Fani-tuotteet ja vaatteet, mistä löytyy?

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikoista' , aloittajana The Ring, 11.09.2003.

  1. Kylooni

    Kylooni Guest Guest

    Liittynyt:
    26.04.2006
    Viestejä:
    221
    Saadut tykkäykset:
    0
    On muuten melkoisen laadukkaan näköistä tavaraa tuolla. Hinnatkaan eivät ole pahoja huppareissa, mikäli niiden laatu on kanssa hyvää. Kerropa, jos tilaat tuolta jotain, että kauanko kesti ja minkälaatuista tavaraa on jaossa. Kaveripiirillä tilattaisiin tuolta sitten kunnon satsi kerralla :).
     
  2. ForAnAngel

    ForAnAngel Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2003
    Viestejä:
    385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo paketti saapui tällä viikolla ehjänä perille. Tilauksessa kesti oma aikansa, sillä yritin houkutella muita osallistumaan mukaan mutta päädyin loppupeleissä ottamaan yksin Alien-hupparin.
    Kaverin oli tarkoitus ottaa tuollainen The Thing-huppari mutta sopiva koko oli/on tilapäisesti lopussa. Lähetin viestiä asiasta johon en ole saanut tähän päivään mennessä vastausta. Heikkoa asiakaspalvelua.

    Paketin toimitusaika oli noin viikko. Valitsin halvemman kuljetuksen, johon ei kuulunut seurantakoodia ja vakuutusta. Paketti tuli suojapussissa ja huppari on hyvälaatuinen.

    Suosittelen. :thumbsup:
     
  3. Kylooni

    Kylooni Guest Guest

    Liittynyt:
    26.04.2006
    Viestejä:
    221
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuulostaa melkoisen hyvältä. Seuraava askel on kerätä kaveriporukalla tavarasatsi ja katsoa josko jokaisen haluamaa tuotetta löytyy oikeankokoisena. Kiitos kokemuksen jakamisesta, tuollainen viikon toimitusaika on täysin normaali nykypäivänä, joten senkin kanssa pystyy elämään. :king: