Huonoin elokuva minkä olet nähnyt pitkään aikaan?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Nice Guy Eddie, 28.09.2001.

  1. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Canal+ Film HD:lta oli tullut 3d-leffana tehty Matka maan keskipisteeseen, Brendan Fraserin huvipuistoajelu...
    Taisi se Avatar olla tosiaan ensimmäinen tällä uudella 3d-tekniikalla tehty "oikea" elokuva. Tätä ei oikein elokuvaksi voi ainakaan kutsua ja todella hyvä, ettei tästä tullut aikoinaan maksettua teatterikatselun hintaa kun tuli harkittua katsomaan menemistä ihan vain 3d-teatterin kokeilun takia. Tässä oli ne kaikki 3d-kikat käytetty jotka huomasi ihan 2d-versiostakin joita EI pitäisi käyttää kuin huvipuistoajeluissa... mutta tämä muistutti muutenkin enemmän huvipuistoajelua kuin elokuvaa, vuoristoradat ja kaikki. Oli kyllä juu todella onneton tekele niinkuin elokuvana ilman 3d-teatteria. Ja sielläkin se olisi ollut todella onneton tekele jos siitä olisi joutunut vielä täyden hinnan maksamaan...
     
  2. Ghast

    Ghast Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.10.2005
    Viestejä:
    106
    Saadut tykkäykset:
    3
    Katselen aika paljon elokuvia, mutta onneksi on tullut vastaan hyvin vähän elokuvia, jotka oikeasti ovat huonoja. Seuraavat on tullut vastaan:

    - Numb. Oikeasti eräs kaikkein aikojen kehnompia näkemiäni elokuvia. Käy kuitenkin kelpo unilääkkeestä.

    - Just My Luck. Jos paholainen tekisi elokuvan, se olisi luultavasti tämä.

    - Butterfly Effect. Yäk, muuta ei voi sanoa.

    - Club Dread. Ei niin huono kun ylläolevat, mutta ei myöskään mikään hyväkään
     
  3. El Grande

    El Grande Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.07.2007
    Viestejä:
    3 737
    Saadut tykkäykset:
    321
    Pari päivää sitten katsoin Kummelin Alivuokralaisen ja kieltämättä oli melkoista soopaa. Junnaa paikallaan, on tylsä, ei ole hauska. Tuntuu, että porukalla on ideat aivan loppu.
     
  4. Jedah

    Jedah Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2002
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meno sentään parani vuoden mittaan ja kakkalista karttui loppuvuonna "vain" kolmella muulla teoksella: Brüno :hitme:, Extract :sleep: ja Four Christmases :OI.
     
  5. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Nyt se on nähty: luultavasti kenties kaikkien aikojen surkein elokuva!?

    Team America: Maailman poliisi.

    Aivan totaalisen pataluhta teos. Ei mitään mieltä, missään. Ensinnäkin, suurimpana idioottimaisuutena: koko aika melkein joka kuvassa roikkuvat nukkejen narut! :hitme: :OI :confused: :sleep: Toiseksi, koko hutussa ei ole päätä eikä häntää: ts. käsikirjoitus on olematon, tai suoraan sanottuna: siihen ei ole vaivauduttu ollenkaan oikeasti panostamaan, tai ehkä loogisimpana vaihtoehtona: tätä enempään eivät tekijöiden rahkeet yksinkertaisesti riittäneet. Jutut ovat aivan käsittämättömän surkeita, idioottimaisia, mauttomia, totaalilapsellisia, ja epähauskoja (tämän tarkoitus oli ilmeisesti olla jotenkin hauska?). Sekoitettu tosielämän näyttelijöitä, ja poliittisia hahmoja, ja millä tavalla, anarkistisella ja nauruhermoja repivälläkö? Ei! Vaan idioottimaisesti, toimimattomasti ja ilman huumoria. "Elokuva" ei naurata ollenkaan, itkettää vain että on tehty ja ylipäänsä päässyt koko roska leffateattereihin asti! Ja ihmiset käyneet vielä katsomassakin...:eek::sick: Säälin heidän ankeita kohtaloitaan.

    Toisaalta, yllätys ei ole se että tekijät ovat "kulttisarja" South Parkista :hitme: tuttuja - tämä tekele jo suorastaan tuhoaa katselijan aivosoluja. SP on jopa jonkinlaista viihdettä tämän rinnalla! Kaikenlaista roskaa nykyaika "taiteilijoineen" suoltaakin. En anna edes arvosanaa, enkä onneksi katsonut tätä kokonaan. Tästä tuli oikeasti vihaiseksi. :OI
     
    Viimeksi muokattu: 09.01.2010
  6. diablo

    diablo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.07.2004
    Viestejä:
    389
    Saadut tykkäykset:
    2
    Heh..parasta mitä vähään aikaan lukenu... koko aika melkein joka kuvassa roikkuvat nukkejen narut!,no ei se mitään jos jollekin ei kolahda ja osaa lukea rivien välistä niin :thumbsup:,täähän on parasta komediaa aikoihin!!! Sulle varmaan kolahtaa noi Deuce Bigalow-komediat!!:)

    Ps.No joo..makunsa kullakin!!
     
  7. j_pirttikoski

    j_pirttikoski Guest Guest

    Liittynyt:
    13.11.2006
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    En tiedä onko täällä jo, mutta huonoin leffa minkä olen ikinä nähnhyt oli suomalainen Rock ´n roll never dies...:OI
     
  8. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Ehkä elokuvaparodia ei oikein iske, jos ei tunne parodioinnin kohdetta (Myrskylinnut TV-sarja, maailman politiikan arkipäivä) vähääkään.
    Ei se minustakaan mikään vuotensa paras elokuva ollut, mutta oikein hauska hupipätkä kuitenkin. Paljon hauskempi kuin suurin osa komedioista. Hauskempi kuin yksikään "komedia"elokuva, joihin liittyvät tietyt suosikkinimet tyyliin Adam Sandler tai Jack Black.
     
  9. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Myrskylinnut tiedän ja maailmanpolitiikkaakin tulee seurattua. Eikä toi leffa ollut täysin uusi tuttavuus, ensi-ilta-aikana näin arvosteluja, jolloin kävi itse asiassa mielessä että tuohan voisi olla hauskakin. No kaikkea muuta. Joo en ole Myrskylinnut-sukupolvea mutta ei ne narut vaan naurata kun niitä joutuu katselemaan koko leffan ajan. :D Ja nimenomaan siksi, että leffassa käsitellyt maailmanpolitiikan kuviot ovat katsojalle niin tuttuja, ei typerä itsestäänselvä satiiriyritelmä vain toiminut - enemmän satiiria löytyy politiikasta itsestään. Kim-Il-Jong -nukke oli kieltämättä näköisensä, jos se lasketaan sitten tässä kohtaa positiiviseksi huomioksi. Ja siinä oon samaa mieltä että ei toi nyt pahemmin hävinnyt noille muille tämän päivän tekijöiden "komedia"viritelmille. :hitme:
     
  10. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Piti oikein googlettaa kun oli täysin tuntematon nimi: jotain mieshuoran seikkailuja? Veikkaan ettei kolahda. :)

    On kyllä jännä miten helposti tehdään isoja oletuksia toisen mausta yhden leffakritiikin perusteella. :thumbsup: Parodiaakin on monenlaista, huonoa ja parempaa. Mutta kyllä mulle esim. Visa Mäkisen tuotanto ainakin osin uppoaa. :D
     
  11. CrC

    CrC Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2007
    Viestejä:
    394
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ettet vaan ois huumorintajuton tosikko jolle elämä on yhtä draamaa? Nimeä nyt jotain mistä pidät..
     
  12. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    En pysty nimeämään mitään...Taisi osua nappiin.
     
  13. Fisher83

    Fisher83 Guest Guest

    Liittynyt:
    04.01.2009
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli tänään katsottua elokuva Dragonball Evolution. Imdb:n arvostelu 3.3 kertoo varmasti jo monelle riittävästi, mutta tulipahan katsottua.
     
  14. sarrad

    sarrad Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2005
    Viestejä:
    757
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niinno, politiikkahan on parasta satiirin kohdetta, Myrskylintujen kökköys naurattaa jo valmiiksi ja South Parkiakin on tullut fiilisteltyä alusta asti... mutta Team America oli kaikesta huolimatta melkoisen surkea tekele.
     
  15. geru

    geru Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    1 389
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen tuli telkkarista katsottua Pedon Sydän. Tyypillinen Stephen King-filmatisointi, eli aivan surkea tekele. :rolleyes:

    Elokuva jossa ei ollut mitään sisältöä, ja sekin vähä mitä siinä oli oli todella tuskaista katsottavaa. Anthony Hopkins teki minkä pystyi, mutta koko elokuvan dialogi tuntui todella kömöltä. Varsinkin pääosan nuori poika onnistui laukaisemaan lähes joka lauseen täydellisen epäuskottavaksi, lähes jokaisessa kohtauksessa oli dialoginpätkä joka pisti silmään kuin kipeä peukku, finglishiä käyttääkseni.

    Irkissä joku tiesi kertoa että elokuvan tarina on Kingin teoksen ensimmäinen osio viidesta tjsp, ja siltä kyllä vaikuttikin. Tarinassa ei oikein tapahdu mitään, sivuhahmot lähinnä käväisevät ruudussa ja ylipäänsä mistään tarinan elementistä ei kehity mitään.
     
  16. katchu

    katchu Guest Guest

    Liittynyt:
    11.06.2006
    Viestejä:
    487
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli katosottua Jackie Chanin City Hunter (1993). Elokuvassa Jackie Chan näyttelee yksityisetsivää (tai jotain sen tapaista) joka saa toimeksiannon etsiä rahakkaan johtajan tytär. Pienen takaa-ajon jälkeen Jackie Chan löytää tiensä laivalle jonne terroristit ovat suunnitelleet iskuaan.

    Vaikka kutakuinkin kaikki Jackie Chanin elokuvat pitävät sisällään hassua komediaa ja koreografisia toimintakohtauksia, erosi City Hunter selvästi muusta tuotannosta. Mielestäni elokuva vaikutti eräänlaiselta parodialta. Vaikka luenkin itseni jonkin sortin Jackie Chan faniksi, ei tämä elokuva oikein iskenyt. Koko elokuvan ajan tuli vilkuiltua kelloa että koska tämä loppuu :) Olen nähnyt elokuvan aiemminkin mutta siitä on niin pitkä aika että aika oli todellakin kullannut muistot.
     
  17. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    Far Cry.. kuumeesta huolimatta tuo oli kyllä ihan kamalaa kuraa:sick:
    Odotukset eivät olleet todellakaan korkealla, mutta leffa pystyi alittamaan ne vähätkin :thumbsup:
    Älkää vuokratko tai vaivautuko muutenkaan katsomaan.

    EDIT: imdb antaa tälle 3.3, mikä on kyllä pahasta yläkanttiin.
     
  18. bmike

    bmike Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.03.2002
    Viestejä:
    588
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on edelleen Bitch Slap kesken, ollut jo pari viikkoa. En vain jostain syystä päässyt ensimmäistä n. 23-25 minuuttia pidemmälle vaikka siinä kokoajan jonkun tissivako onkin esillä mehevästi. Pitää yrittää joku kerta taas uudestaan. :weep:
     
  19. Dbol

    Dbol Guest Guest

    Liittynyt:
    23.10.2004
    Viestejä:
    251
    Saadut tykkäykset:
    0
    2012 tuli käytyä katsomassa avokin pakottamana. Oli kyllä niin hirveää kuraa koko elokuva, ettei paremmasta väliä.
    Koko elokuva perustui mammuttimaisten tehostepläjäysten ajamiseen. Juoni oli niin huono, että hävetti.
     
  20. pose

    pose Guest Guest

    Liittynyt:
    23.07.2009
    Viestejä:
    80
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsekin katsoin tämän juuri ja oli kyllä hirvein pätkä sitten Gamerin. Välillä piti nauraa ääneen kovasti elokuvan paskuudelle.