Wii 2 ilmestyy 2010?

Keskustelu osiossa 'Nintendo - konsolit' , aloittajana Jarkko G., 06.11.2009.

  1. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Huhut nostaa päätä että Wiin seuraaja ilmestyisi vuoden 2010 kolmannella neljänneksellä. Nyt olisi kyseessä sitten jo ajanmukainen 1080p tukeva BluRay-konsoli.

    Huhu Linkki.
     
  2. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Päätin lopullisesti hylätä aikeet enää astua Sonyn kelkkaan, joten Wiini ei saa viereensä Slimiä. Uskoisin Nintendon tekevän paljon parempaa työtä kuin Sony (tai Microsoft) mitä tulee HD-konsolin kuumenemis- ja meluongelmien välttämiseen. Toisaalta suurimmaksi kysymysmerkiksi varmasti nousee Wii 2:n suorituskyky BD-leffojen (ja myöskin DVD-leffojen) toistajana. Nintendolla kun ei pahemmin ole kokemusta tällaisesta, niin saa nähdä yltääkö Wii 2 esimerkiksi PS3:n laadukkuuteen videotoistossa.

    Se ei haittaa tippaakaan, että huhujen mukaan Wii 2 tulee olemaan suurin piirtein yhtä tehokas kuin Sonyn ja MS:n nykyiset konsolit -- toisin sanoen, Wii 2 ei tule edelleenkään edustamaan kärkeä, varsinkin kun äsken mainitut kaksi yhtiötä julkaisevat uudet tehokkaammat konsolinsa heti perään. Minusta se on jo tarpeeksi suuri askel, että Wii 2 on yleensäkin HD-konsoli, ja sen jälkeen sillä ei ole tippaakaan merkitystä onko PS4/XBOX720 kauniimpaa grafiikkaa toistava. Mielestäni kuitenkin SD-Wii on jo sen osoittanut, että edelleen pelattavuus menee grafiikan edelle.
     
  3. hkj

    hkj Avatar Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2003
    Viestejä:
    4 126
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko tästä tullut mitään vahvistusta, ei varmasti näin joulumyynnin alla :)
     
  4. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Ei ole tullut, ainoastaan huhuja. Osa sanoo, että 2010-julkaisu (ensi kesän loppu) olisi mahdollinen, mutta osa tyrmää tämän suoralta kädeltä. En minäkään usko, että Wii 2 ennen vuotta 2011 tulee.

    Eräässä ketjussa käsiteltiin hieman muuten tätä Wii 2:n mahdollista BD-valmiutta. Siinä sitten tuotiin esille se pointti, että Nintendo saattaisi kyllä käyttää BD:tä vastaavaa teknologiaa levyissä, mutta se ei olisi kuitenkaan varsinaisesti BD. Näin ollen Wii 2 ei siis tulisi toimimaan BD/DVD-toistimena. Valitettavasti tämä kuulostaa erittäin todennäköiseltä, koska en toisaalta millään osaa kuvitella, että Nintendo kahden vuoden sisään toisi mediatoistimen markkinoille. Kyllähän Wiinkin levyt ovat käsittääkseni DVD-levyjä, mutta eipä laitteella ainakaan ilman raskaampaa modausta pysty DVD-leffoja katsomaan.
     
  5. phiit

    phiit Guest Guest

    Liittynyt:
    28.10.2000
    Viestejä:
    427
    Saadut tykkäykset:
    1
    Itteasiassa DVD toisto onnistuu hyvin helposti pelkällä softamodauksella joka on simppeliäkin simppelimpi
     
  6. Leterface

    Leterface Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.04.2007
    Viestejä:
    5 040
    Saadut tykkäykset:
    153
    Sori että herätin "henkiin" 3 vuotta vanhan ketjun... Mutta saa nähdä onnistuuko Wii U:ssa BD-toisto samalla tavalla, tosin nykyään kun BD-soittimen saa jo noin 60€ tarjouksista niin eihän sillä niin väliä, mutta jännä juttu jos onnistuisi.. :)