Pulmuset DVD:lle

Keskustelu osiossa 'DVD-leffat' , aloittajana jaxmjm, 21.10.2002.

  1. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 425
    Saadut tykkäykset:
    10
    Saksassa julkaistaan joulukuussa kokoelma boksi joka sisältää kaikki 11 Pulmusten tuotantokautta. Hinta näyttää asettuvan 250 euron tietämille, eli yhdelle kaudelle hintaa jää vain sellaiset reilut parikymmentä euroa. Kyllä minä ainakin tuollaisen boksin hyllyyni ottaisin, jos vain suomisubeilla saisi...

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  2. umamp

    umamp Guest Guest

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko jo tullut täydellisiä tuotantokausi (complete season) DVD-bokseja suomenkielisillä teksteillä myyntiin? Itse en ole kaupoissa nähnyt ja kaikki verkkokaupat ilmoittavat, ettei suomenkielisiä tekstejä löydy myytävistä bokseista.
     
  3. samsamsam

    samsamsam Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    495
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ole ei.
     
  4. umamp

    umamp Guest Guest

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Okei kiitoksia tiedosta. Eikä varmaan ole mitään puhetta ollutkaan, että koska tulisi? Harmin paikka. Itse osaan englantia hyvin, mutta olisi kiva katsoa kavereiden kanssa, mutta suurin osa ei pysyisi mitenkään kärryillä. Muutamia pätkiä ollaan katsottu, mutta silloinkin sain suomennella kokoajan ja menee vähän fiilis siinä. Sääli, koska sarja on todella hyvä. Pitää kai alkaa ostelemaan noita englanninkielisiä vaan ja nauttia yksin. :)
     
  5. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Silloin aikoinaan nämä nyt Neloselta tulevat jaksot saivat lähes sapen kiehumaan, mutta nyt näitäkin on ihan mielellään katsellut. Ensimmäisestä kaudesta lähtien kun oli sarjaa seurannut, huumori tuntui menevän vähemmän älykkääseen ja oivaltavuudessaan laiskempaan suuntaan. Enkä nyt välttämättä ole eri mieltä vieläkään, mutta näköjään tämä tyyli uppoaa nykyään paremmin.

    Siitä ei pääse mihinkään, että sarjasta löytyy paljon heikkojakin jaksoja, ja Sevenin ottaminen mukaan oli harvinaisen huono idea. Kuitenkin nyt en pidä mahdottomana, että hankkisin sarjaa jopa lisääkin ensimmäisten viiden kauden jatkoksi. Katsotaan.

    Saksasta taitaisi löytyä ne sopivimmat versiot, koska siellä julkaistuissa bokseissa on sentään tekstitys englanniksi. Täytyy katsella lisää Neloselta, ties vaikka oikeasti vielä innostuisi tilaamaan. Onhan se vähän kummallista, että kausia ei ole täällä julkaistu vieläkään...

    PS. Se on koko ajan eikä kokoajan.
     
    Viimeksi muokattu: 29.09.2011