The Walking Dead

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 13.08.2009.

  1. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselle taas tuli Kuvernööri-touhusta mieleen Jeremiah vibat ja Jeremiah oli kyllä sellainen sarja, jonka taso lähti huikeaan nousuun kun pienen porukan selviytymismeiningistä post apocalyptisessä maailmassa siirryttiin hiljalleen isompaan maailman jälleenrakennuskuvioon. Toisaalta se olikin mestari JMS:än kirjoittama sarja :D...
     
  2. Sädettäjä

    Sädettäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.08.2010
    Viestejä:
    557
    Saadut tykkäykset:
    12
    Vielä olisi pari jaksoa kautta jäljellä. Ihan mukavasti tätä lopullista(?) taistoa Kuvernöörin ja Rickin porukoiden välillä on rakenneltu, mutta tässä nyt taas pääsi käymään niin, että koko taisto jätetään vasta viimeiseen jaksoon, ellei jo ensi jakso sitä aloita, mutta tuskinpa. No katsotaan miten kaksi viimeistä jaksoa tarinan hoitaa, mutta toivottavasti vankila ja Woodbury on historiaa, kun neljäs kausi aloitetaan, tai ainakaan hoidetaan nämä jutut maton alle parissa ensimmäisessä jaksossa neljättä kautta.
     
  3. KrimReape

    KrimReape Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2005
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Helvetin tylsää jahkailua ollu viimeset jaksot, mutta jostain syystä sitä vaan kattoo aina seuraavan jakson parempaa toivoen.
     
  4. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Viimeisin jakso oli kyllä aika turha. Andrea karkaa koko jakson ja jää lopussa kiinni, ei kovin tyydyttävä ratkaisu katsojan näkökulmasta. Governörillä on nähtävästi yliluonnollisia jäljityskykyjä tai Andrea on maailman huonoin karkuri.

    Nojoo tapahtuihan siinä sivussa Miltonin ja Tyreesen porukan suhteen hieman kehitystä, mutta hieman hölmö noin pääpiirteissään.
     
  5. Sädettäjä

    Sädettäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.08.2010
    Viestejä:
    557
    Saadut tykkäykset:
    12
    Olipas heikko lopetus kaudelle. Muutenkin tämän tauon jälkeinen setti ollut hieman heikkoa verrattuna ensimmäiseen puoliskoon, jossa yllätyksiä riitti ja meno oli varsin karua. Sääli, että Merle tapettiin, mutta onneksi Andrea ja Milton lahdattiin, joten plussan puolella ollaan. Hieman kyrsii sekin, että koko toisen puoliskon kaudesta rakenneltiin hirveää taistelua, mutta mitään ei taistelua ei saatukkaan ja Governaattori otti ja lahtasi oman porukkansa... Hieman siis jätti lopetus tyhjän päälle. Toivottavasti ensi kausi aloittaa räväkästi ja lahdataan loputkin Woodburyn porukoista. En ainakaan hyppinyt riemusta, kun Rick toi koko sakin vankilaan.

    Kokonaisuudessan ihan jees kausi. Aloitus kova, mutta meno sitten hiipui ja lopulta töksähti päätökseen. Ainakin petraamisen varaa on, mutta katsotaan miten AMC leikkelee budjettia ja erottaa porukkaa ja miten se vaikuttaa neljänteen kauteen. Ainakin 16 jaksoa kaudelle on aivan liikaa... Sellaiset 12-13 jaksoa olisi ihan jepa jatkossa.
     
  6. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Viime viikkoinen jakso oli sen verta hyvä, että uskalsin odottaa hyvää finaalia. No aika lattea oli ja typerä sekä jälleen kerran tyydyttämätön. Jotenkin niin naurettavaa, että Woodburyn jengi lähtee ihan tietoisena, että vastassa on ihmisiä joita vastaan he ovatkin ottaneet jo yhteen pariin kertaan ja tappiota on tullut otettua, minkä luulisi lisäävän vihaa vankilan porukkaa vastaan. Sitten kun päästään vankilaan ja pari laukausta ammutaan niin häntä koipien välissä karkuun ja "emme ole sotilaita" mussutukset käyntiin. Aha, no ihme kyllä pari kertaa aiemmin sotiminen luonnistui ihan hyvin, mutta nyt sitten ei nähtävästi, ja vielä tiesivät mitä on luvassa. Pormestari teloittikin koko porukan ja matkusti entouragensa kanssa auringonlaskuun. Aha.

    Andrean hahmo onnistuttiinkin pilaamaan täysin. Elättelin toivoa, että toisen kauden aikana tapahtuneen kehityksen kautta hahmo ohjattaisiin oikeille raiteille kohti sitä määrätietoista ja fiksua esikuvaansa kohti. Sensijaan Andrea jäikin kevytkenkäisen idiootin tasolle, johon tuhlattiin aivan liikaa aikaa viimeisissä jaksoissa. Typerä kohtalo keskeneräiselle hahmolle. Miltonin kuolemaa vähän veikkailinkin ja sinänsä harmi että hänenkin tarunsa loppui lyhyeen.

    Eipä tämä kolmoskausi ollut loppujen lopuksi kovin kummoinen kakkoskauteen verrattuna. Ensimmäisellä puoliskolla oli jokatoinen jakso ihan hyvä, toisella puoliskolla mieleen jäi lähinnä Morganin ja Merlen jaksot. Porukkaa lahdattiin, mutta kun kenenkään kohtalo ei suuremmin kiinnosta niin se on aika se ja sama miten kenenkään käy. Heti tämän finaalin perään, kun katsoi Game of Thronesin kauden avausjakson niin huomasi taas sen eron laadussa ja hyvin tehdyssä draamassa.
     
  7. TKH

    TKH Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.03.2005
    Viestejä:
    471
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oikeassa kyllä olet, eipä tuolla Game of Thronesin epäuskottavalla satumaailmalla ole oikeastaan missään vaiheessa ollut mitään jakoakaan The Walking Deadin aidonoloisten ihmisten kanssa.
     
  8. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aprillipäivä meni jo.


    Joo eipä tämä kolmoskausi kyllä loppuakohden kovasti vakuuttamaan päässyt. Alkupuoliskolla jo eläteltiin toiveita tasonnoususta, mutta sitten tipahdettiin sinne kakkoskauden alkupuoliskon einiinhyvälle tasolle. Muutamia hyviä kohtauksia näihin jaksoihin mahtui, joista päällimmäisenä jäi tietenkin mieleen ZombiMerlen ja Darylin viimeinen kohtaaminen. Jotain hyvää jos vielä keksitään, niin Bear McCrearyn musiikit toimivat edelleen loistavasti.

    Varsinkin finaali jäi tosiaan vähän latteaksi. Koko kauden rakennettu kliimaksi jäi loppupeleissä täysin saapumatta ja kuvernaattorikin vain unohtui ja ajeli lopuksi jonnekin, ammuttuaan tosin ensin vähintään kymmenen aseistettua ihmistä suorin jaloin yhdellä lippaallisella :D. Oli kyllä mystinen ratkaisu tilata sarjaa peräti 16 jaksoa tälle vuodelle, kun viimekin kaudella oli selkeästi huomattavissa että materiaalia ei riittänyt edes 13 jaksoksi vaan piti pyöritellä ja pallotella eestaas useampikin täytejakso, sama tällä tuotantokaudella.
     
    Viimeksi muokattu: 02.04.2013
  9. +sp+

    +sp+ Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.08.2005
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tauon jälkeen sarjan taso romahti mielestäni täysin. Finaali kaiken huippu. Rakennetaan ja rakennetaan "sotaa" ja onnistutaan 2minuutissa setvimään se noinkin huonosti alta pois...
    Voi kun edes vähän menisi kuin sarjakuvassa (toki tämä on enemmän draamaa, mutta kun näin huonosti kirjoitettua). Noh, tästä ei voi enää taso laskea. Ensikaudella toivottavasti paljon vähemmän jaksoja. Tuntui että tauon jälkeen 90% oli täytejaksoja. Harmi.
     
  10. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    alkoi uusi sesonki.

    ok aloitus, muttei mitään järisyttävää.
     
  11. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 737
    Saadut tykkäykset:
    536
    Ja sunnuntaina tulee neloskauden avausjakso Suomen FOXilta. Ja sopivasti sitä ennen kolmoskauden marathon ja tunti ennen neloskauden alkua kolmoskauden viimeinen jakso muistin virkistämiseksi.
     
  12. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Tykkäsin kanssa kauden avauksesta, laitetaan spoilereihin, jottei Suomen tahdissa seuraavat spoilaannu (heillekin näyttää löytyvän oma ketju).

    Katon läpi tippuvat zombit oli hauska idea, erittäin viihdyttävää. Näyttää siltä että ensi jaksossa paskamyrsky iskee vankilaan. Ihan hyvältä vaikuttaa.
     
  13. sammy73

    sammy73 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.05.2006
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    8
  14. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Kun itse asun tällä hetkellä USA:ssa niin on mielenkiintoista katsella sarjaa suoraan amc:ltä, ja samalla synched content netistä jonne tulee triviaa ja galluppeja kesken jakson. Ja jakson jälkeen talk show the Talking Dead joka alkaa nyt just.
     
  15. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 644
    Saadut tykkäykset:
    63
    Olihan tuo yllättävän mielenkiintoista brianin näkökulmasta katsella maailmaa. Who need fucking heros.
     
  16. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Viimeisin jakso oli mielestäni paras pitkästä aikaa. Hienosti ne ruumit, joissa oli kirjoitettu syytökset "liar", "rapist" ja "murderer" viittasit Governorin taustaan (joskin tuo rapist on vielä toteuttamatta, vaikkakin Maggieta ahdisteli). Talon sisällä irtonaiset päät sitten viittasivat kanssa hyvin Governorin entiseen harrastukseen. Hyvä hahmon tutkiskelujakso.
     
  17. Kellopeli

    Kellopeli Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.01.2008
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja noin sitä sitte päästiin tauolle. Huh Huh! Iltavuoron perään tämän itse äsken katsoin ja olihan melkoista melskettä kyllä!
    Epäkohtia:
    -Osumatarkkuus
    -Kuvernööri ja Rick painii suoraan zombien edessä ja zombiet vaan menee ohi
    -Darrylin zombikilpi...
    Mutta asiaan! Hyvää ryskettä oli ja jännä nähdä, mite tämän tästä edetään. Toivottavasti nyt muutama seuraava jakso mentäisiin seuraamalla eri kuppikuntien selviytymistaistelua. Helmikuussahan tämä nähdään! Lisää pohdintaa unien jälkeen!
     
  18. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    136
    Niinpä! Headshot pistoolilla 50 metriin onnistui vasta toisella laukauksella, kun ensimmäinen meni mukamas ohi ja osui niskaan/selkään. Todellisuudessahan headshot osuu aina ensimmäisellä kerralla!
     
  19. Kellopeli

    Kellopeli Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.01.2008
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heh, joo tuli muotoiltua tuo hieman vääriin. Pointti oli enemmänki sanoa, että oisin toivonu, että tästä pääporukasta ois pari tyyppiä lisää pudonnut.
     
  20. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Watching Dead.