Huonoin elokuva minkä olet nähnyt pitkään aikaan?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Nice Guy Eddie, 28.09.2001.

  1. carpenter83

    carpenter83 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.07.2004
    Viestejä:
    1 817
    Saadut tykkäykset:
    1
    Paranormal Activity

    koko elokuvan tapahtumat olisi voinut tiivistää 15 minuutin lyhytelokuvaan kun oikeasti ei tapahtunut niin ja mitään. En ymmärrä miten tätä pidetään niin saakelin pelottavana elokuvana. Ei ihme että traileristakin on puolet yleisön reaktioita kun muuten olisi vahingossa näytetty kaikki näyttämisen arvoinen
     
  2. SpiderJerusalem

    SpiderJerusalem Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2008
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
    Breaking News

    Paljon kehuttu honkkari jännäri, jonka piti kuulemma näyttää "miten se oikeasti tehdään". Lopputulos tahattoman koomista ja surkeaa katseltavaa. Kovat ideat ja puheet, mutta taidot ja budjetti ovat niin rajallisia, että oli harkittava hyvin vahvasti jaksaako uhrata aikaa ja katsoa leffaa alkua pidemmälle. Kyseisessä kohtauksessa n. parikymmentä tyyppiä ammuskeli toisiaan metrin etäisyydeltä kenenkään osumatta toisiinsa ja välillä aseiden äänien kuuluessa mutta ilman minkäänlaista näkyvää reaktiota saamatta.

    Äärimmäisen amatöörimäinen elokuva.
     
  3. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    136
    Clash of the titans
    Näin naurettavia ja kömpelöitä toimintakohtauksia, lavastuksia, tehosteita, tai näyttelysuoritteita en olekaan aikoihin nähnyt.
    Huomioita sis. spoilereita, joten:
    Erityisesti facepalmia aiheutti kohtaukset jumalten 'mestoilla', eli taivaassa tms. Myös ko. kohtauksissa pääjehun 'hohtava' ylivalotettu hopeinen haarniska oli jotain mitä olisin odottanut näkeväni 70-luvun divarileffoissa. Kahden henkilön väliset läheltä kuvatut riitely/väittelykohtaukset hakevat noloudessaan vertaistaan. Mustapukuisen jumalan uhoamiset ja savupilvenä lentely oli erittäin huonoa jälkeä myöskin. Sinipukuisten pitkien otusten siniset ledisilmät eivät olleet mielestäni mitenkään erityisen upeasti toteutetut.
     
  4. Ruis-Antero

    Ruis-Antero Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.01.2006
    Viestejä:
    123
    Saadut tykkäykset:
    0
    Avatarista vielä... Ei se oikeasti ole surkeanhuono elokuva. Siis ihan aikuisten oikeesti. Esim. viime viikolla telkkarissa näytetty Rautakotka on oikeasti noin sata kertaa huonompi, samaten Star Wars I-III.

    Mutta yhtälailla, ei se Avatar mikään mahtihyvä elokuva ole. Se on ennalta-arvattava ja muutenkin aika keskinkertainen. Mutta ei tuo silti siitä tee tunnetun maailmanhistorian yhtä huonointa elokuvaa. Voin hyvin helposti listata ison joukon huonompia elokuvia. Esim. Eliminators:

    http://www.youtube.com/watch?v=WJgAeGUD2FU

    Syy tuohon Avatar-inhoamiseen on pohjimmiltaan yksinkertainen: se tehtiin valtavan budjetin ja vielä valtavamman hypen turvin, joten se herättää luonnollisesti jonkinlaista vastareaktiota, varsinkin joidenkin "tosiharrastajien" keskuudessa. Mutta ei siitä silti saa väännettyä uber-surkeaa elokuvaa, ei vaikka miten yrittäisi. Eli jokainen joka yrittää väittää, että Avatar on yksi huonoimmista elokuvista koskaan, voidaan surutta sivuuttaa, koska kyseessä on vain "tosiharrastajan" vastareaktio Avatar-hypeen.

    Tietenkin voidaan sanoa, että Avatar on pettymys jos sen laatua suhteutetaan sen saamaan hypeen ja rahoitukseen. Mutta tuollainen vertailu on hölmöä. Elokuvat tulisi arvostella elokuvina, eikä siten että elokuva X on parempi kuin elokuva Y koska X:n budjetti ja ennakkohype oli pienempi....
     
  5. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meinaatko nyt kun tähän ketjuun kirjoitit että Avatar ei voi olla huonoin elokuva mitä on nähnyt pitkään aikaan. Tämä ketju kun ei ole mikään "paskin leffa ikinä".
     
  6. Jeukkuli

    Jeukkuli Käyttäjä

    Liittynyt:
    26.02.2004
    Viestejä:
    1 867
    Saadut tykkäykset:
    10
  7. Hak

    Hak Guest Guest

    Liittynyt:
    27.04.2001
    Viestejä:
    1 176
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sex and the city - Sinkkuelämää. Onneksi en laittanut senttiäkään peliin, vaan lainattiin leffa. Odotukset eivät luonnollisesti olleet korkealla mutta siltikin mentiin alle riman ja kovasti.
     
  8. Ruis-Antero

    Ruis-Antero Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.01.2006
    Viestejä:
    123
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä on "huonoin elokuva jonka olet nähnyt pitkään aikaan". Mikä on "pitkä aika"? Viikko? Kuukausi? Vuosi?

    Kyllä, väitän vieläkin, että Avatar-kitinä on vain "tosiharrastajien" vastareaktio uber-hypetettyä elokuvaa kohtaan. Avataria huonompia elokuvia tulee varmaan joka toinen päivä televisiosta.
     
  9. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minun tapauksessani taisi olla kuukauden sisällä paskin leffa jota katsoin tämä Avatar. Niitä tulee katseltua ehkä joku 10 kuussa. Joten Avatar oli paskin leffa mitä näin pitkään aikaan(kuukauteen).
     
  10. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Itsekään en Avatarista välittänyt, mutta ei se niin huono ollutkaan, vaikka pettymys olikin. Muistan, kun siitä näytettiin jo puoli vuotta ennen ensi-iltaa noin 10 minuutin näytöksiä, ja silloin jo kehuttiin. Myös ensimmäiset arvostelut lupasivat jotakin uskomatonta, ja menin katsomaan teoksen lähinnä sivistysmielessä ilman liian suuria ennakko-odotuksia, mutta petyin silti.

    Avatar on tyhjä vaasi, kaunis ulkoa, mutta sisältö on olematon. Sam Worsthington ei osaa näytellä ja tarina on kliseinen sekä nähty jo sata kertaa, usein myös paremmin toteutettuna. Hahmot ovat pääasiassa tylsiä stereotyyppejä ja kiinnostavimmatkin tapettiin. Paljon hehkutettu fantasiamaailma ei ole kovin kummoinen, jokainen ötökkä näyttää kissalta tai dinosaurukselta. Ainoa mielenkiintoinen juttu oli ne yhteydet eri eliöiden välillä, mikä jäi kyllä hieman liian vähälle huomiolle. Lisäksi ne leijuvat vuoret, joissa oli vesiputokset ihmetyttivät. Okei, se on fantasiamaailma, mutta silti joku raja naurettavuudessa.

    Elokuvan positiivisiin puoliin kuuluu lähinnä komea ulkonäkö ja ihan hieno loppukamppailu, mutta noilla meriiteillä ei pitkälle päästä, ainakaan minun arvostelussa. Eli joku 0,75-1/5. Onhan näitä huonompia elokuviakin, mutta ei missään nimessä mitään mullistavaa.
     
  11. Kvarkki

    Kvarkki Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.12.2008
    Viestejä:
    58
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tähän ketjuun en ole viitsinyt aiemmin kirjoitella kun siitä kuitenkin tulisi jollekin paha mieli.;)
    Mutta yleistyksenä: Jos jotain elokuvaa kovin täällä kehutaan niin nousee sitä omatkin odotukset korkealle ja sitten elokuvan nähtyään tuntee itsensä petetyksi jos ei kolahtanut. (Viimeeksi Inception). Ketjun otsikko on mielestäni hyvin subjektiivinen ja väittelyt täällä tuntuvat jotenkin hupaisalta, vaikka nythän itsekin tähän osallistun.
    Televisiosta tulee varmaan huono elokuva/päivä mutta eipähän niitä tule katsottua.
     
  12. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Tästä tuli mieleeni uusimmassa Empire-lehdessä (august 2010) oleva haastattelu, Cameron/Spielberg/Zemeckis... jossa Cameron käsittääkseni pitää tarinaa elokuvien tärkeimpänä osana. Ja lisäksi... lainaus suoraan siitä haastattelusta:
    :)
     
  13. Tsuhna

    Tsuhna Guest Guest

    Liittynyt:
    07.07.2009
    Viestejä:
    60
    Saadut tykkäykset:
    0
    http://www.imdb.com/title/tt1385867/

    Enpä ole aikoihin tällaista paskaa yrittänyt katsoa. Yritin kuitenkin, tunnin verran.
    Komedia? Eipä hymyilyttänyt edes.
    Ei viihdyttäväkään, taiteellisista ansioista puhumattakaan.
     
  14. geru

    geru Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    1 389
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuollaiset sanaleikit elokuvan nimessä ovat kyllä nykyään niin takuuvarma merkki elokuvan surkeudesta, että ihmettelen eikö nämä tekijät enää edes välitä. Lyön vielä vaikka vetoa että tuo suomennetaan jotenkin "Hullun hauska kyttäkaksikko", tai vastaavaa. Vai oliko "Kreisikyttä" jo käytetty suomennos?

    Ja tietenkin tämän arkkityypin elokuvista löytyy aina toisesta pääroolista se joku ex-SNL näyttelijä, joka yrittää breikata elokuviin mutta osoittautuu pian täydelliseksi flopiksi, ja vajoaa unholaan jossa häntä ei muista kukaan muu kun ne muutama, jotka surkuttelivat kuinka hyvä hän aikanaan oli SNL:ssä. :rolleyes:
     
  15. Peg0

    Peg0 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.06.2008
    Viestejä:
    112
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipähän kyllä ollut kovin suuria odotuksia tätä leffaa kohtaan, mutta en olisi arvannut että kyseinen teos on näinkin paska.

    Siis aivan älytön kasa paskaa: aivan liian hidastempoinen, Gibsonin vituttava naama/letti ja sen "Freedom!"-huudot, historiallinen epätarkkuus ja tylsä kokonaisuudessaan. En kyllä ymmärrä mitenkään ihmisiä, jotka tälle sen 5/5 antavat.

    Oli ylivoimasesti heikoin elokuva, jonka olen nähnyt viimeisen vuoden aikana.
    1/5
     
  16. etuliite

    etuliite Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.04.2009
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvä provo.
     
  17. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 038
    Saadut tykkäykset:
    16
    Sen enempää kyseenalaistamatta mielipidettäsi, tai makuasi, niin ihan vain mielenkiinnosta tiedustelisin, että minkähänlaisia leffoja olet viimeisen vuoden aikana kattellut, jos kerran Braveheart oli niistä ylivoimaisesti paskin?
    Itse nostan em. elokuvan hyvinkin korkealle omalla parhaimpien elokuvien listallani.
     
  18. Peg0

    Peg0 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.06.2008
    Viestejä:
    112
    Saadut tykkäykset:
    0
    No on tässä tullu katsottua aika monenkin sorttista elokuvaa, mutta ehkä tuollainen eeppinen hidastempoinen Gibsonin egonpönkitysteos ei vain satu iskemään. Genre ei kyllä olekaan omia suosikkejani, joten en odottanutkaan mitään mindblowing-elokuvaa. Uwe Bollin leffojen kattomisesta on jo reilu vuosi, muuten en tätä tänne olisi pistänytkään.
     
  19. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Cameronilla on hyvä huumorintaju, jos on noin sanonut. Arvostukseni kaveria kohtaan nousi hieman :thumbsup:
     
  20. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    En tiedä mistä kiikastaa (varmaan Gibsonista) mutta kyseinen elokuva saa niskavillat koholle. Kuuluu kategoriaan paskimmat leffat kautta aikain.