Hifimessut Oulu 1.-2.11.2008

Keskustelu osiossa 'Yleistä' , aloittajana Kummisetä, 28.10.2008.

  1. Kummisetä

    Kummisetä Guest Guest

    Liittynyt:
    17.07.2003
    Viestejä:
    173
    Saadut tykkäykset:
    1
    Nyt pääsis ilmaiseksi :thumbsup: säästäen 5 €, kun ennakkoilmoittautuu tuonne. Linkki löytyy sanomalehti Kalevan verkkolehden etusivulta

    http://www.kaleva.fi/plus/.
     
  2. Ize

    Ize Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.12.2002
    Viestejä:
    2 273
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. Kummisetä

    Kummisetä Guest Guest

    Liittynyt:
    17.07.2003
    Viestejä:
    173
    Saadut tykkäykset:
    1
    Pistäkääpä mainintaa mitä kiinnostavaa löysitte jotkä ootta menossa tuonne lauantaina. Ite meinasin suunnata tuonne sunnuntaiaamuna.

    Täytyyhän tuolla käydä perinteisesti, kun näillekkin leveysasteille on tuollaiset jo perinteiseksi muodostuneet messut saatu. Vaikkakin tarjonta ja kiinnostavuus ainakin omastamielestäni on laskenut viimevuosina. Vielä kun saataisiin yhteen kaupungin toinenkin alanliike ettei jäis pelkästään Hifistudio17:sta varaan. Mutt hyvä näinkin.
     
  4. Episode

    Episode Guest Guest

    Liittynyt:
    13.10.2006
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kohta puolin menossa, löytyyhän täältä vielä jj hifi, heinäpäähän päin kun menee keskustasta, muistaakseni kirkkokadulla. Täytyypi katella jos tuolla jotain kiinnostavaa on, tuntuu kyllä että vuosi vuodelta puitteet pienenee, aikasempina vuosina ollut enempi kiinnostavaa katseltavaa.
     
  5. Kummisetä

    Kummisetä Guest Guest

    Liittynyt:
    17.07.2003
    Viestejä:
    173
    Saadut tykkäykset:
    1
    Lukasin tuon vastaavilta Tampereen messuilla olleiden kommentit eikä ne kävijät, ne muutamat, jotka kommentoivat olleet tarjontaan kovin tyytyväisiä lähinnä suoranaisesti pettyneitä. Toivottavasti Oulussa ois asiat paremmin. Ei täältä niinvaan lähdetä tuonne isollekirkolle katteleen laitteita!
     
  6. matti lammikko

    matti lammikko Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    397
    Saadut tykkäykset:
    3
    Messut (tai siis myyntisessio laajennetulla mallivalikoimalla) olivat hyvin samanoloiset kuin viime vuonna. Paikalla Amphion Kryptonin uusin versio ja Helium 520 (?) lattiakaiutin sekä kaiuttimien tanskalainen suunnittelija. Mitsun tykkien koko kolmikko nähtävänä huoneessa, joka voisi valaistuksen puolesta olla toimivampikin. Pioneerin laitteiden esittelijät kyselivät eilen taskulamppua, jotta näkisi eteensä. Sonylla uudet x-mallit ja blu-ray messutarjouksia. Marantzin kallein setti nähtävillä, kuuntelun kanssa niin ja näin. Suurin yllätys itselle oli Primaren paikallaolo. Genelecillä 6010+ 5040 ja 8200-sarjan DSP:tä. Blu-raytä tai teatteria tosi huonosti, Digiexpon vaikutus näkyy selvästi. Jokaiselle jotakin, eikä kenellekään mitään oikeasti hyödyllistä.

    Samaa kamaa löytyy aina, kun Hifistudion liike on auki
     
    Viimeksi muokattu: 02.11.2008
  7. makuasia

    makuasia Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.05.2004
    Viestejä:
    267
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oulun hifimessut näyttää olevan ensi viikonloppuna 18-19.9 2010. Ei taida tällä kertaa olla hifistudion järjestämä, ainakaan heidän sivuilla ei mainita asiasta mitään. Esim. ei Geneleciä esittelyssä, Dali on joten olisiko jjhifin järjestämä tai sitten jotain muuta.
    http://www.hifimessut.fi/#info
     
  8. Hak

    Hak Guest Guest

    Liittynyt:
    27.04.2001
    Viestejä:
    1 176
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oulussa järjestetään kahdet messut tänä syksynä, alla olevat tiedot kopioitu tämän linkin takaa http://www.ah-hifisystems.fi/index....imessukalenteti&catid=27:tapahtumat&Itemid=56 .

    Oulu 18. - 19.9
    JJ Hifi Oy / Radison SAS

    Oulu 23. - 24.10
    Hifi Studio 17 / Radison SAS
     
  9. Zuah

    Zuah Guest Guest

    Liittynyt:
    12.10.2000
    Viestejä:
    979
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kommentteja messuilta? Kannattaako käydä huomenna paikanpäällä?
     
  10. Niimou

    Niimou Guest Guest

    Liittynyt:
    31.12.2007
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitihän siellä kävästä. Näytteilleasettajia kautinmerkkejä suurimmalta osin, OR, DALI (JJ:n oma edustus hoiti tämän, oli myös kauppiaan omat Megalinet tarjouksessa vahvistimineen), B&W, Usher (tältä taisi olla vain Horn D3:set), joitain Geneleccejä (tosin pienimmästä päästä -> 8030, oli isommat ja dsp mallit jääny kuulemma jonnekkin terminaaliin eivätkä saaneet niitä paikanpäälle), pari Optoman tykkiä, taisi olla jokin Infocuksen tykki, Q acoustics, PSB Speakers, Aurelia jne jne. Kaikkia en nyt ikävä kyllä muista.

    Kyllä omasta mielestäni oli viiden euron väärti. Arvonnassa kävijöiden kesken Dali Ikon 6 MK2 kaiutinpari.
     
  11. milcho

    milcho Guest Guest

    Liittynyt:
    06.07.2003
    Viestejä:
    402
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viimeksi muokattu: 21.10.2010
  12. Niimou

    Niimou Guest Guest

    Liittynyt:
    31.12.2007
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulipa käytyä näilläkin messuilla, JJhifin vastaaviin taytyy sanoa että näytteilleasettajia oli enemmän, mutta silti lähes vastaava määrä oli huoneita käytössä (taisi olla ehkä yksi huone enemmän), eli huoneissa oli yleensä kaksi ellei jopa enemmänkin kaiutinsettejä kuunneltavana. Viimevuotisiin messuihin en paljoa eroja löytänyt, Genelecin huone taisi olla identtinen viimevuotiseen. Nyt oli paljon messutarjouksia ja hyviäkin jopa!

    Sonyn osastolta jäi mieleen 3D televisio, joka ei kyllä vastannut odotuksiani, tosin demomateriaali oli tosi heikko.

    Itselle tarttui mukaan Sony MDR-V500DJ kuulokkeet 40€ messuhintaan, normaali myyntihinta taisi olla 129€ :). Niin ja tosiaan ilmainen sisäänpääsy että kannattaa käydä katsastamassa vaikkei liiemmin hifiä harrastaisi!

    Todella mukava oli tänä vuonna kahdet messut, toivottavasti ensivuonna nähdään kans molempien kauppiaiden omat messut. Ainoana miinuksena mainitsen messutilat, Radisson blu ei mielestäni tarjoa lähellekään niin hyvät tilat kuin mitä pari vuotta aiempi Holiday Inn tarjosi.
     
  13. TopJarkko

    TopJarkko Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2007
    Viestejä:
    67
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minäkin kävin tänään Oulun messuilla ja päälimmäisenä jäi mieleen se, että näytteilleasettajia oli minusta ihmeen vähän. Olenko väärässä? Pariin vuoteen en ole käynyt ja viimeksi käydessäni ne oli Holiday Innissä, mutta mielikuvan mukaan silloin oli paljon enemmän näytteilleasettajia.

    Sonyn 3D-telkku oli itselleni ensikosketus 3D-maailmaan ja se jäi kyllä pliisuksi kokemukseksi. Mieluisimpana kokemuksena jäi mieleen Mitsubishin HD-tykki... kuume nousee...

    Mitään en kuitenkaan messuilta ostanut. Tosin visiitin aikana selvisi mitä mieltä vaimo on nykyisistä CerwinVega DC-12 -kajareistamme (liian massiiviset) ja B&O -laitteista ("ihania"). Ongelmia tiedossa kummallakin rintamalla siis...
     
  14. CharlesBronson

    CharlesBronson Guest Guest

    Liittynyt:
    19.06.2007
    Viestejä:
    405
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulipa itselläkin käytyä messuilla näin vapaapäivän ratoksi. Paljon oli mielenkiintoista katseltavaa ja kuunneltavaa. Joka osastolla tuli muutamat näytekappaleet kuunneltua. Focalin (ilmeisesti lippulaivamalli) kajarit oli kyllä pirun hyvän kuuloiset(ylläri!), piti poistua huoneesta parin biisin jälkeen ettei totu liian hyvälle. :D

    Genellä oli perusmallit esillä, 6010+subi-setti 5.1:nä. Kuulosti kyllä yllättävän pirteältä.

    Itseä kiinnostaneet tykkidemot oli kyllä suuri pettymys, pieni kytynen nurkka, jossa 3 mitsun tykkiä esillä ja ei mitenkään pimennetty tila. Toki tuossakin erot huomasi tykkien välillä, mutta oishan se parempi ollut niitä pimennettyssä tilassa tutkailla. En tiedä, onko tämä yleinen käytäntö tämmöisillä pienemmillä messuilla tykkidemotuksessa, mutta minusta ei hyvä ollenkaan.

    Tosiaan tulipahan messuillakin nyt käytyä, ensimmäistä kertaa, ja ihan hyvä fiilishän nuista jäi, menen käymään jatkossakin. Porukkaa näytti myös olevan ihan hyvin paikan päällä.
    Niin ja tarttuihan sieltä myös kotiin tuomisiakin eli Genen kangaskassi! :p
     
  15. JR1911

    JR1911 Ponies everywhere! Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    5
    Jos oli samat kajarit kuin Tampereen messuilla, niin ne taisi olla Focalin Maestro Utopiat (Utopia-malliston keskivaiheilta). Itse niitä Tampereen messuilla kuuntelin ja kieltämättä oli hyvä toisto niissä :).
     
  16. CharlesBronson

    CharlesBronson Guest Guest

    Liittynyt:
    19.06.2007
    Viestejä:
    405
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, nämähän ne olivat. En tiennytkään, että nämä olivat malliston keskivaiheilta, no joka päivä oppii jotain uutta.
     
  17. ritamaki

    ritamaki Guest Guest

    Liittynyt:
    14.11.2005
    Viestejä:
    166
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vieläkö niissä Genelecin kasseissa on ihan sikapitkät kantonarut? Mikäli näin on, ja joku Genelecin tuotekehityksestä lukee tämän, niin lyhentäkää kahvat myös 173 cm mittaiselle sopivaksi, että ei kassi laahaisi maata :)
     
  18. hapyli

    hapyli Guest Guest

    Liittynyt:
    19.09.2009
    Viestejä:
    82
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo vielä oli pitkät narut :D Tuli itekki moitittua tätä lähtiessä. Vaa saipa itelle "kauppakassin" niin ei tartte lähikauppareissuja tehä marimekkokassin kans!
     
  19. milcho

    milcho Guest Guest

    Liittynyt:
    06.07.2003
    Viestejä:
    402
    Saadut tykkäykset:
    0
    :D :thumbsup: Hyvä kassi kaiken kaikkiaan, vaimolle/vaimokkeelle voi vihjasta että kahvoja voisi lyhentää. Onkos hesaan ketään lauantaina messuille menossa, voisi laittaa kassin hartijoille niin tunnistaa, heh...itse lähden kyllä, pitää katsoa jos kassi olisi vielä tallella :).

    Edit: Kassi löytyi, 8 vuoteen en varmaan ole käyttänyt...hei eihän nuo kahvat nyt niin pitkät ole :).
     
    Viimeksi muokattu: 02.11.2010