Samsung I9100 Galaxy S II

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet' , aloittajana hkj, 01.03.2011.

  1. Goofy75

    Goofy75 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.09.2005
    Viestejä:
    1 359
    Saadut tykkäykset:
    0
    Terve.
    Sellaista asiaa kun vaimo hommas kyseisen luurin ja itellä on S plus, saakos näihin sellaista toimintoa että luuri sammuttais itse ne käyttämänsä ohjelmat kun niistä poistuu. Nythän ne jää sinne taustalle roikkumaan päälle kuluttamaan akkua, pitää itse mennä sinne asetuksiin ja sammuttelemaan niitä. Ainaskin se google mapja pari muuta kun tuntuu olevan aina päällä, vaikkakin sammuttaa se GPS:n ja wifi ohjelman. Ei ennen ole moisia puhelimia ollut eli uusia juttuja nää, varsinkin toi akun keston vähyy. Akku kestää just sen reilun päivän normi käytöss,tosin pitää ladata välillä kaksikin kertaa päivässa( kiitos sen saatanallisen Angry birdsin ja kolmen muksun). Tosin on muitakin ihmeellisiä pikku puutteita, ne kylläkin saa korjattua varmaan niillä sovelluksilla. Esimerkiksi ei voi synttäreitä merkata mitenkään fiksusti ja puhelinluettelon henkilötiedot on aika suppeat, mutta kyllähän sitä sitten oppii kun plärää. Mutta jos jollain on jotain omia kokemuksia tai jippoja mistä olisi hyötyä niin kiitos.
    T:Jukka
     
  2. Zanytwo

    Zanytwo Guest Guest

    Liittynyt:
    14.02.2006
    Viestejä:
    814
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tähän on muutamia eri vaihtoehtoja, mutta yksi kätevä on ladata Advanced task killer, jolla saa suljettua kaikki avoimet prosessit.

    Itse latasin tänään Go Launcher EX ohjelmiston, jolla puhelimen pystyi muokkaamaan lähes haluamakseni. Eli näytön alareunaan sai kiinteät napit puhelulle, viestille, internetille yms. uusia widgettejä, tehosteita ja vaikka mitä. Halutessaan siihen saa vaikka Iphonen teeman. Tuli S2:sesta kuin uusi puhelin. Lisäksi toiminta aloitusnäyttöjen välillä on paljon jouhevampaa. Toimi muuten hyvin vanhemmassa Galaxy S mallissa. Tässä Launcherissa tuli mukana kätevä widget sovellusten sammuttamiseen ja sai Advanced task killer väistyä.

    Tässä yksi video jossa esitellään hieman näitä teemoja: http://www.youtube.com/watch?v=2Yk1jNsQoMA
     
  3. Goofy75

    Goofy75 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.09.2005
    Viestejä:
    1 359
    Saadut tykkäykset:
    0
    ISO iso kiitos Zanytwo, oli just se mitä tarkoitin ja etsin. Toimii mainiosti ainaskin omassa S plus mallissa, täytyypi tunkea se vaimonkin luurin kun aamulla töistä pääsen. Tuli kyllä tosiaan puhelimesta paljon parempi ja ja jotenkin jouhevampi käyttää,kiitos siis.

    T:Jukka
     
  4. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Ei, ei ja vielä kerran ei. Android-käyttöjärjestelmään ei kannata asennella noita kolmannen osapuolen softia, jotka sammuttelevat ohjelmia.

    Tässä esim. yksi juttu aiheesta
    http://lifehacker.com/5650894/andro...ed-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them
     
  5. Zanytwo

    Zanytwo Guest Guest

    Liittynyt:
    14.02.2006
    Viestejä:
    814
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo prosessorin käyttöön liittyvä oli kyllä itselle uutta, mutta tässä linkissä kaveri suosittelee lataamaan Watchdog nimisen softan, jolla voi valvoa prossun käyttöä ja puhelimen roottausta? Omassa käytössä atk on toiminut ihan hyvin.

    Vai tarkoittiko Jukka, että olit asentanut siihen tuon Go Launcher EX:n?
     
  6. Goofy75

    Goofy75 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.09.2005
    Viestejä:
    1 359
    Saadut tykkäykset:
    0

    Siis asensin Go Launcher EX "ohjelman" kun tuossa viestissä siihen vihjattiin, en siis ennen sitä. Tosin nyt kun päivän sitä käyttänyt niin tosin huomain että vaikka tuiolla Go ohjelmalla sammuttaa nuo tautalla olevat softat, niin taas puhelimen omissa "käynnissä olevissa ohjelmissa" näkyy olevan päällä. Täytyy ajan kanssa koittaa tavata toi teksti läpi kun muksut on sängyssä, mutta tuon Go ohjelmanhan saa ladattua sieltä puhelimen omasta storesta. Meinaan vaan että voiko niihin kaikkiin ohjelmiin luottaa, ei kai sieltä varsinaisia haittaohjelmia puhelimeensa saa ladattua. Tosin tykkään tosta Go ohjelmasta kun sillä saa näyttöä ja puhelinta aika paljon muutettua, jo tuo Go ohjelma itsessään on huono niin osaako kukaan sanoa muuta vastaavaa.

    Kiitos.

    Jukka
     
  7. Zanytwo

    Zanytwo Guest Guest

    Liittynyt:
    14.02.2006
    Viestejä:
    814
    Saadut tykkäykset:
    0
    Go Launcer ei suoraan ole Advanced task killerin tyylinen ohjelmisto, vaan käyttöliittymän muokkaukseen tehty ohjelmisto valmiine teemoineen. Nepa tarkoitti, ettei kannata asentaa puhelimeen Advanced task killerin tyylisiä ohjelmia, joka vaikuttaa järkevältä, kun asiaa vähän tutkii.
     
  8. Goofy75

    Goofy75 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.09.2005
    Viestejä:
    1 359
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ok.
    Iso kiitos taas.
    Jukka
     
  9. JPH

    JPH Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2003
    Viestejä:
    2 907
    Saadut tykkäykset:
    4
    Kyllä saa:

    "Disguising malware as a free version of a popular game (such as Cut the Rope and Assassin’s Creed) seems to be a popular tactic that the bad guys are using to scam users of Google’s Android Market app store. Overnight more malware appeared in Google’s official app repository.

    The Trojanized games have been uploaded by a company calling itself Eldar Limited. This is the second time in two weeks malware disguised as free games has been uploaded to the Android Market."
    http://www.zdnet.com/blog/hardware/...-enter-googles-android-market-app-store/17452
     
  10. Andi000

    Andi000 Guest Guest

    Liittynyt:
    03.03.2009
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    terve! osaisiko joku auttaa? aina kun textiviesti -sovellukseni sammuu niin kaikki textiviestiasetukset nollautuvat mukaan lukien tesxtiviestipalvelun numero. on hivenen ärsyttävää käydä kirjoittamassa numero joka kerta kun lähettää viestin. näin ei siis ole aina ollut vaan vika ilmaantui jokin aika sitten.
     
  11. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    136
    Onkohan tuosta luvatusta jäätelövoileipäpäivityksestä kuulunut mitään uutta? Entä onko kukaan kokeillut epävirallista päivitystapaa?
     
  12. jhu

    jhu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.12.2002
    Viestejä:
    490
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eiköhän se nyt tule vuoden ensimmäisellä neljänneksellä kuten on luvattu. Suuria muutoksia ei ole käyttökokemukseen tulossa, koska suurin osa ICS:n uudistuksista jää TouchWizin alle piiloon.