Sinkkuelämää 2 (2010) (Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 28.12.2009.

  1. Huikka

    Huikka Guest Guest

    Liittynyt:
    22.01.2002
    Viestejä:
    347
    Saadut tykkäykset:
    0
    No tulipahan käytyä katsomassa vaikkei kyllä tehnyt lainkaan mieli etukäteen. Ja katsomisen jälkeen pitää kyllä olla henki vakavasti uhattuna, että menisin uudestaan. Todella pitkäveteinen ja ennalta-arvattava rahastusleffa..

    Avoid at all costs.
     
  2. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    En ole tätä kakkosta kattonu, mutta tässä omasta mielestä on käynnyt sama asia, kuin niin monessa muussa tv-sarjassa. Eli ei vaan saada puolta tuntia toimimaan parin tunnin mitassa. Tosin ei tällein miehenä varmaan pysty ymmärtämään tuota laukkujen ja kenkien bling bling maailmaa, mikä saa naiset kirmaamaan teatteriin. Mutta kyllä nämä on aika kalpeita verrattuna itse tv-sarjaan, mitä itse tuli seurattua aikanaan.
     
  3. Clef

    Clef Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    614
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tokaisu "mennään tyttöporukalla katsomaan sitä sellaista ihanaa aivotonta hömppää", on kaikunut minunkin lähipiirissäni.

    Herää vain kysymys, miksi? Koska onhan toki hyvällä tavalla huonoa hömppää ja huonolla tavalla huonoa hömppää. Tämä taitaa olla sitä jälkimmäistä. "No redeeming qualities".
     
  4. Pvt Joker

    Pvt Joker Guest Guest

    Liittynyt:
    11.08.2009
    Viestejä:
    244
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onhan se sitä, mutta toisaalta vähemmän näitä kuitenkin vielä tehdään kuin lähinnä teinipojille suunnattua idioottitoimintaa kuten tässäkin ketjussa mainittu Transformers 2 ja joku G.I. Joe. Jos naiset käyvät katsomassa tyttöporukassa yhden tällaisen joka kolmas vuosi, niin tuskin siitä kenenkään kukkaro kovasti kärsii tai aivot sulavat.

    Aika moni nainenkin on kyllä sanonut Sinkkuelämää-elokuvista ja erityisesti tästä kakkososasta, etteivät ne ole sarjan veroisia. Selkeää olemassaolevan fanipohjan exploitaatiotahan ne ovat. Itse sarja oli aikoinaan ihan katsottava, vaikka tuskin sitä yksin asuessa olisi tullut jatkuvasti seurattua. Hollywoodista tulee kuitenkin nykyisin niin paljon paskaa, ettei muutama Sinkkuelämää-leffa tunnu siinä vielä missään. Jos jotain positiivista haluaisi etsiä, niinä ne on sentään pääasiallisesti suunnattu yli 16-vuotiaalle yleisölle toisin kuin suuri osa nykyisistä Hollywood-tuotannoista.
     
  5. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 989
    Saadut tykkäykset:
    263
    Ehkä se on sitä, että voi kaveriporukalla tehdä jotain, johon ei liity juominen tai omat miehet. Kikatetaan yhdessä ja katsellaan ihan ok rainaa. Vedetään lärviin vielä sopivasti poppareita ja karamellia, niin avot!

    Miesten kesken ei noin vain porukalla lähdetä kuin juomaan perskännejä tai urheilemaan (tai katsomaan urheilua ja tietysti kännäämään samalla)...nyyh...
     
  6. Kubrick82

    Kubrick82 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2006
    Viestejä:
    228
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olipas kehno elokuva. TV-sarjassa oli ajoittain terävääkin dialogia ja komediaa.
     
  7. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 978
    Saadut tykkäykset:
    339
    Ihan hupaisa leffa. :) Ekan tunnin jälkeen valitettavasti hiukan lässähti ja leffa oli turhan pitkä, mutta kokonaisuus oli varsin viihdyttävä.
     
  8. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 705
    Saadut tykkäykset:
    353
    Kenkäpornoa.
     
  9. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 989
    Saadut tykkäykset:
    263
    Ihmeen hyvä raina. Ihmeellisesti jopa nauratti samat vitsit kuin 99%:ia yleisöstä eli naisia. Mukava oli katsella kuinka sinkkujen elämä oli muuttunut perheen ansiosta. Ja sittenhän sitä aletaan tuskastellaan, että on rankkaa elämää tämä perheellisen elämä. Ja mitä avuksi? No lähdetään hermolomalle aavikkomaahan hieman drinksuja maistelemaan ja katselemaan vieraita miehiä. Ja ah perhe-elämä näyttää 10000 km päästä taas ihan siedettävältä. Kuulostaa ihan realismilta - heh.

    Kenelle? Naisillehan tämä on suunnattu, mutta miehet ei muuta kuin rohkeasti teatteriin naistenne kanssa! Hiio hoi!
     
  10. koomapoika

    koomapoika Guest Guest

    Liittynyt:
    13.09.2006
    Viestejä:
    884
    Saadut tykkäykset:
    0
  11. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Sinkkuelämää 2 on vastenmielinen elokuva, mikä on sinänsä jo saavutus, koska itse sarja oli hyvinkirjoitettu ja hauska, ja ensimmäinen elokuva mukiinmenevä. Katsoessaan näiden neljän newyorkettaren otteita Abu Dhabissa alkaa hyvin äkkiä pitämään WTC-terroristi-iskua urotekona.

    Sinkkuelämää -sarjassa on ollut hyvin pitkälle kyse feminismistä: neljä vahvaa ja menestyvää naista ottaa elämästään kaiken irti vailla miesten asettamia kahleita. Toisaalta nämä neljä naista eivät puhu oikeastaan muusta kuin miehistä. Näin ollen Sinkkuelämää antaa naissukupuolesta ristiriitaisen kuvan, jossa se julistaa olevansa riippumaton miessukupuolesta ollen kuitenkin siitä riippuvainen, vaikkei sen tarvisi olla.

    Ristiriitainen feminismi korostuu tässä toisessa elokuvassa, jossa naiset lähtevät ottamaan kaiken irti hulppeasta Adu Dhabista -- miesten kustantaessa kaiken. Perillä he loukkaavat maan tapoja (niitäkin joita valaistuneet pitävät hyväksyttävinä), pettävät ja nyyhkyttävät pienistä ongelmistaan samalla, kun heidän miespalvelijoillansa ei ole varaa eikä mahdollisuutta nähdä perhettään ja maan naiset elävät sorrettuna. Jopa Samantha, joka on allekirjoittaneelle ollut se ainoa järkevä näiden kolmen kieroutuneen joukossa, on saatu näyttämään oksettavalta.

    Se tietenkin kertoo aina jotain, että jopa naiset näyttävät tyrmänneen tämän leffan.

    0/5 :sick::sick::sick::sick::sick: