Teemun tallista

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana LOP, 02.12.2010.

  1. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    Älä jauha *askaa :rolleyes:
     
  2. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    En nähnyt Kurrin pelejä, mutta kuuleman mukaan hän hoiti puolustavaa roolia Gretzkyn hyökkäysketjussa. Mutta silloin oli 80-luku ja pelit päättyi usein 6-5, 5-4 jne. Nykyään varmaan 3-3 päättyvä peli menee maalikeskiarvon yläpuolelle.

    Selänne on 35-40 vuotiaana lockoutin jälkeen takonut pinna per peli ja samalta ajalta tehotilastossa plussalla 50 verran. Nykyäänhän Selänne on lisäksi erikoistunut ylisvoimaspesialistina joka tekee suurimman osan maaleista yv:llä. Ne on tärkeitä maaleja, mutta +/- tilastoon niistä ei kerry mitään. Hän on vieläkin yksi tärkeimpiä Anaheimin pelaajia.

    Kurrin pelejä en nähnyt mutta Selänteen pelejä olen livenä (koneen ääressä) katsonut aika paljon. Kyllä Kurri oli aika kova pelimies, jos yltää Selänteen tasolle...

    Suomi on pärjännyt aika hyvin olympialaisissa ja mitenköhän suuri kunnia siitäkin menee Selänteelle? Tänä vuonna hän sai piste-ennätyksen haltuunsa. Koko turnauksen pistesaldo taisi jäädä 0+2 ja silti Suomi sai pronssia. Se on aika hyvä juttu Suomelle, ettei ihan olla parin jätkän varassa.
     
  3. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Juuri näin. Teukka on maaginen seppä! Ykkönen minunkin kirjoissani. Kurri lähellä kakkosena.
     
  4. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Ai tässä ohjelmassa pelataankin jääkiekkoa? Olen kyllä joka jakson katsonut, mutta jotenkin se on jäänyt itseltäni huomaamatta. Olen ihan luullut että tässä esitellään hienoja autoja, joita tuo jääkiekolla rahansa ansainnut henkilö on ne rahoittanut, mutta se on sivuseikka tässä ohjelmassa, mistä ne rahat autoihin on saatu, lottovoitosta, pörssikeinottelulla vai jääkiekkoa pelaamalla...

    Tämä ohjelmasarjahan on "jatkoa" myös Maxilla tulleelle Jenkkiautot-sarjalle, samat tekijät ja samankaltainen formaatti muutenkin, tässä vain erona se, että kaikki sarjan autot ovat Teemu Selänteen omistamia, kun Jenkkiautot-sarjassa autot olivat kaikki amerikkalaisia eri suomalaisten omistajien omistamia ja myös omistajansa esittelemiä. Ohjelman tyyli ja rakenne muuten kyllä aika samanlainen, kuten myös tekijätiimi.

    Musiikki sarjassa on amatöörimäistä ja kuulostaa jollain tietokoneen äänikortilla ja midisekvensserillä jossain makuuhuoneen nurkassa ohjaajan kaverin toimesta tuotetulta, muutenkin tuo musiikkipuoli sarjassa on vähän liian halvalla tehdyn oloista eikä kovin laadukasta.

    Itse sarjan idea on kyllä ihan hyvä, koska Selänteellä on autokeräilijänä ja sen mahdollistavan rahoituksen omaavana, mikä on suomalaisten keskuudessa vähän harvinaisempaa, tuota mielenkiintoista kalustoa keskvertoa enemmän. Tuotantoarvoihin olisi voinut vähän enemmän kyllä panostaa, kuten myös käsikirjoitukseen, vaikka sarja dokumentaarinen luonteeltaan onkin. Joskus on häirinnyt kun Selänne on ensin selittänyt kuinka joku tietty juttu on hienoa juuri tässä autossa ja sitten sitä juttua ei näytetä kuitenkaan ollenkaan ohjelmassa... ihan kuin ohjelman ohjaaja tai leikkaaja ei ollenkaan edes kuuntelisi mitä se Selänne puhuu. Siksi siis käsikirjoitukseen ja editointiin olisi pitänyt panostaa enemmän. Myös parempi musiikki olisi auttanut paljon.

    On tuo nyt ihan katsottava ohjelma, mutta se voisi olla paljon parempikin.

    Toki ihmiset jotka eivät ymmärrä autojen keräilyä eivät tätä välttämättä ymmärrä. Itse ilman lätkämiljoonia on pitänyt tyytyä "vain" kolmeen autoon ja keräily enemmän autojen pienoismalleihin (joita onkin kyllä neljännen oikean auton hinnan arvosta...) joten itse ainakin arvostan tuollaista autokokoelmaa. Mutta jos autoilu tarkoittaa jollekin vain sitä yhtä 1,6-litraista Avensista jolla ajetaan vain töihin ja kauppaan ja kesällä mökille perheen kanssa, niin ei välttämättä aukea mitä pointtia on jossain tehokkaassa ja erikoisessa autossa tai että niitä pitää olla useita.
     
  5. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Mulla tuli vanhan Transport Tycoon pelin musiikit mieleen, mutta sitten kävin kuuntelemassa niitä täältä, niin eihän se nyt osunu likellekkään, koska Tycoonin musat kuulostaa niin hyvälle. Mietin että kylläpäs Tycooninkin musat sopisivat aikasta paljon paremmin tuohon ohjelmaan kuin sen nykyiset.

    Tavallaan on pakko todeta, että nykyisellään olevat musiikit tukevat ohjelman muuta olemusta. Arvokkaassa ympäristössä halpa toteutus.
     
  6. h3mb3

    h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    1 889
    Saadut tykkäykset:
    0
    Katsoin tuota ylempänä linkitettyä YouTube-videota vajaan minuutin, ja odotin vain tuota kohtaa, ja kyllä, ihan hupaisa yksityiskohta. :D Todella mukaansatempaavan leikkauksen, hienot grafiikat ja menevät musat panin myös merkille.
     
  7. karik134

    karik134 Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.10.2008
    Viestejä:
    2 059
    Saadut tykkäykset:
    30
    Mulle taustarenkutus tuo mieleen Kummelin.
     
  8. Digital Man

    Digital Man Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.06.2000
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    4
    Ohjelma näyttää ja kuulostaa juuri siltä, kuin koko budjetti olisi mennyt kuvaajan saamiseksi paikanpäälle ja hänen baarireissuihinsa.
     
  9. phixel+

    phixel+ Guest Guest

    Liittynyt:
    05.01.2005
    Viestejä:
    414
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toivottavasti se ei esittele montaa ferraria. :D

    Muuten ihan hauska pätkä. (Mitä selänne muuten tekee myrtsin hallissa?)
     
  10. JS83

    JS83 Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.12.2006
    Viestejä:
    2 563
    Saadut tykkäykset:
    1
    OIKEESTI? :eek:

    Haluaisin nähdä kuvan pienoismallikokoelmastasi :thumbsup:
     
  11. Slash80

    Slash80 No Life! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    19.04.2001
    Viestejä:
    2 841
    Saadut tykkäykset:
    1
    Teemun jutut ihan samat molemmissa. Ero että tämä oli paremmin kuvattu :D
     
  12. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alkutekstosion visuaalinen heikkous ja taustalla soivan musiikin yhtäaikainen koomisuus toi kieltämättä itsellenikin ensimmäisenä mieleen kummelin.

    Mutta julkisuuden henkilönähän Selänne on oikein miellyttävä verrattuna moniin nykyajan Räikkösiin ja Nykäsiin.
     
  13. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jaa jopa tämäkin on remake...:D
     
  14. chevalier

    chevalier Guest Guest

    Liittynyt:
    26.01.2009
    Viestejä:
    179
    Saadut tykkäykset:
    0
    teknisesti vaatimaton,ellei suorastaan ala-arvoinen. se nyt vielä menettelisi jos tässä olisi oikeaa ja käypää infoakin jossain vaiheessa,mutta tämä nyt on tällaista sinne tänne sohimista ja kompuroivaa egobuustausta että mullapas on tällanen auto ja sit tällanen ja... tyylitaju nolla, toteutus surkea, sisältö haista paska ei mitään... tyypillistä suomijunttikuraa siis :sick:
     
  15. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Pitäisikin vissiin ottaa jotain kuvia, ei ole tullut vähään aikaan otettua mitään yleiskuvia, tuoreita ei juuri nyt ole otettuna. Tosin suuri osa pienoismalleista on laatikoissa säilytyksessä, koska ei tuollainen määrä mahdu olemaan esillä kotioloissa. Mutta on näistä mun malleista ollut itse asiassa juttua jopa Ilta-Sanomissa, mistä kerran kävivät kuvaamassa ja on autojakin esitelty lehdissä joskus. Tosin siinäkin jutussa oli vain yksi vitriini näkyvissä, siinäkin on vain murto-osa malleista esillä. Niitä pienoismalleja on siis yhteensä useita satoja, pääosin Opel ja/tai Lotus-merkkisiä ja jotenkin niihin kytkeytyviä, mutta myös elokuviin ja tv:seen liittyviä autoja, kuten James Bond, Batman, Ritari Ässä jne... niin ja tietenkin omien ja perheen eri aikoina käytössä olleiden autojen pienoismallit.
     
  16. Thezeus

    Thezeus Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2008
    Viestejä:
    344
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulle tuli kyllä ensimmäisenä mieleen Green Onions. (kohdasta 0:27 eteenpäin)