Logitech Harmony 525

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana aarno2815, 04.11.2005.

  1. equilibrer

    equilibrer Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2003
    Viestejä:
    945
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko Harmonyissa mahdollista muokata laitteiden pois päältä toimintoa siten, että tietyt laitteet sammuu ensin? Eli kun haluan lopettaa koko activityn, saisin itse muokattua eri laitteiden power off järjestystä ja viivettä?
     
  2. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uh, en nyt aivan varmaksi muista, mutta saikos aktiviteetin lopetukseen määritellä käskyjä? Jos onnistui, ja sinun laitteisiisi löytyy diskreetit power off- käskyt, niin määrää laitteet pysymän aina päällä, ja laita sitten aktiviteen positumiseen power offit siihen järjestykseen kuin haluat. Tai vaihtoehtoiseti kaikkien aktiviteettien alkuun, käytettäessä nimenomaisesti off-k'skyjä, ei haittaa vaikka laitteet olisivatkin pois päältä. Toggle-käskyillä ei siis onnistu.

    Viiveitä noille ei kyllä voi määrätä (menevät laitteen delay-asetusten mukaisesti), joutuu taas tekemään purkkapatentilla (lähettelemään höpökäskyjä kunnes haluttu käsky voidaan lähettää).
     
  3. equilibrer

    equilibrer Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2003
    Viestejä:
    945
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aktiviteetin loppuun saa tosiaan määritellä komentoja.

    Ja olisi homma onnistunutkin noin, paitsi että Samsung DTB-P850Z -komennoissa ei ole kuin "power toggle" -komento, eli ei erikseen off ja on käskyä.

    Toinen kysymys:

    Pystyykö aktiviteetin käynnistämisen jälkeisiä oletuskomentojen järjestystä muuttamaan? Eli siis kun aloitan "Katso TV" aktiviteetin ja tapahtuu seuraavaa:

    Käynnistä TV, Käynnistä Digiboxi, Käynnistä Vahvistin, aseta tulot jne.

    Laitteiden virrankytkentäjärjestystähän saa muuttaa, mutta tulojen asetuksen järjestystä ei pysty mitenkään muuttamaan. Haluaisin siis asettaa järjestyksen siten, että Vahvistin menisi tiettyyn tulokanavaan ja sen jälkeen muut järjestelmät odottavat ja menevät vasta sitten omiin tulokanaviinsa. En löytänyt mitään keinoa järjestellä noita Harmony softwaren asettamia komentoja. Voin vain lisätä omia komentoja ja sitten muutella niiden järjestystä.
     
  4. Boah

    Boah Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2004
    Viestejä:
    58
    Saadut tykkäykset:
    0
    Äsken sain oman 555 Harmonyn postista ja ensivaikutelma ainakin hyvä.

    Ihan jämäkän oloinen kake, laatuvaikutelma on ihan hyvä. Softakin tuntuu ihan ok:ta.
     
  5. Hajama

    Hajama Guest Guest

    Liittynyt:
    13.01.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kellään laittaa linkkiä tai listaa digiboxeista joita kysinen kauko pystyy ohjaamaan. Nokian Mediamaster 260C toimii muuten hyvin, mutta kauko-ohjain on levinnyt palasiksi. Uutta ei saa järkevään hintaan ja tallennuksiakin on runsaasti...
     
  6. Arpa

    Arpa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.12.2006
    Viestejä:
    808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Helpompaa kertoa mitä se ei ohjaa. Se ei ohjaa esim. RF laitteita eli radio tai vaikka bluetooth kaukosäätimen vaativia laitteita.
     
  7. sammy73

    sammy73 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.05.2006
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    8
    Ihan kaken kotisivulta löytyy haku mistä näkee onko tietokannassa. Linkki
     
  8. Hajama

    Hajama Guest Guest

    Liittynyt:
    13.01.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitokset!
    Sieltähän se löytyi kannasta!
    Pitänee marssia kakekauppaan!
     
  9. -Futuh-

    -Futuh- Guest Guest

    Liittynyt:
    06.12.2008
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mites tolle opetetaan optoma hd60 sammuttaminen kun tarvii painaa kaksi kertaa power nappia? Nyt siis alottaa laskemaan 10 alaspäin ja jää odottamaa toista painallustan..
     
  10. aFox

    aFox Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2010
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitteen lisäasetuksista saa muutettua noita power toimintoja. Sieltä valitsee että tarvitsee useamman komennon ja pistää siihen kahdesti powerin.
     
  11. sammy73

    sammy73 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.05.2006
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    8
    Mites saada ärsyttävä (melkein puoli sekuntia, edit: ei nyt ihan noin paljon mutta kuitenkin ärsyttävän kauan) viive pois, koskee kaikkia laitteita eli:

    - Marantz SR6003 vahvistin
    - Sony KDL-46W4220 telkku
    - Wbox HD DVR digiboksi
    - Media center pc

    Käytössä Harmony 555 (ollut käytössä n. viikon) ja olen koittanut säätää viiveasetuksia jopa nollaan mutta ei ole mitään käytännön vaikutusta :confused:
     
    Viimeksi muokattu: 17.01.2010
  12. tosikko

    tosikko Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.02.2005
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    8
    Säädä inter-key delay -> 100 ms (jos et sitä jo kokeillut).
     
  13. sammy73

    sammy73 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.05.2006
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    8
    Olen koittanut säätää noita viiveasetuksia mutta tuntuu ettei mikään muutu suntaan eikä toiseen vaikka viivettä muuttaa. Ohjeissa lukee:

    Muuten toimii kake ihan hyvin mutta kun tuon Wboxin viiveen saisi paremmaksi.

    Edit. Nyt koitin muuttaa tuota Laitteiden välinen viive 200 ms niin nyt on jo siedettävä viive :thumbsup:

    Edit 2: Johtuikin tästä eli muutin nollaan kuvan 2 asetuksen kun olin sen pistänyt 5: n kun oletus oli 3. Vieläkin viivettä on mutta siedettävää enkä jaksa säädellä enempää nyt.
     

    Liitetyt tiedostot:

    Viimeksi muokattu: 24.01.2010
  14. jakuhe

    jakuhe Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.06.2004
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kukaan saanut tätä kakea toimimaan oikein Sonyn taustaprojektiotelkkarin (KDF-E50A11E) kanssa? Ostin tämän 525-mallin n. 1,5 vuotta sitten ja taistelin sen kanssa muutaman päivän, enkä saanut Sonyn töllöä toimimaan oikein. Kyllästyin hommaan ja kake päätyi kaapin pohjalle. Nyt sitten siivotessa se löytyi sieltä ja päätin kokeilla sitä uudelleen.

    Edelleen sama ongelma, eli kake arpoo satunnaisesti tulokanavan.:OI Olen kokeillut mielestäni lähes kaikkia vaihtoehtoja oikean kanavan valitsemiseksi, mutta kake ei toimi oikein. Muut laitteet ovat Samsung DTB-P850Z digiboxi ja LG BD-370 bluray. Nämä toimivat ok. Ongelma esiintyy sekä aloittaessa jollain aktiviteetilla (Katso DVD/BR, Katso dixiboxin tallenne ym.) että vaihdettaessa aktiviteetista toiseen. Apua kaivataan.
     
  15. TreRez

    TreRez Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.04.2006
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    555-mallin ja sony lcd tv:n (KDL-32S3000) kanssa samanlainen ongelma. Johtuneeko siitä, että tv:n kaukosäätimessä ei ole tulokanavalle kuin Input Next -näppäin eikä kake suoran IR-komennon puuttuessa siten luoduissa aktiviteeteissakaan löydä oikealle AV-kanavalle ellei käytössä ole scart-johtoa.

    HDMI:ssä ei vissiin ole scarttia vastaavaa toimintoa, että osaisi päälle kytkeytyessään neuvoa telkkaria vaihtamaan automaattisesti oikean AV-kanavan? Näin ei ainakaan toimi topfieldin TF500PVRc boksin kanssa.

    Apu olisi täälläkin tarpeen..
     
  16. Swoosh

    Swoosh Guest Guest

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    80
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä oli Samsungin kanssa sama ongelma, eli kaukossa ei ollut kuin "Source"-näppäin inputtien välillä selailua varten. Harmonyllä ohjaaminen ei pelkän source-komennon kanssa sitten toimi ihan moitteetta, kun TV muistaa aina millä inputilla se on ollut viimeeksi ja käynnistettäessä lähtee siitä "liikkeelle". Onneksi telkkariin löytyi sitten Harmonyn tietokannasta suorat komennot eri inputeille ja konffaus helpottui suunnattomasti. Viiveitä piti kyllä hieman silti säätää, mm. TV:n käynnistymiseen viivettä ennen ensimmäistä input-komentoa.

    Parin keissin kanssa olen asioinut myös Harmonyn web-pohjaisen tuotetuen kanssa, josta on pelkästään hyvää sanottavaa itse tukitoiminnan osalta. Eli kannattaa myös kokeilla kysyä supportin kautta apua ohjaimen konffaamiseen jollei muuten onnistu.
     
  17. jakuhe

    jakuhe Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.06.2004
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä tuntuu olevan Sonyn töllönkin ongelma. Yritin kiertää sitä liittämällä TV:n sammuttamiseen komennon, jolla se menee aina tunerille. Oletin että Harmony osaisi tällä tavalla "laskea" tulokanavan oikein (esim. kaksi kertaa InputNext komento), mutta ei sekään toiminut. Pitänee varmaan ottaa yhteyttä Harmonyn tukeen.
     
  18. noeikujoo

    noeikujoo Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    27.09.2002
    Viestejä:
    3 877
    Saadut tykkäykset:
    164
    Missähän mahtaa olla vika, kun en saa millään "Katso TV"-aktiviteetille laitteiden käynnistysjärjestystä muutettua mieleisekseni? Kuva menee HDMI:tä pitkin HTPC:ltä AV-vahvistimen kautta telkkarille ja laitteet pitäisi saada päälle järjestyksessä: 1. TV, 2. AV-vahvistin ja 3. HTPC, jotta kuva tulisi näytölle heti bootista lähtien. Nyt AV-vahvistin menee ensin päälle, sen jälkeen TV ja sitten vasta HTPC. Kun vaihdoin Harmonyn softalla TV:n käynnistymään ekana, niin se kysyi tallennettaessa: "Antec Media Center PC käyttää Scart-toimintoa ja valitsemasi järjestys ei ehkä toimi oikein. Halutatko jatkaa?". Jos vastaan kyllä, niin ohjelma näyttää, että laitteiden käynnistysjärjestys on muuttettu. Kuitenkaan käynnistysjärjestys ei ole muuttunut, kun päivitän kaukosäätimen ja valitsen "Katso tv". Onko muilla 525:n omistajilla ollut vastaavia ongelmia?
     
  19. sammy73

    sammy73 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.05.2006
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    8
    Itsellä myös sama juttu kun "Katso TV"-aktiviteetille on laitteet Sony w4220 tv, Marantz 6003 vahvistin sekä Wbox digiboksi.

    Koitin muuttaa järjestystä siten (alkuperäinen järjestys tv -> marantz -> wbox) että Wbox käynnistyisi ensin koska sen käynnistyminen kestää kauiten ja ilmoitti myös tuosta scartista vaikkei mikään ole kytketty scartilla vaan hdmi: llä vahvarin kautta.

    Mikään ei kuitenkaan muuttunut, wbox käynnistyy yhä viimeisenä. :confused:

    E: Itsellä 555-malli
     
  20. noeikujoo

    noeikujoo Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    27.09.2002
    Viestejä:
    3 877
    Saadut tykkäykset:
    164
    "Katso TV"-aktiviteetin käynnistysjärjestys korjautui uuden telkkarin myötä. Ohjelmoin vaan säätimen uudestaan Harmonyn ohjelmalla seuraavasti:

    1. Poistin vanhan Toshiban telkkarin laitteista.
    2. Lisäsin uuden Samsungin telkkarin laitteisiin.
    3. Päivitin "Katso TV"-aktiviteetin. Tässä vaiheessa ohjelma kysyi: "Käyttääkö 'Katso TV'-aktiviteetti scart-toimintoa?". Vastasin siihen "Ei".
    4. Asetin 'Katso TV'-aktiviteetin laitteiden käynnistymisjärjestyksen (TV -> AV-vahvistin -> HTPC).
    5. Päivitin muutokset kaukosäätimeen.