Lidl:n limut, pizzat ja jäätelöt?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Mika, 28.12.2002.

  1. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Huomenna tulevatkin taas Salamapizzat tarjoukseen.
     
  2. Crimson

    Crimson Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2001
    Viestejä:
    3 318
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tonnikalapitsa oli yllättävän hyvän makuista.

    Näyttäis tulevan tarjoukseen jotain ranskalaisia juustoja. Onko kokemuksia valkohome- ja vuohenjuustosta? Voisin huomenna testailla.
     
  3. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Vuohenjuusto on ihan iltalehden testivoittaja pärjää / voittaa monet vajaa 20e/kg olevat tuubit. Valkohomejuustosta se kolmionmallinen suht samaa tasoa n. 15e/kg markettitavaran kanssa. Ei siis hifiä, mutta hinta/laatu todella hyvä.

    Se pahvipyörylässä oleva valkohomejuusto on ihan hirveää kuraa, en suosittele.

    Hilloista kannattaa muuten kokeilla liiterin lakkahilloa, joka sopii hyvin komboon piparit, sinihomejuusto, lakkahillo. Pyöristää myös mukavasti esim tosi voimakkaiden stiltoneiden makua. Perusjuustoille kuitenkin liian makea.
     
  4. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ketjun innoittamana ollaan käyty nyt paikallisessa Lidlssä kolme kertaa parin viikon aikana, usean vuoden tauon jälkeen. Ekoilla kerroilla oli noita kiviuunipitsoja tarjouksessa, eka kahdella eri salamilla varustettu josta jäi lähinnä mieleen todella kova pohja. Toisella kertaa oli tonnikalaa, joka itse asiassa olis varmaan ollut jopa erinomaista jos huonolaatuinen tonnikala olis korvattu hyvälaatuisella jauhelihalla.

    Limpsoja, olutta ja vähä namia on tuolta tullut otettua mukaan. Halpaahan ne on, mutta esim kahen litran limpsa väljähtyy äkkiä isossa pullossa. Eilen tein niin että jaoin yhen limpsapullollisen kahteen tavalliseeen 1.5 litran pulloon, jotta saan palautettua Lidln omat ihmepullot ja näin lopettaa siellä asioimisen. Tilanne kun tuntuu hyvin samalta kuin muutamilla muillakin tässä ketjussa: kaikkea sieltä ei saa, pitää kuitenkin mennä oikeaan kauppaan. Ja se sijaitsee ihan väärällä puolen kylää. Ei viitsi muutaman hieman edullisemman tuotteen takia kierrellä. Kun ei ole edes mitää laadullisesti erinomaista tullut vastaan. Lienee yksi halpojen hintojen takaaja tuo että nämä halpahallit rakennetaan aina halvemmalle paikalle turhan sivuun?

    Mutta sellainen erikoinen juttu ja suuri plussa kyllä on tullut esiin, että kun molemmilla jälkimmäisillä kerroilla olen mennyt kuuntelemaan pullokoneen piippausta, niin mut on päästetty aiemman jonottajan toimesta ohi palauttamaan ne kaksi pulloani. Eipä tälläistä ole ennen tullut vastaan, tosin yleensä tapaa olla noita pulloja kertynyt vähintään muovipussillinen ennen ku niitä vien.
     
  5. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    On tullut tässä lähiaikoina mussutettua lidlin Fin Carre suklaatia oikein urakalla. Nyt pääsivät mokomat loppumaan jemmoistani, hirveä tärinä alkamassa ja lidlin aukeamiseen 13h 50min aikaa :eek:
    Erityisesti tuo Crisped Rice malli osuu omaan makuhermooni. Maitosuklaa on hyvää myöskin, mutta ehkäpä aavistuksen sokerisempaa kuin esim fazerin sininen.

    Hinta oli syy miksi ensimmäisen kerran heräteostoksena näitä ostin. Kilohinta on vaivaisen vitosen tuntumassa, kappalehinta siis 50sentin tienoilla. Pitäisi varmaankin ostaa kuormalavallinen tai pari varastoon hetimmiten, kaakaopapujen hinta kun on juuri ampaisemaisillaan rakettimaiseen nousuun ja karkkiveroakin puuhaillaan.
     
  6. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tulipa taas todettua Lidlin edullisuus. Lähdin käymään Oulun keskustan Anttilan yhteydessä olevassa K-Marketissa. Tavoitteena oli löytää jäävuorisalaattikerä, suomalainen kurkku ja viinirypäleitä. Kaikki K-Marketin jäävuorisalaatit olivat todella pieniä ja kulahtaneita, ja kääröjen sisällä vaikutti olevan pikkuhyönteisiä -- sama päti vieressä oleviin Pirkan Jääsalaattipusseihin. Ei kiitos! Seuraavaksi lähdin etsimään viinirypäleitä. Vihreät viinirpäleet maksoivat rasialta runsaat kolme euroa (ellen väärin muista) ja olivat kaikki jo tummuneita. Katsoin myös tummia viinirypäleitä, joiden hinta oli jo vajaa neljä euroa. Ei kiitos!

    Marssin sitten Lidliin. Jäävuorisalaattikeriä löytyi heti isoja ja tuoreen näköisiä. Kummankin väriset viinirypäleet olivat tuoreen näköisiä ja paljon edullisempia.

    Otetaanpa hinnoitteluesimerkki vielä havainnollistamiseksi.

    Anttilan K-Market: kulahtaneet tummat viinirypäleet rasiassa -> vajaa neljä euroa

    Lidl: kunnossa olevat tuoreet viinirypäleet, iso suomalainen kurkku, iso jäävuorisalaattikerä, iso ananasviipalepurkki -> 4.75 EUR

    Toki Citymarketeissa on halvempaa ja tavara yleensä tuoreempaa kuin noissa vähän pienemmissä K-Marketeissa, mutta ainakin mitä Oulun keskustaan tulee, niin on aika selvää, missä paikassa kannattaa ruokaostoksia tehdä. Toki valikoima on K-Marketissa kattavampi.
    Tosin Lidlissä on usein huutava pula pienistä tomaateista, ja ne kyllä sitten löytyivät hyvin K-Marketista.
     
  7. KnightOfNi

    KnightOfNi Guest Guest

    Liittynyt:
    05.04.2003
    Viestejä:
    815
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kävinpä minäkin Lempäälän Lidlissä ruokaostoksilla. Listalla oli ihan normaalia punaista paprikaa, kiiviä, vesimeloonia, hunajameloonia ja lasten trippi mehu.

    Löytyikö kaupasta mitään näistä... EI.. Ja siirtyminen viereiseen S markettiin jossa valikoimat ja tuoretiski jotain täysin eri luokkaa. Trippimehua tai jotain sen tapaista olisi Lidlistä löytynyt mutta niitä myytiin ainoastaan 10kpl paketeissa, ei erikseen.

    Ei Lidlistä kyllä ruokakaupaksi ole omasta mielestäni.
     
  8. CharlesBronson

    CharlesBronson Guest Guest

    Liittynyt:
    19.06.2007
    Viestejä:
    405
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lidlistä tulee haettua kerma, turkkilainen jogurtti, makkarat ja pekoni. Nämä ovat hinnoiltaan kevyesti muita kauppoja halvempia.
    Kasvis/hedelmähyllystä jäävuorisalaattia, sipulia, kesäkurpitsaa jne. Yleensä on kyllä ainakin tuosta keskustan Lidlistä kaikkea löytynyt, joskus harvoin on jäänyt nuolemaan näppejään.

    Jos jotain erikoiskampetta haluaa ostaa niin silloin yleensä kävelen Stockmannin Herkkuun.
     
  9. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Näin juuri. :thumbsup: Ehkä KnightOfNi ei ollut tietoinen Lidlin valikoimista, mutta tosiaan maalaisjärjeäkin voi näissä asioissa käyttää eli toisin sanoen suppeamman valikoiman omaavasta Lidlistä voi ostaa halvalla useat hunajameloonia tavallisemmat elintarvikkeet ja mikäli sitä hunajamelonia tai Trippiä tekee mieli, niin silloin voi suunnata muihin kauppoihin.

    Ei kukaan Lidliä siitä ylistä, että sieltä löytäisi ihan kaiken. Sen sijaan sieltä löytää paljon peruselintarvikkeita ja erikoisimpien tuotteiden kautta voi löytää vaihtoehtoja omille eksoottisille tottumuksilleen. Ainakin itse teen usein niin, että mikäli en löydä jotain tiettyä elintarviketta, niin mietin vaihtoehdon sille. Mikäli ei kiinnosta säästää eikä sitä kautta ole valmis kopromisseihin, niin toki silloin kannattaakin pysyä Lidlistä poissa.
     
    Viimeksi muokattu: 21.02.2011
  10. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
  11. htavilap

    htavilap Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.03.2007
    Viestejä:
    1 255
    Saadut tykkäykset:
    161
    Minä kuulin sellasta huhua, että atrian makkaroista on löydetty lihaa ja saarioisten hilloista marjoja, mutta enpä taida uskoa :)
     
  12. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    :rolleyes: Ehkä hiukan kaukaa haettua? Lidl ei itse valmista mitään. Nuokin oliivit on pakannut joku alihankkija, sama joka pakkaa todennäköisesti myös tuplaten kalliimmat merkkioliivisi jotka ostat stockan herkusta. Lasipurkki voi hajota missä tahansa tehtaassa, ei sitä katso tuotteen suunniteltu jälleenmyyntihinta.
    Päinvastoin tämä kertoo lidlin erinomaisesta valvonnasta ja vastuuntunnosta, kun tapaus huomattiin ja sen jälkeen erä vedettiin heti myynnistä.
     
  13. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    herneet pois nenästä :)
     
  14. samsamsam

    samsamsam Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    495
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mutta miksi lähes poikkeuksetta nämä jollain tavalla vialliset erät löytyvät Lidlin tuotteista, Eldoradosta, Rainbowsta, Euroshopperista tai jostain muusta vastaavasta halpismerkistä?

    Kuten tässä viestissä on linkkejä Rainbow:n tuotevirheisiin.
     
  15. laskym

    laskym Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.12.2002
    Viestejä:
    141
    Saadut tykkäykset:
    0
  16. KnightOfNi

    KnightOfNi Guest Guest

    Liittynyt:
    05.04.2003
    Viestejä:
    815
    Saadut tykkäykset:
    1
    No joo. Jos ei kaupasta löydy esim paprikaa, kiiviä tai vesimeloonia niin kai ne sitten on niin pirun eksoottisia ettei niitä kuulukkaan löytyä ruokakaupasta :hitme:

    Itselleni ruokakauppa tarkoittaa ainakin sitä että siellä on sitä valikoimaa. Lidlissä sitä ei vaan yksinkertaisesti ole, eikä sitä siksi tule käytettyä. Ei ole mitään järkeä ruokareissulla käydä useassa eri kaupassa.

    Karkkia/sipsiä ja kaikenmaailman pakastejuttuja siellä kyllä myydään pilvin pimein, niiden valikoimasta ei todellakaan ole pulaa.

    En minä Lidliä mitenkään vihaa, ihan ok kauppa se on, mutta ei se kyllä mikään ruokakauppa ole. Pirun hyvän sirkkelin ja rakennusimurinkin sieltä ostin. Ja jäätelöt on aivan loistavia :thumbsup:
     
  17. htavilap

    htavilap Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.03.2007
    Viestejä:
    1 255
    Saadut tykkäykset:
    161
    Meloni kirjoitetaan yhdellä oolla.
     
  18. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Mutta eihän siinä sitten ole enää kahta O:ta, jonka keskelle piirtää piste!
     
  19. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    en tiedä missä liiterissä olet käynyt, mutta kyllä nuo aika vakiotavaraa ovat esim niittykummun liiterissä espoossa. Toki osa tuotteista on enemmän kausitavaraa - huonon kauden aikana tavaraa ei niin paljoa myydä, joka on vaan hyvä juttu, koska tuotteiden maku on huonolla kaudella heikompi. Tosin jos tarvitsee johonkin ruokaan juuri sitä tiettyä, sitten pitää käydä paremmassa ruokakaupassa.

    Meillä on tapana tietää etukäteen mitä syödään puoli viikkoa - viikko etukäteen. Syödään myös suht monipuolisesti. En osaa sanoa mitä sinä syöt, mutta jos omia tottumuksia mietin niin ruokakauppoja, joissa on riittävä valikoima, ei montaa pk-seudulla ole. Ja ne, joissa valikoima kattaa kaiken, saa sitten maksaa helposti aika tavalla monesta peruselintarvikkeesta.

    Mun on vaikea kuvitella tilannetta, jossa ostaisin kaiken ruoan suomen kalleimmsta ruokakaupasta vaan sen takia että sieltä saa aina kaiken. Ehkä joku xx xxx e/kk ja eka ei olisi ykkönen, saisi harkitsemaan asiaa. Tapoihin kun ei vaan kuulu maksaa liikaa jos halvemmallakin saa :)
     
  20. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Ja "kuulukaan" kahdella k:lla, ei kolmella. Peace. :)

    Lidlin ykkösolut tuli testattua viikko sitten. Tämäkin oli taas jonkin testin voittanut tuote, ja ihan hyväähän se oli. Sekä halpaa tietenkin, olikohan 49 senttiä tölkki. Ostan toisenkin kerran.