Panasonic g20

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana mav-74, 24.12.2010.

  1. mav-74

    mav-74 Guest Guest

    Liittynyt:
    09.08.2010
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Terve!!

    Kannattaako Panasonic G20 telkussa pitää päällä sitä 600hz juttua "intelligent frame creation" vai pois päältä??
     
  2. Jeipii

    Jeipii Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2010
    Viestejä:
    69
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täysin makuasia. Jos tykkäät siitä miltä liike ja kuva näyttää kun IFC on päällä niin pidä sitä päällä. Joissain nopeita refleksejä vaativissa räiskintäpeleissä yms en ehkä itse pitäisi tuota päällä jottei tule lisää lagia, vaikka mm hdtvtestin arvostelu väittääpi muistaakseni ettei tuo vaikuttaisi lagiin.
     
  3. tumppi86

    tumppi86 Guest Guest

    Liittynyt:
    04.09.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tervehdys! Tuli hommattua tämä telkkari vuosi takaperin ja olen hukannut ohjekirjan, ja googlettamalla en vastausta löydä niin kysytäänpäs viisaimmilta:

    Panasonic txp46G20 on malli, ja tarkoituksena olis nauhoitella telkkarista ohjelmia kovalevylle, käsittääkseni tällä telkkarilla toi onnistuu mutta minkälaiset ulkoiset kovalevyt tuohon käy? Entä pystyykö nauhoittaan esim tv2:sta ja katsomaan mtv3:sta samaan aikaan? Mites pitääkö telkkari olla kuitenkin päällä vai osaako nauhoittaa ohjelmat vaikka telkkari olisikin kiinni? :eek:
     
  4. Jeipii

    Jeipii Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2010
    Viestejä:
    69
    Saadut tykkäykset:
    0
    Telkkarissa ei ole kahta viritintä, joten joudut katsomaan sitä kanavaa miltä nauhotat. Telkkari osaa nauhoittaa vaikka se on standby-tilassa.

    tässä olis manuaali:

    http://dlc.panasonic-europe-service...DF&lang=en&src=3&uilang=en-GB&model=TXP42G20E

    Ei hajuakaan et minkälaiset kovalevyt toimii, mutta muistaakseni minimikoko on 500 gb ja mieluiten sellainen joka ottaa virran erikseen virtalähteellä (vaikka jostain olen lukenut että usb:stä virran ottavat kovalevytkin ovat toimineet). Jimmspc storessa myydään jotain 1TB kokoista Buffalo kovalevyä minkä pitäis ainakin toimia.