PS3 move

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana jukkako, 21.09.2010.

  1. Baphomet

    Baphomet Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2008
    Viestejä:
    624
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, eli siis tuota starttipakkia tarkoitin.
    Zavvissa näkyis olevan 51,95 + postit (1€?).

    Zavvilla oli pelkkiä ohjaimiakin 32€.
     
  2. karik134

    karik134 Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.10.2008
    Viestejä:
    2 059
    Saadut tykkäykset:
    30
    Amazon.uk:sta Starter Pack n.50€ eikä voi jäädä tulliin.

    Zavvissa pelkkä move-kapula "out of stock"
     
    Viimeksi muokattu: 28.10.2010
  3. Bob Sacamano

    Bob Sacamano Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.08.2007
    Viestejä:
    122
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävinpä päivällä Turun Anttilassa ja siellähän niitä oli, kolme Move-controlleria hyllyssä, 44e/kpl. Ostin kaksi. Eli eipä juuri olis kannattanut lähteä kovin kauas kalaan. Illalla kokeillaan.

    Syyskuussa kun katsoin Amazon UK:n hintoja niin postituskulut oli ihan järkyttävät, monta kymppiä kahdelle ohjaimelle ja pelille. Jäi silloin tilaamatta sieltä, nyt tuo Startmedia antaa naurettavat kaks euroa kuluiksi.

    (Ja luotto meni kyllä Playhin 8 vuoden jälkeen uskollisen asiakkuuden jälkeen ihan täysin, on se nyt jumaliste kumma että eivät vastaa yhtään mitään. Neljäs ilmoitus lähti tänään.)
     
  4. HEKOHEKO

    HEKOHEKO Guest Guest

    Liittynyt:
    31.03.2004
    Viestejä:
    825
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muutaman tunnin Move sessio takana, ostin starter packin pari päivää sitten.

    Ennakkoon ajattelin että tää homma kaatuu televisioni input lagiin, ja kyllähän tuo jonkin verran harmittaa.
    Mittasin taannoin tämän 40" LCD Sonyn (D3660) input lagia vs Benq 24" LCD monitori. Noin ~50ms on lagia. Siihen kun lisää paljonko tuossa Benq:ssa on lagia, sekä tuossa koko ps3/move/eye paketissa niin kyllä tuosta kertyy riittävästi.

    No edellämainituista havainnoista huolimatta Sports Champions on täyttä rautaa! :D

    Kokeilin myös tuota uusinta Tiger Woodsia. Jännä miten tarkasti tuo tottelee käden asentoa. Kun otat "golf-asennon" ja vaikka kierrät oikeaa kättä niin ruudulla Tigerin käsi kiertyy tismalleen saman verran.

    Ehkä myöhemmin kun rupeaa tippumaan COD tyylisiä FPS:iä Move tuella, tuo input lagi rupeaa haittaamaan. Varsinkin kun on tottunut PC:llä pelaamiseen.
     
  5. Nobody

    Nobody Guest Guest

    Liittynyt:
    27.05.2002
    Viestejä:
    542
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt minulla on ollut käytössä noin 2 viikkoa 2 starter packia, liikeohjaimiin tarkoitettu Sonyn laturi, Sports Champions, The Fight, The Shoot ja Sonyn ase. Piti siis ostaa toinenkin starter pack, koska en saanut liikeohjaimia enää mistään. Toinen liikeohjain ei tullut kalliiksi, koska Kodin1 lähettelee niitä osta 100 eurolla niin saat 20 euroa takaisin lappuja. Tällöin starter pack (70€) ja Sonyn laturi (35€) tuli maksamaan vain 85€. Myin myös kameran ja demolevyn pois jolloin kokonaishinnaksi tuli vain 65 euroa. Ei paha, 40€ liikeohjaimeen ja 25 euroa laturiin :)

    The Fight oli ensimmäinen ostamani peli. Mielestäni tätä on hauska pelata vaikka tämä onkin saanut huonot arviot netissä. Tietenkin se harjoitusosa alkaa ärsyttämään kun se alkaa toistamaan liikaa itseään. 50 pistettä on helppo saada kestävyystappelussa vain 2 minuutissa. Tällöin kannattaa heti luovuttaa ja aloittamaan uudestaan. Pisteet saa tällöin nopeasti kasaan.

    The Shoot peli on myös hyvä, mutta siinä se lisä-ase on pakko ostos. Sports Championista olen kokeilut vain gladiaattorikisaa. Siirryn tähän peliin kun Fight peli on pelattu läpi. Kolme peliä on vähän liikaa jos niitä yrittää samana päivänä pelata. Shoot & Sports Championsit ostin muuten Amazonista hintaan 28€/kpl. Tällöin pääsee niistä ärsyttävistä suomidubbauksista helposti eroon, eikä tarvitse säätää PS3:sen kieliasetuksia.

    Naviohjainta en ole vielä ostanut, koska mielestäni se on tällä hetkellä aivan turha. Ehkä 2011 vuoden alussa tulee mielenkiintoisia pelejä myyntiin, joihin naviohjainta todellakin olisi käyttöä. Dead Space 2 olisi esim. todella hyvä vaihtoehto...

    Input lagia en ole ollenkaan huomannut. Itse asiassa en ole sitä edes jaksanut ajatella. TV:ni on 3 vuotta vanha Samsung 46M86, johon on tehty 2 kertaa firmispäivitys huollossa. Voi olla, että uusin firmispäivitys on parantanut input lagia.
     
  6. Tony26

    Tony26 Guest Guest

    Liittynyt:
    07.02.2009
    Viestejä:
    81
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarviiko nuo moven ohjaimet sen Sonyn latausalustan akkujen lataukseen? Ettei pysty samalla tavalla lataa usb johdolla kuin normi PS ohjaimia??
     
  7. alex_de_large

    alex_de_large Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    05.01.2006
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pystyy lataamaan samalla tavalla kuin perusohjaintakin.
     
  8. alex_de_large

    alex_de_large Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    05.01.2006
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tiedoksi ostoksia suunnitteleville, että Amazon UK:sta ei enää tule yli 25 £:n ostoksille lainkaan postituskuluja. Itse ostin Move-ohjaimen sieltä ja kyllästyttyäni myin käytettynä voitolla.
     
  9. LSA_Vinnie

    LSA_Vinnie Guest Guest

    Liittynyt:
    13.02.2010
    Viestejä:
    236
    Saadut tykkäykset:
    0
    No se into ei kovinkaan kauaa kestänyt. :king:

    Haluaisiko joku valottaa lyhyesti: on Move ohjain (se millä kaiketi pelaillaan pelit) ja sitten on joku Move navigaatio-ohjain -- mitä tällä jälkimmäisellä tekee?
     
  10. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    http://lmgtfy.com/?q=move+navigaatio+ohjain
     
  11. Nobody

    Nobody Guest Guest

    Liittynyt:
    27.05.2002
    Viestejä:
    542
    Saadut tykkäykset:
    0
    Latausasema on minun mielestäni tärkeä. Tietenkin jos omistaa vain yhden ohjaimen niin sitä ei kannata ostaa. Liikeohjaimien mukana ei tule latausjohtoa, jolloin ps3:sen alkuperäistä latausjohtoa on käytettävä. Yleensä minulla tyhjentyvät molemmat liikeohjaimet samanaikaisesti. Jos nyt ei olisi latausasemaa niin lataukseen menee noin 12 tuntia (tarvii muistaa vaihtaa johto toiseen ohjaimeen kun ensimmäinen ohjain on ladattu). Myös latausasemalla ladataan tunnin nopeammin ohjainta kuin erillisellä johdolla. Latausasema ei mene ps3:seen myöskään kiinni USB:llä (se toimii sähköjohdolla).

    Myös latausasema säästää sähköä, koska ei tarvitse pitää ps3:sta koko ajan päällä. Latausasemalla on myös hyvä pitää ohjaimia kokoajan (ei kuitenkaan aina lataamassa). Tällöin ne eivät naarmuunnu eikä putoa pöydältä niin helposti.

    Kannattaa ostaa latausasema verkkokauppa.commista. Sieltä sen saa halvalla kun ei tarvitse maksaa ALVia.
     
  12. Tony26

    Tony26 Guest Guest

    Liittynyt:
    07.02.2009
    Viestejä:
    81
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvä tietää:)
    Oon nyt tässä pähkäilly tuota Moven ostoa jo jonkuu aikaa ja kyllä se taitaa pitää ostaa perheelle joululahja:)
     
  13. alex_de_large

    alex_de_large Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    05.01.2006
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Paljon hyviä pointteja. Kannattaa kuitenkin miettiä omia tarpeita. Itse latasin Move-ohjainta aina jonkin aikaa pelisession jälkeen, jolloin pitkät latausajat eivät olleet mikään ongelma. Akun eliniän kannaltahan on parasta ettei sitä päästä koskaan täysin tyhjäksi eikä myöskään anna sen turhaan virua laturissa. Kannattaa siis punnita käyttömukavuutta ja rahanmenoa laturin suhteen. Mukavin on ilman muuta verkkopistokkeeseen tungettava laturialusta, jossa ohjaimia voi myös säilyttää (kunhan muistaa ottaa töpselin seinästä kun akut ovat täynnä).

    Suosittelen tsekkaamaan myös ulkomaiset nettikaupat (omissa valikoimissa erityisesti play.com, UK-Amazon, Zavvi ja The Hut).
     
  14. alex_de_large

    alex_de_large Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    05.01.2006
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Perheelliselle Move on loistava joululahja. Suosittelen ostamaan myös jonkun pelin, sillä demojen parissa ei kovin montaa iltaa vietetä. Sports Champions (vaimikäseoli) oli omasta mielestäni parhaimman oloinen. Pingis ja frisbee-golf olivat ohjaustuntumaltaan hämmästyttävän hyviä.
     
  15. alex_de_large

    alex_de_large Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    05.01.2006
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu ei. Tykkään pelata yksin ja sohvalla maaten, joten Move ei ollut minun juttuni. Sinänsähän itse vekotin oli erittäin pätevä kapistus.

    Helpottaa ilmeisesti ohjausta esimerkiksi Heavy Rainin Move-versiossa. Ilman navigaatio-ohjainta kyseisessä pelissä täytyy pitää vasemmassa kädessä perusohjainta samalla kun huitoo oikeassa kädessä olevalla liikeohjaimella. Helpottaa siis ohjaamista joissakin peleissä.
     
  16. Nobody

    Nobody Guest Guest

    Liittynyt:
    27.05.2002
    Viestejä:
    542
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse yritän lataa molemmat liikeohjaimet yhtäaikaa kun jäljellä on 1 palkki. Viime tapauksessa kuitenkin toisessa liikeohjaimessa oli 2 palkkia ja toisessa 0 palkkia. Minulla on kauko-ohjattava pistorasia, jolla katkaisen virran latureista kun ladattava kohde/kohteet ovat täynnä (hiirilaturi, kaukosäädinlaturi, puhelinlaturi, ps3 laturi). Tällöin säästää akkujen elinikää ja sähköä.

    Laturia ei kannata tilata UK:sta esim. Amazon. Näissä malleissa on UK-töpselit, jotka aiheuttavat suuria ongelmia. Itse ostin hiljattain sähköhammasharjan Amazonista (hinta vain 75€ kun esim. Suomen Gigantissa hinta on 159€). Minun tapauksessa hintaero oli todella suuri, joten se oli hyvä vaihtoehto. Laturin säästö taitaa olla vain muutama euro Verkkokauppa.commin ja Amazonin välillä.
     
  17. Käikäle

    Käikäle Guest Guest

    Liittynyt:
    14.03.2001
    Viestejä:
    992
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse tilasin move latausaseman lokakuun alussa Amazonilta 18,83 punnalla. Silloin säästöä tuli mukamas kympin luokkaa. Sopiva piuhakin oli valmiina romuvaraston kätköissä. Nykyhinnoilla tilaisin verkkokaupasta 26,4€.
     
  18. alex_de_large

    alex_de_large Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    05.01.2006
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niinpä tietysti, eipä tullut mieleen. Hyvä kun otit asian esille ennen kuin yllytyksestäni joku onneton olisi mennyt tilaamaan.
     
  19. angle

    angle Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.04.2007
    Viestejä:
    541
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tännekin on Move tulossa huomenna. Mutta tuosta laturista, olin näkevinäni Anttilassa Hama merkkisen Move laturin eikä hinta ollut kuin pari kymppiä. Voipi olla olla että sekoitin johonkin eri vermeeseen.
     
  20. naur1s

    naur1s Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.09.2009
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitäs helvettiä? Eikös akut nimenomaan pysy parempina, kun ne käytetään täysin tyhjäksi ja sen jälkeen aina ladataan täyteen? Nyt kun kysymys ei ole auton akusta.