Netflix tulossa Suomeen?

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana janilxx, 08.08.2012.

  1. Huppe

    Huppe The Pilot Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.02.2000
    Viestejä:
    3 613
    Saadut tykkäykset:
    2
    MTV3 on aika pihalla kyllä. On se kumma kun amerikkalainen Netflix näyttää pienten lasten elokuvat (myös) suomidubbina mutta Maikkari vain englanniksi ja poltetuilla teksteillä, huonolla kuvalla, väärällä kuvasuhteella ja kaupan päälle moninkertainen kk-hinta sekä 30% ajasta mainoksia. Lisäksi joku muu päättää katseluajankin, katsojan puolesta.

    Esim juuri nyt esitettävä Kuin Kissat ja Koirat.
     
  2. Digiman

    Digiman Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.03.2004
    Viestejä:
    907
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. Maky

    Maky Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    871
    Saadut tykkäykset:
    14
    Jos west wing, niin se ja stargate pitää minun netflix tilauksen voimassa varmaan vuoden, jo pelkästään näiden katsomisella. Molemmat kun on aina jääneet kesken. Mää vaan tykkään tästä.
     
  4. pmv

    pmv Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.03.2005
    Viestejä:
    224
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saisivat lopettaa nämä yksinoikeuksien myymiset kokonaan ja tehdä bisnestä kaikkien mahdollisten jakelijoiden kanssa. Lopputuloksena on vain se, ettei kohta viitsi mitään palvelua hankkia kun sieltä tietää puuttuvan puolet sisällöstä näiden sopimusten takia. Musiikkipuolella on sentään osanneet tämän sudenkuopan välttää ja samat kappaleet löytyvät useammasta palvelusta.
     
  5. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 737
    Saadut tykkäykset:
    536
    Samoin täällä voidaan jatkaa henkilökohtaisen ikuisuusprojetin eteenpäin viemistä eli SG-1:n seuraaminen jatkuu kaudelta 7 ja vielä HD:nä. Atlantis pitänee kuitenkin katsoa BD:ltä, kun boksikin on jo ostetu.
     
  6. PhillyNott

    PhillyNott Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2007
    Viestejä:
    535
    Saadut tykkäykset:
    8
    http://www.svd.se/naringsliv/netfli...atte-sager-upp-avtal_8141670.svd#xtor=AD-500-

    Mikä hinku joka firmalla on nyt laittaa oma palvelu pystyyn? Jotenkin en usko, että ihmiset hankkisivat kovin montaa palvelua, joka näyttää vanhoja elokuvia ja tv-sarjoja. Ettei vaan jäisi kaikille pää vetävän käteen. Miten muuten tämä uutinen käy yksiin tuon Digimanin tammikuussa linkkaaman uutisen kanssa, jos nämä Warnerit nyt samaa firmaa ovat?
     
  7. rauer

    rauer Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.04.2001
    Viestejä:
    904
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kieltämättä tässä alkaa olla taas sellaista formaattisodan makua ja loppujen lopuksi eniten kärsii asiakas. Perrrrrr... Tekisivät yhteisen infran joka toimisi kaikilla alustoilla ja noin hyvin kuin Netflix ja jakelisivat sitä kautta ja asiakas voisi valita mitä osa-alueita tilaa ja rahat jakautuisivat sen mukaan. Tai sen mukaan mitä katsotaan.
     
    Viimeksi muokattu: 04.05.2013
  8. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Elokuvayhtiöt tekee nyt samoja virheitä kuin levy-yhtiöt 10 vuotta sitten, jolloin (levy-yhtiöillä) oli omia yritelmiään. Sahaavat vain omaa oksaansa.

    Kuluttajat ostaa tai hakee sisällön sieltä mistä sen helpoiten saavat. Ja tässä tapauksessa se ei ole n kpl maksullisia palveluita.

    Tässä on nyt sekin inhottava puoli, että diilit on neuvoteltu määräajoiksi, jolloin tietty materiaali voi hävitä palvelusta sopimuksen päätyttyä. Eli pitää jatkossakin hankkia kiinnostavimmat sarjat ja leffat fyysisinä levyinä, jotta ne on katsottavissa (kunnes nekin mätänevät :D).
     
  9. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Jännä kun netflixiin rekisteröityy se käskee arvioimaan leffoja, jotta se se osaa tarjota yksilöllisemmin elokuvia käyttäjille.. Miksei nämä viaplay, netflix sun muut striimauspalvelut tarjoa optiota linkittää omaa imdb-listaa siihen palveluun.
     
  10. hvihavai

    hvihavai Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.03.2006
    Viestejä:
    69
    Saadut tykkäykset:
    0
    IMDB:n omistaa Amazon, joten villi veikkaus syyksi miksi IMDB:tä ei "linkitetä" muihin palveluihin...