Topfield CRC-2400

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana randomname, 03.03.2010.

  1. Japala

    Japala Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2010
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokeilin vähän noita eri tiedostomuotoja.
    Mkv ja mp4 toimivat, mutta tekstit ei näkynyt. Avi:t toimi tekstien kera, kokeilin esim. The.Expendables.2010.720p.R5.XviD.AC3-ViSiON.avi-leffaa Kingstonin tikulta.

    Maksukanavilta tallennetut ohjelmat näkyy ilman korttiakin, vaikka käyttöohjeessa lukee että tallentuu purkamattomana katsottaessa muuta kanavaa tallennuksen aikana.
    Pätkä käyttöohjeesta:

    Tallenneluettelossa kirkas vihreä ($) tarkoittaa tiedostoa, joka
    on tallennettu kokonaan purettuna; sen sijaan kellanvihreä ($)
    tarkoittaa osittain purettua tallennetta ja keltainen ($) tallennetta,
    jota ei ole lainkaan purettu.

    Tuo $ on SININEN maksukanavilta tallennettujen ohjelmien kohdalla eikä mikään noista. Ja toimii siis ilman korttiakin. Luultavasti on muuttunut tuo käyttöohjeen kirjoittamisen jälkeen.
     
  2. Tema

    Tema Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.06.2003
    Viestejä:
    696
    Saadut tykkäykset:
    5
    Topfieldilta myönnetään, että edes ilmaisia SD-kanavia ei voi katsoa tietokoneella. :mad:

    Maksukanavan tallennuksessa oli tänään ongelmaa. Jossain kohtaa tallennetta kuva jämähtää, mutta ääni kuuluu edelleen. Ruudulla pyörii ilmoitus "Korttia ei aktivoitu (status code 8)". Tallenne on katselukelvoton loppuun asti vaikka skippaamalla pääseekin eteenpäin.
     
  3. burner

    burner Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.06.2007
    Viestejä:
    655
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä käynyt tasan sama tilanne maksukanavan tallennetta katsellessa. Muistankohan väärin vai raportoiko joku täällä myös aikaisemmin tästä? Eli jos boksin sammuttaa kesken tallenuksen ja tallentava kanava on maksullinen salattu kanava niin tallennus menee pilalle. Pitäisi itse vielä testata tuo erikseen jollain maksullisella kanavalla,mutta enpä vielä ole ehtinyt. Aika vakava ongelma kuitenkin jos näin on. Aika monesti tulee sammutettua boksi vielä kun se tallentaa ohjelmaa. Ilmeisesti ongelma kuitenkin koskee vain juuri salattuja kanavia.
     
  4. Tema

    Tema Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.06.2003
    Viestejä:
    696
    Saadut tykkäykset:
    5
    Juuri näin kävi minullekin. Katsoin muuta kanavaa, kun ajastettu tallennus alkoi 4 Sport Prolta. Noin vartti tämän jälkeen sammutin laitteiston ja boksi jäi tallentamaan siten, että Tallennus ei ole päättynyt, haluatko katkaista virran -dialogi jäi ruudulle. Pari tuntia myöhemmin tallennuksen yhä pyöriessä kytkin laitteiston päälle ja olin aikeissa katsoa jälkijunassa tuota tallentuvaa peliä.

    Ensimmäinen ongelma oli jo aiemmin mainitsemani, että käynnistyksen jälkeen boksi ei osaa antaa HDCP:tä eikä maksukanavia päässyt katsomaan. Tämän onnistuin kiertämään laittamalla videoprosessorin autostartille boksin käynnistyessä, mutta tämäkään ei tässä tapauksessa toiminut, kun tallennus oli alkanut katsoessani telkkaria ja olin itse yleiskakella sammuttanut koko laitteiston. Prosessorin sammutus/käynnistys, inputin vaihto tai edes HDMI-kaapelin irrotus ei saa boksia tajuamaan, että jokin olisi muuttunut. Ei auttanut muu kuin katkaista tallennus, sammuttaa ja käynnistää boksi ja laittaa uusi tallennus päälle jatkamaan pelin tallennusta, jotta pääsin katsomaan tallennettua ohjelmaa. Wbox-threadista luin vastaavasta HDCP-ongelmasta ja että resoluution vaihtamisella saattaisi saada tilanteen korjattua. Täytyy kokeilla.

    Jonkin matkaa sain katsottua ohjelmaa, kunnes kuva jämähti, ja arvioni mukaan ongelmakohta saattaisi olla hetki, jolloin sammuitin laitteiston. Kiroilun saattelemana jouduin luovuttamaan ja siirryin katsomaan pelin loppua käynnistyksen jälkeen aloittamastani ja edelleen pyörineestä uudesta tallenteesta, mutta tämäkin tiedosto oli vastaavalla tavalla pilalla! Kuluneen ajan perusteella arvioin, että ongelmakohta saattoi hyvinkin olla siinä, kun törmäsin ensimmäisessä tallenteessa ilmenneeseen ongelmaan. Voiko tosiaan olla niin, että viallisen tallenteen katsominen pilaa myös taustalla pyörivän tallennuksen? :hitme: :OI
     
  5. jmak45

    jmak45 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.03.2009
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, tämä jämähtäminen on ensimmäinen vakava bugi johon olen törmännyt. Itselläni tämä tapahtui, kun kesken HD-tallennusta (ei maksekanava) kävin katsomassa jotain tallennetta ja tallenteen katsomisen jälkeen boksi kylmästi totesi saman virheilmon, eikä kuvaa näkynyt enää livenä eikä tallennetta katsottaessa. Pitäisi varmaankin pystyä eristämään tämä tilanne tarkemmin jotta voisi pistää eteenpäin Topparille.
     
  6. Tema

    Tema Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.06.2003
    Viestejä:
    696
    Saadut tykkäykset:
    5
    Laitteen automaattinen kellonajan haku sekoilee. Tänään jäi eräs tallennus väliin, kun boksi oli väärässä ajassa. Tai oikeastaan se ei tiennyt missä ajassa olisi, koska kello hyppi sekunnin välein kahden väärän ajan välillä. Kävin aika-asetuksissa katsomassa ja sekä aika että GMT-aika olivat pielessä eikä laite osannut päättää kumpaa käyttäisi. Käytin asetuksen manuaalisella ja sitten takaisin automaatille ja nyt kello näyttäisi taas olevan ajassa. Saa nähdä koska sekoaa seuraavan kerran.
     
  7. SamiL

    SamiL Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.11.2004
    Viestejä:
    157
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulle tapahtui aivan sama eilen. Samoilla toimenpiteillä taas tokeni. Pitänee siirtyä manuaaliseen aikaan.
     
  8. mixuda

    mixuda Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    329
    Saadut tykkäykset:
    0
    Äähh... Eilisillalta jäi tallentumatta n. 5 ohjelmaa. Loota oli jumissa, ainoastaan Power Standby nappia kakesta totteli.
     
  9. petekki

    petekki Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2004
    Viestejä:
    501
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kellään vielä kokemuksia Viasat kullan äänistä ja kuvasta DNA-verkossa (Lohja)?
    Ja jos käyttäisi boksia ihan sellaisena kun sen kaupasta saa (ilman TAPeja ja ynm.), niin onko boksi kelpo laite....korvaisi Topyn 500 sarjan?
     
  10. jupi

    jupi Guest Guest

    Liittynyt:
    29.03.2005
    Viestejä:
    101
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvin tuntuu viasatin paketti toimivan Lohjan verkossa. Ainoastaan sportti HD kanavalla joistakin ohjelmista puuttuu ääni. Ilmeisesti saattaisi korjautua kun vaihtaisi äänen defaultti asetukseksi englannin, mutta en ole tätä testannut. Vaihdoin kyllä asetuksen, mutta en sen jälkeen muistanut kokeilla tota kanavaa. MTV HD ja TV1000 HD toiminut ongelmitta.

    HD kuvan laadusta en osaa muuta sanoa kun samalta näyttää kun bluray:ssäkin. Passaa mulle. SD kuva näyttää paremmalta HDMI:n läpi kun vanhassa 5100:sessa componentin läpi.

    Vanha 5100 on palvellut hyvin 5v 6kk. 5-6kpl oli tapeja parantamassa käytettävyyttä. Nyt kun tapeja ei tohon uuteen boksiin voi laittaa, niin hieman se sapettaa kun joutuu opettelemaan uusia hankalampia toimintatapoja. Mutta hyvä laite muuten.

    MKV filuja kun kokeilin, niin äänet eivät toimi oikeastaan missään ja tekstit eivät kaikissa. Divx:ät ja niiden tekstit toimivat.

    Mulla sama ongelma noiden salattujen tallenteiden kanssa. Eli kun katson salattuja tallenteita, niin niistä saattaa kuva ja äänet kadota (tekstit edelleen pyörii) kesken kaiken eikä sitä loppua pysty katsomaan millään keinolla. Saattaa liittyä siihen boksin sammuttamiseen kesken tallenuksen.

    HTTP ajastuksen ja automaattisen hakusanaan perustuvan ajastuksen haluaisin ehdottomasti!
     
  11. jupi

    jupi Guest Guest

    Liittynyt:
    29.03.2005
    Viestejä:
    101
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli katottua TV1000 HD:n tallenteita ja ei ne äänet sittenkään jokaisessa leffassa kuulu. Tallenteen alussa kuuluu, mutta kun leffa alkaa niin täysi hiljaisuus. :OI

    Ja muutama leffa päättyy kesken, kun salaus katoaa.

    Topfieldin koodarit voisivat pikaisesti korjata nämä perusominaisuudet kuntoon.
     
  12. petekki

    petekki Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2004
    Viestejä:
    501
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juuri tätä pelkäsin :weep:....joudun ehkä kumminkin tyytyä WBOXiin :mad:
    ps. Kiitos jupi vastauksista :)
     
  13. Pekko

    Pekko Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2001
    Viestejä:
    765
    Saadut tykkäykset:
    1
    Samallalailla kun aikaisemmissakin malleissa? Vai? :D
     
  14. Tomikka

    Tomikka Guest Guest

    Liittynyt:
    22.08.2010
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    huomasin tossa eilen, että jos käynnistän ensin TV:n ja vasta sen jälkeen digiboksin, niin ongelmaa ei esiinny. Kaikki kanavat näkyvät normaalisti.

    Jos taas digiboksi on käynnistetty ennen TV:tä(Panasonic plasma,TH-42PV60E, HD-ready)niin jotkut kanavat (esim Eurosport, Travel, Turkutv) jäävät aina pimeiksi ja otsikossa mainittu ilmoitus tulee niillä joka kerta.
    Tästä seuraa siis, että jos boksi on käynnistynyt ajastuksella tallentamaan ohjelmaa ja haluaisin samaan aikaan aloittaa TV:n katselun, niin tallennus pitää keskeyttää ja boksi sammuttaa ja käynnistää uudelleen, jotta kaikki kanavat näkyisivät. Hieman erikoista sanoisin.

    Onko siis niin, että boksi jotenkin "linkittää" käynnistyksen yhteydessä HDMI piuhaan kytketyn TV:n parikseen? Jos TV:stä ei saada boksin käynnistyksen yhteydessä jotakin tilatietoa niin tämä "linkitys" ei onnistu ja boksi sulkee HD ulostulon?
     
    Viimeksi muokattu: 08.09.2010
  15. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Hyvä pointti. Oma 5100 Masterpiecekin oli mielestäni täysin susi paketista otettuna, mutta lukuisten epävirallisten firmware-pätsäysten ja TAP:ien ansiosta (esim. PlasmaEPG) se on nyt niin hyvä, ettei millään rahasummalla kaupasta parempaakaan saa. Mutta viimeistään HD:n vuoksi on jotain tilalle aikanaan ostettava. Näillä näkymin ei kuitenkaan missään tapauksessa enää samaa merkkiä, mikäli toppyn nykylinja pitää. Todella pelottava ajatus, että pitäisi olla täysin 100 %:sti pelkästään Topfieldin "koodareiden" varassa. :eek:
    Noh, ehkäpä he ovatkin päteviä koodareita, mutta kenties heille annetaan aina maksimissaan vartti aikaa koodata ja testata kutakin asiaa + kaikenlainen versionhallinta on ankarasti kielletty.

    Jos wanhaan toppyyni ei noita epävirallisia - ja usein erinomaisia - lisukkeita olisi aikanaan saanut (joitakin niistä muuten päivitetään edelleenkin :thumbsup: ), olisi laite lähtenyt takaisin kauppaan. Niin ala-arvoista oli työnjälki. Virallisia firmware-päivityksiä kyllä jokunen tuli, mutta aina mukana tuli joitain uusia ongelmia. Eikä kukaan tuntunut topfieldillä tietävän, että mitä kaikkea edes yritettiin korjata, tai ei sitä ainakaan kuluttajille koskaan kerrottu.
     
  16. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tapworld:ssa on muuten tälläinen varmastikin joitakin kiinnostava tiedustelu, eli kaikki eivät vieläkään ole antaneet periksi: Wanted! FW for Czech CRC-2400.
    "Do you have a Czech version of TOPFIELD CRC-2400, and do you can use TAPs in it? If so, would you please contact us for helping Finnish Toppy users to enable TAPs in our version of CRC-2400.

    For some reasons, Topfield announced CRC-2400 in Finland without support for TAPs. If you contact us and could send your version of firmware for CRC-2400 to us, we can test if that firmware would work in our device with TAPs enabled.
    "​
     
  17. mixuda

    mixuda Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    329
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ainakaan tuossa Tsekki spekseissä ei puhuttu mitään TAPeista. Toivottavasti löytyisi silti.
     
  18. Koskis

    Koskis Guest Guest

    Liittynyt:
    13.09.2006
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko Topfieldillä ollut tapana korjata noita vakaviaongelmia (kuten toi tallennuksien takkuaminen ja tallentamatta jääminen) ja minkälaisella aikataululla jos näin ovat tehneet. Aattelin vain, että kävin tänään tuon boxin ostamassa, mutta kuukauden päästä vasta sen saa. Jos tuommosia mokia on niin eihän tuolla boxilla tee yhtään mitään.
     
  19. McKone

    McKone Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2004
    Viestejä:
    94
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla oli alle 400€:lla, eipä ollut juuri kiinnostusta tätä boksia kohtaan:confused:piti lopulta viedä takaisin kauppaan...
     
  20. karhu76

    karhu76 Guest Guest

    Liittynyt:
    02.09.2010
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Testasin tuossa näitä "netti ominaisuuksia"... Youtube näyttää muuten toimivan, mutta ei lataa videoita! Ilmoittaa jotain latausvirhettä... Missä mahtaa olla vika? Netti on 24/2 Mb eli pitäisi riittää Tubelle... (Google sää toimii.)