Plazan virallinen levyraati

Keskustelu osiossa 'Musiikki' , aloittajana tootsi, 11.03.2010.

  1. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Söpö pikkupoika laulamaan, video täyteen cooliutta skeittiskenestä ja kaikki hokemaan siistiä lainatermiä. Jutun ytimessä vielä lapsukaisten suloisen naiivit kohtaamiset. Annetaan nyt säälistä vaikka toinenkin tähti, ja voishan tuon huonomminkin tehdä: **


    Sitten taas jotakin aivan muuta: Arena - The Tinder Box
     
  2. Baphomet

    Baphomet Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2008
    Viestejä:
    624
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noh, mitäs tää nyt sitten oli. Ihan komee ja hienosti loppua kohti kasvava kappale. Ekalla kuuntelulla ei kylläkään irronnut oikein mitään, piti kuunnella toistamiseen. No toisella kerralla kuutelin sitten oikein sanojakin ja täytyy myöntää että jäin miettimään että näiden sanojen takiakko progemestari on tämän kappaleen meille laittanut? Plussat komeasta joskin tavanomaisesta mies äänestä ja tietysti tuplabasareista. 2/5.

    Mutta mitä kuvasi tuo taula laatikko?


    ----------------------------------


    Ja tämä nyt täytyy laittaa tuon Cleeverin uskonjulistuksen vastapainoksi.
    Sori, oli ihan pakko.

     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 24.07.2015
  3. VastActiv

    VastActiv Guest Guest

    Liittynyt:
    22.06.2004
    Viestejä:
    388
    Saadut tykkäykset:
    0
  4. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eipä tuo itsellenikään iskenyt kunnolla, kuin vasta muutaman kuuntelun jälkeen, kuuluu genreen. Joten siinä olit viisas, mutta arvosanaan nähden olisit voinut laittaa enemmän haukkujakin, vai painoiko tulkitsemasi sanoma alas noin paljon? Mun mielestä se on kuitenkin varsin neutraali if-sanoineen, mutta on nähtävissä toisinkin eikä arvelusikaan täysin ohi mennyt. :thumbsup:

    Minua huvittaa miten annoimme saman arvosanan ylhäältä päin tuotetulle kertosäkeen ympärillä pyörivälle lapsitrendi-kappaleelle, kuin pitkien urien ja aidon musiikillisen osaamisen tuloksena syntyneelle, hieman enemmän sanomaa (ai niin..) ja monipuolisuutta sisältäneelle tuotokselle.

    Sinulle se on taula laatikko, jollekin toiselle jotakin suurempaa. ;)

    Olen kuullut (ja nähnyt) kauheampaakin kauhtaa, mutta jätän kyllä jonkun toisen arvioitavaksi, vaikkapa genreen erikoistuneen Groken. :D
     
  5. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 301
    Saadut tykkäykset:
    594
  6. Jarzki

    Jarzki Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.07.2007
    Viestejä:
    809
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei tämä pahalta kuulosta, mutta ei ehkä ihan omaan makuun. Pitäs kuunnelle koko levy ensin.
    On tämä minusta ainakin tämän kappaleen kohdalla parempaa kuin uus Nightwish sekasotku.
    Annetaan tälle 3/5

    Sitten seuraavaa pukkaa. Uutta Mustaschia...
    Video on mitä on, mutta kappale on oikea.

    Mustasch - The Challenger

    http://www.youtube.com/watch?v=1bdthRIDWF4
     
  7. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Miehekästä meininkiä, vokalistilla ja riffeissä oli tehoa, eli aika hyvin minulle toimi. Jotenkin tuli mieleen power metal, josta en sitten niin välitä, vaikka ei kai tämä nyt sitä ole. En välttämättä kuuntelisi, mutta ei tässä siitä kauaksikaan jäädä. Pistetään hyvä 3½/5.

    Ja seuraavaksi vaikka vähän brittigrungea ysäriltä: Bush - Swallowed
     
  8. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Aiempia, jo arvosteltuja kappaleita:
    Ensimmäinen minuutti sai odottamaan teknisesti taitavaa, mutta musiikillisesti tylsää ja ärsyttävääkin kikkailua (se kitaran kannen raapiminen). Mutta minuutin kohdalla alkanut juttu olikin todella hyvä. Silloin kitarointi on mielenkiintoista ja omaperäistä, laulu sen sijaan parikin pykälää tavanomaisempaa. Tosin joku octaverin tapainen efekti siinäkin on välillä mausteena, tehden lauluäänestä hieman erikoisemman.
    Soittotekniikka on erittäin omintakeinen, monenkin jutun osalta. Ei muuten taida olla aivan tavallinen viritinkoneisto tuossa kitarassa? Jos itse osaisin soittaa noin, niin tulisi varmaan kikkailtua tuntikausia, vaikkei olisi varsinaisesta biisistä tietoakaan. Mutta nythän sellainenkin löytyy, joten 3,5 / 5. Soittoteknisenä suorituksena toki kiitettävän arvoinen.


    Ala-asteella olisin ehkä tykännyt, ainakin jos isot pojat olisivat suositelleet. Noh, eihän tämä raadin kauheimpiin esityksiin kuitenkaan kuulu. Vaikka musiikillisesti onkin tyhjänpäiväinen teinihitti, jossa mennään varman päälle siitä missä aita on matalin. Videokin on odotetun kamala ja teennäinen. Autotunea olen vuosi vuodelta ruvennut inhoamaan enemmän ja enemmän. Tässäkin kyseinen efekti on täysin turha ja kuulostaa kamalalta. Mutta ilmeisesti on myös muodikas.
    Selvästikin aikuiset ovat laittaneet nolot sanat pojan suuhun, mikä hieman tökkii (Tommi ja mä kaupungilla... kevätillassa kauniissa... pari tytsyy...). Olen alimmillaan näköjään antanut 0,25. Joten laitetaan nyt 1- / 5.


    Musiikillisesti ei mitään suurempaa vikaa, mutta kun ei vain kolahda. Kova tohina on jostain kipinästä, mutta eivät saa minua oikein innostumaan. Eivät tosin ärsyyntymäänkään, toisin kuin moni muu kappale tässä raadissa. Joten laitetaan 2- / 5.


    Naama rajuissa meikeissä ja/tai tekoveressä, teatraalinen uho, S&M- asustus jne. on jo nähty niin monta kertaa, että yllättävää olisikin se, että siihen ei joku kerta sorruttaisikaan. No, makuja on näköjään joka lähtöön. Kun en kerran ole kristytty tms., niin tämä ei jaksa järkyttää, vaan on enemmänkin jo melkoisen puhkikalutun jutun toistoa.
    Video on odotetun nolo, mutta kitaroista ja kappaleesta muutenkin saakin yllättäen selvää. Eikä laulukaan ole odottamaani yksinuottista örinää. Loppu oli parempi, kuin alku. Kokonaisuutena melko tylsä kuitenkin, joten 1+ / 5.


    En usko, että aivan pelkän alkoholin voimalla suostuisin tätä kesä- tai miksikään muuksikaan hitiksi mainitsemaan. Sopisi varmaan hyvin johonkin huumevalistuskampanjaan. Tätä kun soittelee avokonttorissa, niin voivat henkirikostilastot äkisti rumentua. Varsinkin jos ilmeilee metelistä valittaville samaan tapaan, kuin videolla. Loppua kohden alkoi ilmaantua lievästi musiikinomaisiakin piirteitä omaavaa ääntelyä, joten hellyn siksi antamaan 0,25 / 5.


    Alkun on laahaavaa ja tylsää, niin biisi kuin vokalistikin. Kahden minuutin kohdalla meno parani todella paljon, kun nainen alkaa laulaa. Tästähän tulikin hyvä kappale! Mutta sitten taas lässähtää tylsäksi.
    Kohdassa 3:40 kappale sitten floppaa aivan totaalisesti. Tuollainen Sakari Östermalm -tyyppinen örinä (se Kummelin hevari) on tosissaan tehtynä niin übernoloa, että naurattaa. Toisaalta myös vitt.. jossain määrin harmittaa naisen laulaman osuuden vuoksi, sillä hänhän on erittäin hyvä ja biisi muutenkin on siinä kohtaa hyvä.
    Itse yllätyin suuresti, kun lunttasin naisen nimen: Anette Olzon. Eli se Nightwishin uusi vokalisti. Jota pari Nightwish-pätkää jostain - kenties tv:stä - kuultuani pidin yllättävän keskinkertaisena laulajana. Täytyypä ehkä sittenkin joskus tutustua niihin uusin Nightwish-tuotoksiin. Oopperatyyliä Olzon ei ehkä hallitse(?), mutta ainakin tässä kappaleessa laulu on simppelin kaunista, hallittua ja toimivaa ihan perinteiselläkin tyylillä.

    Jälleen kerran häiritsevän epäsuhtainen ja kokonaisuutena toimimaton sekametelisoppa, kun on kaikkia yhtäaikaa yritetty miellyttää. Kaunisäänisen naisen laulamasta osuudesta saisi todella hyvän kappaleen. Jos sen osuuden saisi hankittua erillisenä, niin ostaisin heti. Mutta enin osa biisiä on tylsää laahausta. Ja taas kerran on täysin tähän biisiin sopimaton örinä pilaamassa, joten en voi kokonaisuudelle millään antaa enempää kuin: 1,5 / 5 (tosin ne kohdat, joissa nainen laulaa: 4+ / 5, örinäkohdalle 0,5/5).


    Vokalistista tuli välittömästi mielikuva Ozzy Osbourne -wannabestä, karjunta/örinä -osuuksia lukuunottamatta. Bändissäkin on ilmiselvää Black Sabbath -tribuuttimeininkiä. Heti alussa (0:25->) on tutunoloinen "tänttä-tätätä tänttä-tätätä tänttä-tätätä TÄ-TÄÄ". Em. seikat hieman hämäävät ja hämmentävät. En ole muita kappaleita kuullut, joten en tiedä onko kyseessä jonkunlainen tribuuttibändi tms.
    Onhan tässä kyllä oikein reipas meininki, mutta em. jutut hieman kaivelevat. Vaan kenties hieman omaakin on, itse en ainakaan kertsiä tunnista. Joten on taaskin vaikea arvosteltava. Jo epätasaisen vokaaliosuudenkin - "Ozzy" välillä katoaa ja välillä taas palaa - vuoksi annan miinuksen, joten laitetaan 3- / 5.
    No nyt sitten tuli kitarasta, vokalistin äänenkäytöstä ja muustakin olemuksesta Nirvana mieleen. Joka julkaisi kolme studiolevyä 1989-1993. Wikipediasta lunttasin, että Bush:n ensimmäinen levy ilmestyi 1994, tämä kyseinen kappale 1996. Eli taas ollaan minun makuuni häiritsevän selvästi jonkun toisen juttua hieman liian samanlaisesti toistamassa. Sen oman, uuden ja omaperäisen jutun sijaan. Se kyllä täytyy lisätä, että en ole muita Bush:n kappaleita kuullut, joten kenties tämä on tarkoituksella oikein erityisen Nirvanamainen kappale. Tosin eipä Nirvana kait juuri tismalleen tuollaista kappaletta ole levyttänyt, vaan vain melkein. Enivei, annan / 5.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


    Van Halen: Big River. Albumilta A Different Kind of Truth, joka julkaistiin muutama päivä sitten. Ei taida juuri kenenkään mielestä olla yhtä huono kuin edellinen (Van Halen III), osa jopa ylistää huippuhyväksi. Itse olen ainakin pikaisen tutustumisen perusteella jossain siinä välissä.
    EDIT: tuo kappale poistettiin ja sen ei-HQ-versio on niin järkyttävän suhruinen äänenlaadultaan, etten viitsi päivittää linkkiä. Nuo muut linkit ovat koko ajan toimineet. Joten otetaan yritys #2.

    Van Halen: As Is. Tuo löytyi jotakuinkin siedettävällä äänenlaadulla. Tosin eihän itse albumikaan mitään äänitysteknistä high endiä ole. Eli harmillisen tiukasti kompressoitu ja jotenkin myös oudosti äänitetty/miksattu, kun mistään ei tahdo saada kunnolla selvää. Eli studiolaitteet sen kuin vain paranevat vuosi vuodelta, samalla kun käyttäjien ammattitaito vaikuttaa olevan sukupuuton partaalla. Ainakin monilla rock/pop/heavy- äänitteillä.
    Enivei, tuossa kappaleessa on tuo muutamaan kertaan toistuva, nopea ja monille varmaankin kovin tutunoloinen kitarariffi. Ainakin itselleni tuli tuosta melko pian mieleen tämä WC-kohtaus: Two and a Half Men (S07E01).

    Bonukseksi mainitsen uuden albumin Deluxe Editionin mukana tulevan musiikkivideon (DVD): The Downtown Sessions.
    1. "Panama" 5:30
    2. "You and Your Blues (Intro)" 3:20
    3. "You and Your Blues" 3:32
    4. "Beautiful Girls" 3:42

    Total length:16:04



    Joku voisi tuonkin arvostella, tai jonkun kappaleen siitä. Pienimuotoista akustista jammailua, jossa tämän bändin kohdalla erityisen tärkeä juttu, eli fiilis on kohdillaan. Välittyen paljon paremmin kuulijalle, kuin varsinaiselta albumilta. Äänenlaatu/miksauskin tuntuu yllättäen paljon paremmalta, kuin varsinaisen albumin liian kompressoitu/yliprosessoitu ääni. Erityisesti särökitaran osalta.

    No tarinoidaan nyt vielä sen verran, että kitarassa on Edward "Eddie" Van Halen, rummuissa hänen veljensä Alex Van Halen ja bassossa Eddien 20-vuotias poika Wolfgang Van Halen. Muuthan ovat jo 56-58 -vuotiaita. Eddien pääosin käyttämä sähkökitara on muuten lähivuodet ollut EVH Wolfgang. Eli pojan kannalta on saattanut pientä kiusallisuutta olla aluksi, monestakin syystä.
    Vokalistina/höpöttäjänä on se alkuperäinen heppu, eli 1984 ovet paukkuen bändin jättänyt David Lee Roth. Häntä ei ainakaan jännittäjäksi tai jäykkikseksi voi sanoa, olipa hänen laulutekniikastaan ja äänestään mitä mieltä hyvänsä.

    Eddiekin näyttäisi olevan taas varsin hyvässä kunnossa aiemmat "pikkujutut" huomioiden. Eli syöpä (osa kielestä poistettiin), avioero + sitten myöhemmin uusiin naimisiin, lonkkaproteesi tjsp., jonkunlaisen operaation vaatinut ongelma kädessä, päihdeongelma ja kaiken päälle ongelmat parin ex-Van Halen muusikon kanssa. Ainakin ex-vokalisti Sammy Hagar, nykyisin Chickenfoot:n vokalisti, vaikuttaa edelleen käyvän kierroksilla. Ei ole aina helppoa rikkaillakaan.
     
    Viimeksi muokattu: 18.03.2012
  9. diablo

    diablo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.07.2004
    Viestejä:
    389
    Saadut tykkäykset:
    2
    [/QUOTE]

    blackmetallia tulee kuunneltua paljonkin mutta gorgoroth ei jostain syystä iske ja pistää itseänikin vähän hymyilyttään yrmykyrmy-asenne ja pingviini maalaukset yleensäkin..no musiikkihan se pääasia on joten annetaan 2/5! Kaikkee skeidaa tulee kuunneltua laidasta laitaan ja pistetääns skeidaa lisää: SKULL FIST:HEAD OF THE PACK..
    http://www.youtube.com/watch?v=Ko1uUgmIJVM
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 24.07.2015
  10. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Valitettavasti videota ei enää pystynyt katsomaan, joten tämä jäi nyt arvioimatta.

    Jatkan ysärillä ja yhtyeellä, joka ainakin itselleni jäi yhden hitin ihmeeksi. Tässähän se: The Connells - 74-75
     
  11. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    10/10. Kiitos armeijan. Juuri tuo määrä oli päiviä, kun soittivat radiosta. Toimii toki muutenkin.
     
  12. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    ^ Mutta et laittanut mitään uutta arvoitavaksi? Joku tietysti voi vaikka heittää tuosta vielä second opinionin ja hoitaa samalla sen tai jotain...
     
  13. Jarzki

    Jarzki Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.07.2007
    Viestejä:
    809
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tästähän tuli nuoruus mieleen ei juuri muuta. Ihan kelpo kappale kuitenkin ja taitaa tosiaan olla näitä yhden hitin ihmeitä.
    3/5 tälle...

    Sitten seuraavaa pukkaa.

    Evile - Cult

    http://www.youtube.com/watch?v=s0P2Gr5Ucfk
     
  14. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Van Halenin uuden levyn kappaleet onkin tarkkaan nypitty pois. Liekö levy-yhtiön vaihtumisesta johtuvaa. Kaksi muuta linkkiäni kyllä edelleenkin toimivat.
    Jos näin tarkka siivoaminen leviää, niin pian ei taida olla mitään keinoa kunnon levyraadin pitämiselle. Spotifyssa kaikki eivät ole, eivät edes kaikki isoimmat bänditkään, sillä esim. AC/DC, Pink Floyd, Metallica ja Led Zeppelin puuttuvat sieltä. Omistan CD:nä melkein kaiken, mitä olen laittanut arvioitavaksi. Valitetavasti kaikkea kun ei tunnu rahallakaan saavan. Ja esim. kotimaisen Wilman suosikkikappaleitani en löytänyt kuin omilta cd-levyiltäni, soundtrackejakaan ei tunnu helpolla löytyvän, jos eivät aivan uusia ole.


    Aiempia kappaleita:
    Eihän tämä aivan skeidaa ole. Alku on hieman Spinal Tap -osastoa, mikä pistää miettimään, että onkohan nyt tulossa jonkunlaista huumorin, itseironian ja musiikin sekoitusta, vaiko enemmänkin tosissaan soitettua retromeininkiä.
    Oli miten oli, niin minuutin jälkeen tuli hieman Iron Maidenia tms. muistuttava, itselleni varsin hyvin toimiva kohta. Sitten taas tylseni minun makuuni, kunnes "Iron Maiden -tyylinen" kohta toistui lopussa. Kertsikin on kohtalaisen toimiva omassa outoudessaan. Siinä kohdin kitarakin toimii hyvin, tiluja lukuunottamatta. Tämä genre ei ole niin tuttu, että osaisin suoria esikuvia nimetä, jos sellaisia nyt on. Sen verran tutunoloista yleismeininki kuitenkin on, että rohkenin tuon retroilun mainita. Kitarasoolo ja kappaleen aloitus ovat sen luokan esityksiä, että pelkoa joutua verratuksi Van Haleniin, Satrianiin, Vaihin, Yngwieen ja sen sellaisiin ei liene. :)

    Varsin reipasta ja energistä meininkiä kuitenkin. Ja sehän on tässä genressä aivan erityisen tärkeää. Vokalisti kuulostaa välillä enemmän naiselta, kuin moni nainen, vaikka oletankin hänet nuoreksi mieheksi. Voi hyvinkin olla, etten häntä jaksaisi kovin paljoa pidempään kuunnella. Tosin tähän genreen korkealta laulaminen sopii ihan hyvin, eikä varmaan ketään kauhistuta tai yllätä. Ja parempi näin, kuin että alettaisiin leikkimään niillä mörköefekteillä. 2- / 5.

    Vokalisti kuulostaa juuri sen verran teennäiseltä ja ärsyttävältä, että se hieman tökkii koko kappaleen keston. Kertsi ei tälläkään kertaa oikein kolahda. Muutenkin hieman laahaava meininki. Balladeita tai akustisuuttakaan vastaan en ole, tästä nyt vain jää se jokin uupumaan. 1,5 / 5.





    PS.
    On tullut näköjään alkupäässä levyraatia arvosteltua turhankin tiukasti. Sillä nyt jos koetan niiden kanssa saada edes jotenkin linjaan, niin ei tunnu kolmostakaan kovin usein irtoavan. Nelosen olen kerran antanut, sitä parempaa en kertaakaan. Alle ykkösen 8 kertaa. :p
    Ensimmäinen mieleen juolahtanut asia oli "taas yksi köyhän miehen Metallica". Joskin sieltä paremmasta päästä. Eli ulkoasu, laulutyyli, soundit ja melkein kaikki muukin tuo mieleen erityisesti vuoden 1991 Metallican. Jolloin ilmestyi 'Metallica', eli se mustakantinen levy. Joka on ainakin minun mielestäni hirmuisen paljon parempi, kaikilla mahdollisilla mittareilla.
    Toisaalta, kaipa Metallicastakin - siis ainakin 80/90-luvun... - on päässyt muodostumaan jonkunlainen "teollisuusstandardi", jota nykybändit turhankin orjallisesti noudattavat. Hiuksia, vaatetusta, ilmeitä, lava-asentoja, värimaailmaa ja soundeja myöden. Eihän tämäkään kappale kopio ole, vaikka mieleen tulikin 'Enter Sandman', jonka riffi on korvattu omalla, todella paljon tylsemmällä riffillä. Ja soolo omalla tylsemmällä, jossa kuitenkin on hyvin samantapainen Wah-soundi. Molemmissa lauletaan rukouksesta samalla laulutyylillä ja -soundilla jne.
    Kaikki on siis melkein sinne päin, aika lähelle ja lähestulkoon. Ja se häiritsee ainakin meikäläistä. Eli kun ei ole cover, mutta ei kovin omaperäinenkään, vaan jonkunlainen Metallica-tyylinen kappale siltä väliltä.

    Eli lisää rohkeutta ja omaperäisyyttä kaipaisin. Kohtalaisen hyvin kuitenkin soittavat, siitä en kehtaa tylyttää. Ja jos tuo on juuri sitä mitä he todella haluavat soittaa, niin sittenhän he tekevät juuri sitä, mitä pitääkin tehdä. Sillä heidän bändinsähän se on, eikä minun. 1,5 / 5.


    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Seuraavaksi kappaleeksi mieleen juolahti jostain kumman syystä The Cult: Earth Mofo. Vuonna 1991 ilmestyneeltä albumilta 'Ceremony'. Aivan aluksi nimikappale oli suosikkini tältä levyltä, mutta pidemmän päälle tämä nyt linkittämäni. Pikkuisen funkympaa rokkia sen perustahkoamisen sijaan. Äänessä on pari räsähdystä, mutta parempaakaan versiota en löytänyt.
     
    Viimeksi muokattu: 19.01.2014
  15. Baphomet

    Baphomet Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2008
    Viestejä:
    624
    Saadut tykkäykset:
    0


    Jaahans kulttista Culttia. Tää on ollut mulle jotensakin vaikeesti hyväksyttävä tahi tykättävä orkesteri. Siis periaatteessa ihan mukiin menevää rokkia mutta ilman sitä jotakin, siis niinkuin liian siistiä tai liian helppoa ja "aikuismaista" mitä ikinänsä tuo nyt sitten tarkoittaakin. Haluaisin tässä kohdassa verrata Culttia esim. Danzigiin, Ianilla ja Glenillä kun on hyvinkin paljon samanlaiset äänet ja laulutyyli, eikä musiikkikaan niin kaukana toisistaan ole. Niin kyllä Danzig vetää tässä vertailussa pinnat moninkertaisena kotiin, löytyy säröä ja särmää, karheutta ja asennetta, ja kaikkea sitä mitä Cultista puuttuu.
    Tällä en nyt tarkoita että The Cult olisi mitenkään huono orkesteri, mutta mielestäni studion ikkunan takana tarkkaamon puolella olisi jonkun pitänyt häpäistä poikien tyttöystäviä sillä aikaa kun ukot soittaa kappaleet narulle, olisi ehkä saatu vähän enemmän asennetta tuohon touhuun, nyt kun se kuulostaa pahasti kannabiksen tylpistämältä tikarilta.
    Mitä sitten kyseiseen kappaleeseen tulee niin on kyllä Cultin parhaimmistoa ja Ian Astbury kuullostaa yhtä loistavalta kuin aina. Kappaleesta olisi mielestäni pitänyt jättää tuo typerä progeilu kokonaan pois niin olisi saanut yhden pisteen enemmän. Kaksi on liian vähän ja kolme liian paljon, jotenka 2,5/5.

    Tässä mallikisi vähän Danzigia jos joku nyt ei satu tietämään kuka tai mikä se on:

    Danzig - I'm The one
    Danzig - Mother
    Danzig - Am I Demon

    Kaikki on vanhempaa Danzigia koskapa uudet ovat ihan paskoja.


    ------------------------------


    Ja kun nyt tähän "aikuis"rokkiin päästiin niin heitetäänpä kehää yksi kotimainen tuotos.

    Black Magic Six - Beaver Killer

    Jaa no, olikohan tuo nyt sittenkään niin "aikuista? :D
     
  16. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 301
    Saadut tykkäykset:
    594
    Oikein makoisaa jammailua. Rupes tekeen mieli kaljaa. Onneksi ollaan talvilomalla!

    ****

    Ja sitten uutta levyä odotellessa...

    Moonspell - Everything Invaded
     
  17. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
  18. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    No tämä taas ei ollut minulle ihan oikeaa genreä. Tämmöinen toimii itselleni parhaiten jonkin kasaripätkän taustamusiikkina, ei oikein levyltä varta vasten kuunneltuna.
    Kyllähän nuo osasivat asiansa, ei siinä mitään. Laitetaan 3/5.

    Kotiteollisuutta jo kuultiin, pistänpä vielä toisen Killing Joke -coverin. Minulle ennestään tuntematon bändi vetää tässä minusta vakuuttavan brutaalilla otteella: Mad Capsule Markets - Wardance
     
  19. tootsi

    tootsi Runkku Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    3 208
    Saadut tykkäykset:
    46
    Paskat saundit ja aika mitäänsanomaton littana biisi. 2/5.

    Varmaan ensimmäinen biisi tätä genreä? Pianistina ja tämän(kin) genren kuuntelijana tämä biisi iskee hyvin. Eli fiilistelyä: ATB - Trinity
     
  20. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Ihan jees pimputtelua, vähän kyllä tylsääkin minulle. 2½/5.

    Kappas, KJ:ltä onkin tulossa jo ensi kuussa uusi levy. Tätä kappaletta en ole itse kuunnellut, enköhän odottele levyyn asti. Infernoon näyttäisi olevan tulossa siitä hyvinkin kehuva arvostelu ja Soundin mukaan tämä ensimmäinen näyte kuulostaa "erittäin lupaavalta", entäs sinusta?
    Killing Joke - In Cythera

    Ja Sue antoi levylle 9/10. :thumbsup: ... kuten myös Inferno näköjään.
     
    Viimeksi muokattu: 25.03.2012