marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

Viestejä:
    4 511
    8
    Nyt alkaa.

PS. "Esimatsissa" toisesta striimista oli jäätävä Wladimir Klitschko, joka nuiji totaalisesti puolalaisen Marius Wachin. Tyrmäys oli 8. erässä todella hilkulla.

7. monkeyalert

Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    436
    1
    Älyttömiä haymakereita viljelee tuo Sherman, kumma jos jaksaa loppuun asti.

8. monkeyalert

Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    436
    1
    Jaa'a. 6. erässä läsähti myös pari maaliin aika hyvin.

1
    Näillä otteilla Robben ottelut alkaa käymään vähiin. Epäonnistunut paluu, valitettavasti.

1
    Samoilla linjoilla. Ei ollut kyllä kummoinen esitys Heleniukselta vaikka voitto tulikin. Kehitystä on kyllä tultava julmasti lisää jos maailman huiput meinaa haastaa.

12. Poistettu tili 10873

Poistettu tili 10873 Guest Guest

Ei oikein hyvältä näytä. Pitkä tauko tietysti vaikuttaa, mutta Klitshkon ja Wachin otteluun verrattuna oli aika kesyä touhua. Vatsa on tainnut vähän pienentyä, mutta särmää ei ole otteisiin tullut yhtään lisää. Vähissä oli kunnon lyönnit, suoratkin hiukan epämääräisiä heijareita. Alakoukkuja olisi hyvä osata kun on näitä pätkiä vastassa.

4
    Kyllä kotikenttäetu vaikutti tulokseen. Vaikka Robbe painostikin ja oli ehkä vähän dominoivampi on totuus kuitenkin se että kyykkäsi melkein kaksi kertaa.

169
    Ei vissiin vielä, ensin kuulemma EM-titteli otetaan takaisin...sitähän kaveri ei edes ehtinyt puolustamaan loukkaantumisen takia. Nykyinen EM-mies luopunut vyöstään (Klipsun haastaakseen), joten se on auki.

Ja seuraava vastustaja on taas tietynlainen kehäraakki:

Taitaa valmennusryhmäkin olla Heleniuksen nykytasosta sitä mieltä, että todellinen titteliottelu on valovuosien päässä...

46
    Aivan fiksu valinta lähteä taas "kehäraakeista" liikenteeseen tauon jälkeen. Vielä 1 - 2 vastaavaa matsia niin pääsee ottamaan oikeasti kovia matseja. Vai pitäisikö mielestäsi lyödä robbe monen kuukauden tauon jälkeen suoraan liskoja vastaan? :rolleyes:

0
    Samaa mieltä Tootsin kanssa. Järkevämpää hakea ensin tuntumaa "varmalla voitolla" ja sitten katsella sitä liskoa uudestaan. Tuotahan tehdään ihan mestari tasolla asti. Ei mikään ihme jos joku on voittamaton mestari 26 ottelun uralla jos 2/3 on ns. etukäteen helppoja valintoja. Esimerkiksi vasta tuli Maxilta titteli ottelu jossa oli vaihtoehtoinen tittelin puollustus. Mestari vs rankingin 14. Ei kovinkaan tasainen ottelu.

Lajia olen alkanut seuraamaan vasta viime aikoina mutta Härmän Häjy Juho Haapoja sekä Edis Tatli ovat nousseet omiksi suosikeiksi. Lajia kun en vielä hirmu hyvin tunne, niin tuntuu oudolta että ottelut järjestetään itse. Se aiheuttaa tuon valitettavan mestari vs kehäraakki asetelman toistumisen.