Netflix, HBO, Filmnet ja Viaplay?

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana Digiman, 17.11.2012.

  1. OTJ

    OTJ Guest Guest

    Liittynyt:
    22.11.2000
    Viestejä:
    485
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitipä ottaa kokeiluun tuo Filmnet. Ei ihminen pysty olemaan ilman GoT:ia! Pitää raportoida kuvanlaadusta ym. kun saa illalla koekäytettyä tuota.
     
  2. OTJ

    OTJ Guest Guest

    Liittynyt:
    22.11.2000
    Viestejä:
    485
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt on kokeiltu, pari jaksoa katsottu Bansheeta ja sitten tietysti GoT 3. kauden 1. jakso. Ensin katsoin tuon Bansheen pilotin ja se olikin Hd-tasoinen. Ensivaikutelma oli oikein positiivinen. Sitten perään GoT ja se olikin aivan selvästi SD-laatua. Sanoin Bansheen 2. jakso oli Sd:tä.

    Tekniseltä laadultaan häviää Netflixille, mutta valikoima on kyllä tuoreempaa. Sinänsä video pyöri hyvin, nykimättä ja pätkimättä. Aion kuitenkin antaa palautetta, että voisivat nyt GoT:n näyttää Hd:nä, kun ilmeisesti tekniset mahdollisuudet siihen on. Ääni on vaan stereota, mikä oli kyllä etukäteen tiedossakin.

    Hieman olen pettynyt, kun teknisen laadun ero tuossa GoT:n kohdalla oli niin ilmeinen verrattaessa Yle Hd:n lähetyksiin, josta 1. ja 2. kauden katselin. Ylellä vieläpä DD 5.1 äänet. Pidän kuitenkin tilauksen voimassa ainakin GoT:n kolmoskauden ajan. Toivottavasti sillä välin myös tekninen puoli paranee.
     
  3. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    HBO toimii mun 46" samsung tv:ssä ja ei se ihan tihrustamista ole. Kuvanlaatu oli tänään GoT erinomainen. Ihan periaatteesta maksan mielummin suoraan HBOlle kuin Canalille, mutta jos ei ois samsung laitetukea niin ehkä sitten... Telkkarin kun hankin niin yksi kriteeri oli että streaming palvelut pitää toimia ja samsungilla näyttää homma toimivan.

    Ainoa miinus HBO appissa etten keksi miten saa suomisubit pois päältä :(
     
  4. OTJ

    OTJ Guest Guest

    Liittynyt:
    22.11.2000
    Viestejä:
    485
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samsung-tuki on hyvä juttu, voisin kuitenkin väittää että Ps3 on yleisempi kuin Samsungin Smart Tv-tuotteet. No, nähtävästi Sampalla on ollut sormensa pelissä, kun ovat Hbo-appin saaneet markkinoille.

    Kysyin hiljattain Hbo:n asiakaspalvelusta tuosta Ps3-tuesta, vastaus oli etteivät tiedä, milloin tulossa.

    Filmnetillä olisi saumaa pärjätä tässä kisassa hyvinkin, jos saisivat teknisen laadun Netflixin tasolle. Kokonaisuutena arvioin kuitenkin Netflixin hinta-laatusuhteeltaan paremmaksi, vaikka valikoima vanhempaa onkin. Toisaalta Netflixin valikoima on periaatteessa aina katsottavissa, Filmnetissä vain rajatun ajan.
     
  5. rauer

    rauer Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.04.2001
    Viestejä:
    904
    Saadut tykkäykset:
    0
    Netflix oman kertomansa mukaan lisää materiaalia, mutta myös poistaa sitä. On määräaikaisia sopimuksia joistakin ohjelmista. En ole kyllä huomannut minkään poistuneen.
     
  6. OTJ

    OTJ Guest Guest

    Liittynyt:
    22.11.2000
    Viestejä:
    485
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sen verran ohuehko on tuo Suomi-Netflixin valikoima, ettei siellä oikein tällä hetkellä poistelun varaa siinä mielessä ole. :) Mutta joo, noinhan ne lisenssisopimukset varmaan menee, voi olla sekä jotain kertakorvausmenettelyä oikeuksiin tai sitten määräaikaisia jonkun vuoden kestoisia tms.
     
  7. Anathor

    Anathor Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.12.2009
    Viestejä:
    939
    Saadut tykkäykset:
    58
    Soneran kaapeliin ilmestynyt HBO-kanava, kenelläkään kokemuksia tuosta?