Itse käyttäisin ehkä tässä kohtaa "release" verbiä. "The xxx (item) has been released (for sale)" tai vastaavaa. Aluksi tuli mieleen "the xxx (item) is in stock", mutta tästä ilmaisusta puuttuu myyntiintulon ajan määritys.
Joo. Selvennys olisi tietenkin ollut paikallaan sen suhteen. Eli siis nettikauppa on avattu ja tuotteet ovat tulleet myyntiin. Baphomet, Mietin tuota "Sales has begun"-lausetta myöskin (oletan että tarkoitat sitä, koska sale on ehkä enemmän alennusmyynti ), mutta Google antaa sille 80600 hakutulosta, kun taas "Sales have started" saa 224000 tulosta. edit: ETP olikin vähän nopeampi. edit2: Tuo "sales have started" tuntuu olevan netissä aika yleisesti käytetty sanonta. Ehkä tässä etsinkin hyväksyntää sen käytölle, ennen kuin uskalla tuota itse käyttää. Tietenkin parempiakin saa ehdottaa.
Tässä yhteydessä suosittelisin ilmaisemaan asian vähän toisella tavalla. Tuon sale/sales:n kanssa kikkaileminen voi helposti johtaa väärinkäsityksiin aina alennusmyynneistä siihen, että natiivit ymmärtävät koko firman olevan kaupan. Sellainen ehdotus tulisi mieleen kuin "we are taking orders". Mikäli haluaa painottaa enemmän koko nettikaupan "käynnistymistä", niin asian voi ilmaista myös "we are up and running". EDIT: Vaihtoehtojen tulva alkoi... Mieleen tuli "We are open for business". Tosin tuo on ehkä perinteisesti enemmän kivijalkaliikkeiden käyttämä ilmaisu ("olemme avoinna") ja usein sisältää jonkinlaisen ajallisen rajoituksen. Tosin olen tuota nähnyt myös nettiliikkeidenkin yhteydessä.
How about trade, trading, commerce or maybe marketing? Dealing or business? Public affairs or maybe only affairs? And what is this e-shop? Adress?
Mistä tulee englannin kielinen sanonta "sitten vasta kun paksu leidi laulaa" ja mitä se oikein tarkoittaa?
Mikä siinä on niin helvetin vaikeata asettaa niitä äänitasoja kohdilleen?! Katselin (tai oikeastaan kuuntelin) viime yönä TV1-kanavalta vaihteeksi radiota. Noh, ei siinä mitään ohjelma oli ihan kiva ja musiikkivalinnat mielenkiintoisia, mutta: vähän väliä sai vääntää siitä volumenapista monia asteita ääntä suuntaan ja toiseen: kovemmalle musiikin aikana jotta kuuli jotain, ja sitten kun juontaja pääsi ääneen niin välittömästi vastaavasti hiljemmalle. Kuiskausääni studiossa kuului hyvin kotiin, sitä kovempi normaali puheääni oli jo aivan liikaa, etenkin yöaikaan. Vastaavasta ilmiöstä on valitettu jo vuosikausia tv:n (erit. ohjelmista mainostauoille siirtyminen), ja suomalaisten elokuvien osalta (musiikit soi yhtäkkiä aivan liian kovalla ja puheäänet liian hiljaisella). Nyt: MIKÄ SAATANA siinä voi olla niin helvetin vaikeata?! Osaako joku antaa asiaan edes pientä selitystä? Mainoksien volyymien nostaminen huomion herättämisen takia ei riitä: tuo on katsojien kiduttamista. :OI :hitme:
Tein äsken ekan kerran elämässäni jauhelihakastiketta. Laitoin siihen ½ pakettia olympiajuustoa ja ½ pakettia creme franchea. Jatkoin soppaa n. 1dl maitoa. Kastike oli tosi hyvää, mutta liian tönkköä ja "tahmeaa". Eli voiko tuota jatkaa enskerralla maidolla vai onko pakko kermalla sick? Hyvä vinkki minkä kuulin eilen! Puolet jauhelihasta voi korvata tummalla soijarouheella! Ei huomaa mitään eroa normaaliin jauhelihakastikkeeseen, proteiinia paljon enemmän (52g/100g) sekä paljon vähemmän rasvaa. 2€/1kg pussi, kannattaa testata!
Jatka vedellä tahi lihaliemellä. Sen voi tehdä vaikka kokonaan soijarouheesta mutta sitten se ei ole enää jauhelihakastiketta. :sick: Menee ituhippeilyn puolelle.
Niin, ottaa tuo päähän täälläkin, varsinkin tv:n kanssa. Ratkaisumahdollisuus jota en ole viitsinyt kokeilla olisi pistää kylmästi volyymi pysyvästi maksimiin ja korvatulpat päähän.... naapurit olisi varmasti tyytyväisiä. Mutta eipä äänen tason vaihtelut enää häiritsisi kovin paljoa.
Ei jauhelihakastike tarvitse kermaa/juustoa. Näin tulee Hyvää: Hyvää jauhelihaa, joko paistijauhelihaa, tai vähärasvaista sikanautaa, noin 400 g. (ei MISSÄÄN NIMESSÄ tyhjiöpakattuja, einesfirmojen jauhelihoja, ne ovat kamalia rustomönjiä) Iso sipuli keskikokoinen porkkana 1 purkki tomaattimurskaa 1 purkki kokonaisia tomaatteja, mieluiten kirsikkatomaatteja 1 pikkupurkki tomaattipuretta 1-2 rkl sokeria n. 1 tl suolaa mustaapippuria oreganoa, pikkuisen basilikaa muutama valkosipulin kynsi Sipuli pilkotaan, porkkana raastetaan. Haudutetaan öljyssä muutama minuutti, että kuullottovat. Levy täysille, ja lisätään jauheliha erissä, ruskistetaan kypsäksi. Lisätään tomaatit ja mausteet. Laitetaan kansi paistinpannun päälle, ja haudutetaan miedolla lämmöllä välillä sekoittaen niin pitkään kuin vain jaksetaan. 30 min ehdoton minimi, tunti tai mieluummin enemmän parempi. Tätä spagetin päälle, ja voinokare vielä tämän kastikkeen päälle. Pahus, kuola alkaa valua näppäimille.