Philips lopettaa TV-valmistuksen

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana HardSoft, 28.04.2011.

  1. HardSoft

    HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    01.11.2005
    Viestejä:
    2 281
    Saadut tykkäykset:
    0
  2. Sherukka

    Sherukka Käyttäjä

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    1 063
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kohti bulkkipaskaa ollaan jo pitkään oltu menossa. Tulevaisuudessa ei laatukuvaa saa rahallakaan? Enkä suoranaisesti viitannut Philipsiin.

    EDIT (Benellin kirjoitus tuossa alla): Saman laatuimagon kanssa saavat myös muilla aloilla tapella, esimerkiksi Peugeot joka tehnyt 308:sta lähtien todella laadukkaita kiesejä muttei kansa tietty usko ja katsastusmiehet ottavat nämä erityistarkistukseen. Ei mikään vitsi, saisivat mielestäni tutkia kaikkia merkkejä yhtä perinpohjaisesti, eli koko rahan edestä (meidän volkkaria eivät oikeastaan tutki).
     
    Viimeksi muokattu: 29.04.2011
  3. Benelli

    Benelli Guest Guest

    Liittynyt:
    20.03.2007
    Viestejä:
    60
    Saadut tykkäykset:
    0
    Philipsin suurin ongelma on ollut sen maine heikkolaatuisten televisioiden valmistajana. Huono laatuimago juontanee kuvaputkiaikakaudelta. Toinen on merkittävä syy on hinta. Philipsin telkkarit ovat ainakin malliston loppupäässä olleet selvästi kilpailijoiden malleja hinnakkaampia.
     
  4. Tuike

    Tuike Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.05.2004
    Viestejä:
    684
    Saadut tykkäykset:
    12
  5. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Nämä perinteisten valmistajien luopumiset ovat aina huonoja uutisia. Toivottavasti edes muutama "merkkivalmistaja" vielä pysyisi alalla, kuten Sony ym.
    Philipsillä on ollut kuitenkin paljon oikeita innovaatioita tai ainakin yritystä sellaisiin aina, toisin kuin monilla kiinalaisfirmoilla, jotka keskittyvät vain halpaa hintaan.
     
  6. Tommy200rs

    Tommy200rs Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.01.2004
    Viestejä:
    216
    Saadut tykkäykset:
    1
  7. topfieldowner

    topfieldowner Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.03.2007
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuon Economicsnewspaperin jutun ladontahan on paikka paikoin täysin sekaisin, jotkut lauseet alkaa tyhjäsät, toiset loppuu kesken kaiken. Eikä typerä tsätsätsätlomamainos tekstin seassa juurikaan helpota luettavuutta!

    Onneksi tuli ostettua huippu-Philips ennenkuin kinkit latistaa brandin tuotteet. Ja mitä laatuun tulee, niin kokemusteni mukaan Philips on nimenomaan ollut laatutuote (koskee myös putki-TV:tä). Kotimaisesta p.skasta on perin kalliita ja turhan frekventtejä korjauskokemuksia. Tosin 2011 huippumalleissakin on jo ollut nähtävissä 'latistusta' kaukosäätimessä ja takapanelin liitännöissä.
     
    Viimeksi muokattu: 04.05.2011
  8. Collapsed

    Collapsed Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.01.2005
    Viestejä:
    91
    Saadut tykkäykset:
    9
    "Sony has bought around 1.1-1.2 million units of LCD panels every month from the venture but it can't buy that much any more due to weak sales in Japan. With the overall demand for LCD displays set to shrink further, Samsung and Sony are likely to gradually wind up the business and focus instead on OLED," Kim said.

    Kuulostaa hyvältä. Olisi jo aikakin päästä eroon LCD-romuista. Taidan odottaa vielä muutaman vuoden ja siirtyä putkitelkusta suoraan OLEDiin.
     
  9. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Olipa ikävä uutinen. Se on aina kova isku, kun yksi iso peluri lopettaa. Philips on sentään yrittänyt tehdä jotain omaa ja ainutlaatuisia tuotteita (mm. ambilight ja 21:9-mallit). Lisäksi ainakin muotoilu on makuuni, muusta en pysty kommentoimaan, kun en Philipsiä ole omistanut.

    Niinpä. Kohta ei saada kuin kiinalaista sitä itseään. Varsinkin tunnetusti kun kiinalaiset ei osaa kuin kopioida, joten tuotteetkin on sitten sitä Mirai-tasoa. Parempi, ettei ajattele enää yhtään pidemmälle, nousee vain verenpaine.
     
  10. Digital Man

    Digital Man Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.06.2000
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    4
    Johan noita OLED telkkuja on jo muutamia kertoja muutamia vuosia sitten muutaman vuoden päästä luvattu kauppoihin. Ja edelleen ollaan samassa "muutaman vuoden kuluttua" tilanteessa...

    No olihan Sonylla 3,5 vuotta sitten myynnissä 11" oled tv ja LG toi markkinoille peräti 15" oled tv:n viime vuonna. Niissä on elokuvakokemus kohdallaan. Hinnoista en viitsi sanoa mitään.
     
  11. HardSoft

    HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    01.11.2005
    Viestejä:
    2 281
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkohan OLED-paneelien ikääntymis/haalistumis-ongelmaan jo löydetty ratkaisu?

    Töissä kaupataan järeitä studioäänipöytiä ja asiakas voi valita LCD/OLED-näytön välillä. OLED-paneelit vaihdetaan arviolta 5 vuoden välein.

    Asiakkaat valitse useammin OLED:in sen kuvanlaadun ja katselukulman takia ja hyväksyvät paneelien vaihdon.