Uusi " v "

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana 69DUDE, 21.05.2009.

  1. Jarza

    Jarza Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.02.2002
    Viestejä:
    219
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kyllä tätä sarjaa pitää alkaa seuraamaan ihan jo siitäkin syystä et tuli aikoinaan vanhaa V sarjaa seurattua. Perus juoni taitaa olla sama kuin vanhassa mut muuten kaikki onkin sitte erilaista.
     
  2. digiukko

    digiukko Guest Guest

    Liittynyt:
    20.06.2005
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    "Vanha" Diana oli kyllä paljon kuumempi kissa. ;)
     
  3. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Hah! Morena Baccarin jyräsi jo Fireflyssa...
     
  4. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Hyvinhän tämä starttasi, paljon saatiin aikaan pilotissa.

    Pienen poliittisen älämölön sarja on jo saanut aikaan jenkkifoorumeilla, saa nähdä jääkö sikseen vaiko jatkuuko keskustelu samanlaisena.
     
  5. chevalier

    chevalier Guest Guest

    Liittynyt:
    26.01.2009
    Viestejä:
    179
    Saadut tykkäykset:
    0
    ihan käypä pilotti. morena baccarin on hot ja elizabeth mitchellilla on hyvät tissit, harmi vaan ettei tämä ole hbo:n sarja ;) kunpa tässä nyt kuitenkin älyttäis/uskallettais ottaa pitkällä tähtäimellä riskejä noin tarinankerronnassa ja näkökulmissa,kuten vaikka bsg remake teki. abc:n huomioon ottaen kaava tulee varmaan olemaan melko tuttu, mutta saahan sitä aina toivoa... kunhan nyt ei ihan samoja polkuja kulje kuin alkup. v.
     
  6. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 705
    Saadut tykkäykset:
    353
    No joo, ei tätä kyllä hitaasta alusta voi syyttää. Siitä kyllä, että asiat etenivät mielestäni aivan liian vaivattomasti, helposti ja nopeasti. Jo parin ensimmäisen minuutin aikana alkoi tapahtua, sitten jossain vaiheessa tuli "three weeks later"-hyppäys, ja "I love V" -paidat, alettiin tutkia johtolankoja, löydettiin vastarintaliike, FBI-pimun skidi oli jo ihan muna pystyssä menossa muukalaisten remmiin jne. Ei tästä varmaan perushömppää kummempaa tule, mutta voittanee ainakin sen alkuperäisen, jolla ei nykyisellään juuri muita arvoja taida ollakaan kuin nostalgista hilpeyttä herättävä camp-henkisyys. Tuo muukalaisten ihmismäinen fasadi voi kyllä johtaa rasittaviin setä onkin täti, hyvis onkin pahis, hähähä -"juonenkäänteisiin", toivottavasti tätä kikkaa ei käytetä yhtään enempää kuin on tarpeen.
     
    Viimeksi muokattu: 04.11.2009
  7. Miquel007

    Miquel007 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2002
    Viestejä:
    272
    Saadut tykkäykset:
    15
    Pilotti olisi ehkä toiminut paremmin pariosaisena, jotka tietysti olisi lähetetty peräkkäin samana päivänä. Nyt ehkä tapahtui liikaa liian nopeasti:
    esim. vastarintaliike löytyy (jo), soluttautujia paljastuu molemmin puolin, se FBI:n liskokaveri jäi heti kiinni ja siitä tuli samantien vainaa jne.
    . Parikymmentä minuuttia ja hops, alkuasetelmat ovat valmiita, puolet jaettu ja eikun hommiin.

    Olenko ainoa, jonka mielestä se yhteysalus oli kökkö. Vanhassakin versiossa oli enemmän munaa.
     
  8. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Kyllä tämä toimii. Pelottaa vaan, että tuleeko tästä ns huttu, kun mennään eteenpäin. Toivotaan, että rahoitus pysyy kohillaan ja eikä jatketa väkisin 13 kauden hömpäksi. Eka jakso oli kyllä tuupattu tukkoon asiaa. Pikkasen tuntui ähkyä olevan jaksossa. Toisaalta sen ymmärtää, että katsoja saadaan koukkuun heti alusta alkaen.
     
  9. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Harvinaisen paska pilotti, jotenkin en päässyt sisään typeryyteen vaan jäin ajattelemaan asioita kriittisesti, big mistake:rolleyes: Päänainen totaalisen epäuskottava, olevinaan jonkun sortin esimies FBI:ssa(sellainen kuva ainakin jäi) mutta aina meni ensimmäisenä edellä pyssy käjessä(välillä jopa ilman backuppia).
    Intergalaktisen matkailun hallitsevat(näin siis oletan) reptiliaanit tarvitsee suuren salajuonen +terroristi soluja lyödäkseen ihmiset? joopajoo.

    Jälleen muuten tuo "pienten ihmisten" draama oli niin epäkiinnostavaa että, ketään vittu kiinnosta Fbimimmin huonosuhde skidiin ku taivaalla mollottaa muutaman pikkukaupungin kokoinen ufo. En odota suuria jatkossa. Flashforwardinkin seuranta jäi tasan yhteen jaksoon, en vain osaa jotenkin enää heittää niin pahasti aivoja narikkaan tai onnistuu se laadukkaan materiaalin kanssa, syytän kyseisen sarjan tekijöitä:D
     
  10. hessuu

    hessuu Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2009
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika laimee maku jäi pilotista.toivottavasti seuraavat jaksot tarjoaisi huomattavasti enemmän äksöniä!Mutta pelkään tässä käyvän niin,että jaksot junnaa paikallaan.No,toivossa on hyvä elää...
     
  11. marko

    marko Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.01.2001
    Viestejä:
    1 772
    Saadut tykkäykset:
    17
    Kauppalehdessä oli sarjasta pikku jutunpoikanen sekä maininta, että mtv3 olisi ostanut sarjan esitysoikeudet suomeen, ja sarja olisi eetterissä joskus ensi vuonna.
     
  12. Pikseli

    Pikseli Guest Guest

    Liittynyt:
    04.09.2003
    Viestejä:
    242
    Saadut tykkäykset:
    2
    Suomalaiset kanavat kyllä ampuisivat itseään jalkaan tulevaisuutta ajatellen, jos sarjat varsinkin tulisivat parin kolmen vuoden viivellä Suomeen. Nyt on vielä paljon ihmisiä, jotka eivät osaa/tiedä hakea sarjoja muualta, mutta nämä asiat osaavat henkilöt vanhenevat koko ajan ja nuorempi sukupolvi osaa sen jo lähes automaattisesti. Joku päivä katsojaluvut vain romahtaisivat, kun paremmat ohjelmat löytää muualta.

    Toivottavasti ei tule 4:3 raiskattu versio V:stä.
     
  13. je3ee

    je3ee Guest Guest

    Liittynyt:
    30.05.2007
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    todella mielenkiintoinen sarja varsinkin kun kaikki uudet sarjat mitä on tullut on ollut täyttä kuraa. tästä jäi sellainen olo että ei malta odottaa seuravaa jaksoa.:naminami:
     
  14. Crockett

    Crockett Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    1 075
    Saadut tykkäykset:
    128
    Oli kyllä positiivinen yllätys. Vaikkakin oli asetelmat taas vähän liian ennalta arvattavat. Vähän innovatiivisempaa arkkitehtuuria olisi kaivannu noille muukalaisille aluksien suunnittelussa. Lisäksi jotenkin sitä ns. natsimeininkiä punaisine uniformuineen on ikävä alkuperäsestä sarjasta.

    Innolla odotan seuraavia jaksoja.
     
  15. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
  16. Higher

    Higher 1. Stanley Kubrick Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.02.2004
    Viestejä:
    845
    Saadut tykkäykset:
    15
    Viimeksi muokattu: 11.11.2009
  17. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan ok, tuotantoarvot kohdillaan, näyttelijät hyviä ja idea, vaikka vanha onkin, on hyvä. Jotenkin vain tämä jännityksen luominen sillä, ettei vihollista voi tunnistaa ja kaikki voivat olla mörkömiehiä, ärsyttää.

    Esim. BSG:ssä oli sentään rajattu määrä eri ukkoja/akkoja, joten siinä tietämättömyys ei niin haitannut. Tässä voi olla suurinpiirtein puolet koko planeetasta jo valmiiksi vierailijoita, halvalla luotua epätietoisuutta/jännitystä. Toivottavasti vastarinta nopeasti keksii jonkun pikatestin V-ukkojen ja akkojen tunnistamiseksi, muuten asia rassaa liiaksi.

    4400-sarjaan viittaus varaston osoitteessa oli hauska bongata, pappismieshän siitä sarjasta tuttu :) Kassellaan miten edistyy.
     
  18. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Mun mielestä tuo taas on hyvä juttu. Se antaa paljon työtä funtsia, että kuka on ja kuka ei ole. Esim FBI:n pomon saatuaan nauhan puhelusta kyseenalaisti hieman hänen roolia. Juuri minusta tälläinen toimii. Sillä saadaan hyvä koukku.
     
  19. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noh postauksen jälkeen arvelin että joku takertuu tuohon "julkaisu" sanaan. En korjannut kun oletin silti että enemmistö klipin katsojista osaa lukea rivien välistä.

    ABC esitti kanavallaan tuon pätkän ja tottakai joku sen tallensi ja laittoi Youtubeen jakoon.
     
  20. excalibur

    excalibur VIVA LA RESOLUTION! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    01.01.2001
    Viestejä:
    611
    Saadut tykkäykset:
    0
    Alkuperäisen suurena fanina on sanottava, ettei tämä kakkos jaksokaan mitenkään kummallinen ollut, mutta toimi kuitenkin kokonaisuutena paremmin kuin pilotti. Eniten tässä kuitenkin ärsyttää se, ettei tuotanto ole välttämättä säilyttänyt ihan oikeita elementtejä alkuperäisestä sarjasta ja päinvastoin.

    Muutamia huomioita:
    +Tuttuja henkilö hahmoja kyllä löytyy, vaikka suurimman osan sukupuoli on vaihdettu (tämä tuntuu olevan trendi lähes kaikissa "remake"sarjoissa)
    +Tarina tuntuu etenevä melko samaa rataa alkuperäisen kanssa, lukuunottamatta tuota soluttautumis touhua.
    -Joku tässä ketjussa jo mainitsikin nuo punaiset uniformut, jotka toimivat loistavasti alkuperäisessä sarjassa luomaan sellaista "vastenmielistä" natsi meininkiä pitkine saappaineen ym. Kun tässä taas tyypeillä on vaan massaan sekoittuvat "kivat" takit :confused:
    -Myös vierailijoiden äänet on jätetty muokkaamatta uusinta versiossa, seikka joka toimi hyvin alkuperäisessä. Tietysti tämä olisi uudessa haitannut heidän soluttautumistaan merkittävästi.