Kuorosota

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Jarkko G., 26.01.2009.

  1. VastActiv

    VastActiv Guest Guest

    Liittynyt:
    22.06.2004
    Viestejä:
    388
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos tuo sanomasi pitäisi paikkaansa niin silloinhan Vantaan ja Helsingin pitäisi olla varmasti TOP2:ssa molempien koska ne ovat isoimmat kaupungit. Nyt ne tippuivat ensin.


    Huh mikä ihana nainen tuo Teräsniska, kylmät väreet käy koko ajan sen Oululaista sössötystä kuunnellessa.
     
  2. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Tuoltahan se vaikuttaa, ei niinkään biisikisa kuten jostain olemme saaneet lukea. Toivottavasti Suvi Kärppäsydämineen voittaa. Kristiina ei ole kaunis tai edes nätti. Sellainen keskiverto hyvä tyyppi kuitenkin.

    Ennen minäkin luulin ettei presidentinvaaleissa kenelläkään ole tsäänssejä Mauno Koivistoa vastaan, koska on Helsingistä.
     
  3. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    ..sekä antavat "miinusääniä" sitten noille avustuskohteille. Salokosken viimeiseksi jäänyt kuoroveto oli ns. ihan kiva, mutta kaksi edellistä olivat lähetystensä parhaat vedot kirkkaasti. Silti Emman kuoro joutui pudotusuhan alle, eli kyllä tuon rahaa saavan kohteen on pitänyt vaikuttaa myös äänestyskäyttäytymisessä, tai sitten Emma ei vaan yksinkertaisesti ole ollut äänestäville teineille tarpeeksi ihku.
     
  4. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Eihän tuo sinänsä ollut yllätys, että Helsingin ja Vantaan kuorot tippuivat. Meiju Suvas on kyllä energinen täti, mutta ehkä äänestäjiä hienoinen ikärasismi vaivaa. Suvaksen kuoron New York -veto oli kyllä hieno, joskin sen solistia hehkutettiin niin paljon, että hänestä sai helposti Glee-termein rachelberrymäisen omahyväisen esiintyjän fiiliksen. Sitä paitsi kyseessähän on juuri kuorojen taistelu ja tuo esitys ei jättänyt kuorolaisille yhtään tilaa. Emma Salokoski oli taas ehkä vaisuin (ja tuntemattomin) kuoronjohtaja, joten ei ihmekään, että hän kuoronsa kanssa tippui -- kyllähän moni äänestää kuoronjohtajia itse kuoron sijaan.

    Tietenkin tänä vuonna yleensäkin näyttää olevan sellainen teema, että muualta kuin Etelä-Suomesta tulee karismaattisempaa ja tietyllä tavalla aidompaa porukkaa.

    Jotain kiehtovaa Suvi Teräsniskassa kyllä on. Ehkä tämä hymyilevä utuiset silmät omaava nainen, joka itsevarmasti naisellinen peppunsa pystyssä puhuu sohvalle kolibakteeriensa päästelemisestä, on Kuorosodan seuraava voittaja. Sitä nämä tällaiset formaatit tarvitsevatkin, sillä Tanssii Tähtien Kanssa sai jo voittajakseen yhden "parkkosen", niin ei sentään toista moista voittajaa tarvi heti perään tulla.
     
  5. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Oulun voitto yllättäisi selkeästi vähiten. Eniten asukkaita ja kyllähän ST:n levyjä myydään monta kertaa enemmän kuin muiden johtajien yhteensä, joten suosiossa löytyy. Eikä siinä mitään, vähintään yhtä hyvä kohdehan näillä on kuin muillakin. Heh, siitä sairaanhoitajasta tuli muuten aika lailla Salkkareiden "Cindy" mieleen.

    En myöskään mitenkään kuulu Komulaisen faneihin siinä mielessä, mutta kaipa tuo nuo juontohommansa ihan hanskaa. Täydellinen liikuttuminen edellisessä jaksossa oli... no, liikuttavaa. :)
     
  6. samsamsam

    samsamsam Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    495
    Saadut tykkäykset:
    0
    Paitsi, että mitä suurempi kaupunki on kyseessä, niin jengiä kiinnostaa aina vaan vähemmän äänestää. Jossain Röyläkkäjärvellä syntyy tällaisissa tapauksissa kansanliike ja koko kylä äänestää omaa joukkuetta. Voitto menee Ouluun. Koko vitun Lappi äänestää Pohjois-Suomen omaa joukkuetta ja avustuskohdekin kelpaa muille aktiiveille, jotka rahojaan näihin tuhlaa; ennemmin rahaa syöpälapsille kuin pakolaiskeskukselle -periaate toimii tässä skabassa.
     
  7. Kaitzu

    Kaitzu Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 497
    Saadut tykkäykset:
    41
    Kyllähän Helsingin kuorolle oli heti tippuminen tiedossa kun kuuli että mamuille ois voittorahat menneet, ei auttanut vaikka "ammattilaisia" oli kuoro täynnä :D
     
  8. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Mikään esityksistä ei oikein jäänyt tällä kertaa sen enempää hyvässä kuin pahassakaan mieleen. Oli sitten Kuopion aika tippua. En kyllä hetkeäkään meikäläisten voittoon uskonutkaan, ei se Reckless Love nyt kovin tunnettu bändi vielä ole. Jos on myöhemminkään.

    Asteen heiluminen kuoron esiintyessä oli kivan energisen näköistä kyllä.

    Kai tämäkin sitten aika pieni kaupunki on, kun tähän keittiömestariinkin on tullut törmättyä parikin kertaa. Ja täytyy sanoa, että ensimmäinen kohtaaminen oli kaikkea muuta kuin miellyttävä. :mad:

    No, Suv... ei kun Oulu voittoon :thumbsup:
     
  9. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    No, pari sanaa eilisestä.

    Kyllähän nuo Parkkoset laulaa osaavat, ei siinä mitään. Peten veli suoriutui hyvällä äänellään hienosti tästä vedosta. Petekin vain tarvitsisi kunnon materiaalia laulettavakseen, niin voipa sinnitellä vaikka miten pitkään Suomen rock-kuvioissa. Ei se laulu- tai esiintymistaidoista kiinni ole, kyllähän niitä löytyy. Raptorista olen aina pitänyt, ja erinomaisestihan se räppi Jufolta irtoaa edelleen. Tarttuva biisihän tuo nimensä mukaan on, enkä edes minään täytteenä pitäisi. Ihan hauska esitys. Saapa nähdä, palaako trio ihan oikeasti taas kymmenen vuoden päästä kuvioihin.

    Oulun Chisu -veto oli mainio ja ainakin minusta selvästi parempi kuin mitä viime viikolla kuultiin. Olli Lindholm oli itsestäänselvyys vierailijaksi, ja muutenkin tietysti hyvä valinta - Yön suosio Suomessa tuskin on epäselvä kellekään. Hieno biisihän tuo oli, vaikka en ainakaan vielä onnistunut liikuttumaan siitä niin kuin ilmeisesti moni muu ja esittäjät itse. Mainitaan nyt kun tuli jo aiemmin diggailtua, että pidin tästä Suvin Yö-coverista selvästi enemmän, eikä tässä mitään Lindholmeja tai kuoroja tarvita.

    Asteen ensimmäinen ei oikein lähtenyt. Englannin lausuminen meni ojan puolelle ja neidon instrumenttikaan (=laulu) ei oikein ollut vireessä, ainakaan joka hetki. En ollut myöskään kuullut tuota Pinkin kappaletta... kai se ihan ok oli, mutta pari kovempaa tulee heti mieleen. Puhuvan Koneen kanssa vedetty Anna sen soida toimi paremmin, mutta ensimmäisen esityksen jälkeen tiesi jo vahingon tapahtuneen ja mikä kuoro lähtee kotiin.
     
  10. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Asteen kuoro yritti olla taiteellisempi ja hienompi kuin tarvitsi. Lisäksi se Sinappikone vai mikä se nyt oli, on jo muutenkin niin ärsyttävä tapaus, että ihan luonnollista, että tippuivat.
     
  11. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Puhuva Konehan veti ihan kivasti ja on parempi kuin Pikku G koskaan on ollut. Sen sijaan tuo Pink-veto meni kieltämättä vähän plörinäksi ja minustakin Asteen kuoro ansaitsi tippua -- siitäkin huolimatta, että Suvin kuoro vetää koko ajan pienellä riskillä ja aika yksitoikkoisen perinteisesti.

    Sen sijaan parin viikon takainen Kuopion kuoron putoaminen ihmetytti sillä sen meininki oli vähintääkin Pihtiputaan kuoron tasoa ellei jopa parempi. Ehkä Olli Herman sitten on näistä kuoronjohtajista se vähiten tunnetuin ja suomalaiset eivät ehkä niin innoissaan drag queeniltä näyttävää ihmistä äänestä. Minusta Ollilla oli aivan loistava meininki ja hänen kuoronsa olisi kuulunut finaaliin.

    Kielipoliisina olin kuulevinani useampaan otteeseen, että Kristiina Komulainen äänsi tuon Kings of Leonin biisin "You Somebodyksi". Toisaalta paha häntä on mennyt moittimaan, kun näistä kaikista tanssi- ja lauluohjelmien juontajista Komulainen on ehdottomasti paras -- Dancen Axlkin jää kakkoseksi.
     
  12. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Silti. Ärsyttävä. Suomenkielinen katkolaulanta nyt yleensäkin aiheuttaa pulssin nousemista eikä hyvällä tavalla. :)
     
  13. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ihan turha ohjelma. Montas kautta tämäkin on jo mennyt, miten jaksaa enää kiinnostaa?? Näyttikö/näyttääkö se naislaulaja ne tissit?!

    :hitme:
     
  14. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Katso pornoo tai Big Brotheria, jos tissejä kaipaat.
     
  15. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Täh? Mut ku se lupas!
     
  16. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Pihtipudas vei finaalin 3-0. Mikäli se voittaa, niin voitto lienee epämukava ottaen huomioon, että siinä missä Pihtiputaan voitto menee instrumenttien hankintoihin niin Oulun voitto olisi mennyt tärkeään sairaalalaitteeseen.

    Pihtiputaan voittoa voisi tietenkin jarruttaa myös se, että Pete Parkkonen kävi laulamassa kuoron mukana sooloa ja ajoi vielä hiuksensa pois. Eihän tuo kauhean reilua ole, joskin kaipa se on toisaalta Suvin mokaa, kun ei ole yhtä räväkkä.
     
  17. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 356
    Saadut tykkäykset:
    30
    Ja Oulu vei!!! :thumbsup:
    (oli kivempi vetäjä ja lisäksi pitihän Oulua entisenä Oululaisena muutenkin kannustaa.)
     
  18. -Teme-

    -Teme- Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    209
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eiköhän toi ollut se 3.jakson lupauksen pitämistä - Äijä piti sanansa :thumbsup: Suvin lupauksesta en sanokkaan mitään, vaikka olishan niitä Suvin maitorauhasia voinut vilkaista:D mutta vilautus olisi luultavasti vaikuttanut koko uraan liian negatiivisesti.
    Itse kilpailusta sanottakoon, että Pete veti shown paremmin, mutta Suvilla oli parempi kohde - win win lopputulos
     
    Viimeksi muokattu: 19.12.2010
  19. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    *********ko ketään muuta mainosten määrä eilisessä lähetyksessä? :OI Tuollainen mainostiheys kun yleistyy, niin kylläpä on nautintoa ohjelmien seuraaminen.
     
  20. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Kieltämättä Pihtipudas oli eilen parempi, mutta juuri näinhän tämän kuului mennä. Tämän taistelun Oulu hävisi, mutta voitti sodan valitsemalla kohteensa paremmin. Muun muassa.

    Ellei Pete jotain sairastunutta tuurannut, niin ei kai kuoron johtaja itse siellä saisi olla vetämässä? Paitsi silloin, kun niin tekevät muutkin. Aiemminhan nämä esittivät Popedaa, kun piti olla omaa tuotantoa. Saiko pienin paikkakunta jotain erityiskohtelua? No mutta ihan hienoa, että pääsivät näin pitkälle ja tarjosivat hyvän setin tähän loppuun.

    Vähän kyllä jo aloin "pelätä" Peten oikeasti vievän voiton, kun kuunteli niitä yleisönkin huutoja...

    Oululla oli kuitenkin paljon tärkeämpi kohde, ja olivat koko sydämellä mukana kisassa. Suvihan jo alussa totesi aikovansa käydä vierailemassa sairaalassa aina silloin tällöin, niin nythän siitä pitäisi tulla erityisen luontevaa, kun tällaisen "pikku" avustuksen kävi sinne järjestämässä. Vielä kerran: Suvi on i h a n a ! :D

    Ja vaikka ihan muodokas nainen onkin ja vilautus olisi ollut mahtava juttu (heh heh) niin täysin absurdi ajatushan tuo nyt oli - ei miljoonaan vuoteen tuollaista oikeasti tapahtuisi. Tässä ei nyt ollut kyseessä joku Courtney Love tai muu sekoilija, joka sen saattaisi tehdäkin. Puhdas huulihan se oli, kai nyt sen jokainen ymmärsi, ja hyvä heitto olikin. Ja olisihan tuossa ollut niin monta porsaanreikää vaikka toteuttaakin asia, kun ei kuitenkaan tarkennettu, kenen tisseistä on kysymys tai missä ne näytetään jne.
     
    Viimeksi muokattu: 21.12.2010