Canal Digitalilta tallentava HD-purkki HD PVR 101 ST

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana tlogist, 29.04.2008.

  1. Hunt

    Hunt Guest Guest

    Liittynyt:
    12.07.2004
    Viestejä:
    106
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huomenna sitten Canalilta.
     
  2. raid

    raid Guest Guest

    Liittynyt:
    24.05.2002
    Viestejä:
    107
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näillä uusilla T2-virittimillä näkyy Mestarien liigat HD:na tuolta DNA lähettynä TV2 ohjelmat. Kanava 22
    :thumbsup:
     
  3. Jybbe69

    Jybbe69 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo pitää kait seuraavaks hankki T2 boxi, en oo löytäny 'karvalakkimallia' (yks viritin, ei levyä) mistään... onks kellään tietoo, hintaa sais olla roimasti alle 100e :)
     
  4. DigiMedia

    DigiMedia Guest Guest

    Liittynyt:
    19.08.2008
    Viestejä:
    445
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko noita T2-virittimiä paljonkin saatavilla ja miten toimivat CD:n kanssa?
     
  5. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 737
    Saadut tykkäykset:
    536
    Hieman offtopic tässä laiteketjussa. Kannattaa huomioida, että ainakaan tänä syksynä pelit eivät ole tulleet YLE HD:ltä aitona HD:nä vaan upscale HD:nä. Viime keväänä tosin YLE HD lähetti finaalipelin aitona HD:nä. Mutta onhan tämäkin tietenkin parempi kuin YLE2:n suttupiirtokuva.

    EDIT: Tiistaina 18.10. tullut Real-Lyon peli oli aitoa HD:tä.
     
    Viimeksi muokattu: 20.10.2011
  6. poopee

    poopee Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.04.2005
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    1
    Hah. Mukamas Canal ei ota. Näyttiväthän ne ties kuinka kauan Nelosen skaalattua HD-kanavaa. Ja Canal saa sitten poistaa kaikki HD-kanavat, kun jokaiselta HD-kanavalta skaalattua materiaalia. Jopa Canalin HD elokuvakanavalla.

    Tuon uuden boksin hinta on laskenut 299 euroon ja vanhemman boksin hinta on 199e. Saas nähdä, koska he tarjoavat tuon pienemmällä kiintolevyllä olevan tallentavan ilmaisena 24kk sopimuksella.
     
  7. Sepil

    Sepil Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.09.2010
    Viestejä:
    97
    Saadut tykkäykset:
    0
    MTV3 HD:lla on paljon aitoa HD kuvaa. Paljonko CD:lla on Englannin liigaa HD:na?
    CD on ylimielinen, asiakkaan unohtava firma. Sanokaa sopimuksenne irti!
     
  8. Brahms

    Brahms ent. antiHD

    Liittynyt:
    09.05.2011
    Viestejä:
    332
    Saadut tykkäykset:
    25
    Huoh! Jotkut ei vaan millään opi (vuosien opetuksen jälkeenkään) että CD eli Canal Digital, ja Canal+ ovat eri firmoja, eri omistajien käsissä JA Canal Digital ei itse tuota mitään sisältöä koska Canal Digital on vain kanavien jakelija, ei ohjelman tai sisällön tuottaja. Siis Canal Digitalia voi verrata vaikkapa Dna Welhoon tai Plustv:hen, sikäli että se vain myy asiakkaille katseluoikeuksia kyseisiin kanaviin. Näin ollen CD eli Canal Digital ei itse tuota lainkaan minkäänlaisia liigoja, ne liigat on Canal+:lla.

    Canal+, siis MTV3:n ja ruotsalaisen TV4:n sisarkanavaperhe on sitten aivan eri asia. Ja jos oikein tarkkoja ollaan, skandinaavinen Canal+ ei oikeastaan edes ole firma vaan pelkkä kanavaperhe jotka kuuluvat C Morelle ja C Moren siis omistaa Bonnier. Ranskalaisten alkuperäinen Canal+ jonka omistuksessa nuo skandikanavatkin alunperin oli joskin pohjoismaisen tytäryhtiön kautta, on jo sitten oikeammin firma mutta sehän ei tähän liity enää millään tavalla, Canal+ skandikanavilla ei ole ranskalaisten C+ kanavien kanssa muuta tekemistä ja yhteistä kuin lisenssillä käytettävä Canal+ nimi ja Canal+ logo.

    CD:llä ei siis ole mahdollisen upscale-sisällön kanssa mitään tekemistä, se välittää kanavat tismalleen tv-yhtiöiden kanssa tehdyn sopimuksen mukaan.
     
    Viimeksi muokattu: 13.10.2011
  9. Sepil

    Sepil Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.09.2010
    Viestejä:
    97
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ymmärrän asian aivan hyvin. CD ei osaa neuvotella sopimuksia. Kaapeliyhtiöt tarjoavat Canal+ Total sopimusasiakkaille Englannin liigan HD:na samaan hintaan. CD neuvotteli asiasta viisi kuukautta. Samoin YLE HD ja MTV3 HD ovat neuvottelukysymyksiä. Itse vaan en enää halua olla tälläisen huonon tarjonnan yhtiön asiakas. Vaihtakaa muutkin CD:ltä pois. Entinen HD-edelläkävijä ei ole enää edes perässäjuoksija.
     
  10. Brahms

    Brahms ent. antiHD

    Liittynyt:
    09.05.2011
    Viestejä:
    332
    Saadut tykkäykset:
    25
    Siis toisin sanoen sua hiertää se ettei Canal Digital välitä Premier HD:ta?

    Mä en ainakaan vaihda pois, Canal Digitalilla on juuri hyvä tarjonta mulle joten se on ja pysyy. Mä kun en ole tippaakaan kiinnostunut jostain jalkapallosta.
     
  11. Sepil

    Sepil Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.09.2010
    Viestejä:
    97
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eniten CD:ltä kaipaisin YLE HD:ta ja MTV3 HD:ta. Mutta turha näistä on kinata. Yksi tykkää yhdestä ja toinen kolmannesta. Onneksi on valinnanvaraa.:cool:
     
  12. Jybbe69

    Jybbe69 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mistäs sitä sitten kinaa ellei näistä... Vaihdoin juuri CDn lippulaivaan, Viihde HDhen ja olen ihan suht tyytyväinen Canal+ tarjontaan, sporttia en minäkään niin kaipaa. Mutta Yle/Mtv3 HD puuttuminen kyllä oikeasti risoo, oli sitten aitoa tai ei. Antennista niitä saisi mutte satelliitista :(
     
  13. ristos

    ristos Guest Guest

    Liittynyt:
    17.11.2005
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    CD:n tallentava HD boxi on nyt lopullisesti juntturassa. Käynnistyy laittamalla virtapiuhan kiinni ja menee kanavalle 50. Sen jälkeen ei tottele kaukosäädintä eikä omia nappuloitaan. Virta katkeaa vain irroittamalla virtapiuha. 24 kk sopimus päättyy joskus keväällä. Miten on, onko näissä joku takuu? Mikä boxi ja mistä mun kantsii hankkia????
     
  14. MPele

    MPele Guest Guest

    Liittynyt:
    10.09.2004
    Viestejä:
    163
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa mieltä. Itselleni olennaisen HD-tarjonnan puute on se suurin syy monista syistä, miksi sitovan kauden päättyessä ensi kesän alussa lopetan CD-tilaukseni. Kotimaisten kanavien HD-versiot ja Premier Sport HD olisivat tärkeitä, ei History Channel HD tai National Geographic HD. Canal+ lopetti puolestaan sarjojen välittämisen HD:na.

    Muita syitä ovat esimerkiksi kalliit hinnat ja se, ettei kanavapaketteja pysty räätälöimään oikeastaan millään tavalla, kuten ilmeisesti joillakin muilla maksu-tv:n tarjoajilla pystyy.

    Canal+ on tietysti tärkein syy, miksi tilaan CD:ltä, mutta en ole täysin tyytyväinen heidänkään palveluunsa. Suomalaista futiksen katsojaa esimerkiksi sorsitaan muiden Pohjoismaiden kustannuksella. Tänäkin viikonloppuna tuli HD La Liga -pelejä, joita selostettiin vain ruotsiksi/norjaksi/tanskaksi, muttei suomeksi tai edes englanniksi. Sport HD-kanavalta tulee paljon ruotsin futis- ja lätkäliigoja, jotka ei kiinnosta pätkääkään. Samaan aikaan futismatsit siirretään Sport Extra HD -kanavalle, johon ei ole "teknisesti mahdollista tällä hetkellä" saada suomenkielistä selostusta, vaikka samaan aikaan SD-kanavalla olisi samasta pelistä suomenkielinen selostus.

    Yhteinen piirre CD:n ja Canal+:n asiakaspalveluilta saamissani vastausmaileissa on se, että käytännössä joka viestissä esiintyy sana "valitettavasti".
    Jokaisen parannusehdotuksen tai toivomuksen jälkeen joutuu pettymään.

    Jos otan myöhemmin uudelleen Canal+ tilauksen, niin en tee sitä CD:n kautta.
     
  15. ummid

    ummid Guest Guest

    Liittynyt:
    17.03.2009
    Viestejä:
    59
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tähän kun lisää vielä CD:n surkeat satelliittiboxit,niin homma alkaa olla taputeltu minunkin puolestani...
     
  16. zico10

    zico10 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.08.2010
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    CD:llä tosiaan hurrit tuntuvat käyttävän valtaa. Valioliiga on ruotsissa Viasatilla, joten CD ei välitä paskaakaan millä tarkkudella Suomessa valioliigaa katsotaan. Elitserieniä ja Tippeliigaa tulee kyllä HD:nä tuutin täydeltä.

    Sanoin CD:n sopimuksen irti puoli vuotta sitten ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Ei enää stressiä surkeista matolaatikoista, joita CD välittää. Haluaisiko joku virtalähteitä, voisin lähetää kassillisen...
     
  17. ak72

    ak72 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2003
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0

    Jaa-a salli että olen eri mieltä, uusi CD:n boxi on valovuoden edellä vanhasta matolaatikosta, kanavia on mistä valita, en välitä juurikaan urheilusta, eniten kiinnostaa dokkarit jne. Ei ole missään nimessä enää paluuta pelkkään kotimaiseen antennitarjontaan, suorastaan puistattaa ajatus millaista sontaa maikkarit sun muut suoltaa surkealla pikselimössö laadulla. Tietysti olisi kiva jos kanavanippuja voisi räätälöidä enempi mutta näillä mennään ja toistaiseksi olen ollut tyytyväinen tarjontaan (jo vuodesta 2008)
     
  18. zico10

    zico10 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.08.2010
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Odota vaan, kyllä CD saa ohjelmapäivityksellä sinunkin upouuden boksisi käyttökelvottomaksi...
     
  19. voipa

    voipa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    1
    Siksipä olen pysytellytkin yli vuoden vanhassa softaversiossa, jonka ainut ongelma lienee joskus jumiutuva tallennuslistan selaus.

    Eikös tällä uudella cd-boxilla pystynyt nauhoittamaan vain yhtä kanavaa kerrallaan kun vanhalla menee kaksi?
     
  20. musta

    musta Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2008
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin, olen hieman pihalla tuosta uudesta boxista. Onhan tuo Sagemin boxi ja päivitykset ym. nyt alkaneet toimimaan. mitä niin erinomaista uudessa on. Tietenkin muistikapasiteetti tuplattu. Mitä muuta??? Muuten, en tiedä, vai kuvittelenko vaan, otin käyttöön Logitech Harmony yleiskaukosäätimen, tuntuu että boxi reagoi huomattavasti nopeammin komentoihin. Vai oonko väärässä? Muuten hyvä!!! kaukosäädin.