Topfield CRC-2400

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana randomname, 03.03.2010.

  1. TKe_

    TKe_ Guest Guest

    Liittynyt:
    04.02.2007
    Viestejä:
    78
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitteiden sisukset kuitenkin ovat oletettavasti samanlaiset signaalin käsittelyn osalta, joten tuon kommentin pystyi esittämään?
     
    Viimeksi muokattu: 18.01.2012
  2. hannens

    hannens Guest Guest

    Liittynyt:
    29.11.2007
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja miksi TV1HD kanavalta tallennettu, lauantaisin tuleva Avara luonto ei koskaan näy heti suoraan, vaan kun tallennuksen katselu alkaa, niin kuuluttajan puhe näkyy hyvin, mutta kun itse ohjelma pääsee käyntiin, niin TV pimenee ja saa Topparin kaukkarista painella ok-nappia kymmeniä kertoja, ennenkuin ohjelma alkaa näkyä kunnolla ... Sillä edellytyksellä tietty, ettei tietokone ole ollut nettiyhteydessä tallennuksen aikaan, koska sitten kuvasta ei saa mitään selvää :-( Ja tämä pimenemisilmiö on nimenomaan vain tuon Avara Luonto -tallennuksen "ominaisuus". Toppari on ottanut kyllä takapakkia laadussa, tai sitten Soneran kaapeliverkko on huono, ja tosiaan pikselöituminen vain paheni päivityksen myötä. Eipä auta muu kuin soittaa taas kerran Soneran asiakastukeen, tai ottaa ADSL-laajakaista tuon kaapelimodeemin sijaan ...
     
  3. Ratsumies

    Ratsumies Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2011
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama tapahtui ketjun laitteella myös Soneran kaapeliverkossa: kaikki oli okei piirrettyyn tunnariin saakka, mutta ennen itse ohjelman alkua pimeni ja mykistyi. Aivan sama on tapahtunut aiemmin Kotikadun talletuksessa. Koska millään muulla kanavalla ei ole tätä nähty, voisi kuvitella kyseessä olevan lähetyspään virhe?

    Suorana katsottaessa käy usein niin, että kun on vaihdettu juuri YLe HD:lle, kuva pyörii jonkin hetken ja sitten pimenee ja ruutuun ilmestyy se herja. Tällöin on aina auttanut jollain toisella kanavalla käyminen.


    Tekstityksen tapahtumista sattuu myös (ainakin YLE2:lla ja MTV HD:llä), jolloin em. temppu palauttaa ne heti. Talletusta katsellessa pitää merkata paikka ja aloittaa katselu uudelleen...


    Päivitys olisi tosiaankin poikaa.
     
  4. Khauron

    Khauron Guest Guest

    Liittynyt:
    23.07.2007
    Viestejä:
    92
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pistäkäähän muutkin tukeen spostia ongelmistanne, jos se vaikka nopeuttaisi päivityksen tulemista. Sitähän ollaan lupailtu jo kohta puoli vuotta. Sitten minäkin saan hengittää.
     
  5. hannens

    hannens Guest Guest

    Liittynyt:
    29.11.2007
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokeilin vanhaa Topfield TF500PvrC digiboksia siten, että laitoin netistä ubuntun lataantumaan samaan aikaan tietokoneelle, kun surfailin eri kanavilla ... Ei niin mitään häiriöitä millään kanavalla! :D Tuossa ei tietty HD kanavat näy, mutta crc2400 ei näytä edes SD kanavia enää ilman pikselimössöhäiriöitä.
    Laite on liian herkkä, piste.Turhaa on syyttää Soneran kaapeliverkkoa kuvaongelmista. Jos seuraava päivitys ei tuota korjaa, lähtee boksi vaihtoon. Siihen asti on tietokoneen käyttö kielletty TV:n katseluaikaan... tai tallennusaikaan. Tähän taloon ei kuulemma ADSL-laajakaistaa saa myydä:rolleyes:
     
  6. mixuda

    mixuda Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    329
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitoin viestiä topparille näistä bugeista.... taas. Tuskin tämä viestiminen mitään auttaa tuohon huijaripuljuun.
     
  7. henttte

    henttte Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2012
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viime keväänä alkoi meillä menemään HD-kuva pikselimössöksi kaapelimodeemin liikennöidessä. Talossa oli silloin tosi vanha kaapelointi, joten ajattelin päivittää sen kokeeksi mutta ilman parannusta. Soittelin sitten Soneran vikailmoitukseen että saavat lähettää asentajan mittailemaan silläkin uhalla että joudun maksamaan turhasta käynnistä. Asentaja tuli mittareiden kanssa ja totesi antennivälijohdon olevan viallinen, siis seinästä boksille. Ulkoisesti näytti olevan kunnossa, mutta mittarilla näki tasonheittelyn kevyesti taivuttelemalla. Asentaja teki uuden välijohdon joka ei enää pätkinyt.

    Kannattaa testata toisella välikaapelilla.

    Ei se meillä kuitenkaan auttanut asiaa kuin SD-kanavilla. Asentaja vaihtoi jakokaapista taloon tuleva kaapelin matalemman vaimennuksen rasiaan, teki kaikki liitokset uusiksi, teki uuden modeemin kaapelin ja vaihtoi vielä modeemin seinärasian multimediarasiaksi. Siitä asti olemme saaneet nauttia pikselöitymättömästä HD-kuvasta ja netinselailusta samaan aikaan.

    Asentaja oli kuulemma pari viikkoa myöhemmin käynyt naapurustosta kyselemässä tv-kuvan laadusta kun on kuulemma meidän seudulla ollut paljon vikailmoituksia.

    Sonera ei edes ole lähettänyt laskua asentajan käynnistä tai varaosista, eli kannattaa kysellä myös sieltä
     
    Viimeksi muokattu: 24.01.2012
  8. Khauron

    Khauron Guest Guest

    Liittynyt:
    23.07.2007
    Viestejä:
    92
    Saadut tykkäykset:
    0
    On kyllä liian epävarmaa ko. laitteella HD-kanavan tallennus. Monen monta kertaa on tallenne paljastunut pelkäksi mustaksi kuvaksi; näin kävi taas, kun eilen tallentamani Ghostbusters Nelonen HD:lta on aluksi pelkkää mustaa kuvaa ja yht'äkkiä kuva tulee esiin aivan elokuvan lopussa. Katselin boksilta toista kanavaa kyllä samaan aikaan, ja mielestäni tämä vaikuttaa jotenkin noihin tallennuksiin, mutta ei helvetti... Mikä tuohon voisi auttaa?
     
  9. mixuda

    mixuda Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    329
    Saadut tykkäykset:
    0
    "Hienoa" asiakaspalvelua topfieldillä, eivät vastaa mitenkään lähetettyyn viestiin. Sama ollut joka kerta.
     
  10. ESC

    ESC Guest Guest

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tammiston (Vantaa) Veikon Koneesta lähti 399.00€ pari viikkoa sitten Sony 46HX923:n kylkiäisinä. Pari ongelmaa vielä jäljellä jo selvitettyjen lisäksi eli Canal Seriesiä jos tallentaa (ajastuksella tai suorana) niin kaikki tekstit tulevat n. 10-15 sek. jäljessä todelliseen kun katsoo jälkikäteen. Livelähetyksessä ongelmaa ei ole. Soittelin Toppyn tukeen ja syyttelivät mm. kaapeliTV-yhtiön antennisignaalia. Vanhassa SD Toppyssä ongelmaa ei ole koskaa ollut eikä ole edelleenkään. Toinen ongelma on HD kanavilla esiintyvä "huulisynkka" ja ääni silloin suoraan Sonyn HX923:n omista kajareista. Pahin MTV3 HD kanavalla. Ongelmaa ei ole jos kortin laittaa Sonyn kortinlukijaan eli siis se on vain Toppystä katsottaessa. Ja olen kokeillut eri HDMI tulopaikkoja Sonysta sekä eri valmistajien piuhoja. Onko muilla ilmennyt vastaavia? Ja niin kaapeliTV:nä Elisa.
     
  11. Biini

    Biini Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2003
    Viestejä:
    581
    Saadut tykkäykset:
    8
    Olettteko päivittäneet kiintolevyä isompaan ja mitkä mallit on todettu toimiviksi?
     
  12. kassu33

    kassu33 Guest Guest

    Liittynyt:
    10.02.2012
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Omassa laitteessani ilmeni tämä sama vika (ja kaikki muutkin täällä esiin tulleet), boksi läks maahantuojalle korjaukseen jossa vaihdettiin kiinto- ja emolevy,
    tallennus- ja ajansiirto-ongelmiin tällä operaatiolla tosin ei ollut mitään vaikutusta.
    Tämän jälkeen ystävällinen ja palvelualtis jälleenmyyjä otti boksin viikonlopuksi hoteisiinsa ja vei sen asioista perillä olevalle ystävälleen,
    mittausten jälkeen ainoa paikka joka voi aiheuttaa tallennukseen häiriöitä oli virtalähteeltä kiintolevylle ja emolevylle menevä johto.

    Tässäpä onkin topparin ihmeellisen tuotekehityksen kärki: kyseisessä johdossa kulkee dataa ja sähköä yhtä aikaa!
    Nyt minun boksissani on erillinen johto datalle ja sähkölle eikä mitään ongelmia ole ilmaantunut HD- tai tavallisten kanavien tallennuksissa eikä ajansiirrossa,
    tekstitykset kyllä väliin häipyy ja kanavaherjoja tulee mutta itselle tärkeimmät ominaisuudet ovat kunnossa.

    PS. boksi on kuulemma muuten rakennettu hyvin ja paremmista osista kuin aikaisemmat topparit.
     
  13. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 725
    Saadut tykkäykset:
    479
    Virtalähteen konkat tuskin oli Rubycon:ia, vaan sitä samaa kiinalaista kurakonkkaa, kuin ennenkin; Samxha:ko se nerkki oli...

    T: Vesku
     
  14. ephilo

    ephilo Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2011
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ostinpa sitten ko. boksin, mutta ainakin oma laitteeni on kohtuullisen äänekäs. Onkohtan tämä laitteen ominaisuus eli kuuluuko näin ollakin, vai onko omassani jotain vialla? Ääni on ehkä aavistuksen verran kovempi kuin läppärini tuuletin ja se kyllä häiritsee hieman katselua, jos yrittää katsoa hiljaisilla äänillä... :/
     
  15. dartsman

    dartsman Guest Guest

    Liittynyt:
    17.11.2008
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tohon YLE HD tallennusten katsomisen tökkimiseen on auttanut mulla kuvasuhteen vaihtelu.Ennen kun oli 1080i valittuna niin ei meinannut millään lähtee tallennukset pyörimään ja jos lähti ja pikakelasi, niin viimeistään sillon kuva pimeni.Nyt on "alkuperäinen formaatti " ja aina lähtee ensimmäisellä käyntiin ja voi myös kelata.Se on muuten vaan ärsyttävä, kun normikatselussa vaihtelee hd-sd kanavien välillä niin tulee sitä räpsimistä kun kuvasuhde vaihtuu.
     
  16. zxcvb123

    zxcvb123 Guest Guest

    Liittynyt:
    21.02.2012
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko vinkkiä nyt mistä tämän boksin voisi halvimmalla lunastaa itselleen, expert kauppaa 429€. Harmi kun missasin sen kanta-asiakaspäivän milloin se oli 3xx€. Mietin vielä silloin et lähdenkö sitä katsomaan mutta heitin esitteen roskiin.. Olen lueskellut boksin heikkouksista, mutta tällä hetkellä tuntuu ettei oikein mikään vastaa täysin vaatimuksia jos tää toppari olisi vähiten susi hd boksi?
     
  17. Jussanator

    Jussanator Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2001
    Viestejä:
    142
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minunkin laitteeni on äänekäs. Äänestä tuntuu tulevan suurin osa äänekkäästä tuuletuksesta.
     
  18. Vorkkis

    Vorkkis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.11.2005
    Viestejä:
    702
    Saadut tykkäykset:
    4
    Miksei Soneran kaapeliverkossa voi tallentaa YLE HD-kanavaa?
    Katsominen kyllä onnistuu mutta ei tallennus sitten millään.
     
  19. SamSon

    SamSon Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.06.2005
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla täysin sama ongelma Oulun DNA-verkossa. Live-katsominen onnistuu, tallennus ja ajansiirto sitten ovatkin ongelmallisia ja johtavat siihen, että Toppy joko pitää ruudun pimeänä tai itkee hdcp-kättelyonkelmista eikä anna katsoa. Muilla HD-kanavilla ei ole vastaavaa ongelmaa.
     
  20. mixuda

    mixuda Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    329
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä Jkl Elisan verkossa Yle HD kanavat tallentuvat. Pause ei tallennuksen toiston aikana yleensä toimi jostakin kumman syystä.