökelvottomaksi.
    edit2:
    Testattu toimivaksi eli telkusta "vol-" pohjassa ja kolme kertaa kaken "i" niin pääsee huoltomenuun ja sieltä sitten samaan tapaan kuin aiempinakin vuosina pääsee katsomaan käyttötunnit ym.
     
    Viimeksi muokattu: 21.10.2013
  12. sepedeus

    sepedeus Guest Guest

    Liittynyt:
    22.01.2007
    Viestejä:
    116
    Saadut tykkäykset:
    0
    itse itseäni komentaen.

    Updaten jälkeen vaatii näköjään joka päivä netflixiin kirjautumisen. Muutaman tunnin jos on käyttämättä niin tuo muistaa tunnukset mutta muuten vain herjaa erroria eikä tokene ennenkuin kirjautuu ulos ja takaisin. Lisäksi muutaman kerran kaatunutkin tuo clientti kesken katselun. Eikä ole väliä poistuuko flixistä 'oikeaoppisesti' lopetuksen kautta vai painamalla vain esim. home-nappia.

    Muuten kyllä tv toiminut ongelmitta, en tosin käytä netflixin lisäksi muita appeja joten ei tietoa niistä, liekö mennyt updatessa jokin hivenen sekaisin. Hivenen ärsyttävä 'ominaisuus' kylläkin, onneksi normi näppis toimii..
     
  13. jiimu

    jiimu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.03.2009
    Viestejä:
    118
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiinnostaisi kokeilla, mutta kuinkas turvallisesti tuon voi katsoa, ilman että menee ja sössiii kaiken? Löytyykö huoltomenusta jonkinlaiset ohjeet, miten valikoissa liikutaan eteen- ja taaksepäin ja miten siitä poistutaan turvallisesti tietoja tallentamatta?
     
  14. JRNO

    JRNO Guest Guest

    Liittynyt:
    30.05.2011
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jonkin aikaa on tässä tullut tuumittua, oliko plasman maailmaan astuminen omalla käytölläni se paras idea.
    Tosissaan, ostin julkaisun alla ZT:n, ja kuvassa ei ollut moittimista. Parin viikon sisään huomasin kuitenkin kaksi haaleaa, tumman sävyistä raitaa katsellessani TV:tä. Ne kyllä erottuivat, kun tausta oli pitkälti yksivärinen.
    OCD hälytyskelloni soivat heti, ja pirautin huoltoon. Paikallinen huoltomies vilkaisi tapausta parin viikon jälkeen (olivat asiasta ilmoittaessani lomalla), ja tapaus eteni omalla seudullani äärettömän hitaasti. Kysehän oli siis palamisesta, ja huoltomies ei paljoa pidellyt peukkuja pystyssä puolestani. Älyttömän edes-taas väännön jälkeen homma oli hoidossa, ja Panasonic vaihtoi paneelin. Kone toimitettiin minulle takaisin, ja ongelmaa ei enää ollut. Vika ei ole toistunut. Toistaiseksi, näin pessimistin näkökulmasta.

    Tarinan liha on kuitenkin se, että pelaan paljon. Peleissä on paljon näytön elementtejä, jotka eivät liiku tai ole läpinäkyviä. Ja mikäli olen lukenut asiasta vääristä lähteistä, näitä saisi plasmalla pidemmän päälle välttää välttääkseen edellämainittua. Samaa pelkään itse myös 2:35:1 kuvasuhteen elokuvien kanssa, lähinnä vain tämän oman, vähän kokemuksen perusteella. Jos Panasonic olisi edes kommentoinut, että palaminen ensimmäisessä tapauksessa ei ole millään tavoin normaalia, olisin varmempi nauttimaan mieleistäni sisältöä, mutta ei niin, ei. Kenkää puristaa entistä enemmän se, että uudet konsolit saapuvat ensi kuussa, ja ne tahtoisin pelata puhki, TV:täni pilaamatta.

    Siispä, jos jotakuta kiinnostaa, voisin myydä omani eteenpäin. Takuuta on ainakin vuosi, mutta todennäköisemmin kaksi. Ostin omani Mustan Pörsin kautta, ja TV toimitettiin joskus heinäkuussa. Palautetussa tuotteessa en ole toistaiseksi huomannut mitään vikaa, joten pitäisin sitä uuden kuntoisena. Uuden hintaa en kuitenkaan pyytäisi, mutta jos joku tahtoisi säästää vaikkapa 500 euroa Verkkiksen hinnasta hakemisen vaivalla, mikä ettei. Tulen viikonloppuna takaisin kotiin ulkomailta, mutta jos jotakuta kiinnostaa, voi lähettää yksityisviestiä.

    Pahoittelen 'mainostekstistä'.
     
  15. Plazma

    Plazma Guest Guest

    Liittynyt:
    25.05.2007
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin, hain sitten viime viikolla 55VT60-mallin kotiin.
    Onhan tuo kuva hyvällä materiaalilla ihan eri maata kuin vanhassa mallissa ja mustan taso on omaa luokkaansa kyllä verrattuna entiseen.
    Kokoeroa ei niin paljoa kertynyt, että sitä sen kummemmin noteeraisi. Varsinkin kun vanhassa kehykset ottavat paljon enemmän tilaa ja tekevät siitä tavallaan suuremman.
    Ei se vanha vanhalta näyttänyt kun se tuossa paikallaan oli ilman vertailukohtaa, mutta nyt kun molemmat ovat vielä tuossa olohuoneessa niin kyllä uusi 'yllättäen' näyttää enemmän tämän päivän televisiolta kuin tuo vanha malli: Vanha on paksu rohjo ja uusi hoikan linjakas.
     
  16. Plazma

    Plazma Guest Guest

    Liittynyt:
    25.05.2007
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ai niin, myyjä oli niin tohkeissaan myymässä tuoteturvaa tuohon, että sorruin sellaisen ottamaan.
    Hintaa tuolle kertyi jotain 300 euroa, taisi olla neljäksi vuodeksi.
    Olikohan tuon ottamisessa mitään järkeä, onko tähän mitään näkemyksiä? ( vaikka vähän aiheen ohi meneekin )
    Aikas iso summa meinaan näin jälkikäteen ajatellen.
     
  17. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 758
    Saadut tykkäykset:
    483
    Järkeä siinä lienee, jos sulla on tapana huviksesi heitellä töllöäsi pitkin pirttiä...
    Muut ns. "luonnolliset" kulumat ja valmistuviat menee takuun piikkiin ilman tuota...


    T: Vesku
     
  18. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    Netistä varmaankin löytyy hakemalla, tuolla em. yhdistelmällä siis pääset sinne...sitten 1 & 2 painikkeilla liikut menun valikkoja selaillen, olikohan SRV-TOOL valikko jossa painat OK ja kohdistin alimmaisen tekstikentän oikealle puolelle joka on tyhjä ja siinä painetaan mute-painiketta noin viisi sekuntia ja tunnit sekä käynnistyskerrat ilmestyvät näyttöön.
    Telkun virtapainikkeella pois.
    Hae siis täältä tai muualta tarkempia ohjeita jos tarvitset, siellähän tietysti käydään omalla vastuulla eli takuu tuskin korvaa jos painelee mitä sattuu.
     
  19. Plazma

    Plazma Guest Guest

    Liittynyt:
    25.05.2007
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos, tuota vähän itsekin ajattelin.
    Ennen en ole tuota mihinkään laitteeseen ottanut, vaan aina ajatellut että tuokin raha on sitten jo säästössä seuraavaa hankintaa varten.
    Tuon voi myös käsittääkseni "palauttaa" 30 päivän sisällä joten tämän hetkisen näkemykseni mukaan noin tulee käymään.

    Toivottavasti ei tv-taso rojahda samana päivänä kun tuon palautan ja jälkikasvulle pitää muistaa mainita, että ne huolettomat päivät ovat taas ohi.
     
  20. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    OT: Tuolla 300 eurolla saanet kotivakuutuksen 2-4 vuodeksi joka korvaa sitten muutkin vahingot kuin vain television rikkoutumisen.