Paras konsertti missä olet ollut?

Keskustelu osiossa 'Musiikki' , aloittajana Zardoz, 18.01.2007.

  1. Anathor

    Anathor Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.12.2009
    Viestejä:
    938
    Saadut tykkäykset:
    58
    Onko kyseisen keikan mainio dvd-julkaisu lähelläkään tunnelmaltaan sitä mitä oli paikanpäällä?
     
  2. TPAT

    TPAT Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2009
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Omaan top 10:iin ei oikein enää meinaa sopia muita kuin Bruce Springsteenin toinen toistaan kovempia vetoja. :) Ykkösenä lienee tämän syksyinen viimeinen Philadelphian keikka.

    Reilun vuoden takainen Leonard Cohenin keikka Helsingissä oli kyllä todella kova! Muita erityisesti mieleen jääneitä ovat mm. Kiss -96 Tukholmassa, U2 -97 Helsingissä, Tom Petty -06 New Yorkissa, Neil Young -93 Helsingissä (ensimmäinen Neil Young keikkani ja siksi erityinen), Paul McCartney -04 Helsingissä, Rush -04 Glasgowssa ja Van Halen -07 Bostonissa. Aerosmith oli kans yllättävän kova viimeksi, kun Suomessa kävivät ja Mötley Crüen -05 keikka yllätti positiivisesti. Iron Maiden on aina takuuvarma (kuten AC/DC muutama muukin). Viimeksi oli tosin jotenkin tylsähkö. Erityismaininta Alice Cooperin -90 Oulun keikalle (Kuusrockissa), joka oli ensimmäinen iso keikka jonka näin ja jäi sen takia hyvin mieleen.
     
  3. Crimson

    Crimson Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2001
    Viestejä:
    3 318
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ei.


    The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
     
  4. koope01

    koope01 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.08.2007
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä ehdottamasti kovin ja paras keikka minkä olen nähnyt on Rush Helsingin Jaffalassa lokakuussa 2007 . Muita hyviä kanditaatteja ovat: Deep Purple Kuopiossa 2008 elokuussa, Rolling Stones -95? stadionilla sekä vanhaan hyvään "Renkun" aikaan Kuopiossa esim. Juicen keikat.
     
  5. TheJambo

    TheJambo Käyttäjä

    Liittynyt:
    08.06.2004
    Viestejä:
    2 272
    Saadut tykkäykset:
    2
    Manowar Provinssissa 2009 :) Dio Pakkahuoneel olis varmasti ollu kans aika kova..
     
  6. Hak

    Hak Guest Guest

    Liittynyt:
    27.04.2001
    Viestejä:
    1 176
    Saadut tykkäykset:
    0
    Todellakin, eipä se alkuperäistä fiilistä tavoita.

    Toisaalta tuo DVD-julkaisu on mielestäni varsin mainio paketti eikä sitä kannata sen vuoksi jättää kaupanhyllylle ettei se yllä siihen hautajaistunnelmaan mikä tuolloin Teatrialla vallitsi.
     
  7. Vorkkis

    Vorkkis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.11.2005
    Viestejä:
    702
    Saadut tykkäykset:
    4
    Juu, ei kannata ohittaa. Onhan se hieno päätös hienolle uralle. Tulihan sitä tiirailtua tuossa pyhien aikaan:thumbsup:
     
  8. Snøprinsesse

    Snøprinsesse Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2016
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    1
    Näitä on niin paljon, että mahdotonta sanoa vain yhtä.

    Johanna Kurkelan konsertit 2015 ja 2013. Olisin tänäkin vuonna mennyt äitini kanssa, mutta lippujen oston kanssa kävi sekaannus ja konsertti oli jo myyty loppuun. Kyllä ärsyttää vieläkin, mutta onneksi olemme menossa Diandran joulukonserttiin, niin se lohduttaa. Diandrakin on hyvä laulaja. Hän oli täällä viime vappuna paikallisen sinfoniaorkesterin solistina ja oli todella hyvä).

    Nightwish marraskuussa 2012 Helsingissä. Olin siellä ystäväni kanssa ja se oli meidän molempien ensimmäinen Nightwish-konsertti, vaikka bändiä olimmekin jo vuosia kuunnelleet. Kyllä siinä muutama kyynel tuli, kun konsertti alkoi. Se oli vain niin mahtava hetki! Konsertin jälkeen esitettiin se Nightwishin leffa ja sekin oli tosi hyvä. Kävin vielä myöhemmin katsomassa sen äitini kanssa leffateatterissa, kun hänkin tykkää kovasti Nightwishista.

    Disney-konsertit keväällä ja syksyllä 2014. Tuossakin ensimmäisessä konsertissa tuli muutama kyynel, kun konsertti alkoi ja Disneyn musiikki alkoi soida ja näytettiin pätkiä Disneyn elokuvista. Se oli vain niin upea ja taianomainen hetki ja koko konsertti! Pakkohan sinne oli uudestaan päästä, kun tuli mahdollisuus. Syksyllä oli myös ohjelmaan otettu mukaan Let it go -kappale, mitä myös odotin innolla.

    Muita konsertteja ovat Kiss 2008, Lordi, PMMP ja Tiktak. Silloisena fanina oli tietenkin hienoa päästä noihin konsertteihin ja hyvät muistot niistä on jäänyt.
     
  9. kmruuska

    kmruuska Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    27.10.2009
    Viestejä:
    1 174
    Saadut tykkäykset:
    389
    Ehkäpä Wilcon edellisen Euroopan-kiertueen avajaiskeikka Luxemburgissa Atelier-klubilla, joka vetää vain muutaman sata keikkavierasta. Mieleton oli meininki!
     
  10. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Ihan ei "parhaaksi ikinä" kehtaa vielä mainostaa (pitää hetki sulatella), mutta Ennio Morricone kyllä tahditti aika hyvin hetki sitten Areenalla.

    Yhtä kylmien väreiden riemujuhlaa se oli. Todella miellyttävää olla pitkästä aikaa keikalla missä esiintyy jonkun muunlainen kokoonpano kuin se ainainen skitta-basso-rummut-laulu. Hieno orkesteri, ja se sopraano oli myös aika hehkeä, heleä, ja ties mitä muuta.
     
    Professional tykkää tästä.
  11. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 301
    Saadut tykkäykset:
    594
    Toissa kesänä Lindsey Stirlingin keikka Central Parkissa oli aika hieno. Muutenkin fiiliksissä kun ekaa kertaa Nykissä ja sitten sattuu vielä oma suosikki tyttö esiintymään juuri oikeaan ajankohtaan. Siinä oli kyllä tähdet kohdillaan :)

     
  12. 100mo

    100mo Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.06.2001
    Viestejä:
    948
    Saadut tykkäykset:
    26
    Ehkä mieleenpainuvin oli Frank Zappa Helsingissä 1988, soittivat mm. Stairway to heaven:in ja I'm the Walrus:in encorena.
    Toinen hyvä oli alkuperäinen Van Halen Råsunda stadiumilla Tukholmassa 1984.
     
  13. kvarkki

    kvarkki Guest Guest

    Liittynyt:
    25.11.2015
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja vielä tuosta Zappan 1988 Helsingin konsertista; soitettiin myös Ravelin Bolero!"!" Ja jonkun edellisen keikan kännisen huutama toive "Whipping Post", käsittämätöntä että Zappa vuosien jälkeen päätti toteuttaa toiveen.
    Kaikki Rush suomen konsertit nähneenä toteaisin että ensimmäinen R30 keikka Lontoon Wembley areenalla oli pettymys äänentoiston takia, katonrajassa ollut istumapaikka ei kuulostanut yhtään hyvältä.
     
  14. Snafu68

    Snafu68 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    06.05.2013
    Viestejä:
    1 263
    Saadut tykkäykset:
    163
    Guns n'Roses 1991 (Skid Row lämmitteli)
    Soundgarden 1991
    Rolling Stones 1990
    U2 1994
    Smashing Pumpkins kun soittivat jaffalassa
    Megadetheista olen aina tykännyt, nähnyt vissiin 4-5 kertaa, NIN kanssa

    uudet isommatkin konsertit on olleet vähän meh eikä mitään
    tosi päräyttäviä uudempia rock juttuja ole sattunut kohdalle.
     
  15. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Olikos täältä väkeä Kantolassa GNR:ää katsomassa?

    Omalta osaltani voisin sanoa että oli aivan helvetin hyvä. Järjestelyistä nyt en viitsi sen enempää puhua, kun että meni itseasiassa jopa paremmin mitä odotin, joskaan mitä ilmeisimmin kaikilla ei ihan näin mennyt. Juomaa sai aina sopivalla jonotuksella (enkä edes huomannut että kalja ilmeisesti jostain loppui..?), ja ainoa mistä voisi vähän nurista olisi se, että keikan jälkeen itse Hämeenlinnasta ulospääsy oli aika tuskan takana. Vähän päälle tunti tuli käytännössä yksissä liikennevaloissa seistyä. Ja mainittakoon se, että mulla oli ihan se halvin lippu tapahtumaan, jos sillä jotain merkitystä esim. tuohon jonotushommaan on.

    Mutta se keikka. Yhtä biisiä olisin settilistaan toivonut mitä ei tullut, mutta muuten ei mitään valittamista. Ne muutaman coveritkin toimivat pääasiassa hienosti, mutta onhan tuo bändin oma tuotanto vaan niin helvetin hienoa että oli siinä aikuinen mies tippa linssissä useampaan kertaan.

    Aivan loistava veto, ja reissu kaikinpuolin.
     
  16. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 014
    Saadut tykkäykset:
    150
    Siellä oltiin ja bändi oli kyllä loistokunnossa. Hyvin huomasi järjestelyissä, että betoniporsaita ja rekkoja oli aika paljon enemmän tienvarsilla kuin vielä vaikkapa AC/DC:n keikalla pari vuotta sitten. Eipä siis ihme, jos kulkeminen oli vähän hitaampaa.

    Kaljaa en jaksanut jonottaa, joten tyydyin juomaan vettä. Ensimmäisenä soittanut Mike oli erinomainen, vaikka vähän kauempana saundit olivat hakusassa. Toisena veti mulle vähän vieraampi The Darkness, mutta olihan sekin oikein loistavassa kunnossa. Khtuullisen odottelun jälkeen myös Gunnarit saatiin lavalle, ja siitä se sitten räjähti.5/5 En muuten ole ennen kyseistä bändiä nähnyt, joten loistavaa että poikuus meni juuri tällä rundilla. Setti oli kuin jukeboksi, josta vedettiin vain ja ainoastaan ne parhaat biisit!
     
  17. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Joo toi itse GNR:n lavalle odottelu meni kyllä huomattavasti sutjakammin mitä odotin. Taisivat vaan tunnin ilmoitetusta ajasta jäljessä lavalle nousta, kun aiemmin ovat saattaneet neljäkin tuntia itseään odotuttaa. Lähinnä siis kai Axl, mutta aika nöyrältähän mies keikalla vaikutti, eikä Slashinkään kanssa mitään sen kummempia antipatioita ainakin ulospäin näkynyt.

    5/5 tosiaankin mitä enemmän tässä keikkaa päässään kelailee, ja tosiaan ensimmäinen kerta itelläkin. Vaikka vannoin etten enää tuon kokoluokan yleisötapahtumiin lähde, niin saatan hyvinkin sanani pyörtää jos uudestaan vielä tännepäin tulevat.
     
  18. prisoner

    prisoner Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.03.2003
    Viestejä:
    382
    Saadut tykkäykset:
    6
    Rage Against The Machine - Roskilde Festival 1996.