Viimeksi katsomasi elokuvat

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana AnssiM, 20.03.2005.

  1. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 014
    Saadut tykkäykset:
    150
    Olen odottanut pitkään tämän leffan näkemistä, ja harmittaa vietävästi kun osoittautui että tämä on vain keskinkertainen tekele. Esimerkiksi tuo Jarkon kehuma kohtaus on hyvä esimerkki siitä, miten ajan hammas on syönyt leffaa. Kohtaus oli mielestäni todella typerä ja epäuskottava, eikä herättänyt haluttuja tunteita. Paremmin sama juttu oli tehty The Roadissa, jossa isukki opettaa pojalleen miten pitää tappaa itsensä jos isukille itselleen käy kalpaten. Muutenkin tätä leffaa oli aika syönyt pahasti, alkuasetelma oli jo vähän typerä eikä ärsyttävä näyttelijäntyö auttanut tilannetta. Halusin pitää tästä, mutta ei vaan ollut mun juttu.
     
  2. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Viime aikoina katsonut muutaman hyvän

    Joe Dirt (2001)
    Joe kertoo radiossa tarinaa elämästään, johon mahtuu kaikenlaista hassua. Joelle kasvaa white trash-mallinen parta automaattisesti, ilman muotoilua.
    ****

    Assault on Precinct 13 (1976)
    Klassikkopätkä oli parempi kuin muistin. Tässä on ihan loistava musiikki. Sellainen pahaa enteilevä joka pitkässä toistossa alkaa jo naurattaa, mutta toimii silti hyvin.
    ****

    Bad Boys (1983?)
    Sean Penn on nuorisokriminaali. Pitkään tämä oli jopa viiden tähden arvoinen, mutta loppuosa oli vähän tylsä.
    ****½

    36th Chamber of Shaolin (1978)
    En tykkää tämän kaltaisista elokuvista, mutta katsoin koska Wu-Tang clanin tuotannossa on ollut paljon Shaolin juttua, joka on mietityttänyt. Yllätyin kyllä täysin. Tosi viihdyttävä koko kestonsa. Taitaapi olla paras leffa minkä olen katsonut Se7enin jälkeen, annan täydet tähdet.
    *****

    Baby Boy (2001)
    John Singletonin Baby Boy on mielestäni parempi leffa kuin se jolla hän tuli tunnetuksi, Boyz n the Hood. Hieno kuvaus perheestä, ongelmista ja kasvamisesta. Suurin miinus tässä on Snoop Dogg, eihän sen hujopin pitäisi edes näytellä mutta silti se näyttelee joka toisessa afroamerikkalaisessa elokuvassa. Muuten antaisin vielä puolikkaan lisää ,mutta ikävä kyllä Snoop ei ole ainoa joka näyttelee huonosti.
    ****
     
  3. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 579
    Saadut tykkäykset:
    215
    EDTV (1999)

    Tulipa vahdattua telkkarista tämä tositv -sekoilu, jossa oli omat hupaisat hetkensä. Matthew McConaughey ja Jenna Elfman olivat ihan veikeitä osisssaan. Aiheen raadollisuudesta oli saatu hölmöilyjen lomassa tuoduksi esiin joitakin relevantteja näkökohtia, mutta eipä tämä niin kauhean kummoinen kuitenkaan ollut. **½/*****

    Echelon Conspiracy (2009)

    Varsin kliseinen teknologisiin fobioihin nojaava trilleri. Kyllä tuon nyt kertaalleen katsoi vaikkei mitään uutta ja mullistavaa tarjolla ollutkaan. Lopun "hämmentävät" ratkaisut menivät liiaksi "hörhöilyn" puolelle. (Joku oli tyrinyt BD-julkaisun kanssa, sillä keskikanava pysyi mykkänä monikanavatoistossa, ainoastaan analogisessa Pro-Logic -tilassa sai dialogin kuulumaan keskeltä).
    **½/*****

    Hot Rod (2007)


    Melko hupaisa teos. "Stuntmiehen" kalusto oli varsin rehvakasta, olikohan mopoa edes viritetty. Musiikkivalinnat hienoja, 80 -luvun Europea lähes koko levyllinen. Positiivisessa mielessä tyhmä, junttimainen ja (tarkoituksella) ylinäytelty elokuva. (Olikin korkea aika katsoa tämä leffa, sillä HD DVD -levy oli jo siinä kunnossa, että asemalla oli rajusti vaikeuksia lukea sitä.)***/*****
     
  4. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Pianistin sivunkääntäjä (La tourneuse de pages)
    Lapsuuden pienestä, mutta jatkoelämää määrittelevästä tapahtumasta kumpuava kosto vie nuoren naisen kuuluisan konserttipianistin perheeseen lastenhoitajaksi. Hienon pienieleisesti ja kaikessa rauhassa, samalla kuitenkin ilman turhaa versoilua tässä jännitystä rakennellaan.
    :):):):)

    Aviomiehet (Husbands)
    Kaveripiirin yhden jäsenen kuolema vie keski-ikäiset miehet juopottelemaan ja lopulta spontaanille ulkomaanmatkallekin. Cassavetesin elokuvassa pitkillä kohtauksilla kuvataan onnistuneesti kännistä paskanjauhantaa, ja tulevathan keski-iän kriisitkin siinä samalla puitua. Taannoin edesmenneen Peter Falkin parhaita elokuvaroolisuorituksia.
    :):):)½

    Avanti!
    Wilder/Diamond/Lemmon -komedian oivaltavuus tekee paikoitelleen sijaa välimeritunnelmoinnille. Tiivistys olisi kyllä ollut paikallaan, mutta sinänsä aivan sympaattinen lomaromanssikuvaus.
    :):):)½

    Nainen ikkunassa (The Woman in the Window)
    Edward G. Robinson joutuu vähemmän yllättäen naisen vuoksi pulaan tässä Punaisen kadun sisarteoksessa. Asetelmat poikkeavat totutuista juuri sen verran, että elokuva tuntuu lähes raikkaalta genressään. Muutoin loistavan noirin pisteitä karsii epäonnistunut loppuratkaisu.
    :):):):)
     
  5. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 042
    Saadut tykkäykset:
    97
    Psycho (1998) - Tämä on se turha remake, jonka näin nyt toista kertaa! Ei tämän tarkoitusta vieläkään tajua ja nämä päivitykset jotka tehtiin -98 ovat nyt vanhentuneita ("I'll get my walkman!"). Ei tämä nyt kokonaan täysin paska ollut, mutta kuten jo sanoin niin on tämä turha. En usko että kovin moni tätä versiota katsoo mielummin kuin alkuperäistä.
    Vince Vaughn ei ole Anthony Perkins eikä Anne Heche ole Janet Leigh.

    Driving Miss Daisy - Lämpöinen elokuva siitä miten känkkäränkkänainen ja pusipusimies löytävät toisensa olosuhteiden pakosta. Ystävyyttä seurataan läpi vuosien, mutta paikoin hypitään turhaan kiireesti eteenpäin. Kenties ei sitten ollutkaan kovin mielenkiintoinen heidän yhteinen taival kun ei kerrottavaa ollut.
    Leppoisaa tunnelmaa tämä tarjoili ja loppukuva oli ihanan liikuttava.

    Spies Like Us - Jotenkin tämä tulee aina vain katsottua uusiksi ja aina sellainen olo että missannut jotain kun viimeeksi katsonut. No tuo loppu on kyllä heikkoa ja se on helppo unohtaa, joten se selittänee miksi ei jää mieleen aina koko elokuva.
    Hauskoja juttuja oli taas joten mikäs tässä.
    BluRay maksoi 3.99€ ja leffa on ainakin sen arvoinen.
     
    Viimeksi muokattu: 06.07.2011
  6. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Häikäilemätön (Ruthless)
    Häikäilemätön pyrkyri on päässyt elämässään taloudellisesti pitkälle muiden ihmisten joutuessa lähinnä hyväksikäytettyjen rooliin. Lapsuudesta takaumin käyty henkilöhistoria ei onnistu tempaamaan mukaansa. Citizen Kanea tässä on selvästi yritetty toisintaa, mutta varsin keskinkertaisella menestyksellä.
    :):):)-

    Verenpunainen yö (Farewell, My Lovely)
    Mainio Chandler-versionti. Robert Mitchum lakonisena vähän vanhempana Marlowena tekee nappisuorituksen, 70-luvun elokuvatyyli pukee tällaista noiria erinomaisesti.
    :):):):)
     
  7. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Veitsi vedessä ****

    Polanskin esikoisleffa, ja ennen näkemätöntä herkkua. Kyllähän tästä jo näki ne lahjat. Pienestä tehdään isompaa ja se miellyttää. Ei tästä juuri heikkouksia löytänyt, tarinakaan ei ollut lopulta niin monesti nähdyn tuntuinen. Tällaista hahmoihin ja niiden dynamiikkaan keskittyvää leffaa katselee todella mielellään. Purjevene ja vesi toimivat mainiosti miljöönä. Hauska elokuva, hymyilytti kaikki ne pinnanalaisuudet (no pun intended).

    Starman ****

    Tämä piti nähdä jo aiemmin, ja uudestaan pari päivää sitten mutta olikin poistettu boxilta, joten hienoa pelisilmää YLE:ltä! Ja olihan tämä mielenkiintoinen elokuva. Oli vähän erilainen ennakkokuva ja leffa itsessäänkin kulki pirteää polkua. Carpenter on kyllä parhaimmillaan hieno ohjaaja, minimalistinen ja tarkka ohjaustyylinsä uppoaa kyllä. Aiheesta oli saatu, ihmeen onnistuneen toistonkin avulla, pitkälti irti se mikä oli ilmeistäkin näistä lähtökohdista. Vakavampi, scifipuoli jäi toki vähän varjoon tässä mutta kepeys sopi tähän, monine hauskoine hetkineen. Mysteeriä valaistiin inhimillisistä lähtökohdista ja hyvä niin. Täytyy sanoa, että tämä oli koskettavinta elokuvaa aikoihin hienon tunnusscoren kera. Lopussa kyllä silmät kostuivat, huh. :)
     
  8. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Lost Boys 3

    Kolmannessa osassa jahdataan vampyyreitä, jotka järjestävät isoja raveja, ja juottavat niissä ihmisille uutta "Thirst-uutetta", joilla väki saadaan kaltaisekseen. Corey Feldmania on jostain syystä huvittavaa katsoa, ja olihan tässä tissejä sekä vertakin kohtuullisesti. Parempi kuin susipaska kakkonen.

    2/5

    The Ghost Writer

    Polanskin tuoreemmasta päästä oleva tuotos jätti vähän valjun maun suupieliin, ja onnistui tunnelmanluonnissa vain ajottain. Näyttelijätkään eivät varsinaisesti loistaneet rooleissaan. Sukulaistyylinen leffa Ninth Gate oli reilusti parempi

    2,5/5

    Armadillo

    Kovasti kehuttu leffa seuraa tanskalaisten touhuja afganistanissa tosi-tv tyylillä. Ihan asiallinen, mutta jäi pintaraapaisuksi. Olisin kaivannut enemmän paneutumista henkilöhahmoihin. Toiminta oli kuvatttu intensiivisesti.

    3/5

    Garrison

    Fort Braggin tapahtumiin löyhästi perustuva pienen budjetin draama seuraa muutaman sotilaan näkökannalta AWOL-sotilaan etsintää. Lopputwisti tuli melko lailla puun takaa. Melko realistisen vaikutelman antoi armeijan touhuilusta kassulla.

    3/5
     
  9. Andrei3000

    Andrei3000 Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2009
    Viestejä:
    398
    Saadut tykkäykset:
    2
    Rituals (1977)
    Viisi kaupunkilaislääkäriä lähtevät eräretkelle kanadan syrjäisille saloseuduille. Alku sujuu leppoisissa merkeissä, mutta pian joku tai jokin alkaa piinaamaan iloisia veikkosia pysytellen lehvästöjen kätköissä. Hyvät näyttelijät (Hal Holbrook etunenässä), hieno kuvaus sekä tunnelman kiristyminen ja laukeaminen lopun kliimaksiin tekevät tästä metsäkauhun pienen klassikon. Melkeinpä paremman kuin Deliverance.

    2010: The Year We Make Contact (1984)
    Ties kuinka mones katselu, tällä kertaa BD:ltä. Olen aina pitänyt tästä ja pyrkinyt irrottamaan sen erilleen 2001:n painolastista. Peter Hyams on kyllä vankka ammattimies jonka uran notkahduksesta huonompaan suuntaan olen pikkuhiljaa muuttamassa mielipidettäni (mm. The Musketeer oli ihan viihdyttävä tapaus).

    Musta leski (1987)
    Peruspätevä eroottinen trilleri jossa liittovaltion agentti (Debra Winger) alkaa epäilemään Theresa Russelin esittämän syöjättären murhaavan tuoreet ja rikkaat aviomiehensä. Pikkuhiljaa etenevää jännitystä ja hyvät näyttelijät. Theresa Russelin tisseistä myös plussaa.

    Judgment Day (1999)
    Pöhkö toimintapläjäys jossa uskonlahkon johtaja (Mario Van Peebles) kaappaa tiedemiehen joka pystyisi estämään globaalin tuhon eli jättiläismeteorin iskeytymisen maahan. Jaa miksikö kaappaa? Koska meteorin aiheuttama maailmanloppu on Jumalan tahto ja sitä ei tule estää. Ice-T:n esittämä linnakundi ja agentti (Suzy Amis) lähtevät vapauttamaan tiedemiestä pyssyt paukkuen. Straight to video-kuonaa, mutta kohtalaisen viihdyttävää sellaista. Ice-T:hän on tunnetusti varsinainen päivänsäde, tässä elokuvassa hänen ilmeensä oli tavallistakin tympeämpi.

    Dr. Rage (2005)
    Tohtori Straunin raivonhallintaklinikalla kaikki ei ole aivan kunnossa. Vaikka vastaavia kengännauhabudjetin tekeleitä on tullut nähtyä satoja, niin aina näköjään pystytään vajoamaan yhä alemmas kaikilla mahdollisilla mittareilla mitattuna. En suosittele kenellekään, ja kukaan järkevä ihminen tuskin harkitsisikaan moisen pohjanoteerauksen katsomista.
    Mutta jonkun näitäkin on vaan käytävä läpi.
     
  10. Andrei3000

    Andrei3000 Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2009
    Viestejä:
    398
    Saadut tykkäykset:
    2
    Far Cry (2007)
    Auteur Uwe Bollin tuotantoa siitä paremmasta päästä. Teknisesti täysin A-luokan kamaa, tarina sitten kulkeekin miljoonaan kertaan hiihdettyjä latuja. Mutta siitä viis, sillä hullun geenitohtorin (Udo Kier) agressiiviset supersotilaat kun jahtaavat naistoimittajaa ja ex-solttua saarella sijaitsevassa tutkimuslaitoksessa niin actioniahan siinä piisaa. Räjähdyksiä, ammuskelua sekä piristävän veristä gorea, mitä muuta tarvitaan hyvään viikonlopun viihdepakettiin? Vai onko jo viikonloppu? kesälomalla menee vähän nämä viikonpäivät sekaisin...
     
  11. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Blastfighter

    Piti Anttilan alelaarista tarkistaa oliko kasarivuosien Rambon haastajasta mihinkään. Kyllä tämä vieläkin ihan asiallinen oli. Synamusat legendaariset. Sopkivin uralle ei muutes montaa leffaa mahdu. Levy sisälsi Venäjän dubbauksen:D, onneksi oli originaalikin. Oli muutes leikkaamaton, tämähän joutui aikanaan jossain määrin sensuurin kouriin.

    3/5

    Rambo ext.cut

    Rytmitystä oli hieman muutettu. Alku oli entistäkin rauhallisempi, kohtauksien järjestystä oli vaihdeltu ja jokunen täysi uusikin kohtaus löytyi. Goren määrää hieman vähennetty. Loppuvääntö on edelleenkin tämän vuosikymmenen hienoimpia. Kokonaisuutena kuitenkin hiukan heikompi kuin teatteri-versio.

    4+/5 (teatteri 4,5/5)
     
  12. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 579
    Saadut tykkäykset:
    215
    Brooklyn´s Finest (2009)

    Aavistuksen verran liian pitkä ja sekava kertomus.

    Työstään piittaamaton eläköitymistä odottava, kiero ja lavealle tielle ajautunut, elämän päähän potkima sekä muutama vielä lakia kunnioittava "kyttä" pahoissa paikoissa ja tilanteissa. Ja lisäksi jokunen "rosvokin"... Asiat nivoutuvat loppua kohden nippuun, joskaan tapahtumien uskottavuus ei ole ehkä aivan huippuluokkaa.

    Paljon nimekkäitä näyttelijöitä ja heidän suoritteensa ovat aika lailla kohdallaan.

    Maisemat hienoja, jos pitää kaupunkinäkymistä.

    ***½/*****
     
  13. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Valamiehet

    No eipä ole aikoihin tullut näin kehnoa ja ennalta-arvattavaa elokuvaa vastaan. Leffa paljasti tärkeimmän koukkunsa jo alkumetreillä, ja tämän jälkeen arvasikin käänteen toisensa jälkeen loppuun asti. :sleep: Näyttelijätkin kun oli castattu niin arvattavasti ja mielikuvituksettomasti. Ja olihan tämä kovin epäuskottavakin kaiken päälle. Nimikin kyseenalainen kun kyse oli lopulta ihan muusta. Voi voi ja ei näin.

    Yksi tähti inhimillisyydestä ja puolikas Rachel Weiszista, hänessä oli jotain jännää.
     
  14. Jürgen

    Jürgen Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.01.2003
    Viestejä:
    3 407
    Saadut tykkäykset:
    1
    X-Men: First Class tuli katsastettua. Mielestäni leffassa onnistuttiin hienosti kiteyttämään miten kaikki sai alkunsa. Mukavaa vaihtelua oli, että tapahtumat sijoittuivat 1960-luvulle ja sivuttiin historiallista tapahtumaa (Kuuban ohjuskriisi). Ehkäpä paras leffa tästä leffasarjasta.

    Kevin Bacon oli pienoinen yllätys tällaiseen leffaan, mutta hyvin hoiti oman osuutensa ja aksenttikin oli kunnossa :) Tottunut näkemään herran hieman vakavammin otettavissa leffoissa...

    ***1/2 / *****
     
  15. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Viimeinen valssi (The Last Waltz)
    Erinomainen konsertti, josta olisi mielellään nähnyt pidemmänkin version. Scorsesen välihaastattelutkin sopivat hyvin mukaan, vaikka usein konserttitaltioinneissa nuo häiritsevätkin.
    :):):):)½

    Toukokuun 7 päivää (Seven Days in May)
    Tiukkaa kylmän sodan vääntöä, tällä kertaa tosin sisäisellä uhalla varustettuna maineikkaan kenraalin johtaman salaryhmittymän pyrkiessä syöksemään liennytyshaluinen presidentti vallasta. Jännityksenrakentelu toimii.
    :):):):)-

    Musta sunnuntai (Black Sunday)
    Terroristit suunnittelevat iskua super bowliin. Tämä toinen Frankenheimer-elokuva ei toimi samalla teholla kuin tuo edellinen. Iskun suunnitteluosiot ovat sinänsä kiintoisia, mutta vastapuolen toimintaa kuvattaessa ei onnistuta. Varsinkin Robert Shawin rooli ontuu pahasti.
    :):):)-

    Kultapääsky ja juopunut katti (Da zui xia)
    Viihdyttävässä honkkariklassikossa naissoturi koittaa vapauttaa roistolauman panttivankina pitämän veljensä. Hauskaa ja sujuvaa toimintaa.
    :):):)½
     
  16. JR1911

    JR1911 Ponies everywhere! Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    5
    Terminator Salvation

    Eipä ollut tämän leffasarjan neljäs osa lähellekään aikaisempien tasoa. Kaksi ensimmäistähän ovat toimintaleffojen ehdotonta aatelia ja kolmonenkin ihan viihdyttävää äksöniä mutta tämä oli lähinnä tylsä. Leffa ei tuntunut missään vaiheessa pääsevän kunnolla käyntiin vaan sama junnaava tahti jatkui alusta loppuun. Ainoa mikä leffan pelasti täydelliseltä katastrofilta oli nuori Iso-Arska terminaattorina ja sen ansiosta leffalle voi juuri ja juuri sen kaksi tähteä antaa.

    2/5
     
  17. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    Sherlock Holmes

    Kyllä oikeastaan tykkäsin vaikka hirveetä CGI:tähän tämä oli ja ninjailut ihmetytti.
     
  18. ZED

    ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    3 579
    Saadut tykkäykset:
    215
    Win Win (2011)

    Ihan kiva pikku draama/komedia rahavaikeuksissa olevasta lakimiehestä joka toimii nuorison painivalmentajana. Vekkuli pikku kieroilu uhkaa paukahtaa pahasti näpeille jne.

    Paul Giamatti pääosassa on ihan ok ja myös "Hädän hetkellä"-sarjasta tuttu Bobby Cannavale on ihan pätevä sivuosassaan. Asioiden eräänlaisena katalyyttinä toimii mm. Rockyn valmentajaa esittäneen Burt Youngin edunvalvojaa vailla oleva Leo Poplar.

    Vähän imelä kuvio ja perinteinen ratkaisu tuohon on kehitelty, mutta olkoon arvosana nyt 3/5.
     
  19. Streami

    Streami Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.01.2004
    Viestejä:
    800
    Saadut tykkäykset:
    3
    Dead Calm (1989)
    Hieno elokuva. Viimeksi joskus vuosia sitten katsonut, en muista ihan tarkkaan, mutta oliko tuo eilinen TV2:n lähetys leikattu versio? Ainakin vaikutti siltä.
     
  20. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Ammatti: Reportteri (Professione: reporter)
    Tunnelmapaukussa reportteri pakenee vanhaa elämäänsä ottamalla sattumalta kuolleen miehen identiteetin itselleen. Hyvää työtä Jack Nicholsonilta ja hitaan tunnelmoiva eteneminen sopii hyvin elokuvan aiheeseen. Loppu toimii, tosin tuntui kovin tutulta. Mikäköhän muu elokuva on päättynyt samoin...
    :):):):)-

    Kovat kundit eivät tanssi (Tough Guys Don't Dance)
    Kirjan olen joskus lukenut ja kyllä Norman Mailerin olisi kannattanut suosiolla antaa ohjaustehtävät jonkun muun kontolle. Nyt mahdollisuus pätevään neo-noiriin hukataan ja tilalla on taattua Golan & Globus -laatua. Huonous menee moneen otteeseen jo hauskan puolelle, kuten vaikkapa tässä vakuuttavassa kohtauksessa -> YouTube.
    :):)