"Varo vanhenevaa Blu-ray-sädettä!"

Keskustelu osiossa 'Blu-ray & UHD -leffat' , aloittajana jhu, 08.01.2008.

  1. Huppe

    Huppe The Pilot Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.02.2000
    Viestejä:
    3 613
    Saadut tykkäykset:
    2
    Mutta kun tuo levyläjä ei mahdu enää minnekään, sijaitsee pahvilaatikossa varastossa kun taas musiikki tallessa iTuneksessa :)
     
  2. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 315
    Saadut tykkäykset:
    602
  3. jhu

    jhu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.12.2002
    Viestejä:
    490
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näyttää todellakin siltä, että viisi vuotta oli (kuten se aikanaankin tuntui olevan) liian lyhyt aika noin suureen mullistukseen. Nyt kuitenkin isot ja pienetkin verkko-operaattorit ovat voimakkaasti panostamassa kuituyhteyksiin.

    Sekä Elisa että Sonera kuten myös pienemmät paikalliset verkko-operaattorit ovat aloittaneet kuituverkon laajentamisen vanhenevan ja kalliisti ylläpidettävän kupariverkon tilalle. Elisalla ja Soneralla on molemmilla omat viihdepalvelunsa, joissa tarjotaan televisiokanavien tallennusta ja elokuvien vuokraamista, jonka nopeat kuituyhteydet tekevät mahdolliseksi. Tässä on ainakin yksi varteenotettava kilpailija jos ei muulle, niin vuokravideomarkkinoille (ja tallentaville digibokseille).

    Samaan aikaan YouTube alkaa löytyä jokaisesta uudesta televisiosta, joten kyllä eväitä murrokselle alkaa olla. Kuvanlaadussahan ei näissä päästä vielä Blu-rayta lähellekään, mutta DVD:n jatkuvasta suosiosta päätellen se ei ole suurelle osalle kuluttajista niin tärkeä asia kuitenkaan.
     
  4. Leterface

    Leterface Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.04.2007
    Viestejä:
    5 040
    Saadut tykkäykset:
    153
    Näyttää valitettavasti siltä että puolet populaatiosta ottaa tavaransa/viihteensä ja jopa kaiken muun ihan vain sieltä mistä sen voi saada halvimmalla, helpoimmalla ja ilman tarvetta itse ajatella vaikka samaan hintaan voisi saada laatua yhtä aivosolua käyttäen..:)
     
  5. ipeniemela

    ipeniemela Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.09.2004
    Viestejä:
    797
    Saadut tykkäykset:
    56
    Meikäläinen oli ennen blurayta vastaan ihan siksi kun syvällä sisimmässäni mua vaan vitutti ettei ollu varaa uusiin viihdelaitteisiin. Nyt on ollu uus tölsä ja soitin päälle vuoden ja rahaa kokoelman päivittämisessä on palanu satasia. Mutta on se sen arvoistakin! :D
     
  6. Rooky

    Rooky Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja meikäläinen siksi kun harmittu HD DVD:n puolesta... *huoh* ... nyt kuitenkin langettu siniseen! :p