Meillä taas hiilipallo syttyy mökillä käytännössä kerran päivässä, ellei ole kylmempi päivä, jolloin ruuat paistetaan sisällä takassa. Kaupungissakin samanlainen hiilipallo on ahkerassa käytössä, läpi vuoden. Kaivetaan jopa sydäntalvella muutaman kerran kuukaudessa esiin lumesta.
Onko kellään kokemuksia Lidlin pöytägrillistä? Käyttöä olisi lähinnä lihan ja kalan kanssa eikä huvittaisi hankkia mitään voileipägrilliä.
Vinkvink- oulunkylän k raudassa webwe e650 2500e. Normihinta 3300e. Uusi malli tullut, 670, mut erot aika pieniä
Keskon myymä Cello Gourmet 3 / 310 kiinnostaisi. Järvenpään K-raudassa kyseinen peli oli 669€. Nyt hakusessa kunnon tarjous vastaavasta grillistä. Hinta saisi olla ~500€.
Weberin genesis-sarjan grilli pk-seudulta hakusessa hyvään hintaan. mallia jotain e310-s330. Jos joku bongaa hyvän tarjouksen niin olisin kiitollinen. Hesari kun näyttää näemmä lokalisoituja mainoksia ja itsellä näkyy esim. espoon keskuksen tarjoukset kun jollain muulla näkyi esim. lanternan.
Vastaanpa itse itselleni. En jaksnut enää odottaa rautakauppojen tarjouslehtiä vaan tilasin sitten netraudasta Weber Genesis E-310:n Hintaan 890e (noudettuna Tammistosta, Vantaalta viikolla 16-17), S330 versio olisi vastaavasti tarjouksessa 1259e. Molemmat tarjoukset voimassa 31.3. asti.
Puolitin budjetin ja ostin Futurin grillin Prismasta tykö tarpeineen n. 300€:lla. Grillataan tämä kesä tällä ja katsotaan syksyllä/talvella hyviä tarjouksia laadukkaimmista grilleistä, mikäli tällä ei pärjätty.
Nyt, kun pitää kerrostalossa asua, niin grillaaminen on lienee käytännössä pakotettu tehtäväksi sähkögrillillä. Onkos porukalla suosituksia, mikä olisi hyvä sähkis?
Tuohan näyttää aika pätevältä. Hieman hinnakas, mutta varmasti hintansa arvoinen. Pitää lisätä harkintalistalle.
Tuossahan taitaa tulla vakiona mukana grillausritilä ja tuo muurikka eli monenmoiset sapuskat (niin pihvit kuin letutkin) saa valmistettua ja lisävarusteina löytyy paellapannuja/savustimia ym. Ja jos tuohon hommaa myös kaasupolttimen, niin toimii myös sähköttömässä ympäristössä Toki satasella saa jonku tuommoisen "grillin"
Tuo kaasuominaisuus olisi kyllä siksi tärkeä, että kerrostalo on vain väliaikainen asumisratkaisu, joten sen vuoksi kallista sähkögrilliä ei viitsisi laittaa, jos ensi vuonna kuitenkin taas on mahdollisuus omassa kodissa pitää kaasugrilliä. Joten tuo kesäkeittiö olisi kyllä siinäkin mielessä hyvä ratkaisu. Toisaalta tuommoinen "grilli"kin menettelisi ainakin väliaikaisesti. Tehoa on kuitenkin saman verran molemmissa.
Onko suosituksia kaasugrillistä parinsadan hintaluokassa. Tuollaista Gigantin Nordic Seasonia vastaavaa löytyy Prismasta ja Citymarketista samaan hintaan. http://www.gigantti.fi/product/pien...eet/GG201280/nordic-season-trevor-kaasugrilli Onko jotain ominaisuuksia, jotka olisi grillissä ehdottomasti oltava?
Itse haimme Prismasta asiakasomistajapäiviltä 15% alennuksella tällaisen "grillin". Aikaisemmin tullut kaverilla testailtua samanmoista. Ei ole rahaa laittaa älyttömiä ja sähkögrilli oikeastaan ainoa vaihtoehto, niin kyllä tuommoinenkin tosiaan menee paremman puutteessa. Mielummin grillailen tuolla kuin olen ilman.
Joo ei tuollainenkaan huono ole, jos vain laitteessa on tarpeeksi tehoa ja lämpö jakautuu hyvin koko grillausalalle ja lämmönsäätö myös toimii. Monesti tuntuu sähkögrilleissa olevan ongelmana joko se, että lämpöä ei saa tarpeeksi tai sitten, että lämpöä kyllä riittää, mutta sitä ei saa jaettua hyvin koko alalle tai makkarat kärventyvät päältä, mutta jäävät sisältä kylmiksi. Jos grillillä saa useamman kananrinnan tai jonkin muun isomman lihan grillattua hyvin, niin se kyllä riittäisi meikälle näin väliaikaisesti.
OBH Nordican Steakhouse oli useamman vuoden käytössä, kunnes osaamaton satunnaisgrillaaja onnistui tärvelemään sen. Silläkin kyllä pärjäsi.
Ei kai noissa sen kummempaa, kunhan kattoo että materiaali on sellasta joka ei ihan hetkessä happane. Valurauta-/rosteripolttimet on parempi kuin peltipolttimet (vältä kuin ruttoa). Lämmönjakolevyt sais mielellään myös olla ruostumatonta ja helposti puhdistettavaa materiaalia (rosteria tai emaloitua). Valurautaritilöillä saa tasaisempaa jälkeä pihveihin kuin rautalangasta väännetyillä. Lämmitysritilä (saranoituna kannessa) saa kuitenkin olla rautalankaa. Pikkusen kaupassa vääntelee nuppeja ja kattelee, että kaikki tuntuu hyvältä. Siinäpä se. Meillä on Prismasta joskus ostettu Futur Trio, jossa toisessa laidassa umpinainen parilalevy. Makuasiahan tuo on, mutta parilalevylle ei kauheasti ole meillä ollut käyttöä. Alumiinivuo'assa kypsytettävät pöperöt lähinnä valmistettu siinä parilalevyllä. Futuriin päädyin juurikin kaupassa tehdyn nuppienvääntelyn perusteella. Nupit tuntuivat kädessä kassakaappimaisen jämeriltä (ja tuntuvat yhä). Myös monet rosteriosat toivat laadun tuntua. Hyvin on mööpeli kestänyt jo pari vuotta. Päinvastoin kuin edellinen, Plantagen:sta ostettu peltiroska, joka ruostui puhki jo ensimmäisen kesän päätteeksi. Grilliritilät puhdistetaan lämpiminä, jolloin lika irtoaa paremmin. Rosteriharja on valurautaritilällä ehdoton must. Ja ne harjat ovat kulutustavaraa.
Meillä on tästä vanhempi malli, jossa ei ole noin hienoa puista vaunua. Tätä uutta saa myös mustilla puuosilla. Oikein hyvä laite, varsinkin sen muurikan kanssa. Tehojakin löytyy kun termostaatista vääntää. Ruuat tahtoo palaa helposti jos ei seuraa niiden kypsymistä eli malttia vaatii tämäkin. Paellapannu on myös ok, mutta savustusastian käyttö on vielä hakusessa.