Itsellä subi (chorus vertigo xls ucd) pitää myös hurinaa AM:n kanssa.. :/ kuuluu selvemmin mitä enemmän gainia. Kokeiltu irroittaa laitteistosta nettipiuhat ja antennijohdot, kahdella eri rca johdolla, sähkö eri pistorasioista ja jopa toisesta huoneesta maadoittamattomasta rasiasta...ei vaikutusta. Ja subi siis hurisee vaikka kytkee vain subin suoraan antimodeen (ei vahvistinta). Surina myös siis liikuttaa kartiota. Ehdotuksia ongelman ratkaisemiseksi? Nyt nostettu signaalin tasoa vahvistimesta -> tiputettu subista = surina suhteellisen häiritsemätön. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Paljonkos sitä tasoa olisi vielä varaa nostaa vahvistimelta? Sinänsä niin kauan kuin häiriöt pienenevät eikä leikkaantuminen tai lineaarisuus tule vastaan, niin hommaa voi jatkaa...
No nyt on uusi antimode käytössä ja häiriöääni on hävinnyt. Olevinaan tuo kalibrointikin olisi voimakkaampi, ehkä? Kuulostaa kylläkin kalibroinnin jälkeen hyvin samanlaisesta kuin edellinenkin eli ilmeisesti tuo 50-60Hz korostus on ollut suuri. Hetken varmasti kestää totutella soundin muutokseen. Kannatti vaihtaa laite! Kiitos vielä nopeasta toiminnasta Hifitalolle.
Mulla on sama ongelma juuri ostamassani vanhemman mallin antimodessa. Hurisee, subin gaini lisää hurinaa, input johdolla/vahvarilla ei vaikutusta, kokeiltu pelkän subin ja antimoden yhdistelmällä eri pistorasioissa. Tavallaan tuon häiriön saisi kuulumattomiin laskemalla gainia tarpeeksi subista, mutta ongelmaksi muodostuu subin linjasisääntulon yliohjaaminen, eli subbari rupeaa pitämään häiriöääntä kovemmissa kohdissa, gainin lisääminen ja signaalin laskeminen taas auttaa tuohon, häiriöt katoaa ja subi antaa oikeat paineet. Mitä tehdä? Miten pääsen hurinasta eroon, huone on senverran pieni, että hurinan huomaa ärsyttävästi kun kuuntelee musiikkia hiljaisella voimakkuudella.
* MYYTY * Myydään pari kk "vanha" Antimode 8033C. Virheetön alkuperäispakkauksineen. 180€ sis. Mahd. lähetyskulut
En ole nyt aivan satavarma liittyykö tämä Anti-Modeen mutta, joskus liftejä tms. valitessa saa pikku kipinän näpeille? Samanlaisen näpsyn kun auton ovista yms. staattisen purkauksen(?) muodossa. Huolenaiheenahan tässä on se, että joskus on päästänyt subistakin sivuäänen, ja eilen esim. Anti-Moden koteloon koskiessa sama sätky sai lift-valon sammumaan. Maadoitukset pielessä jostain, kun purkaus pääsee subillekin asti ääniä päästelemään.. ?
Laitteiden pistorasiat eri vaiheissa? Korjataan laittamalla kaikki laitteet samaan jatkojohtoon... Antennijohdon kautta vuotaa antennijärjestelmän tuottamaa vuotovirtaa? Korjataan laittamalla tuommoinen joka antennirasiaan ekaksi ja valittamalla taloyhtiölle, joka käy vaihtamassa antennirasiat... Joku laite toistoketjussasi on suojamaadoitettu ja loput ei? T: Vesku
DSPeakerin sivuilla on tieto, että malli 8033C korvautuu, ellei ole jo korvaantunut, 8033 Cinemalla, jossa mm. parannettu anti-mode huonekorjaus ja hiljainen käynnistyminen/sammuminen ym. Onko tietoa miten nämä anti-moden eri versiot todellisuudessa eroavat toisistaan elikkäs onko vanhan 8033C:n hankkiminen enää kannattavaa, vaikka hyvällä hinnalla saisi? Itse voisin olettaa, että korva tuskin eroa huomaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. 8033C on tällä hetkellä koekäytössä ja hyväksi todettu, mutta silti hieman arvelluttaa... Onko kukaan päässyt vertailemaan? Mareks teki tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä, joten lunastin C:n omakseni. Hyvinhän tuo pelittää varsinkin, kun vertailukohdetta ei ole...
Mono subwooferille C versio (Tämä sopii hyvin av vahvistimeen) Stereo subille S versio (sekä av vahvistimeen että stereovahvistimeen) Voipi olla tyhmä kysymys, mutta kumpi noista sopii perus 5.1 setille ? Marekilla oli tuo C versio 250e ja S versio huikeat 350e, joten toivottavasti tuo C versio sopii itselle.. Denon AVR 1910 vahvarina ja DIY subbari, jonka vahvistimena toimii Hypex DS 4.0 Paljonko kannattaa maksaa käytetystä laitteesta ? Edit. Vai sitten tuo Cinema ?
5.1 -setissä on monosubbari, joten C riittää. Jos siis vahvarissa ei ole stereolähtöä subbarille, etkä aio kahta käyttää. Käytettyjä ensimmäisiä versioita saanee helposti alle 150€, ainakin sai tossa vuosi takaperin.
Joo. Jos käytettyä katsoo niin vuosi pari vanhaa ? Jos uutta niin C malli vai Cinema ? Kannattaako miten panostaa ? :\
Ei ole kokemusta noista uudemmista, mutta enpä nyt keksi tästä vanhastakaan mitään valittamista normaalissa monosubbarikäytössä. Lift-tilan valinta ei pysy muistissa jos laitteesta katkeaa virrat, se on oikeastaan ainoa ikävä puoli mikä tossa vanhassa on omassa käytössäni. En tiedä onko uudemmissa tuota muutettu. Cinemassa näkyisi olevan subsonic ilman liftiä, toi kelpais kyllä itellekin. Muita ominaisuuksia vs. vanhat en oikeastaan osaa kaivata.
Vanhassa antimodessa lift asetus pitää tallentaa pysyvään muistiin pitämällä lift nappia pohjassa pari sekuntia.
Kukkuu..? Päivää TEL79. Olisi kysymys Anti-Moden sähkönsyöttöön liittyen. Minulla on A-M, revisionumero 1.6, jonka päiväys on 11.04.2008. Meilläpäin (kaupunkialueella) oli hiljattain sähkökatko, oikeastaan montakin. Noin kolmen vartin sisällä sähköt tuli ja meni monta kertaa. Samalla meni luottamus sähköjen luotettavuuteen ja hommasin hiukan UPS-voimaa. En varsinaisesti ryhdy varmistamaan hifi-systeemiä UPSilla, mutta (ainakin) yhden ongelman sähköjen katoaminen hifimielessä aiheuttaa: subbarini on BK XLS200, jossa ei lähtörelettä ole, vaan kytkentänapsun saa subbarissa pamahtamaan A-M:n sammuttamisella vielä hetken senkin jälkeen, kun subbari on sammutettu. 8 sekuntia pitää jaksaa A-M:n sammuttamista odottaa, jos ei napsua halua kuulla. Ongelma on tämä: Oletetaan sähkökatko alkavaksi, kun koko hifisetti on päällä. Kaikki vehkeet sammuu, myös subbari ja Anti-Mode. Kun A-M sammuu, subbarista kuuluu PUM, koska sen elkoissa on vielä varausta jäljellä. Haluaisin välttää tämän varmistamalla A-M:n sähkönsyötön UPSilla, joka on Eatonin 3S 700: http://powerquality.eaton.com/3S700DIN.aspx?CX=79 Laitteen käyttöohjeen mukaan akulla tuotetun sähkön aaltomuoto on "Pseudosinusoidal wave", eli jonkinlaista kantikasta aaltoahan se on. Päällekytkeytymisviive on viiden millisekunnin luokkaa. A-M:n muuntaja antaa ulos 9V vaihtojännitettä, joka lienee normaalisti siniä, mutta UPSilla syötettynä sähkö muuttunee kantikkaammaksi. Mitäs Anti-Mode tykkää kantikkaasta sähköstä? Tuuppaako subbarille megapörinää vai menee peräti rikki? Tarkoitus on, että A-M saa UPS-virtaa vain sen hetken, että subbarin virtalähteen elkot ovat tyhjentyneet, ja sitten voi senkin sammuttaa. En uskalla simuloida edellä kuvattua tilannetta, vaikka se olisi kytkinpistorasialla helppo järjestää. Siksipä ajattelin kysäistä neuvoa Teidän suunnaltanne.
En uskalla lähteä arvailemaan tuosta kantikkaasta 9VAC aallosta, mutta tuskin rikki ainakaan menee. Tilanne kuulostaa siltä että kannattaisi päivittää 8033Cinemaan S:ään tai S-II:een. Niissä kun on soft power on/off ramping ja toimivat 9VAC/12VDC. Näiden ohella niissä on myös paranneltu huonekorjaus, ja S-II tarjoaa lisäksi digitaalisen alipäästön valittavaksi 60/80/100/120/140 Hz:iin (18dB/oct) ja yksi ylimääräinen Lifting (kahden aiemman välinen) + infrasonic jonka voi kytkeä riippumatta lifteistä.
Kiitos vastauksesta. Tämä vastaamiseni venyi ison tietokoneongelman vuoksi, mutta nyt se on takana päin - ainakin wanha koneeni on. Pitää kyllä ehdottomasti tutustua noihin uudempiin malleihin.