Iron Man 3 (2013) (Shane Black / Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Jon Favreau, Ben Kingsley)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana kaketus, 23.10.2012.

  1. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Komiasti ropisee hilloa Rautamiehelle: http://www.imdb.com/news/ni52650241/?ref_=hm_nw_tp_t1

    Ei nyt ehkä pidä kuitenkaan odottaa liikoja tältä, vaikka hyvä varmasti onkin. 3/5 taisi saada päivän lehdessäkin, ja kirjoittaja kuitenkin ymmärtää genren päälle.
     
    Viimeksi muokattu: 03.05.2013
  2. anidabi

    anidabi Käyttäjä

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    1 676
    Saadut tykkäykset:
    2
    Kävin tänään katsomassa päivänäytöksessä ja ihan hyvä räiskäntä IM3 oli. Jotenkin jäi kyllä tyhjä olo kuitenkin, ehkä liian paljon tapahtumia ja vähän liian erilaista yritetty hakea jotta tulisi mukaan sitä ns. uutuudenviehätystä. En huonoksi sano, mutta toisaalta tykkäsin kyllä IM2 leffastakin. Vaikka ei ollut läheskään niin hyvä kuin ykkönen, oli siinä sentään parempi pahis kuin ykkösessä ja se olikin enemmän sellainen Tonyn persoonaan vaikuttavaa kautta/tapahtumaa.

    No enivei, lopun räiskintä oli taas vähän liian nopeatempoista.
    Koko geenin manipulatioon meni maku kun huomasin että niitä hemmoja olikin pilvin pimein eikä vain nämä muutamat onnekkaat jotka selvinneet prosessista. Aluksi ne eivät edes vaikuttaneet niin voimakkailta, lähinnä vain selvisivät monista tilanteista missä normi jamppa olisi ollut koiran lihaa takuu varmasti. Lopputaistelussa kuitenkin yhtäkkiä kaikkilla onkin jotkin supervoimat eivätkä tyyliin kuole mihinkään. Esim. miten se muija siellä pikku kylässä muka kuoli sinne puhelintolppaan jostain perus kaasuräjähdyksestä kun lopussa ei kuolla tyyliin mistään räjähdyksestä?

    Eniten kuitenkin leffassa ärsytti.
    Ennen leffaan menoa olin lukenut mandariini pahiksesta ja innostunut tietysti että on joku über ukkolei alien tekniikalla maustettuna. Pettymys oli kuitenkin suuri kun tajusin että koko mandariinia ei sellaisenaa ole tulossa oleenkaan vaan mukana on vain joten geenimanipulaatiota. Se vanha ukko "aitona" mandariinina olisi ollut paljon seksikkäämpi pahis kuin tämä mihin nyt oltiin päädytty. En sano että oli huono pahis ja juoni, mutta pettymys suuri kun oli kuvietllut jotain ja saa tilalle jotain ihan muuta.

    Lopusta jäi sellainen kuva että ei enää iron mania, mutta toisaalta kun mies puhui että ne sen lelut ja puku olikin vain kotelointi, tuli lähinnä sellainen kuva että mies on nyt niinku siirtynyt seuraavalle levelille. Eli jatkoa olisikin tulossa uudistetun tonyn voimin, mitä se sittten lienee onkin. Ehkä mies sai siitä mandariinin geenipelleilystä joten ideoita tai jotain? Se lopunkin sössötys hulkille jätti itselle lähinnä sellaisen viittauksen että mies on seuraamassa hieman hulkin jalanjälkiä, ja sen vuoksi miehelle vuodattaa koko tuota tarinaa.

    Sekin tietysti jäi mitetityttään että miten lie Tony tulee ilmenemään avengersin jatko-osassa?
     
  3. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Viihdyin IM3:sen parissa oikein mainiosti, mutta en kuitenkaan kutsuisi tätä trilogian parhaaksi osaksi. Toisaalta vertaileminen on hieman hankalaa, sen verran erilainen tämä kolmososa oli kahteen edeltäjäänsä verrattuna.

    Vitsit hymyilyttivät ja toiminta oli tyylikästä. RDjr oli luonnollisestikin huippuvireessä. Tavallaan tykkäsin myös tästä koko Mandariini-skenaariosta. Toisaalta jäin myös miettimään, että millainen elokuva olisi voinut olla, mikäli Mandariini-tulkinta olisi ollut sarjakuvauskollisempi.

    Liekehtivistä supersotilaista en pitänyt. Toisaalta kahdessa edellisessä osassa Rautamies nahisteli lähinnä muiden peltiheikkien kanssa, joten jo tästäkin syystä on ymmärrettävää, että tähän kolmanteen osaan haluttiin jotain erilaista.

    Iron Man 5/5
    Iron Man II 4/5
    Iron Man III 4/5
     
  4. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Lähtökohta elokuvan katsomiselle oli, että Iron Man nähtynä leffassa viisi vuotta sitten ja kovasti pidetty, kehnoksi haukuttu jatko-osa taas sen sijaan kokonaan näkemättä. Kyseessä oli myöskin ihka ensimmäinen 3D-kokemus, mikä ei kyllä sinänsä vaikuttanut elokuvaan juuri mitenkään. Lasit olivat ihan kivat mutta turhan aurinkolasimaiset, joten välillä piti pilkistellä alta nähdäkseen selkeämmin. Plus että yhtään minkäänlaista KOLMEDEE-EFEKTIÄ en huomannut, oletuksen mukaisesti. Eipä sentään tarvinnut maksaa tällä kertaa yhtään ylimääräistä moisesta kikkailusta.

    Itse elokuva oli melkoisen erikoinen kokemus kaiken kaikkiaan. Aluksi
    Pepperin löytyminen Iron Manin sängystä jo nosti kulmakarvoja, mutta kenties se oli sarjan ekan elokuvan jälkeen ajan kysymys. Tämä vain sinänsä vei parin kemioista valtaosan pois.
    Ennenkaikkea kuitenkin mietitytti elokuvan ohjaus, tapahtumat tunnuttiin vievän läpi puolihuolimattomasti ikäänkuin tuotantoryhmä olisi ollut vain bilettämässä sitä varten pystytetyissä kulisseissa. Missään vaiheessa ei saanut sellaista massiivisuuden fiilistä ilmapiiristä, koska: asiat vain tapahtuivat, terroristit vain tulivat ja olivat (hei, vähän kuten oikeestikin!), ja Iron Man hauskuutti koska... se on niinku Iron Man. Ok Robert Downey Jr. on hauska veikko ja nykyfilmatisoitu Iron Maninsakin huumorimiehiä, mutta että
    koko elokuva oli jatkuvaa komediafestivaalia... tuli yllätyksenä. :confused:

    Suurin ihmetys on kuitenkin tämä:
    Mandariini, eli elokuvan ehdoton päähahmo, ei ollutkaan oikeasti olemassa! No voi helvetti. Siis tavallaan kovinkin riemastuttava twisti, mutta latistipa tuo leffan ainoan odotuksen ja jännityksen aiheen totaalisesti! Ja siis ennenkaikkea se toteutustapa; leffan promoissakin oli pedattu ko. hahmon eeppistä pahaenteisyyttä, ja kaveri onkin joku nobody brittifeikkaaja?! Okei irtoaahan tuosta helposti parit takuunaurut mutta... vuosikymmenen letdown, ylivoimaisesti. Näin etenkin, kun samalla se itse "pääpahis" oli aivan uskomattoman typerän itsestäänselvästi heti ekasta kuvasta tunnistettavissa ja arvattavissa ollut ja jokseenkin karismaton heppu. Epätoivoinen sekopää joka imitoi kavereineen X-Menista tuttujen mutanttien kykyjä? Huhhei. No ehkä tämä jalkansa maan pinnalta lopullisesti menettänyt Koomikko-Man ei ansainnut parempaa nemesistä. Sääli, sillä pidän ensimmäisen elokuvan Tony Starkista kovastikin, kuten tämän esittäjästäkin, ja Iron Manista hahmona.

    Kysymys siis kuuluu: mitä hemmettiä ovat tekijät oikein ajatelleet?! Tottakai sarjisleffassa saa ja melkein pitääkin olla kevyempi, irtonainen ote, mutta siinä vaiheessa kun joka kohtaukseen pitää pakkomielteisesti saada jokin hassu gagi, tulee mieleen mitä tässä koitetaan peitellä? No ei välttämättä ainakaan ammattitaidottomuutta, sillä se näkyi ikävä kyllä niin pahasti läpi. Alusta lähtien leffa oli yhtä hätäilyä kohtauksesta toiseen, ja ne parhaimmatkin twistit varastettiin pois aivan oma-aloitteisesti! Tällainen amatöörimäinen aliarviointi on melko häiritsevää katsojan kannalta. Mandariini-kuviossa oli omat hienot pointtinsa, mutta olisi nyt otettu samalla enemmän irti siitä! Mutta jos ei kerran ohjaajan taidot riitä. Blackilla on toki kirjoittajana omat meriittinsä, mutta nyt ei vaan homma toiminut. Vai mitä mieltä on
    tehdä koko hommasta pannukakkua ja viskata se katsojan otsaan? Olikohan heppu hävinnyt jonkin vedon tms.
    Listauksena leffan typeryyksiä:

    -Mandariini on muka pelkkä koomikko, mutta murhaa kuitenkin suorassa lähetyksessä ihmisen ampumalla sitä päähän näytellen ylipäänsä metodimaisesti terroristia olematta kuitenkaan sitä oikeasti... eh.
    -Lopun Pepper Pottsin ääliömäinen pelastautuminen tulipalloihin putoamisesta ylitti kaikki vastaavat pelleilyt ja hahmon tekeminen naistoimintasankariksi aiheutti turhaa kiusaantuneisuutta.
    -"Pääpahiksen" "I am the Mandarin!" -huuto lopussa aiheutti melkoista myötähäpeää.
    -Matrixmaiset megalomaanisuudet lukuisine eri Iron Maneineen ja kauko-ohjailuineen tappoivat leffasta vakavan tunnepuolen täysin. Myöskin Patriot Man oli nero-Starkilta käsittämättömän hölmö veto.
    -Tässä oli selvästi otettu Whedonin Cabin in the Woodsista ja niistä avengerseista mallia, ja koitettu ilmeisesti tehdä jokin moderni supersankari-ironisointi, mutta eihän se sovi historian kanssa yhteen millään... Nyt kaikenlaiset viittauksetkin tuntuivat nähdyiltä ja paperisen heppoisilta. Tosin, esimerkiksi se Air Force One -kohtaus oli tavallaan hupaisa... Mutta kun koko homma oli sekavaa sekoilua.
    -Juoni ja sen kuljetus toi pätkittäisyydessään mieleen tarantinot tai jopa kotimaiset tuotannot.
    -Don Cheadle:n hahmon tarkoitus?!

    Pidin kyllä siitä hetkellisestä vastakkainasettelusta ja seuranneesta
    iskusta tukikohtaan.
    Tämä taisi kyllä vakavuudessaan jäädäkin elokuvan varsinaiseksi kliimaksiksi. Jotakin tästä ajasta kertoo se ettei edes fiktiivistä sarjisleffajatkoa pystytä ottamaan tosissaan vaikka miten vakavine teemoineen.

    Tapahtuma elokuvineen nyt oli kuitenkin sangen viihdyttävä ja hauskaa illanvietettä eikä aika käynyt pitkäksi niin harkitsin jopa kolmea tähteä mutta jääköön kompromissiin. Ne parit totaaliväkinäiset Avengers-sivuläpätkin siellä välissä olivat rasittavia. Suht ok sarjisleffa tämä kuitenkin erilaisuudessaan oli ja parissa kohtaa nauroin itsekin. Näyttelijätkin veti ihan hyvin.


    **,75
     
  5. VisitorQ

    VisitorQ Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2005
    Viestejä:
    178
    Saadut tykkäykset:
    2
    OHO! Mites nyt noin?
     
  6. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    No ei tämä täysin ennalta-arvattava leffa sentään ollut, joitain yksittäisiä onnistuneita kohtia löytyi. Kokonaisuus tökki joten asennoiduinkin repimään irti mitä saa.
     
  7. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 765
    Saadut tykkäykset:
    318
    Ei vaan putoa enään nämä. Jotenkin jo, niin yliampuvaa häsäämistä, että ei toimi minulle ollenkaan. Turha kaksi tuntinen.
     
  8. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 356
    Saadut tykkäykset:
    30
  9. temeksi

    temeksi Guest Guest

    Liittynyt:
    07.05.2003
    Viestejä:
    1 754
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olipahan onneton viritys, meet the Iron Man 3, eikun siis 300 Aluminum Mans.

    1/5
     
  10. Golem

    Golem Guest Guest

    Liittynyt:
    06.11.2003
    Viestejä:
    176
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hehe, hyvin sanottu! 3Deen saisivat kanssa työntää johonkin missä aurinko ei paista. En vaan käsitä, miksi nykypäivänä elokuva pilataan tummennetulla kuvalla, josta ei ajoittain saa enää kunnolla selvää. Vai eikö täällä Oulussa kehdata laittaa tarpeeksi tehoa projektoreihin (lamppujako säästelevät?) Shame on you!

    Nyt muuten ymmärrän, miksi Hobitin HFR-tekniikkaa mainostettiin 3D:n yhteydessä. Koska nämä "aurinkolasit" puolittavat frameraten, niin frameratea täytyy nostaa kaksinkertaiseksi, että kuva näyttäisi normaalilta !

    Ja sitten tästä pilatusta kuvasta maksetaan enemmän. Oi voi tätä nykyajan typeryyttä!
     
  11. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    136
    Eikä puolita. Kummallekin silmälle erikseen näytetään omat 24 kuvaansa sekunnissa. FHR sitten tuplaa vielä tuon määrän 48 kuvaan sekunnissa per silmä. Mutta juu, melko turha villitys tuo on.
     
  12. The_Daywalker

    The_Daywalker Käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2003
    Viestejä:
    1 003
    Saadut tykkäykset:
    2
    Varsin toimiva toiminta elokuva. Parempi kuin edellinen osa, muttei yhtä hyvä kuin ensimäinen osa.
     
  13. anidabi

    anidabi Käyttäjä

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    1 676
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tulipa katsottua eka kerran leffojen jälkeen, nyt kun tiesin tapahtumat niin pääpahis ei ollutkaan niin pettymys kuin viime kerralla. Tosin edelleen vituttaa miten tota marvell universumin kulkua näihin leffoihin on alettu muutteleen kun jokaisesta tulevasta leffasta saa lukea että pääpahiksen ylivoimaisia kykyjä rajoitetaan. Eli eivät sit ookkaan niin kuin olis oikeasti. Sarjiksia en ole lukenut, mut sen mitä netistä luin ennen leffaan menoa, esim. tästä mandariini hepusta, niin täytyy sanoa että se mitä luin mandariinista kyllä vaikutti paljon mielenkiintoisemmalta kuin se mandariini mikä leffassa nähtiin. Onko nyt siis niin että emme tule näkemään sarjisten "aitoa" mandariinia?

    Ja sit vielä pari juttua mitkä jäi kaiveleen leffasta:
    1. Miten nyt sitten potsille kävi ku se käytettiin lekurilla? Meinaan vaan ku tony sanoi että twiikkas sitä kaavaa, niin onko pots edelleen niillä yliluonnollisilla kyvyillä varustettu supermimmi vai parannettiinko "tauti"?

    2. Entä tony itse. Sirpale revittiiin rinnasta, samoin kai se haarniskan "patteri", jonka tony heitti mereen. Sanoi vaan että puku ei ollut suoja, vaan se oli kotelo. Mistä tulinkin heti siihen tulokseen että miehellä jotain vielä makeampaa tiedossa, eli selkeesti ollaan menossa uudelle levelille. Mutta missä muodossa? Ehkä jossain määrin mandariinin teknologian muodossa johon tonyllä oli itselläkin jonkin verran panostusta, vaikka olikin tiedostamatta? Vai mahdollisesti vain joku uus rautamies puku vaan?
     
  14. x_jmt_x

    x_jmt_x Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    18.08.2006
    Viestejä:
    7 617
    Saadut tykkäykset:
    523
    Luojan kiitos "aitoa mandariinia" ei nähdä. "Aito Mandariini" oli aikansa tuote, joka kuvasti senaikaisen Amerikan pelkoja Aasialaisia kohtaan ja yltiörasistinen karikatyyri. Tänä päivänä toteuttaminen olisi ollut käytännössä mahdotonta; ihan vastaavasti "Tintti Afrikassa" ei tulla koskaan näkemään valkokankaalla.

    Muutenkin turhanpäiväistä narinaa. Elokuvaversiot ovat elokuvaversioita ja lähes kaikilla hahmoilla on juurensa täysin toisenlaisessa maailmassa, kuin missä nyt elämme, ja vuosikymmeniä historiaa, joka sisältää retconneja retconnien perään. Mikä versio pitäisi valita leffaan? Myönnät vielä, että et ole lukenut sarjakuvia, mutta kuitenkin kritisoit sitä, että poiketaan sarjakuvista?
    :hitme:

    1. Tuohan jätettiin, mitä todennäköisimmin tarkoituksella, auki.

    2. Hyvinhän se Iron Patriot sekä jo IM2:sessa MKII toimivat ilman sitä nimenomaan Tonyn rintalastaan upotettua voimanlähdettä. Ja tässä kolmosessa se 42 kappaletta haarniskoja. Se, mihin tuo nyt sitten seuraavaksi on menossa, lienee täysin auki; jonkinlainen haarniska Tonylla varmasti jatkossakin on. Avengers: Age Of Ultron odotellessa.
     
  15. rewind

    rewind Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    892
    Saadut tykkäykset:
    0
    OT: Ei ehkä valkokankaalla, mutta ihan livenä kyllä.

    [​IMG]
     
  16. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 038
    Saadut tykkäykset:
    16
    Mandariinista en tiennyt etukäteen yhtään mitään, mutta nyt leffan katsottuani ja Wikipediaa luettuani hahmo oli pettymys. Olis tuo voinut uskollisempi sarjakuvalle olla.
    Jotenkin päällimmäinen tunne mikä leffasta jäi, että vähän liikaa kaikkea. Liikaa häsläämistä, liikaa "huumoria", liikaa ironmaneja... Less is more.
    Ykkös-Ironman on edelleen supersankarielokuvien aatelia, kakkonenkin meni Avengersia odotellessa, mutta tämä kyllä jo tökki.
     
  17. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Heh, ja Avengersissa sitten ei ollut "liikaa vähän kaikkea". No anyways, älä hätäile eiköhän kohta DC & Marvel päädy yhteisrahastukseen nimeltä Hei me kaikki lennetään! Arvannet loput.
     
  18. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 038
    Saadut tykkäykset:
    16
    Ei mun mielestä. Avengers oli tähän mennessä paras supersankarileffoista. Loppuhässäkkä oli turhan pitkäksi venytetty, mutta muuten loistava leffa.
    Ja en arvaa, valaise toki.
     
  19. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Jotenkin ei keväällä ollut intoa lähteä katsomaan tätä leffateatteriin, mutta viime viikolla tämä tuli vuokraamoihin ja olin jo jonkin aikaa suunnitellut vuokraamista. Tänään sitten katsoin, kun alkoi kiinnostaa.

    Hyvä pätkä, monella tapaa jopa nerokas, vaikkei tässä mistään elämää suuremmasta olekaan kyse. Kahteen tuntiin oltiin saatu ahdettua paljon ja vaikka joukossa olikin hieman heikkouksia niin kokonaisuutena toimiva ja Marvel -leffaksi loistava. Joskin Marvel on nostanut niin paljon tasoa ensimmäisistä sarjisleffoista, että niitä Daredevileitä ja muita aletaan pian pitämään poikkeuksina toisinkuin näitä hyviä sarjisleffoja.

    Vihdoinkin Tony sai vastaansa jotakin muutakin kuin vain erilaisia robotteja. Nämä "yli-ihmiset" toimivat mielestäni ihan hyvin, vaikka laittoivatkin ehkä vähän liian hyvin kampoihin, kun mietitään että Tony oli paininut kaikenlaisia vihuja vastaan jo pitkään ja nyt joku kuumakalle pieksee. Mielestäni Mandariini oli toteutettu ihan hyvin, luin hahmosta kun kuulin että se esiintyisi tässä leffassa ja mietin, että miten se toteutettaisiin uskottavasti. Ymmärrän jos astetta kovempi Marvel -fani ei ole tyytyväinen.

    4/5 Aika moni oleellinen asia, joka tuli minulle mieleen on jo täällä sanottu kerran tai kahdesti, joten mitä suotta toistamaan. Pitkästä aikaan leffa jätti semmoisen fiiliksen, että miten tämä nyt jatkuu ja se on vaan hyvä merkki. Hauska nähdä mitä Marvel keksii jatkossa, toivottavasti ei päädy liikaa toistamaan samaa kaavaa.

    Sitten vielä vähän omaa pohdintaa, laitetaan spoilereihin ihan vain huvin vuoksi
    Tuli mieleen, että kun Tony sanoi miten se puku oli tavallaan vain kuori ja kuinka hän on edelleen se Iron Man, niin tuleekohan hän rakentamaan sarjakuvissa näkyneen puvun, jota Tony säilöö sisällään? En ole noita sarjiksia suuremmin lukenut, mutta hahmoon tutustuessa olen joskus törmännyt siihen, että mies säilöö pukuaan tätä nykyään luissaan, mikä olisi mielestäni se seuraava askel noiden pukujen suunnittelun suhteen.

    Toisaalta olisi hauska nähdä Stark backup -roolissa seuraavassa Avengerissa, koska muuten hahmo ja Downey voivat taas viedä seuraavankin osan päähuomion, koska valokeila on vain Starkin luonnollinen miljöö. Viime Avengerissa roolit oli hyvin tasapainotettu, mutta kyllähän se Iron Man sieltä nousi parhaiten esiin. Marvel -fanit eivät ehkä tykkäisi, mutta onhan heidän toiveet jo aiemminkin jätetty huomioimatta esim. juuri nyt Mandariinin suhteen. Lisäksi kuulin kanssa huhuja, että Ultronkin tulisi olemaan Starkin eikä Hank Pymin tekosia, joten siinä on kanssa yksi suunta mihin saatetaan päätyä.

    Aika näyttää.
     
  20. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 725
    Saadut tykkäykset:
    479
    Leffan katsoneena, tyypillinen supersankarileffan jatko-osa, joka kärsii genren tyypillisestä dilemmasta: Aina pitää olla pahempia, vaikeampia ja ylivoimaisemmilta vaikuttavia vastustajia vielä enemmän, jotka kuitenkin pätkitään lopussa...
    Sinällään genressään hyvä leffa,
    jonka lopussa sankarin rakastettu saa myös supervoimia/ominaisuuksia muuttuen näin tasa-arvoisemmaksi.

    Musan käyttö oli kakkososassa parempaa, näin joltisenakin AC/DC-fanina, muuten pisteitä 3,5/5...

    T: Vesku