Terra Nova (Fox)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana ana198, 08.02.2011.

  1. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Omalla kohdalla tämä sarja jää tähän. Siis ei helvetti mitä iihQuu paskaa tämä on, jopa Falling Skies on tätä parempi. Paljon. "Isi mistä tiedän että solttupoika on minuun ihastunut?", teki mieli hypätä neljännestä alas. Viimeisimmässä jaksossa taisi eniten olla esillä sheriffin vauvaöljytty vatsa. :sick:
     
  2. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sinällään vähän pettymys, että heti pilotin jälkeen aloitetaan täytejaksolla, mutta ihan ok se oli ja kattelen edelleen hyvillä mielin. Toivottavasti nähdään jotain relevantimpaa seuraavissa jaksoissa.
     
  3. Jantheri

    Jantheri Guest Guest

    Liittynyt:
    28.07.2009
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    onpas täällä pessimististä porukkaa :D omasta mielestä sarjan idea on erittäin hyvä joskin ihmetyttää että miksi teknologia on jotain mitä voidaan tuottaa tänä päivänäkin mutta eihän sarjoihin kovin kummoisia vehkeitä vois laittaakkaan ku raha on kallista. tuo "sixxerit on hyviä" kommentti oli kyllä hieman havaittavissa ja onhan tuossa muutenkin paljon parantamisen varaa mutta kun aletaan katsomaan mitä muuta on tarjolla niin kyllä minä jatkan Terra Novan katsomista. alkaisivat vaikka tekemään uutta trekkiä tai jatkaisivat SGU:ta niin olis jotain scifiä mitä kattoa.
     
  4. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olihan tuo kolmas jakso kyllä surkea filleri, huomasi että rahansäästön takia muutama kohtaus (joihin olisi joutunut paljon cgi:tä kyhäämään) oli leikattu pois. Samaten lähikuvassa lentolisko näytti todella surkealta.
     
  5. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    Ei suoraan tähän ketjuun kuulu, mutta maikkari lähettää tämän suht tuoreeltaan tammikuun 28 päivä alkaen.
     
  6. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    sarjassahan on kolmelle yleisölle tarkoitetut zydeemit:

    - teineille teinitraamaa
    - mammalle parisuhdetraamaa
    - faijalle salaliittoa

    siksi tämä onkin yleiskanavalla

    nuo televisiosarjan hölmöilyt häiritsevät minua:


    ei kai nyt tollasella minikolonialla lähdettäs liikkeelle, jos kymmenien miljardien asuttama pallo olisi halkeamassa. ei nyt kaikkia tuonne työnnettäisi, mutta effortia olisi "hieman" enemmän (niin tämän totesin jo, mutta sietää toistaa kun niin häiritsee ;) )

    kolonian olematon organisaatio, faija pääsee kytäksi ihan tosta noin vaan...
     
  7. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Tää on ilmiselvästi, joku Falling Skies ja Stargaten hybridi. Stargatestä tarttunu muuta, kuin tuo portti. Falling Skiesta kaikki yhtä paska juoni, kökkö mikä mikä maa ja melko huonot näyttelijät. Juu ei nyt ole Falling Skies, mutta voi verrata tuohon huonoudun takia. Varmaan tähänkin kustannetaan toinen kausi.
     
  8. J-dee

    J-dee Guest Guest

    Liittynyt:
    05.03.2006
    Viestejä:
    316
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kamalaa paskaa.
     
  9. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei tätä kyllä enää montaa jaksoa viitti katsoa jos sama linja jatkuu. Sarja tuntuu olevan 90% täytettä eikä pääjuoni etene kuin silloin tällöin. Pääroolia esittävä näyttelijäkin tuntuu olevan aikalailla yhden tai kahden ilmeen näyttelijä.

    Alun optimistisuuden jälkeen on enää jäljellä hyvin pieni ripaus sitä. Pitää alkaa tapahtumaan ja paljon, jotta viittii edes kokonaista kautta tätä katsoa.
     
  10. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, eiköhän se tässä nyt ollut. 12-vuotiaille suunnattua jänskää med dinosaurukset ja muut hassut kivat, mut välillä jänskät, hommat!

    Emp-hölmöily, johon kukaan ei muka ollut varautunut, edes russo-kiinalaisten Somaliatemppujen jälkeen. Autot joissa ei ole ovia vaikka mitä mörköä ja mönkijää liikkuu mehässä. Vain yhellä tyypillä koko mestassa paukkurauta ja taskunauris. Jne jne jne kaikki on enemmän tai vähemmän pielessä, mut kaikista eniten kuitenki ärsyttää sen koko sarjan keskiönä olevan perheen vanhemman tyttären naamapärstä. Se näyttelijä on umpisurkea, oli tilanne mikä tahansa ni hymy irtoaa. Yhden ilmeen "näyttelijä" pahimmasta päästä.

    Kestin sentään pidemmälle ku Falling Skiessia. Jee.
     
  11. paradigmeclipse

    paradigmeclipse Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.01.2008
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    aikas susi alkaa olla.... pilotti oli lupaava nyt mennään tasaista vauhtia alaspäin....
     
  12. JS83

    JS83 Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.12.2006
    Viestejä:
    2 563
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jos joku on useammankin jakson nähnyt niin mitkä ovat mielipiteet nyt? Kannattaako alkaa seuraamaan tätä sarjaa?
     
  13. Zalmari

    Zalmari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.08.2004
    Viestejä:
    412
    Saadut tykkäykset:
    1
    Katselin tuossa joulun pyhinä maratoonina koko ensimmäisen kauden, ja kyllä tykkäsin. Kliseitähän tässä vilisee, mutta sarjan tapahtumapaikat ja asetelmat ovat omaan makuuni tarpeeksi onnistuneita ja hyvin toteutettuja että pysyn ruudun äärellä. 3/5 antaisin ykköskaudelle kokonaisuutena.
     
  14. paradigmeclipse

    paradigmeclipse Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.01.2008
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    keskivaiheilla meinas epätoivo iskeä mutta noi muutamat viimeiset kaudet taas sai kiinnostuksen heräämään
     
  15. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Onks tää oikeesti maailman kallein tv-sarja?
     
  16. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ainakin jos miettii hinta/laatu suhdetta :)
     
  17. Macu

    Macu Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.05.2000
    Viestejä:
    1 287
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tämä tuli katsottua ja nyt menossa brittiläinen samasta puusta veistetty Outcasts.
    Molemmissa elinkelvottomaksi käyvältä maapallolta on perustettu siirtokunta johonkin luonnonympäristöltään (=kasvillisuus) täysin nykymaapallon kaltaiseen paikkaan, jossa sitten eletään sitä samaa ihmissuhdesaippuaoopperaa kuin missä tahansa tv sarjassa. Tätä idylliä pyrkii satunnaisesti (siinä erityisemmin onnistumatta) häiritsemään paikan natiivit luonnonilmiöt, eläimet, asutuksen ulkopuolella lymyilevä vihollisryhmä joka oli alunperin osa siirtokuntaa sekä gauheankamala poliittiseen/sotilaalliseen/taloudelliseen vallankaappaukseen tähtäävä salaliitto vielä maapallolla himmailevan kasvottoman roistoeliitin toimesta, jolla tietenkin on kätyrinsä jo soluttautuneena siirtokuntaan. Sitten vihjaillaan vielä mysteerisestä ylläristä, että uudella asuinpaikalla näyttää vastoin kaikkea aiempaa tietoa ja ymmärrystä olleen ihmisiä jo kauan ennen ensimmäistäkään siirtokuntaa. Hui! Suurin ero näiden kahden välillä on, että ameriikan siirtokunta on kuin kokoperheen trooppinen lomakylä kestosiirappihymyineen ja brittiläisten taas kuin joku nykyajan afrikkalainen tai aasialainen slummikylä, jossa talot ovat sitten sisältä kliseisen sliipattua sci-fi tyyliä. Brittiläistä viileää kuivakkuutta pyrkii elävöittämään jenkkipahis, mutta vaikutus on päinvastainen. Brittisarjojahan katsoo osaksi juuri siksi, että saisi välillä edes vähän taukoa jenkkihapatuksesta. (Raivostuttaa muuten tämä nyky sci-fin keksintö: läpinäkyvä tietokonenäyttö. Just joo! Mahtava luettavuus varmasti, kannattaa ostaa amazoonista e-kirjoja ja laittaa näytön taakse joku mahdollisimman oksennuksensekavärinen taulu..).
    Yhteistä näille sarjoille sen sijaan on se, että kummassakaan ei ole oikeaa sci-fi tunnelmaa, eivätkä herätä mielenkiintoa hahmojen kohtaloita tai juonen kehittymistä kohtaan. Terra Novan katsoin puoliväkisin loppuun mutta enpä taida seuraavaa kautta katsoa jos sellaista edes tulee (netissä annettu ymmärtää, että cancellointi uhkaa). Outcastsin taidan myös lopettaa kesken. Miksi se on niin vaikeaa nykyaikana tehdä oikeasti inspiroivaa sci-fiä, oi miksi.
     
    Viimeksi muokattu: 13.01.2012
  18. Digital Man

    Digital Man Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.06.2000
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    4
    Samsung esitteli CES-messuilla läpinäkyvää näyttöä.
    http://www.youtube.com/watch?v=44-4SPIFB6I
     
  19. Macu

    Macu Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.05.2000
    Viestejä:
    1 287
    Saadut tykkäykset:
    2
    Niinpä tietysti :) Noh, tuossa voisi olla ideaakin, että käytettäisiin esim. talon ikkunalaseja näyttönä joillekkin sellaisille toiminnoille missä ei tarvi erityisen hyvää luettavuutta (= ei tekstiä läpinäkyvällä pohjalla).
     
  20. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Koska cancelloidulle Outcastsille en tämän takia ketjua viiti tehdä, niin sanottakoon että se, kuten myös tämä Terra Nova, jäi itsellä kesken. Outcastsia jaksoin vain kaks jaksoa, tätä taisin jopa viisi tai kuusi. Kummassakaan sarjassa ei hahmot tai niiden kohtalot/seikkailut kiinnostaneet enää yhtään, joten mitäpä sitä väkisin. Outcastissa se punapää eukko oli ihan kiinnostava, mutta sekin ulkoisten avujensa ansiosta, hahmo oli samaa huttua ku kaikki muukin siinä sarjassa.

    Ja OT on ohi, sori kaikille :)