Kick-Ass 2 (2013) (Jeff Wadlow / Chloë Grace Moretz, Jim Carrey, Aaron Taylor-Johnson, Lyndsy Fonseca)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana rewind, 14.03.2013.

  1. rewind

    rewind Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    892
    Saadut tykkäykset:
    0
    Puikoissa ainakin itselleni tuntematon ohjaaja (Jeff Wadlow), mahtaako saada aiheesta irti yhtä paljon kuin edellinen? Vähän geneeriseltä hutulta vaikuttaa trailerin perusteella.
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 10.04.2013
  2. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    ^ Jaa-a. Voi olla hyväkin. Mutta jos pitäisi veikata, niin keskitason kaman puolelle pelkään kääntyvän minäkin. Ensi-illan aikaan on jo uusi teatteri pystyssä Kuopiossa ja ykkönen kolahti kovaa, niin varmasti tulee käytyä katsomassa.

    Hit-Girl on muuten näköjään saanut oman spin off-sarjiksensa, Misfitsit jossain alan liikkeessä olivat faneja tapaamassa NY:ssä ja siellä noita myytiin. Pitääkin käydä itse samassa liikkeessä, kun matka kesällä todennäköisesti toteutuu.
     
  3. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 301
    Saadut tykkäykset:
    594
    Senverta loistava oli tuo ensimmäinen, että olis kyllä Matthew Vaughn saanut jatkaa ohjaajana.

    Trailerin perusteella kuitenkin ihan hyvää menoa luvassa, joten jäädään odottelemaan, miten koko leffa sitten aikanaan kolahtaa. Jim Carreysta plussaa... :)
     
  4. ipeniemela

    ipeniemela Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.09.2004
    Viestejä:
    797
    Saadut tykkäykset:
    56
    Itsellekin eka osa kolahti ja hauska nähdä Carrey taas kehissä. Chloe Moretzista on muuten pikkuhiljaa kehittymässä aikamoinen hottis. :p
     
  5. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 301
    Saadut tykkäykset:
    594
    Juu, ei paha... ;)
     
  6. lahkonen

    lahkonen Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.06.2005
    Viestejä:
    648
    Saadut tykkäykset:
    33
    Kick-Ass-elokuvassa oli havaittavissa aitoa yhteiskuntakritiikkiä, tosin erittäin vinksahtaneesti esitettynä. Siinä mielessä tämä jatko-osa on yhtä hyvä idea kuin Matrixin jatko-osat. Ensimmäisessä elokuvassahan bättiksen näköinen iskä oli aika lailla mielisairas ja elokuvan lopussa tyttö sai vielä mahdollisuuden normilapsen elämään. Myöskään mistään supersankaruudesta ei ollut varsinaisesti kyse, ainoastaan kostohommista. Nyt tässä uudessa näyttäisi olevan sitten ihan toinen meininki. Tämän sanottuani täytyy myöntää, että traileri oli silti erittäin kiinnostava ja elokuva tulee varmasti jossain vaiheessa katsottua. Toivoisin tämän olevan K12-komedia, jonka voisi käydä muksun kanssa katsomassa, väkivaltaa ei enää tässä tarvita, koska sille en oikein keksi mitään perusteita. Ensimmäisessä graafinen väkivalta oli mielestäni perusteltua.
     
  7. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
  8. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 765
    Saadut tykkäykset:
    318
    Kyllä tämä kiinnostaa ihan hyvältä tuo näytti. Lukuunottamatta ensimmäistä sparria, mikä näytti säälittävälle.
     
    Viimeksi muokattu: 14.03.2013
  9. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 542
    Saadut tykkäykset:
    303
    Ei tuo traileri ihan Suomen K12 menolta näyttänyt, ehkä jenkeissä PG13 olisi mahdollinen (epäilen). Siellähän on sama kuinka paljon elokuvassa ihmisiä tapetaan, hakataan ymn. Kunhan ei puhuta rumia eikä tissejä/alastomuutta näy. Miksi tästä pitäisi poistaa mainitsemasi graafinen väkivalta ja miksi se oli perusteltua ensimmäisessä osassa mutta ei tässä:confused:
    Toivottavasti elokuvantekijät jatkavat ykkösosan hyväksi todetulla linjalla:thumbsup:
     
  10. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Meikäläinen kuuluu siihen pieneen vähemmistöön, joka ei tykännyt ensimmäisestä osasta. Jim Carrey toimii aina, mutta trailerin perusteella tämä jatko-osa ei kapua kovin korkealle omalla katselulistallani. Tsekkaan tämän ehkä sitten joskus.
     
  11. jmo

    jmo Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    26.04.2002
    Viestejä:
    1 556
    Saadut tykkäykset:
    293
    Nimenomaan Jim Carrey toimi joskus, ja nykypäivänä harvoin, mutta mielenkiinnolla odottelen lopullista ratkaisua, koska tykkäsin ykkösestä.
    Jos Carrey pilaa tämänkin niin olen hyvin hyvin vihainen. Cagehan oli melkein parhaimmillaan, joten ehkäpä myös Jim myöskin uransa aallonpohjassa.
    Pahalta näyttää velmunaamoineen..

    Mutta siis lopullista tekelettä odotellessa.
     
  12. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    Trailerin perusteella Carrey kyllä pelastaa tämän leffan, vaikkakin viimeisillä sekunneilla herran maneerit puskivat läpi. Toivottavasti ohjaaja on saanut pidettyä ne kurissa.
     
  13. geru

    geru Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    1 389
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieno maskeeraus oli ainakin Carreylla :)
     
  14. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Yllättävän hyvältä näytti, hyvin ylivedetty niin monelta osin. Etenkin Carrey ja McLovin.
     
  15. lahkonen

    lahkonen Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.06.2005
    Viestejä:
    648
    Saadut tykkäykset:
    33
    Itsekään en usko, että tästä mitään K12-komediaa tulee, toki Jim Carrey tekee lähinnä ison yleisön koko perheen viihdettä. Tässä hän on mahdollisesti paljon trailerin antamaa kuvaa pienemmässä roolissa ja nostaa siitä pienen palkkion.

    Ensimmäisessä osassa oli jyrkkä ristiriita toisaalta erittäin lapsellisen näköisen ja oloisen tarinan ja elokuvan väkivallan välillä. Olen melko varma, että suuri osa elokuvan nähneestä nuorisosta piti elokuvaa ainoastaan erittäin coolina ja upean näköisenä väkivaltaviihteenä, jossa ubercool 10v likka tappoi noin sata roistoa. Minä(kin) toisaalta viihdyin, mutta olin kuitenkin myös tyytyväinen, että elokuvassa oli oikeasti hiukan syvempikin taso, joka ikäänkuin kulminoitui siihen, että lapsi sai lopulta oikeuden elää lapsen elämää. Nyt jos sama veriroiskuttelu jatkuu, ja tyttö esim. vielä persraiskataan pariin kertaan (jotta saadaan kakkososaan vielä hiukan lisää särmää), niin sille on vaikea enää löytää perusteluita. Siksi toivoisin hiukan kevyempää otetta, koska silkasta hassutteluviihteestä on luultavasti kuitenkin enää kyse, enkä näe perusteettomassa väkivallan käytössä suurta pointtia.
     
  16. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Mutta nykyään nössöillään kyllä ihan tarpeeksi muutenkin, niin minulle ainakin kelpaisi sama linja kuin ykkösessä. Tai jopa rankempi, jos niikseen tulee. Lapsillehan löytyy varmasti muitakin elokuvia. Pääasia toki olisi, että K-A II olisi hyvä. Olisipa hienoa innostua tästä edes melkein yhtä paljon kuin ensimmäisestä, saapa nähdä.
     
  17. VinSent

    VinSent Guest Guest

    Liittynyt:
    03.03.2013
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alkuperäisessä sarjakuvassa itse asiassa yksi tärkeä osa Hit-Girlin hahmoa on se, että tämän kasvastus oli niin täysin sairasta, että tämä ei enää osaa nähdä maailmaa muuten kuin "minä supersankari, nuo roistoja. Tapa" - tavalla. Eka leffakin tosin laimensi lähdemateriaalia sen verta popcorn - yleisöä mielyttävämmäksi,

    esim. sarjiksessa Kick-Ass ei saa tyttöä lopussa vaan päinvastoin tytön poikaystävä hakkaa tämän ja Big-Daddy valehteli "syntytarinansa", ollen oikeasti sarjakuvakeräilijä, joka halusi antaa tyttärelleen "jännittävän lapsuuden."

    joten tuskimpa leffantekijöillä nytkään riittää rohkeutta vähänkään synkempien elementtien lisäämiseen.
     
  18. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Katsoin tässä vasta Kick-Assin toisen kerran ja se jopa parani ensimmäisestä katselukerrasta. Jatko-osan traileri näytti ainakin hyvältä ja mikäli vaan esim. väkivallan näyttämisessä ei aleta nössöilemään, niin odotukset ovat erittäin korkealla.
     
  19. SpiderJerusalem

    SpiderJerusalem Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2008
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nuo muutokset olivat juuri osa sitä, miksi Kick-Ass oli leffana huomattavasti parempi kuin sarjiksena. Millarin lapsellinen tarve vääntää kaikesta ylilyötyä ja angsti synkkää on niin tympäisevää luettavaa, että varsinkin Kick-Ass 2 jäi kesken tämän takia. Leffan tasapainoilu synkän ja komedian välillä oli paljon taidokkaampaa.
     
  20. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Satuin näkemään pikaisen uutisen koskien tätä elokuvaa Omenan töllössä, ja jos nyt yhtään ymmärsin oikein, niin Carrey on ilmoittanut kieltäytyvänsä elokuvan markkinoinnista sen väkivaltaisuuden tähden. Johon tekijät sitten kommentoivat, että Kick-Ass 2:ssa ei ole mitään, mitä ei olisi ollut jo Carreyn lukemassa kässärissä. Ilmeisesti väkivaltaa siis tulee ihan piisaamaan.

    Vai mikä lie käänteinen mainostemppu sitten. :)

    Hit-Girlin omaa sarjista tuli myös hypisteltyä sarjisliikkeessä, mutta muoveissa kun oli, niin en päässyt tutustumaan sen paremmin. Hintakin oli aika kova siihen, että olisi ihan sikaa säkissä mennyt ostamaan...
     
    Viimeksi muokattu: 30.06.2013