The Voice Of Finland

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana CleverIndeed, 30.12.2011.

  1. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tämä alkoi. Ja kuten aiemmin jo toisaalla tuli todettua, niin en ymmärrä vieläkään. Vaan kyllä tämä on todellakin idioottimainen formaatti.

    Ensinnäkin se perusvalitus siitä, että tämä on käytännössä vain yksi uusi turha versio Popstars/Idols/X-Factor -sarjaan, lähimpänä kai tuo viimemainittu. Ohjelmaa mainostetaan että "vain ääni ratkaisee", ja sitten tässä on kuitenkin hemmetisti paljon muita asioita jotka ratkaisevat, ääni vähiten ja vain alussa. :hitme:

    Toiseksi, nuo tuomarit. Kilpailevat toistensa kanssa, ja myös valitsevat näillä perustein laulajia, eikä siis omin päin vaan läpinäkyvästi peesaten tai jopa toisiaan yllyttäen. Ja tämän pitäisi olla katsojalle mielenkiintoista?! Koivuniemi etenkin on tuolla turha.

    Kolmanneksi, ne kilpailijat. Siellähän oli ammattilaislaulaja mukana! Joka vielä sitten valitsi jonkun räppärin valmentajakseen. Todella uskottavaa. :hitme: Ja sitten vedetään näitä samoja iänikuisia kappaleita, joita näissä kisoissa aina tulee. Muutenkin tässä taas Suomen pienet piirit näkyvät. :sleep:
     
  2. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 579
    Saadut tykkäykset:
    215
    Itse ohjelman sisältö ei minua juurikaan kiinnosta, mutta olen huomioinut että aika lailla mainostavat ko. tekelettä. Jopa niin, että piti olla toista kanavan ohjelmaa esitettäessä kanavalogon alla todella ärsyttävä mainos milteipä ohjelman puoliväliin asti...
     
  3. ISPF3.4

    ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.12.2006
    Viestejä:
    3 258
    Saadut tykkäykset:
    612
    Hyvä alku sarjalle. Yhtään ainutta laulutaidotonta idioottia en nähnyt.
    Muissa vastaavissa ohjelmissa niitä on ollut alkujaksoissa enemmän kuin lääkäri määrää.
     
  4. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Itseänikin ärsyttää näiden lauluohjelmien määrät. CleverIndeed mainitsikin jo kolme ja näiden lisäksi tulee vielä mieleen Talent, jossa kumminkin on pirusti laulajia aina mukana. Sitten on Kuorosota, Biisikärpänen ja ties mitä, joita en edes muista. Ei kiinnosta pätkääkään, sillä näiden voittajat päätyvät kumminkin Iltalehtien kansiin joidenkin suhdesotkujen takia yms.

    ZEDin kanssa olen myös kiinnostunut ohjelman saamasta huomiosta ja suorastaan ärsyttävästä mainonnasta. Tuli mieleen tuo vitoskanavan Kaalimato.comin mainonta jossa kesken leffan/sarjan yläkulmassa pyörii näyttävästi pari neon vihreää matoa, jotka pilaavat tunnelman silmänräpäyksessä. Vituttaa tuommoinen.
     
  5. idgie

    idgie Guest Guest

    Liittynyt:
    19.06.2006
    Viestejä:
    85
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse en vielä täysin saanu käsitystä mihin tää on menossa ja viittinkö seurata, mutta yks kysymys mulla on. Kuka ton Tähkän levyjä oikein ostaa? :hitme:
     
  6. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Mielestäni tärkeämpi kysymys on, mikä Tähkän naamaa vaivaa?
     
  7. Tema

    Tema Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.06.2003
    Viestejä:
    696
    Saadut tykkäykset:
    5
    Tähän kiinnitin itsekin huomiota. Syy lienee formaatissa, mutta mielestäni olisi järkevämpää, jos tuomarit eivät näkisi toisiaan biisien aikana ja joutuisivat tekemään valintansa itse.
     
  8. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Tähkän levyjä ostavat he, jotka pitävät hänen musiikistaan. Heillä saattaa olla hieman erilainen musiikkimaku kuin esim. sinulla.

    Some people are just born that way...
     
  9. Kaitzu

    Kaitzu Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 497
    Saadut tykkäykset:
    41
    Tosiaan ois saanut "tuomarit" olla omissa karsinoissaan sokkona, nythän ne suurinpiirtein keskenään päättivät että kuka painaa nappia.

    Uskosin että suurempi viihdearvo on sunnuntaina alkavalla Idolsilla kuin tällä.
     
  10. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Jeps, ei oikein auennut minullekaan mikä tässä nyt on se idea...

    Minusta näytti että siellä oli useampikin ammattilainen kilpailemassa. Ja loput paria poikkeusta lukuunottamatta puoliammattilaisia nekin eli tekevät päätyönään jotain muuta mutta vapaa-ajalla sitten heittävät keikkaa bändin kanssa tms. Mutta niinhän siinä juontaja kertoi että oli valittu suomen parhaat laulajat kilpailemaan... Toisin sanoen parhaat jotka mukaan suostuivat, olettaisin. :rolleyes: Ja sanon tämän mitenkään vähättelemättä osallistujien taitoja, taso oli kova ainakin tässä ekassa jaksossa. Niin kova että on aika kyseenalaista mitä nämä ns valmentajat voivat ns valmennettavilleen tarjota. Ehkäpä ohjelman idea piileekin siinä että tekijät pääsevät helpolla...

    Normaalisti en olisi tätä ohjelmaa katsonutkaan mutta kun etukäteen tiesin että Krista Siegfrids on mukana niin pakko se oli katsoa. Olen nähnyt Kristan ennenkin ihan livenä ja hän on todella erinomainen esiintyjä, eikä tarvitse mielestäni mitään muuta kuin lisää keikkoja ja albuminkin voisi tehdä. :thumbsup:
     
  11. Zardoz

    Zardoz Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2004
    Viestejä:
    827
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sen verran vähän on tullut vietetty aikaa telkkarin ääressä katsoen musaohjelmia, että Voice of Finland oli positiivinen yllätys. Laulajat olivat hyviä, jotkut toki toisia parempia. Idolsia tuli seurattua vuosia sitten ja onhan se aika säälittävä tähän verrattuna. Tuomareista mielestäni parhaat kommentit oli Tähkällä. Tuntui, että hemmolla on jonkun verran kokemusta ja sitä kautta saumat antaa laulajille parannusehdotuksia. Ylipäätään tyyppi vaikutti fiksummalta mitä mitä luulin. Mitä tulee siihen, että onko järkeä, että esim. Elastinen alkaa neuvoa muita laulajia niin luulen, että hieman rajoja ylittävä lähestymistapa esiintymiseen voi olla ihan hyvä lähtökohta tämän tyylisessä ohjelmassa.
     
  12. Clef

    Clef Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    614
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oliks tää se blondi, mikä veti niissä iänikuisissa mainoksissa ACDC:tä hirveellä "rokkiasenteella"? Siitä tuli lähinnä nimittäin hirveä myötähäpeä. Huvittaa nuo "täytyyhän siinä nyt olla vähän sitä rokkenroll-asennetta" -osaston tsöördiföördi-kimmat, kun laulaminen ja ääntäminen on sit kuitenkin vähän mitä sattuu.
     
  13. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 345
    Saadut tykkäykset:
    2
    Onhnan tää kovempi kun Idols johon otetaan mukaan itsensähäpäisijöitä. Tässä taas on vaan oikeasti osaavia laulajia. Mut kiinnostavaa miten esim Mike Monroe lähtee kouluttamaan omiaan, kun ei ole mikään supliikkimies.

    Jos kansa pääsee äänestämään, niin voiton tulee viemään Tähkä oli sillä millanen laulaja tahansa.

    Universal Music kiittää taas televisiota, kun molemmat tämän ja Idolsin voittajat joutuvat levyttämään niille. Ei tarvii ettiä oikeita artisteja kun TV tuottaa tuotteita liukuhihnalta.


    Spoilataan sen verran että näkörajoitteinen jäbä pysyy mukana loppukahinoihin saakka. Frendi oli kattomassa niitä kuvauksia, mutta muisti vaan ton rokkijäbän.
     
    Viimeksi muokattu: 02.01.2012
  14. att

    att Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.01.2003
    Viestejä:
    1 059
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikö tässä tule missään vaiheessa mitään yleisöäänestystä? Jos tulee, niin vaikea nähdä, miten "vain ääni ratkaisee" -slogan voisi pitää paikkansa. Sama 'ongelma' toki lähes kaikissa muissakin mahdollisissa ratkaisutavoissa - vai ratkotaanko voittaja desibelimittarilla.
     
  15. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Joo, se amerikanlippu-shortseihin pukeutunut blondi. Siis tämä.

    Myötähäpeä ei ainakaan minulle tullut mieleen paitsi tosiaan ihmettelen vähän miksi hän on ohjelmaan mukaan lähtenyt. (Rahan takia? Kai noille kaikille osallistujille jotain maksetaan?) Joka tapauksessa hän on oma suosikkini tuosta porukasta ihan ohjelman ulkopuolisista syistä - kaikenlaista on tullut livenä klubeilla yms paikoissa nähtyä ja Krista on yksi niistä jotka ovat esiintymisellään tehneet lähtemättömän vaikutuksen. :thumbsup:
     
  16. VisitorQ

    VisitorQ Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2005
    Viestejä:
    178
    Saadut tykkäykset:
    2
    Mun mielestä erinomainen aloitus. Jotenki toimi koko paketti. Paljon parempi kuin Idols ym.
     
  17. Zardoz

    Zardoz Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2004
    Viestejä:
    827
    Saadut tykkäykset:
    0
    Suomalaisittain Kristan itseluottamus meni ehkä haastattelussa hieman överiksi, mutta esityksessä se toimi.
     
  18. Blondie

    Blondie Guest Guest

    Liittynyt:
    31.05.2005
    Viestejä:
    205
    Saadut tykkäykset:
    0
    En myöskään ymmärtänyt tätä koko konseptin kulkua. Kuulinko oikein että jokainen tuomari saa valita 12 laulajaa tiimiiinsä? Tämän jälkeen alkaa jotkut kaksin taistelut tiimin sisällä ja puolet pudotetaan pois? Nyt esim Michaelilla on vasta kolme kasassa ja Paulalla tyhjät nolla omassa tiimissä. Eli tällä tahdilla katsotaanko näitä alkukarsintoja ensimmäiset kaksi kuukautta? :hitme:

    Muutenkin vaikutti aika kovalta tasolta sillä minun mielestäni moni hyväkin laulajaa ei valittu ollenkaan jatkoon... :hitme:
     
    Viimeksi muokattu: 05.01.2012
  19. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Voisin tässä sarjan leikkaajan roolissa vastailla: tosiaan, aluksi jokainen tähtivalmentaja valitsee 12 laulajaa jatkoon. Tätä ennen on tehty esikarsinta n. 2300 hakijan joukosta, joista n. 150 pääsi Nosturiin kokeilemaan. Näitä "Nosturi-jaksoja" eli ns. Ääni ratkaisee -jaksoja tulee aluksi kuusi, sitten siirrytään Kaksintaistelu-jaksoihin, joita tulee neljä ja joissa siis vedetään biisi pareittain - näin tiputetaan jäljellä olevista laulajista puolet veke. Sen jälkeen siirrytään livelähetyksin, jotka alkavat muistaakseni 9.3. Keikkapaikkana Turun Logomo.
     
    Viimeksi muokattu: 05.01.2012
  20. att

    att Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.01.2003
    Viestejä:
    1 059
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos tiedoista ja anteeksi kyynisyyteni, mutta mahtoikohan noissa näyttämättömissä alkukarsinnoissa vain ääni ratkaista. Ei minulla itse ohjelmaa vastaan mitään ole, mutta mainoskampanjassa jatkuvasti hoettu slogan ärsyttää.