Asioita joita en voi ymmärtää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana tpi, 28.04.2008.

  1. Piikki

    Piikki Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.05.2004
    Viestejä:
    478
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko Fingerporia tullut luettua? Hyvä juttu!:thumbsup:
     
  2. JS83

    JS83 Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.12.2006
    Viestejä:
    2 563
    Saadut tykkäykset:
    1
    Itse haluan korttiin sellaisen kuvan missä kaksi karvaista 50v. homomiestä suutelevat toisiaan :sick: Jos en saa niin vaihdan pankkia!

    En minäkään ymmärrä minkä takia kortteihin pitäisi saada jotain suutelu kuvia :confused: kuva kertoo tosin aika paljon ihmisestä minkäläinen pinnallinen dorka sitä käyttää....
     
  3. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jos joku islamisti, dhimmi, Päivi Räsäsen kaltainen fundamentalisti tai homofoobikko tuosta vetää herneen nekkuun, niin se on kyllä hänen ongelmansa. On todella outoa ajatella asioita aina vain ahdasmielisten ihmisten kautta, sillä eiväthän he koskaan kunnioita muiden mielipiteitä.
    Eihän tuossa kuvassa näy mitään suorituselimiä, kukaan ei ole alasti tai edes vähissä vaatteissa, ei ole mitään rivoa poseerausta tai sopimatonta käsimerkkiä, sylkeä, kielaria tms. He ovat täysi-ikäisiäkin.

    Näin heteromiehelle tuo on varsin kivaa katseltavaa, viaton ja söötti kuva. Miesten välinen suutelu taas ei mielestäni ole viihdyttävää ja kivaa katseltavaa. Mutta sehän nyt ei tietenkään ole kelvollinen syy kieltää yhtään mitään. Itse en olisi kehdannut tuota kuvaa kieltää (oletus tässä: heteroversio kuitenkin sallittaisiin). Enhän minä mitään aktikuvia sallisi luottokortteihin, kotialbumiinsa ihmiset saavat kuvata mitä lystäävät. Yhtään tuota pidemmälle ei kyllä ole tarvis noissa korttien kuvissa mennä.
    Tasa-arvon kannalta on varsin ongelmallista, mikäli käytännössä noudatetaan vanhentunutta lakia (homoseksuaalisuus oli rikos, sittemmin "vain" sairaus, nykyisen lainsäädäntömme mukaan ei enää kumpaakaan).

    Mikäli vain heterot voivat tehdä noin kuvassa, niin silloinhan nykyistä lakia ei noudateta. Jos taas kukaan ei koskaan saa tuollaista suutelukuvaa kortiinsa, se on OK. Tai jos kaikki aina saavat, on sekin OK.
    Niin yksinkertaista se on, kun unohtaa kaiken relativistisen ajattelun, eikä anna ahdasmielisten fundamentalistien aina määrittää kaikkien muiden puolesta sitä, mikä on kulloinkin sallittua. Varsinkaan ohi lainsäädäntömme. Siis:
    Tuota... Miksiköhän kuvaani ei ole hyväksytty?
    - No eikö se muka ole selvää! Sinähän olet lesbo/neekeri/kehitysvammainen/...​



    Toki tuollaisissa kuvissa olisi hyvä kohtalaisen varma. Sillä eron jälkeen ei ole varmaankaan kiva käyttää asiasta muistuttavaa luottokorttia. Ja jos sitä ei vaihda, niin saattaapi parisuhteen toinen osapuoli hieman närkästyä, jos on exän suutelukuva luottokortissa.
    Enivei, jos joku haluaa tuollaisen varsin kesyn kuvan korttiinsa, niin se on heidän asiansa. Ei tuo(kaan) juttu muille ihmisille kuulu, niin kauan kun lakeja tai hyviä tapoja ei rikota. Kaiken tämän kohun jälkeen odotin jotain todella paljon rankempaa matskua, kuin mitä ao. kuvassa on. Monikohan on taaskin "Räsästellyt" ilman että on edes nähnyt tätä kuvaa:

    [​IMG] Kuvan lähde: omakaupunki.hs.fi
     
  4. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    En ymmärrä kuninkaallisiin kohdistuvaa kiinnostusta. Turhakkeita.

    PARLAMENTARISMIA, PARLAMENTARISMIA!
     
  5. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Itse yritin saada Nordean korttiini kuvan missä oli Deep Space 9:n kuva, tiesin jo valmiiksi että ei mene käpi kun rikkoo jotain tekijänoikeutta. Yritin uudelleen ja liitin nettihakemukseen kuvan Depeche Moden levyn kannesta ja läpi meni. Ei ollut hyväksyjä hereillä siinä kohtaa.
     
  6. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Itse en ymmärrä käsitettä "kuninkaallinen". Ihmiset ovat tietenkin riippuvaisia perinteiden vaalimisesta. Toisaalta on sangen huvittavaa, että näiden "siniveristen" homma on elää luksuksessa ja edustaa -- ja kansa maksaa. Itse asiassa heidän työtoimenkuvansa on täsmälleen sama kuin vaikkapa turhilla julkuilla Kardashianeilla: riittää, kun syntyy rikkaaseen perheeseen ja edustaa.
     
  7. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    No mutta hei, näinhän se kansa on itse halunnut: kuninkaallisilta valta pois, mutta saavat silti tittelinsä ja linnansa yms pitää kunhan hoitavat jotain simppeleitä ja harmittomia pr-hommia. Ennen muinoin asiat oli toisin ja kuninkaallisilla merkittävä poliittinen asema ja valtaa. Silloin ne sentään oikeasti tekivät jotain kaikkien etuuksiensa eteen, jos ei muuta niin ainakin riistivät ja kyykyttivät vähempiosaisia ja sillä tavalla sitten rahansa ansaitsivat. :thumbsup:
     
  8. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Onhan tämä aika älyvapaata, että tv:ssä toimittajat ihan ilmeisen vakavasti selostavat jonkun hääparin häitä. Ja historiaa sukuihinsa liittyen yms. Ok, on Satuhäitä ym. mutta harvemmin niitä suorana lähetetään. Mikseivät naapurin Ernon ja Erjan häät kiinnosta?! Ja miksi pitäisikään. :hitme:

    Sitäpaitsi noi toimittajat jäykistelee pahemmin kuin Linnan juhlien selostuksissa. Äsken toinen selitti että Alexander McQueen nähty siellä ja siellä, joten lienee toiminut pukusuunnittelijana. Kaveri teki itsemurhan viime vuonna...:D

    Loistavaa viihdettä?
     
  9. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Sovitaanko että kukaan ei laita niihin kortteihinsa mitään intiimejä kuvia.
    Tai sitten vaihtoehtoisesti levitellään niitä sitten kaikkialle. Kumpaa haluatte?

    Naurettavaa tuosta on ainakaan itkeä alkamaan. Pankki saa laitatuttaa ihan mitä kuvia niihin kortteihinsa mitä itse päättää. Vähän kuten ravintola saa päättää asiakkaansa. Jne. Ihmiset tuntuu elävän nykyisin jossain ihme illuusiossa, että mitä vaan mieleen tulevaa saisi päästä toteuttamaan. Etenkin nämä homot. Mutta entäs sitten kun perushetero keskiarvomies tekee samaa, niin voi helvetti sitä valituksen ja kauhistelun määrää. :D

    Olen valmis liittymään mielenosoitukseen homointoilua ja feminismiä vastaan.
     
  10. SVC

    SVC Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.08.2010
    Viestejä:
    61
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin totta. Kun jostain hölmöstä päähänpistosta kieltäydytään, alkaa heti uhmaikäisen itkuparku ja jalanpoljenta. "Mutku mä haluun!!" Ja syypäiksi listataan maun mukaan rasistit, fasistit, kukkahattutädit ja milloin mitäkin.
     
  11. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    136
    :thumbsup: Kannatan ajatusta. (Itse en kuitenkaan valitettavasti lähde marssille, en tämän enkä minkään muunkaan asian puolesta.)
    Tähän lisäksi "Minulla on oikeus". Vaikka oikeuksia nyt onkin monenlaisia, niin mikään pakko ei ole niitä toteuttaa aivan missä ja miten sattuu, varsinkin silloin kun teot aiheuttaisivat mielipahaa useille muille.
     
  12. McFly

    McFly Guest Guest

    Liittynyt:
    25.12.2006
    Viestejä:
    199
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lause on vähän erikoinen, mutta oletettavasti tarkoitat, että ravintolalla olisi oikeus valita asiakkaansa, ts. estää ravintolaan pääsy valitsemillaan perusteilla ilman rajoituksia. Näin ei kylläkään ole: ks. RL 11 luvun 11 § ja KKO 1981 II 33.
     
  13. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Eikös ne Tuksun satuhäät tullut töllöstä, tosin muutaman päivän viiveellä?
     
  14. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    En väittänyt, että päätösvalta olisi absoluuttinen. Jos päätösvaltaa ei ole, niin miksi on portsareita? Eikun vaan sitten oikeuden päätöslappusten kanssa rynnimään sisään...
     
  15. Ch0daB0y

    Ch0daB0y Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2004
    Viestejä:
    100
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taitavat kulkea nimellä järjestyksenvalvojat ja toimen nimi kertoo myös funktion.
     
  16. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis eikös tässä nimenomaan ne perusheterot ole tehneet tuon jo aiemmin ts. saaneet niitä kuviaan pankkikorttiin?
    Ja kun homot sitten tekevät samaan niin ei saakaan.
    Homofoobikot katsoo tosiaan maailmaa omien silmälasiensa läpi.
     
  17. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    No en ole perehtynyt noihin kuviin enemmän. On jäänyt näkemättä ne heteroiden suutelukuvat, mutta laita toki vaikka linkki. Ja tsekkaa vaikka tuon kirjoitukseni ihan ensimmäinen lause. Eriarvoisuuden vastustamiseen ei tarvita homofobiaa. Ennakkoluuloinen ihminen toki näkee aina heti kaikessa hihhuliutta, rasismia, homofobiaa jne.
     
  18. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minusta tässä keskustelussa on jo aiemmin käynyt ilmi että Aktia on niitä suutelukuvia myöntänyt heteropareille. Niistä tietenkään ei ole kuvia koska heterosuutelukuvien myöntäminen ei ole ollut uutinen.

    Minusta sinä tässä puhut nimenomaan eriarvoisuudesta etkä sen vastustamisesta.
     
  19. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    No hieman epäilyttää, mistä tuo tieto on saatu ilman kuvia...Ja ovatko ne suutelukuvat olleet samanlaisia kuin tuo lesbojen* kuva.

    Pidä toki mielipiteesi, kerran niin tahdot. Homot ne tuntuvat jatkuvasti vaativan eriarvoisuutta itselleen.


    *Toki kyseessä saattaisivat olla myös biseksuaalit, etenkin nykyaikana. Pahoitteluni mikäli nimeämiseni lesboiksi loukkasi jotakuta tai jopa useampaa. Pahoitteluni myös jo siitä jos epäilyni mahdollisesta biseksuaalisuudesta osoittautuu aiheettomaksi ja joku tai jopa useammat tästä loukkaantuivat.
     
    Viimeksi muokattu: 01.05.2011
  20. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    136
    Täytyypä sanoa että Clever on tässä tapauksessa oikeassa. Homohypetysvillitys mediassa ja vähän muuallakin on paikoitellen jo parin vuoden ajan saavauttanut aivan typeriäkin mittasuhteita.