Tulee juotua juu ja Lidliä huomattavasti halvemmalla saa täällä K-lähikaupasta. Puolen litran tölkki 95 senttiä.
Minullakin tulee niitä Mixed Up -energijuomatölkkejä Lidlistä ostettua. Kyllähän niissä säästää aika lailla, jos verrataan niihin käytettyä rahamäärää vaikkapa Battery-tölkkien hintaan. Nuo Lidlin tölkit ovat vaan aika pieniä, mutta toisaalta niitä juomalla saa sitten myös kovammat pullopantit pois (kun siis on pikkutölkkejä suurempi määrä).
Jep. Korjataan hommaa sen verran, että juon käytännössä aina sokerittomia "energia"juomia eli noita kai voisi sanoa piristäviksi juomiksi. Yleensä nuo euron tölkit normikaupoissa ovat sokerillisia versioita. Joskus toki tulee niitäkin kokeiltua, mutta todella harvoin. Sokerittomia on harvemmin tarjolla normikaupoissa. Jos tiedät jonkun halvan, niin kerro ihmeessä.
Hesari totesi Lidlin olevan edelleen halvin vaihtoehto sinkulle: Lehdessä oli erikseen myös isompien markettien (Prisma, CM, Stockmann) vertailu, jossa Lidl ei ollut mukana.
Mitäs kokonaishintoja niistä sitten saatiin, niihinhän Lidliä tässäkin ketjussa on lähinnä vertailtu?
Ah, muistinpa miksi siellä Lidlissä tulee käytyä suklaan ja jäätelön lisäksi: maapähkinävoi! Taitaa olla niitä harvoja kauppoja joista löytyy noita vähemmän makeutettuja maapähkinävoipurkkeja. En tosin voisi koskaan kuvitella ostavani oikeita ruokaostoksia Lidlistä - mutta en kyllä voi kuvitella tekeväni sitä mistään muustakaan tuossa yllä vertailussa olleista liikkeistä. Kyllä se Prisma tai Citymarket täytyy melkein olla.
Vähälaktoosinen = laktoositon? Pirkallakin on maustamaton jogurtti, mutta sekin on ikävä kyllä luomua. http://www.pirkka.fi/ruoka/pirkka_tuotteet/pirkka_tuotehaku/?action=product&productId=6410405087140
Tunnustan että kävin tänään taas lidlissä. Olen oppinut pitämään siitä Freeway Cola Lightista ja itse asiassa se on parempaa kuin Maxit ja Zerot. Ruokaosastoa taas katselin sillä silmällä ja ei se edelleen houkuttele ostoksille. Sen Inferno pizzan olisin ostanut, mutta taitaa ryökäleessä olla punasipulia niin paljon päällä, että jäi väliin, vaikka muuten herkulliselle näytti. Se toinen salamipizzahan tulikin jo testattua ja se häviää Ötkerin Ristorantelle tai Casa di mamalle 6-0.
Nuo Infernot tulevat torstaina tarjoukseen, joten ei niitä kannattanutkaan nyt ostaa. Lildlin Salamipizzan ylivoimaisesti paras puoli on se, että jälkeenpäin ei tule pöhöttynyt olo -- mikä selittyy sillä, että ko. pizzasssa on merkittävästi vähemmän rasvaa kuin kilpakumppaneissaan. Maku on minusta hyvä jo sellaisenaan, mutta itse lisäisen ko. lätyn päälle ananaksenpaloja ennen uuniin pistämistä ja usein uunin jälkeen puristan päälle valkosipulia.
"Hylaa" ne kuitenkin ovat. En halua maksaa ylimääräisestä kemiallisesta käsittelystä, joka saattaa vaikuttaa makuun, ja jota en tarvitse.
Infernoa maistoin kun nyt tarjoushinnalla niitä myytiin. Tulisin pizza mitä ikinä olen maistanut, liian tulinen. Onneksi tulisuus ei jää polttamaan suuta pitkäksi aikaa, ainakaan kun maitoa juomana käytin. Makkaraviipaleet ovat parasta antia, maukkaita, muuten tuote on liian mauton. Tulinen, pääasiassa mauton, hyvät pepperoniviipaleet. Parannuksena tälle olisi se, että LISÄTÄÄN makkaraviipaleita ja sipulia ja ehkä mausteitakin. Tällöin tuote saa enemmän oikeaa makua ja tulisuus laimenee kun kapsaisiinin osuus vähenee suhteessa syötyyn massaan. Tai sitten syödään pizzan rinnalla vaaleaa leipää tai patonkia tai sämpylöitä, sekin alentaa tulisuuden tasoa, mutta mauttomuutta se taas aiheuttaa, ellei pane vaikka tomaattiviipaleita leivän päälle. Ei siis ole kovin onnistunut tuote sellaisenaan, vaatii ehdottomasti lisävirittelyä. Helpoin lisäviritys olisi ostaa toinen pizza, vaikka Pepperonipizza, ja panna Inferno sen kanssa päällekkäin. Tällöin maku tulee toisesta pizzasta ja sopiva tulisuus Infernosta.
Lidlissä tulee silloin tällöin käytyä. Yleensä vain appelsiini- ja omena tuoremehujen takia astun kauppaan. Litrahinta pysytellyt alle 50 snt ja vitosen edestä noin kerran pari kuukaudessa haen janojuomaksi ja lantraustarpeisiin sen 10 litraa. Infernoa voisi testimielessä ostaa kun nyt tarjouksessa ja samalla kerrankin kokeilla mennä ihan ruokaostoksille, jotta selviäisi löytyykö kaikki tarpeellinen mukaan Saksan ihmeestä.
Mä tuunaan kaikki kaupan pakastepitsat, sellaisenaan syötynä niissä on aivan liian vähän täytettä, pelkkää pullaa tai vaikka olisikin parempi pohja niin ei se pelasta vähätäytteistä pitsaa. Sipulia, herkkusieniä, paprikaa, tuoretta tomaattia, vahvaa juustoa, chiliä, kinkkua jne.. Mitä sillä hetkellä löytyy kaapista. Vähän offtopiccina, viimeksi ostamani pakastepitsa oli k-marketista jokin vähän erikoisempi missä mainostettiin "aito italialainen kiviuuni ja blaa blaa", mutta olennaisinta oli se että paisto-ohje oli paistaa ritilän päällä uunissa. Oli pitkästä aikaa hyvä ja rapea pohja. Mä oon heittänyt aina ennen kaikki lätyt uunipellille?! Iso
Ritilällä minä aina pizzat paistan, kiertoilmalla lämmittäen (22 minsaa 220 astetta pakastepizzoille), ja aina on tullut rapea pohja ja täytteen pintakin ruskistuu. En edes ole tiennyt, että ei-rapeaksi pizzoja kyetään jotenkin paistamaan. En ole kyennyt kymmeniin vuosiin lötköksi jääviä pizzoja tuottamaan, ei-rapeus vaatii mystistä superlahjakkuutta, jota en onneksi kaipaa. Joskus pizzasta tippuu reunojen yli täytteen palasia ja juustopisaroita, mutta ne valuvat keräysvatiin, joka uunin pohjalla pyöriskelee ja ritilää kannattelee (mikro-grilli-kiertoilmavekotin). Pelti tai vuoka on siis täysin tarpeeton kapine pizzatouhussa, ainakin monitoimiuuneissa. Se hyvä puoli lasisessa uunivuoassa toki on, että makkaraviipaleiden alapuolikin ruskistuu. Vuoka ja makkarasta tirisevä rasva ruskistavat vuokaa vasten olevan pinnan makkarasta. Eli jokin lämpöä johtava paistotaso on ehdoton etu makkarapalasia kuumennettaessa.