Putous (MTV3)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Professional, 09.01.2010.

  1. Gulf

    Gulf Guest Guest

    Liittynyt:
    02.11.2011
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuossa on taas journalismia hienoimmillaan. Toimittaja tahtoo uskotella, että joku olisi joskus väittäneen koko Putouksen olevan improvisaatiota. Todennäköisesti tuottaja/ohjaaja on kertonut että myös improvisaatio-osuuksia harjoitellaan, ja siitähän on saanut hienosti väännettyä koko homman niin, että kaikki olisi siis myös tarkkaan käsikirjoitettua.

    MTV3:n sivuilla Tuomas Summanen sanoo näin: "Ne ovat täyttä improvisaatiota", ja viittaa siis tulikokeeseen ja näytön paikkaan.

    Ja ovathan nuo improvisaatio-osuudet periaatteessa käsikirjoitettuja. Eihän Jaska lennosta keksi, että mitäs sitä tänään oikein leikittäisiin. Ei se Jaska sitä viimekertaista tarinaansa tyhjästä nyhjäissyt.
     
  2. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Tietysti, mutta on tuosta vaan aika pitkä matka "täysin valmiiksi käsikirjoitettuun", kuten tuossa jutussa sanottiin. Hyvä näin joka tapauksessa, kyllä improvisaation sentään pitää olla ihan aitoa tavaraa.
     
  3. x_jmt_x

    x_jmt_x Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    18.08.2006
    Viestejä:
    7 617
    Saadut tykkäykset:
    523
    Eikös ne siinä mainosbiisissä rallata jotain tyyliin

    ei oo käsikirjoitusta meil on pelkkä ajolista

    tai jotain sinnepäin. Eli lähtötilanne on tiedossa, mutta vuorosanoja ei ole käsikirjoitettu. Ei kai tätä kukaan väittänytkään olevan "Nyhjää tyhjästä" -tyyppinen täys-impro.
     
  4. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Eihän tuossa nyt pitäisi olla mitään jakoa. Sanna Raipe ja Veli Sikiö tulevat tippumaan.

    Eiväthän he edes juuri puhuneet.

    BB-kaki oli muuten nastaa nähdä yleisössä! :thumbsup:
     
  5. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Täytyy sanoa, etten odottanut Sanna-Raipen putoavan. Henkilökohtaisesti en ole tainnut kertaakaan edes hymyillä ko. hahmon touhuille. Toisaalta hahmon saama valtava suosio sai kyllä pelkäämään pahinta, että Armi purjehtii voittoon kaikkien aikojen vähiten vaativassa roolissa. Toki Veli Sikiökin on suhteellisen vähän irroittelulla edennyt, mutta epäilemättä tätä hahmoa on alettu äänestämään (piruuttaan) juuri sen takia, koska itse hahmo ja Riku ovat toivoneet putoamista (no pun intended). Samppa Linnan voittoa en enää toivo, sillä lupaavan alun jälkeen Akun jutut ovat olleet jopa hahmonsa suuhunkin suhteellisen heikkotasoisia. Näin ollen toivon Jussin korjaavan potin kotiin sillä hänen hahmonsa on ii-hana.
     
  6. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Katson tätä tällä hetkellä lähinnä Iina Kuustosen takia. Harva nainen on samanaikaisesti noin herttaisen suloinen ja noin kissamaisen seksikäs! Täytyy myöntää, että mulla on aika paha celebrity crush! On se vaan niin ihana!
     
  7. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Oliko se dubbaus nyt olevinaan improvisointia? Jos oli, niin väittäisin kyllä että njet. Meni vähän liiankin hyvin.

    Sikiön olisin lähettänyt kotiin ennen S-R:ää, nyt kävi näin.
     
  8. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    on se vaan tuo jugi yllättävän hyvä. kyllä on nuorilla vielä oppia otettavana.
     
  9. tootsi

    tootsi Runkku Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    3 208
    Saadut tykkäykset:
    46
    Joo, varsinkin jugin räppäys oli loistavaa :hitme:
     
  10. juhaa

    juhaa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    5 971
    Saadut tykkäykset:
    7
    Joo ei näyttänyt olevan, tuntui olevan jopa huulisynkka kohdillaan :)
     
  11. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Karim voittoon, ketään ei silti kiinnosta. En kyllä itsekään eilistä jaksoa katsonut.
     
  12. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Kyllä oli paska päätösjakso. Heikko lopetus heikolle tuotantokaudelle. Koko kauden paras läppä taisi olla "Forssa-syndrooma".
    Putouksella on vuodesta toiseen miljoonayleisö, mutta siitä huolimatta käsikirjoitukseen ei panosteta. Lähes kaikki sketsit tuntuvat aivan siltä kuin ne olisi kyhätty kasaan edellisenä iltana. Kohtalaisen lahjakkaat näyttelijät tekevät sinänsä parhaansa, mutta se ei pelasta ideaköyhältä käsikirjoitukselta.

    Ohjelmanumerot ovat niin laiskoja, ettei sitä voi selittää muulla kuin kustannussäästöillä. Käsikirjoittajien pitäisi ryhtyä hiomaan materiaalia hyvissä ajoin, mutta ilmeisesti pihit tuottajat eivät ole valmiita satsaamaan käsikirjoitusprosessiin. Ja mitäpä sitä suotta satsaamaan, kun kerran miljoonayleisön saa heikollakin materiaalilla. Itsekin katsoin taas kahta jaksoa lukuun ottamatta jokaisen jakson, vaikka taso heikkeni viikko viikolta.

    Ai niin ja hahmokisan taso oli kaikkien aikojen heikoin. Jopa Jari Potsi olisi ollut hauska tapaus tuossa porukassa. Noh, ensi vuonna uudestaan.
     
  13. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    Minusta tuo oli kullin hyvä ohjelma. Ja hahmot oli osittain ihan hauskoja. Paitsi se hirviniemen tom cruise imitaatio jätti vähän kylmäksi. Paras hahmo voitti ehkä sen rinnalla muut tuntui sitten niin huonoilta.
     
  14. Gulf

    Gulf Guest Guest

    Liittynyt:
    02.11.2011
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pahinta on se, kun käsikirjoittajat ja näyttelijät tuntuvat itse luulevan, että se banaaninliekityssketsi olisi hauska. No ei ollut. Parhaat sketsit nähtiin ekalla kaudella, mutta silloin olikin aivan eri mies ohjelman puikoissa. Sitten tuli kehiin Petteri Summanen, joka lamaannutti ohjelman niin, ettei edes hänen lähtönsä sitä enää pelastanut.

    Sketsihahmokisassa olisi ollut potentiaalia, mutta parhaat hahmot tippuivat liian aikaisin. Paria hahmoa pidettiin selvästi pinnalla muita enemmän. Sanna-Raipehan sen sanoikin, että olisi varmaan itse finaalissa jos olisi saanut vähän enemmän puheaikaa. :D

    Mutta oikea hahmo voitti finaalin ja ensi vuonna jatketaan sitten samalla kaavalla.
     
  15. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Jugilta viimein hauska hahmo! :eek:

    No, nauratti ainakin tässä jaksossa. Vatasen Ansku oli kyllä loistava ja omaa parhaan kehityspotentiaalinkin. Kuusiston mitä jäbä duunaa hokemaa kuullaan varmaan seuraavan vuoden.

    Heikkis Jamo varmaan paskin hahmo ikinä. Hirviniemelläkin ilmeisesti joku välivuosi... :sleep:
     
  16. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Iina taitaa viedä potin tänä vuonna, sillä hahmon hokema on tarttuva ja karikatyyri osuva. Kun vielä sitä kuuluisaa työmiehen hymyäkin näkyy, niin hattutemppu on valmis. Vatanen on tehnyt tarkinta työtä hahmonsa todenmukaisuuden kanssa ja itsekin tunnistin välittömästi tuttavapiiristäni useamman ihmisen. Valitettavasti hahmo on muuten suhteellisen väritön. Väittäisin myös Vatasen ottaneen tietynlaisen riskin, sillä jotkut naiset saattavat jopa suuttua tästä hahmosta, joka ilveilee naisen tunne-elämän ja sosiaalisten ominaispiirteiden kanssa. Armi teki armit yhdistämällä tarkahkon karikatyyrin värikkääseen hahmoon ja jälleen kerran tämä tuntuu minusta ensi alkuun töksähtelevältä nerokkuuden sijaan. Viimeinen kunniamaininta menee Kristalle, jonka hahmo on toki hieman loppuunkulutettu mutta joka varmasti herättää tunteita -- elitistejä tai heidän kavereitaan kun on niin helppo paheksua.

    Jugin hahmo vedonnee samaan kohderyhmään kuin Hirviniemi Harjakaisellaan aikanaan. Hokemat kyllä naurattavat mutta muuten jutut ovat ehkä hitusen fossilisoituneita. Rikun hahmo tuntui jälleen viime hetken päähänpistolta ja Hirviniemi oli yllättäen pohjanoteeraus. Ehkä viimeksi mainittu haluaa testata suosiotaan, sillä onhan se nyt melkoisen varmaa, että jos tämä "mestari" etenee loppusuoralle, niin kyse on enemmänkin Akun suosiosta kuin hahmon hauskuudesta tai nerokkuudesta.

    Noin muuten Putous alkoi lupaavasti, joskin uusi Idiots-osuus tuntui hieman turhalta: johon näitä imitaatioita on normaaleissa sketseissäkin nähty.
     
  17. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    Paras oli se rikun hahmo. Nokkelasti irtos kommenttia. Sitten vatanen ja jugi. Sitten aku. Eukoilla hahmot oli kaikilla yhtä huonot. Ei jatkoon.
     
  18. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hipsteri tuntui kyllä parhaalta näin alussa, saa nähä miten menee kun se koko ajan alkaa visualisoimaan kaikkea että saa hanurin näkyville, meneekö toistoksi. Rasila todellakin yllätti, ekaa kertaa taitaa olla sketsihahmo. Tosin myös tässä epäilen samaa, jopa enemmän että hahmo onnistutaan toistamaan / hokemaan pilalle. Mutta kyllä tuossa potentiaalia olisi. Mun mielestä Akun hahmo ei ollut paskin, mutta kyllä se taas näin on että jos menee pitemmälle niin "vanhojen näyttöjen" ansiota se on.

    Rikun ja muiden tyttöjen hahmot oli täyttä kuraa, putoilevat varmaan järjestyksessä pois. Tosin Armin hahmossa on niin paljon samaa kuin aiemmassa menestyshahmossa, että mistäs senkin taas tietää vaikka kelpaiskin kansalle.
     
  19. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Jostain luin, että Rikun ja Kristan hahmot olisivat saaneet lauantai-illan, lauantaiyön ja sunnuntaiaamun aikana vähiten Facebook-tykkäyksiä. Tämä siis jossain määrin viittaisi siihen, että Heikkis-Jamo ja Sika Vainola olivat ainakin ensimmäisen jakson perusteella vähiten innostusta herättäneet hahmot. Tämä on sikäli hassua, että Rikun ja Kristan hahmot olivat allekirjoittaneen ylivoimaiset suosikit :) Taidan siis olla täysin vastakkaista mieltä yleisen mielipiteen kanssa! Juntit eivät vaan tajua savolaisen ilmaisutaidonopettajan ja äreän seurapiirijournalistin nerokkuutta :D

    Iinan hahmoon oli "panostettu" sen verran paljon, että ilmeisesti tämän kauden voittoa pedataan Kuustoselle. Itse en siitä sössötyksestä oikein innostunut, vaikka hipstereiden pilkkaaminen onkin toki suotavaa. Iina oli kyllä muuten taas niin seksikäs ja söpö! Tuo hahmo ei vaan kolahtanut.

    Vähiten pidin Jugin ja Armin hahmoista. Jugin hahmo on vaan niin väsynyt. Eiköhän Jugi putoa taas kerran ensimmäisten joukossa. Rasila veti kyllä muuten hyvin avausjaksossa. Armin hahmo oli lähinnä ärsyttävä. Tunnistin kyllä sen parodian kohteena olleen ihmistyypin ja ammattikuntatyypin, mutta jotenkin hahmo tuntui enemmänkin rasittavalta kuin hauskalta. Sama ongelma vaivasi jo aikoinaan Leena Hefner-hahmoa, jonka hienoutta ja suosiota en koskaan tajunnut.

    Akun hahmossa on potentiaalia, vaikka taas kerran hahmo tuntuukin rakentuvan lähinnä alapäävitsien varaan. Mukava kuitenkin nähdä Hirviniemi tällaisessa astetta "hillitymmässä" roolissa. Kulahtaneen iskelmätähden edesottamuksia voi olla jatkossa ihan mukava seurailla.

    Kaiken kaikkiaan avausjakso yllätti positiivisesti. Amissi-sketsi ja lentokonesekoilu olivat ihan hyvin rakennettuja juttuja. Hietalahden cameo toimii aina. Eiköhän tätä Putousta tule jälleen kerran kytättyä. Avausjakson perusteella viitoskausi tulee pesemään mennen tullen ainakin sysipaskan neloskauden.
     
  20. Ted

    Ted Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.07.2005
    Viestejä:
    188
    Saadut tykkäykset:
    0
    En ole mikään Putous-fani, mutta muutenkaan noista kilpailun hahmoista ei ollut oikein mikään hauska. Tuskinpa tätä tulee katsottua, paitsi ehkä Iinan takia joskus.