Big Brother 2011

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Jarkko G., 08.03.2011.

  1. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 527
    Saadut tykkäykset:
    91
    :confused: Tuollaisen asian paljastanut jossain välissä? No sitten kyllä jouti viimeistään nyt ulos, mihin tämä mitään rahoja muka olisi tarvinnutkaan. Ja sitä kitinää kyllä piisasi joka lähtöön, eikä ulkoisestikaan kieltämättä ollut "ihan" omaankaan makuuni. Terve vaan.

    Se Benin munansa esittely Siville oli kyllä jotain niin uskomattoman noloa, että milloinkahan olisin tässä elämässä jonkun toisen puolesta yhtä paljon hävennyt? :eek: Shrekin karjuminen sai myös kiemurtelemaan vaivaantuneena. Ja se haave näyttää ruotsalaiselta... tämän kauden WTF-hetki tuli kuitattua siinä korkojen kanssa.
     
  2. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Sananen Terhistä... Ko. nainen on ollut tällä kaudella se, joka on eniten ärsyttänyt ja kummastuttanut. Kun Terhiä ja hänen BB-bioaan tarkastelee, niin voisi luulla hänen olevan rautaa (no pun intended) -- lävistyksien, tatuointien ja lihakoukkuriipuntojen voisi helposti luulla kertovan jonkinlaisesta kovuudesta. Terhi on kuitenkin henkilö, joka on toistuvasti joutunut talossa hermoraunion partaalle oli syy sitten heinäsirkoissa ja hiirissä, tupakonpuutteessa tai siinä, ettei pääse juhlimaan synttäreitään. Tällaisen jälkeen Terhistä muodostuu teennäisen ihmisen kuva, joka yrittää näyttää ulkomaailmalle, kuinka kova on, mutta joku murtuu täysin tilanteissa, joissa suurin osa lävärittömistä, tatskattomista ja lihakoukkufetissittömistä ihmisistä EI murru.

    Tietenkään ei pidä ajatella mustavalkoisesti, ja ottaen jo huomioon sen, mitä Terhi on sanonut rintojenpoistosta, hän ilmeisestikin on kärsinyt vastoinkäymisistä ja masennuksesta yms. Tällaiset ihmiset usein yrittävätkin esittää tietyissä asioissa ylettömän kovaa, vaikka ihan normaaleissa asioissa ovatkin ihan velliä. Normaalissa ympäristössä Terhi saisikin sympatiani, mutta kun hän nyt BB-taloon vapaaehtoisesti marssi kaikkine ristiriitaisuuksineen, niin silloin tuomio annetaan armottomammin.

    Mitä muuten itse ohjelmaan tulee, niin finaalikaksikko on selkeästi Stefan ja Sebastian, joista jälkimmäinen (oikeutetusti) vie voiton. Mikaelin menestykseen en usko.
     
  3. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 527
    Saadut tykkäykset:
    91
    Sitten meitä on ainakin kaksi, tuon Mikaelin menestyksen suhteen. "Korso" on (bbplazan tietäjien mukaan) nyt vielä pistänyt jonkinlaisen kiusaamisvaihteen päälle, ja kohteena on kukas muu kuin Sebastian. Sellaista ilkeän puolelle menevää kuittia kuulemma tulee tiheään. Nähdäänkö tuota sitten koosteissa, miten lie. Liikaa ainakin sitä Annikan kanssa kuhertelua.

    Olisin jonkin verran yllättynyt, jos Stefan yltäisi viimeisen neljän joukkoon. Kaapin kokoinen örisijä ei mielestäni ole juuri loistanut viime aikoina, mutta ehkä isolla miehellä on niitä äijäfaneja, jotka pistävät ääniä tulemaan.

    Tanja sen sijaan on parantanut kuin sika juoksuaan, ja nyt sallisin tämän asukkaan selviävän ihan finaaliin asti. Kyllä tämäkin olisi pitänyt mahduttaa koosteeseen vaikka väkisin. Huumori tehoaa ainakin minuun, ja päässyt vähitellen hienosti mukaan joukkoon ja läheisemmäksi muiden kanssa. Aikamoinen nousu ensimmäisistä viikoista, jolloin olisin toivonut Tanden poistuvan talosta välittömästi!

    Sebastiania veikkaan ja toivonkin voittajaksi. Jotain samaa näen tässä kaverissa kuin Isä Pernoossa aikanaan. Ei ilkeile, on fiksu ja hauska, ja nytkin vetää Sivin kanssa kuin vettä vain. Kieltämättä on käynyt mielessä, että miksi Sebu alun perin edes haki taloon. Mutta hyvä näin, aivan loistava asukas ja toivottavasti pitää tasonsa loppuun asti. Kuinkahan syvästi Sebu muuten on loppujen lopuksi kiintynytkään Janicaan... ei ihan köykäisesti ainakaan, toivottavasti ei sentään liikaa. Voisi olla aika kova paikka kuulla Janican peuhaamisesta Roberton kanssa.
     
    Viimeksi muokattu: 24.10.2011
  4. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 986
    Saadut tykkäykset:
    344
    Norjan BB-talossa näytti olevan Genelecit. :thumbsup: Oli vaan merkki teipattu piiloon.
     
  5. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 527
    Saadut tykkäykset:
    91
    Rami on varmasti mukava heppu ja niin poispäin, mutta tämän hetken näytöillä toivon putoavan. En muista yhtäkään Ramin sanomaa tai tekemää asiaa näiltä parilta viikolta, joten vähän tapetiksi on ainakin toistaiseksi hemmo jäänyt.

    Veerahan se olisi pitänyt pihalle laittaa. On saanut olla jo liiankin pitkään "viihdyttävyyteensä" nähden talossa. Tissitkin on jo nähty (ihan kivat olivat), joten ulos joutaa. Tylsä ja kaksinaamainen asukas.

    Onneksi nyt sentään saatiin nämä uudet asukkaat mukaan äänestykseen, muuten kai olisikin toteutunut pahin mahdollinen eli Sebu vs Tande. Nämä molemmat finaaliin, jossa Tande saisi ottaa hopeaa.

    Vielä kun näkisi jostain enemmän sitä Sebun yöchat-juontamista... veti kuulemma sen verran hupaisaa juttua, mutta koosteeseen mahtui vain se yksi.
     
  6. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 527
    Saadut tykkäykset:
    91
    Jaaha, uusi asukas on talossa... ja hän on yksi niistä kolmesta, joita Benkku ei valinnut: Netta.

    En enää edes muista, minkä näköinen. Ei mikään kummoinen ainakaan, kun ei jäänyt sen vertaa mieleen.

    Se blondi olisi ollut jonkin verran mieluisampi omaan makuun.

    Tänään kai sentään nähdään koosteessa Sivin jäähyväiset suomalaisille. Eihän tämä tyttö mitään Janicaan verrattavaa talossa saanut aikaan,
    mutta oli mukava nähdä, miten alkoi kuitenkin viihtyä vähitellen enemmän ja enemmän talossa. Vähän jäi nyt fiilis, että oli juuri päässyt vauhtiin ja alkanut nauttia olostaan, niin sitten olikin jo aika sanoa heippa. Mutta ihan hyvä näinkin. Ihan hyvällä huumorintajulla varustettu ja ihan kivannäköinen neitokainen. Kauniistihan S.A. oli (kai palattuaan Ruotsiin) sanonut, että Sebun tapaaminen oli ollut koko matkan arvoista. Hyvin tietysti Annikakin siellä veti Sivin kanssa loppujen lopuksi, pisteitä myös hälle.
     
    Viimeksi muokattu: 31.10.2011
  7. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
  8. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 527
    Saadut tykkäykset:
    91
    Tandea odottaa kiva ylläri täällä ulkopuolella, kun saa tietää "parhaan kaverinsa" Veeran - jota toivoo finaaliin kanssaan - antaneen surutta nimeämispisteitä jatkuvasti. Sen ilmeen totta vie haluaisin nähdä, vaikka ei ehkä tule onnistumaan. Tämä olisi ainoa hyvä puoli, jos Tande joutuisi ennen Veemäistä, ei kun Veeraa, talosta ulos.

    Vähän tylsäksi taantunut Miksu nosti kyllä jonkin verran pisteitään siinä puukkokeskustelussa Sebun kanssa. Osasi ottaa asian ihan vakavasti ja myöntää sokeutensa.

    Tällä kertaa ainoa toive häädössä on, että Janica jää. Muuten melko sama.
     
  9. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 527
    Saadut tykkäykset:
    91
    "Onks Amanda täällä?" "Saiks Amanda sen pehmonallen?" (tähän facepalm, kiitos)

    Pitikin jo eilen kirjoittaa, että mitä kauemmin "Daddy" pidetään talossa, sen parempi varmaan olisi Aman kannalta. Niin paljon kuin nautinkin myötähäpeän tunteesta (NOT), onneksi ei enää tarvitse katsella näiden kahden mahdollisia kohtaamisia.
     
    Viimeksi muokattu: 07.11.2011
  10. samsamsam

    samsamsam Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    495
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja näin ollen BB-Stefan väittää, ettei olisikaan ihastunut Amandaan.
     
  11. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 527
    Saadut tykkäykset:
    91
    Ohhoh, että Elinan sitten viskasivat taloon. No siinä on ainakin kauden kaunein asukas imo :thumbsup:, mutta loppunee lyhyeen tämä vierailu.

    Elluhan taistelee bbplazalla parhaan juontajan tittelistä Vappu Pimiän kanssa ja viimeksi oli voitolla, mikä kyllä minun puolesta passaa. Tällä kaudella olen tykännyt kovasti Elinan juonnoista & ulkonäöstä, molemmat mielestäni hoituvat ihan tarpeetonta Susannaa paremmin.

    Ja hännänhuippuna komeilee Jani Toivola. Oliko Toivola tosiaan noin huono juontaja? En oikein muista niin hyvässä kuin pahassakaan, paitsi että puhui englantia sujuvasti.
     
  12. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Minkä takia toi juontaja lukee noi juonto-ohjeet AINA MYÖS?!! :OI :hitme:

    Rasittavuuskerroin alkaa olla melkoinen. Ihmiskoe tosiaan. Ymmärtää natseja taas paremmin.
     
  13. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, idealaari ei ole tyhjä, mutta melko kuiva kuitenkin.

    Ei siellä sitten kovin kaunista väkeä ole... noi tatuoinnitkin, vaikkei nyt niin lapsellisia olekkaan kuin Suvin tähdet :sick:

    Aamen.
     
  14. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 527
    Saadut tykkäykset:
    91
    No lukevathan asukkaatkin aina koko lapun, ja Elina on nyt asukas. Ehkä se sitten kuuluu asiaan.

    Ja en minäkään tatuointien ystävä ole, mutta onneksi ovat edes sisäpuolella ja näkyvissä harvemmin. Jotenkin Ellun tyyli on kyllä muuttunut, kun nyt se on minun makuun ihan namupala suorastaan. Nam! :)
     
  15. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 527
    Saadut tykkäykset:
    91
    Onkohan muissa maissa tehty samaa temppua koskaan, että juontaja hyppää asukiksi? Minä joka tapauksessa kiitän tuotantoa, että saa nähdä Elinaa näin paljon enemmän. :thumbsup: :) Taitaa kyllä poistua jo ennen viikonloppua.

    Annika liittyi sitten Sebun, Mikaelin ja Suvin seuraksi häätöön näköjään. Tuskinpa siis nimetään tällä viikolla, kun jo neljä on.
     
  16. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Niin, asukkaat ovat idiootteja ja seura tekee kaltaisekseen. Olet oikeassa.
     
  17. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 527
    Saadut tykkäykset:
    91
    Veerakin äänestykseen ja hyvin todennäköisesti ulos sunnuntaina. En ala protestoimaan.
     
  18. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 986
    Saadut tykkäykset:
    344
    Big Brotherissa on näköjään otettu viime aikoina inttityylin rangaistukset käyttöön. Kun yksi mokaa, niin kaikki kärsivät. Tätä on tosin viety jopa toiseen ääripäähän, eli vain sääntöjä rikkonutta ei rangaista. Viimeisimpänä esimerkkinä Sebastianin toilailut ja siitä seurannut rangaistus. Mietin, että onkohan tähän syynä auktoriteetin puute. Monia asukkaita ei kovin paljon haittaa Big Brotherin antamat rangaistukset, mutta tällä rangaistustyylillä oma rike tulee muiden maksettavaksi, ja asukkaat eivät yleensä halua kiusata muita.
     
  19. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 527
    Saadut tykkäykset:
    91
    Aikamoinen suoritus Janicalta se feikkiraskaus, veti kyllä roolinsa pirun hyvin. Ei kun finaaliin! Tanden myöntely-salatehtävä ja hoksaus Benin vastaavasta olivat kauden hauskimpia juttuja... se kuperkeikan pyytäminen Benkulta pisti kyllä repeämään! :D Mitenkähän paljon näitä on keksitty Suomessa ja miten paljon otettu muualta. Minun puolestani ainakin voidaan apinoida muiden maiden BB:itä ihan niin paljon kuin ehditään, voisin kuvitella monen idean olevankin tuontitavaraa. Pääasia on tylsyyden välttäminen, ja tässäkin nyt oli jopa kolme salatehtävää päällekkäin, mm. näinhän se homma hoituu.

    Tanja ainakin voitti sen pleikkarin, siitä :thumbsup:. Ansaitsisi paikan finaaliinkin, mutta se voi jäädä toteutumatta. Suvistakin huomaan nyt pitäväni ainakin hiukan, oikeastaan ensimmäistä kertaa. Ollut aika neutraali mielipide, mutta onhan se sellainen symppis emäntä.

    Annikan paras hetki talossa minulle tuli ihan lopussa, kun keskustelivat ennen Elinan lähtöä kahdestaan. Oli siinä niin avoimen rehellinen epävarmuuksistaan ja siitä, miten vaikeaa on ollut. Hellyyttäväähän se oli, ja huomattavasti mielenkiintoisempaa kuin joku Miksun imeskely sängyllä.

    Ai niin, Sivin olivat "Norjassa" pudottaneet kuulemma. Ei voittoa tällä kertaa.

    Olisikohan se Netta tänään lähdössä...
     
    Viimeksi muokattu: 20.11.2011
  20. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Vieläkö tämä jatkuu? Ei meinaan enää edes uutisiin ole tullut törmättyä, vaikka ampparit päivittäin tulee selailtua läpi.