Itse en tuolta verkkokaupasta muuta löytänyt kuin vanhan anti-moden, no tuohon hintaan menee omasta budjetista yli. Edit. Olikin tuossa normisivujen etusivulla heti se hinta.
Onnistuu, koska tuolla sweetspotin valinnalla tallettuu myös kaikki eri säädöt ja filtterit. Ne voivat toisinsanoen yhtä hyvin olla kaikki samaan paikkaan kalibroituna, mutta erilaisilla target käyrillä ja asetuksilla höystettynä. Myös volume controllin ja S/PDif digitaalisisääntulon lisääminen laitteeseen ovat nyt tarkastelussa.
Mahtaakohan tämä laite näyttää todellisen, korjauksen jälkeen toteutuneen vasteen? Olisi hienoa akustisesti hankalassa huoneessa todeta laitteesta olevan todella hyötyä. Tuolla rahallahan saa jo hyvän av-vahvarin jossa pitäisi olla "automaattinen" korjaus kaikille kanaville, ja jokainen tietää mitä jälki niiden osalta on. toisaalta odotukset ovat korkealla, kun tietää mitä samalla firmalla on tarjota kolmasosahintaan (eli siis subbari-antimode)
Tuolla lyhyt videopätkä CES messuilta missä esitellään DSPeaker 2.0 Dual-Corea. Alku on hepreaa, kirjaimellisesti. Puhe videolla ei ole myöskään tallentunut alusta asti. Hiekan tuosta saa kuitenkihn selville joitakin ominaisuuksia. http://www.youtube.com/watch?v=bEdmU443CQU&list=UUARnjD_WTDKVSK6JQXflJdg
Ovatko molemmat analogiset ulostulot käytössä kokoajan? Voiko ulostuloja kytkeä päälle ja pois? Voiko ulostulon valinnan sitoa profiiliin? Esimerkkitilanne; kaksi paria kaiuttimia kiinni yhtäaikaa, kaiuttimet eri huoneissa jne.
Tilasin omani tuossa männä viikolla ja ennakkotilaushinnaksi tuli 809,45 € veroineen (ALV 23 %) ja postikuluineen tuolta... Itsellä tuo tullee Nad C-350:n "prosessoriliitäntään" katso liitettä Nad_prosesssori.jpg ja kaiuttimina toimii Hifi 50/3:t jotka ainakin toistavat mielestäni riittävän alas. Seisovien tappoon tuo mulla tulee, __tuttaa kun vessassa basso kuuluu paremmin kuin kuuntelupaikassa tässä 36 m^2 betonibunkkerissa... T: Vesku
Ei kai tuo juuri vaimentumiin pysty, vaan lähinnä korostumiin. Subbaria voi siirrellä etsien paikkaa, jossa tulee lähinnä korostumia, jotka voi sitten korjata pois, mutta pääkaiuttimien kohdalla homma on vaikeampaa.
Kyllä se vaimentumiin pystyy, ihan samalla tavalla kuin äänenvärinsäätimet, vähän tarkemmin ja kapeammalla kaistalla... BTW: Jos tuotteen nimi on ANTI-MODE, niin silloin se pystyy mihin vaan... T: Vesku
Tästä juteltiin aikaisemmin....eli leikkaa vain piikkejä ja käyttäjälle jää tason nosto. Jos tuolla vaimentumat lähtee, niin hyvä. Yleensä ei.
Tällä hetkellä softassa voi valita kalibroinnin joko "typical" tai "custom". Typical ei luonnollisesti turhia kysele mutta jos valitsee "custom", voi itse säätää mm. korjatun taajuusalueen, sekä sen kuinka paljon kuoppia automaattisesti nostetaan (tai tietysti ettei niitä nosteta). Toki kuoppia voi nostaa myös manuaalisesti katsomalla ensin näytöstä esimerkiksi jo AM-korjattua vastetta ja tekemällä parametrisia ekuja. Edelleen mahdollisuuksien puitteissa hyvän sijainnin valinta (sellainen jossa on pelkkiä korostumia) on varsinkin subwoofereilla hyvä vaihtoehto. Mittaukset laitteen näytöltä nimittäin näyttävät melko identtisiltä Room EQ Wizardilla tehtyihin hyvällä äänikortilla (ja mikrofonilla), eli ovat varsin tarkkoja. Ulostuloista sen verran että RCA ja XLR voi käyttää molempia, mutta niitä ei voi mutettaa riippumattomasti. Sen sijaan sisääntuloista RCA/XLR ei saa kytkeä molempia yhtäaikaa ellei kytkimellä tjs. eroteta sisääntuloa mekaanisesti.
Saatiin sitten TIETOAKIN, ettei tarvitse mutulla enää mennä... Sen kuulee sitten, kun posti vehkeen tuo.... T: Vesku
Onkos tässä asetuksia suojattu tampioilta mitenkään? Voiko esim. laittaa volumea säätävässä tilassa kaikki parametrisen EQ:n suotimet päällekkäin 100 dB:n korostukseksi 20 Hz:iin?
Vaimentumien korostusten käyttö vähentää taajuuskorjauksessa tarvittavien suodattimien määrä ja siten helpottaa säätöjä. On kuitenkin hyvä muistaa että huonemoodien vaikutusalueella suurin osa vaimentumista johtuu vastakkaisten heijastuneiden äänien toisiaan kumoavasta vaikutuksesta. Tätä ilmiötä ei voida taajuuskorjauksella muuttaa miksikään. Suurillakaan korostuksilla ei ole juurikaan kuultavaa vaikutusta tällaisessa nollakohdassa. Elikä näkökulmasta riippuen molemmat aikaisemmin esitetyt väitteet pitävät paikkansa. Laitteella voi korostaa, mutta mikään ei välttämättä muutu. Tämän ongelman voi ratkaista hyvin ainoastaan akustoinnilla tai useiden äänilähteiden tarkalla sijoittelulla. Korostusten käyttö syö paljon vahvistimen tehoja. 3 dB:n korostus edellyttää tehon kaksinkertaistamista. Jos yritetään oikaista 12 dB:n kuoppaa niin tehoa tarvitaan tällä taajuudella jo 16 kertaisesti.
Just näin. Elementtiparka kun sille yritetään syöttää tuollaista 12 dB korostusta huonevaimentuman korjaamiseksi. Sanoo "poks" herkästi
No joo, eihän tuokaan mahdottomuuksiin pysty, mutta kun alkuun kyse oli siitä että pystyykö laite korostamaan siinä missä vaimentamaan... Itse tekisin siten, että vaimentaisin laajalti (vaikka koko äänialuetta) sen 3 dB ja sitten korostaisin sitä vika-aluetta sen saman 3 dB, jolloin vahvistimen tehontarve säilyy samana, ellei jopa putoa... Pitäisi piirtää oikeastaan kuva, niin homma selviäisi vissiin paremmin... Korostumiahan on aina helppoa ja ongelmatonta vaimentaa... Ja mistäs tiedätte, ettei tuo rimpuile myös vaiheiden kanssa... Joka tapauksessa, sittenhän tuon kuulee, kun paketti saapuu... T: Vesku