PS3 slim

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana roflator, 18.08.2009.

  1. XBMC

    XBMC Guest Guest

    Liittynyt:
    27.10.2006
    Viestejä:
    65
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tossa oma ratkasu, jota käytän leffoja katsellessani. Eli lipastoon väsätty taso, jonka saan edestä kiinni, ja joka on takaa avonainen.
     
  2. Stardom

    Stardom Guest Guest

    Liittynyt:
    18.09.2009
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli vaihdettua 80 Gt -malli mm. hiljaisemman toivossa slimiin, mutta toisin kävi. Nyt on jo kolmas yksilö menossa, mutta jokainen näistä on ollut käytännössä aivan yhtä meluisa. Yksikään ei ole ollut hiljaisempi kuin omistamani 80 Gt, joka sekään ei ollut mikään maailman hiljaisin, mutta näihin verrattuna se oli kuin unelma.

    Laitan tähän omat kokemukseni konsoleista. Pieniä eroja konsolien välillä on löytynyt, joskin nekin aika surkuhupaisia. Paikkana vapaa sijoitus, eli laitteilla on vapaa ilmankierto. Huoneen lämpötila 20-21 C. Pysty tai sivuttaisasennolla ei ollut vaikutusta tuulettimen tasoihin.

    Konsoli 1: Piti korkeataajuuksista vinkunaa aina päällä ollessaan, joka oli melkoisen raivostuttava ominaisuus. Kierrokset nousi XMB:ssä idlenä 10-15 minuutissa aina tasolle 7-8 asti, joka ei ole siis sama asia kuin vanhojen fattyjen kyseinen taso. Heittäisin lonkalta, että puhe on vanhojen ps3:sten tasosta 4-5, joka on jo häiritsevä. Slimin ääntä ei voi kuitenkaan suoraan verrata vanhoihin, sillä slimin ominaisääni on huomattavasti ärsyttävämpi, koska se on korkeataajuksempaa tuuletinmelua ja epätasaisemman kuuloinen. Konsoli ei laskenut kierroksia koskaan, jota en ihmettele, koska se kävi varsin lämpimänä.

    Konsoli 2: Ensimmäistä voimakkaammin tikittävä tuuletinääni, ikään kuin laakerit olisivat sekundatavaraa. Ei kuitenkaan pitänyt vinkunaa. Kierrokset XMB:ssä idlenä nousi vajaassa 15 minuutissa tasolle 8, eli käytännössä identtinen ensimmäisen kanssa. Tosin tuuletin oli aavistuksen ensimmäistä rahisevampi, joka lisää äänekkyyttä. Tämäkään konsoli ei laske kierroksia milloinkaan.

    Konsoli 3: Käytännössä täysin samanlainen kuin konsoli nro 2.

    Seuraavat huomiot pätee kaikkiin slimeihini: Blu-ray asema on huomattavasti halvemman kuuloinen kuin fattyissa, ja osa toiminnoista erittäin äänekkäitä. Tämä on varmasti slimin "ominaisuus", ei vika. Kaikki slimini tuottivat hyvin lämmintä ilmaa n. 10 minuutin jälkeen, joka saattaisi vihjata, että jäähyn kontakti on huono, piitahnaa on laitettu liikaa, jotain kuitenkin mokattu pahasti, who the hell knows.

    Väistämättä tulee mieleen DNA:n mainos: "Pojat, pojat ei se vaihtamalla parane." Jos 3/3 kokeilemista slimeistä on äänekkäämpiä kuin vanha konsoli, kertoo se mielestäni jo aika paljon Sonyn laadunvalvonnasta. Väittäisin melkein, että hiljaisen yksilön saaminen (joita ilmeisesti kuitenkin on olemassa) on niin epätodennäköistä, että slimiä ei kannata edes harkita toistaiseksi. Tällaisilla melutasoilla laite on ainakin itselleni melkeinpä käyttökelvoton blu-ray/dvd-käytössä, ja uskon sen pätevän myös muihinkin ihmisiin, jos satu olemaan aivan puukorva. Pelikäytössäkin saa olla äänet melkoisen kovalla, että slimin melu peittyy alle.

    Jälkiviisaana voi todeta, että vanhassa 80 Gt mallissa olisi ollut vara parempi. Älkää siis ihmeessä vaihtako slimiin, mikäli vanha konsolinne ei nosta kierroksia esim. tasolle 4. Sonyn väite että slim olisi hiljaisempi kuin edellinen sukupolvi ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa ainakaan tällä otoksella.
     
  3. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Itse kun taas vähän testailin huollosta palautettua fatsoani, niin taisin päästä jo uudelle tasolle - tasolle 7! :hitme: Mielestäni nosti nimittäin vielä raivoisammille kierroksille kuin aikaisempien testieni perusteella. Tosin en laskenut tason nostoja sillä kertaa, joten en päätä pantiksi pistä.

    Itse asiassa rehellisesti sanoen ei hirveästi kiinnosta enää testailla koko vehjettä eikä käyttää ylipäänsäkään. Olen suoraan sanoen helvetin vittuuntunut Nordisk Filmin toimintaan. (Sori kiroilusta, Plazan pienimmät ;)). En ole toistaiseksi kirjoittanut reklamaatiota, kun tuntuu ettei tulisi yhtään painokelvollista sanaa kirjeeseen. En tiedä ylipäänsä viitsinkö enää edes alkaa rumbaan vai ruuvaanko vain takuussa olevan pleikkarin auki ja katson voinko kotikonstein parantaa tuuletusta. Leikkaan vaikka koko pohjan auki tai pistän pari diodia tuulettimen piuhaan alivoltittaakseni sen.

    Joka tapauksessa on AIVAN saletti, että yksilöiden välillä on jopa isojakin eroja, kun jotkut väittävät pokkana, ettei kuulu muka parin metrin päähän sohvalle pihaustakaan. TAI sitten asutte iglussa tai pleikkari on kassakaapissa tai teillä on vakava kuulonalentuma. :D
     
  4. burner

    burner Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.06.2007
    Viestejä:
    655
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näinhän se on että kaikki olosuhteet vaikutavat varmasti myös tuohon ääneen. Omassa kämpässä sellanen 21-23 astetta,joten melko normaali lämpö. Jossain videossakin kaveri testaili kokolattiamatolla laitetta ja tietysti puuttui kaikki resonointi kun siinä pehmeällä alustalla hurisi. Itsekin olen kyllä laittanut pehmeämmät tassut omaan laitteeseen. Mutta joo,kaikki vaikutaa kaikkeen ja sitten on erikseen varmasti laitteita jotka huutavat muuten vaan. Aika mystistä..

    Tänään vielä kävi niin että Slim hyytyi BD:tä toistaessa. Asema alkoi vinkumaan ja kuva jämähti paikoilleen. Ei meinannut antaa levyä ollenkaan takaisin. Dvd:tä ei myöskään meinannut soittaa vaan asema vain vinkui viimeistä päivää. Sammutuksen jälkeen BD takaisin sisälle ja pienen vinkumisen jälkeen suostui vihdoin soittamaan levyä. Oiskohan asema menossa hajalle.. Tällä hetkellä se kuitenkin tuossa pyörii ja kukkuu dvd:tä toistaessa:)

    Kiitos ehdotuksesta,näppärän näköinen:) Itseasiassa jotain vastaavaa itsekin jo miettinyt. Tuli kokeiltua miten tuo konsoli käyttäytyisi takaa avatussa tilassa,mutta lopputulokset ei olut kovin hyviä:) Mökä vain lisääntyi,eli tarvii kyllä jonkinlaisen propellin tuonne vaihtamaan ilmaa kunnolla.
     
    Viimeksi muokattu: 18.09.2009
  5. 4rtsi

    4rtsi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.05.2009
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on 8 kilowatin kiuas 3-4 tuntia päällä pari kertaa viikossa. Enkä ole varmaan ainoa. Jotenkin tuntuu järjettömältä noiden parin kymmenen watin tuijottelu. Jos dvd-soitin kuluttaa 50 wattia vähemmän, niin mun kiinnostus tätä seikkaa kohtaa on tasan nolla (0).

    Sovitaanko, että jätän yhden saunapäivän väliin, niin aika moni saa pitää ihan mitä tahansa pelikonsolia tai dvd-soitinta päällä vaikka koko vuoden yhtäsoittoa, ja ollaan vielä säästön puolella.
     
  6. jani86

    jani86 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.03.2005
    Viestejä:
    302
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miten nuo asetukset pitää oikein laittaa, että saan optisen kautta äänet menemään? Kone on telkkarissa hdmi:llä kiinni ja optinen menee vahvarille. En ole mitään ääniä saanut vahvistimesta tulemaan. Telkkarista kyllä kuuluu.


    Tarkoitus olisi jossain vaiheessa kytkeä suoraan vahvarin kautta kunhan vain ne tilatut hdmi-piuhat tulisivat. Tuohon vahvarin hdmi-kytketään kiinnostaisi myös tietää oikeat asetukset. Vahvistimesta ei itsestään löydy noille hd-äänille tukea.
    Vahvistimen malli on Yamaha RX-V661

    Edit: Tuolta ne ohjeet taitaakin löytyä ja pitääpä kokeilla jos saa toimimaan https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=71101
    Ja lähti myös toimimaan. Olisi hyvä jos tuo olisi jo etusivulla.
     
    Viimeksi muokattu: 19.09.2009
  7. jleinonen

    jleinonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.08.2001
    Viestejä:
    627
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ostin nyt tän Slimin. Lähinnä BD soittimeksi, tais olla virhe :D Ei ole ennen ollut PS3:sta tai XBOX360:sta, mutta kun jotkut ovat tätä hiljaiseksi kehuneet niin uskalsin ostaa. Mutta mutta, eihän tuo missään nimessä ole hiljainen :hitme: Vois verrata vaikka alkuperäiseen XBOXiin.

    Alussa voi olla minuutin kaks hiljainen, jos pysyisi tuolla tasolla olisi ihan OK. Mutta vaikka on idlessä eli ei tehdä mitään niin tuulettimen kierrokset alkavat nousta. Ei ehkä haittaa kun on muuta ääntä, mutta esimerkiksi leffan hiljaisessa kohtauksissa kuuluu 100% varmasti.

    Ilmeiesti laitteen asennus suunnalla ei ole merkitystä? Eli onko se pystyssä vai ei? Ja jos laittaa pystyyn niin kumminpäin se kannattaisi laittaa? Onko tälle mitään modeja tiedossa, millä tuon saisi kohtuu hiljaiseksi?
     
  8. dmq

    dmq Guest Guest

    Liittynyt:
    25.09.2008
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mjoo, oma slimmi on selvästi äänekkäämpi kuin tuo videon yksilö. Videolla kuului suht tasaista hurinaa, oma taas.. no sellanen hiton rolisija ulisija se on.

    EDIT: otampa sen verran takaisin, että vaikeahan tuosta on videolta loppujen lopuksi hahmottaa että miten kova tuo ääni on, pitääpä kokeilla kuvata tuota omaa slimiä niin voi ehkä vähän vertailla.

    Eilen The Dark Knightia katsoessa alkoi ärsyttämään äänekkyys puhekohtauksissa.
     
    Viimeksi muokattu: 21.09.2009
  9. Pulse+

    Pulse+ Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.03.2004
    Viestejä:
    632
    Saadut tykkäykset:
    95
    Itselläni 12/2008 ostettu 80 G malli on alusta saakka pitänyt melkoista puhinaa päästyään lämpöiseksi (n.15 min ja kierrokset nousee häiritseväksi). Kerran talvisaikaan kokeilin niin, että laite oli ikkunalaudalla parvekkeen oven vieressä ja parvekkeen ovi hieman raollaan. Kylmä ilma virtasi suoraan laitteen sisään ja tällä tavalla kierrokset laski idlenä takaisin käynnistystilan tasoon. Leffan tai pelin aikana kierrokset pysyivät korkeampana, tasoa en osaa enää arvioida. Ratkaisu ei tietenkään ollut pysyvä ja lopulta ostin 5 metrin johdot ja sijoitin pleikkarin eri huoneeseen kuin televisio. Nyt on mukavampi katsella. Harmittavahan tuo melu on, varsinkin jos joillain todella on hiljaisia yksilöitä. Slim ei näyttäisi tuovan tähän ratkaisua.
     
  10. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Kiva, että jollain muullakin on samanlainen! :thumbsup:

    Pitää tosiaan itsekin pistää harkintaan joko helkkarin kauaksi siirtäminen (ulos ikkunapellille? :D) tai sitten teen rajun ruumiinleikkausoperaation ja teen jäähdytykselle jotain.
     
  11. esko76

    esko76 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.01.2003
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä on PS3 hankinta harkinnassa, joten kertokaapa plazalaiset: Kannattaako ostaa slim vai vanha 80gb malli? Itse olen kallistumassa keskustelua seuranneena vanhan 80gb puoleen...
     
  12. +sp+

    +sp+ Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.08.2005
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    2
    Täytyy vaan ihmetellä tätä äänekkyys juttua :confused:
    Itselläni vanha 40gb PS3 ja se ei nosta BD-käytössä tuulettimia kuin harvoin max.2 tasolle. Dvd:n skaalaus 1080p, nostaa tuulettimen tason n.3, mutta edelleenkään se ei häiritse. Ja minulla on todella lämmin asunnossani +25 astetta....

    PS3 on tv-tason "päällä", avoinaisessa tilassa siis. Toki omanikin nosti äänet maximiin kun se oli liian pienessä raossa. Mutta vain dvd:n skaalauksessa, ei BD-käytössä.
     
  13. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No niin, demoaminen on käynnissä... :naminami: Otin PS3 Slimin ulos laatikostaan, sijoitin sen AV-tasoon ja kytkin kaapelit paikalleen. Tein pakolliset alkuasetukset ja laitoin The Dark Knight -BD-levyn sisään. En tehnyt järjestelmäpäivityksiä.

    Tässä olen noin kymmenen minuuttia tätä äänekkyysasiaa tarkkaillut. Käyttöönottaessa ja alkuvalikossa Slim oli haudanhiljainen. TDK:ta katsellessa tuulettimen ääni astuu peliin, mutta en ainakaan tähän saakka koe sitä häiritseväksi normaalilla äänenvoimakkuudella (itse pidän Sony-telkkuni äänenvoimakkuutta yleensä 50-65:ssä). Tässä katselen juuri sitä Jokerin kynäkohtausta (puhekohtaus) ja Slimin tuulettimen ääntä ei erota -- tosin niin erottaa, että välillä lyö muten päälle, tunnistaa Slimin ominaisäänen ja sitten etsii sen elokuvan äänien joukosta. Tosin jos äänenvoimakkuuden laskee alle 20:n, niin silloin Slimin käyntiääni on jo häiritsevää.

    Voinkin tässä vaiheessa ainakin sen todeta, että Slim ei ole missään nimissä niille, jotka katsovat elokuvia hiljaisella äänenvoimakkuudella. BD:t kuuntelen itse kuulokkeilla tai isolla äänenvoimakkuudella, joten tuo käyntiääni ei niin haittaa. Varmastikaan niille, jotka käyttävät kauitinsettejä ja vahvistinta Slimin kanssa, ei tule ongelmia käyntiäänen kanssa. Toki nyt siis puhun omasta yksilöstäni.

    Jos nyt vertaan käyntiääntä Sony S550 -BD-soittimeeni, niin ero totta kai on. S550 on haudanhiljainen missä tilanteessa tahansa eikä se päästä mitään käyntiääntä.

    Yleisiä fiiliksiä Slimistä... Laite on todella kompakti ja kevyt. Ulkonäkö on tyylikäs mutta arkinen -- sopii kuitenkin omaan sisustukseen. BD-käytössä tämä on vähintään kolmanneksen nopeampi kuin S550. Kuvanlaadullisesti (en ole tehnyt vieretysten vertailua, joten kyse voi olla puhtaasta illuusiosta) S550 tuntuu hitusen tasapainoisemmalta ja laadukkaamalta, muttei paljon. Pelejä minulla ei Slimiin vielä ole.

    Tuomio? Tähän saakka Slim tuntuu sen verran laadukkaalta, että olen pitämässä sen. Kuitenkin ilmeisesti nuo tuuletinongelmat ilmenevät herkiten vasta n. 15 minuutin BD-levyn pyörityksen jälkeen, joten tässä pitää vielä vähän odottaa josko kierrokset nousevat. Ilmeisesti minulla on kuitenkin yksi niistä hiljaisimmista malleista.

    EDIT: Nyt olen katsonut noin vartin TDK:ta. Tehdäänpä kuvaava koe. Pistän nyt äänen pois (mute). Millainen on Slimin käyntiääni? Tuulettimen nopeus on selvästi noussut elokuvan pyörityksen aikana, mutta äänenvoimakkuus (edelleenkin pistin elokuvan äänet pois) ei ole pahasti noussut. Käyntiääni muistuttaa jotenkin "erittäin nopeaa mutta vaimeasti kuuluvaa nauhan kelausta". Puhekohtaus menossa (äänet päälle, äänenvoimakkuus 50:ssä Sony LCD-televisiossa). Käyntiäänen edelleen kyllä erottaa, jos sitä etsii ja tietää millainen se on, mutta ei se häirisevä ole. Jos äänenvoimakkuuden laskee alle 50:n, niin käyntiääni alkaa yhä enemmän ja enemmän kuulumaan tausta. Slimin käyntiääni ei kuitenkaan missään nimessä ole kova tai huutava.
     
    Viimeksi muokattu: 21.09.2009
  14. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Mitäpä tähän voi sanoa kuin, että tasan ei käy onnen lahjat. Varsinkin, kun nyt kuulin, että sinulla on vielä 25-asteinen kämppäkin, kun olen sitäkin epäillyt omalla kohdallani. Toisaalta joku päivä testasin ikkunalaudalla (pleikkari pystyasennossa), niin että pleikkarin takaa virtasi raollaan olevasta ikkunasta 8-asteista ilmaa (lämpömittarin mukaan pleikkarin etupuolella oli noin 20 silloin, mutta siis ainakin päätyritilästä todnäk valui viileää ilmaa sisään) ja silloin nosti ehkä 3-4 tasolle DVD:tä skaalatessa.

    Ja haluan vielä korostaa, että tuon varsinainen sijoituspaikka on ollut tv-tason päällä eli se ei todellakaan ole ollut missään ahtaassa raossa tai umpinaisessa tilassa.

    Jos viitsit, niin kokeileppa vielä DVD-lätyllä skaalaten Normaali-asetuksella. Tuntuu, että silloin PS3 käyttää vielä enemmän tehoa. Toisaalta huutaa se muistaakseni ihan yhtä lailla BD-levylläkin itselläni.

    Tää on niin tätä. Pahoittelen, että olen tähän väärään ketjuun vuodatellut näitä juttuja omasta paperipainostani. Tiedä oikein mitä sen kanssa tekisi. :( Ei sillä leffoja ainakaan viitsi katsella. Hurjaa on laadunvaihtelu Sonylla, mitä tulee äänentasoon / lämmöntuottoon / tuulettimen säätelyjärjestelmän laatuun.
     
  15. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Voisihan sitä jossain vaiheessa testata, joskin vähän pelottaa se, että jos niin teen ja äänekkyys on ihan hirveätä, niin muuten toistaiseksi hyvä yksilö muuttuu mielessä vähemmän hyväksi. :D Homma on vähän kuin kuolleiden pikseleiden kanssa eli että ei niitä aina välttämättä kannata hakea -- jos hakemalla hakee sen, niin sen näkee sitten haitaksi aina vaikka ilman hakemista ei olisi sitä koskaan huomannutkaan. Niin siis en aio muutenkaan dvd-leffoja Slimillä katsoa, kun Oppo 981HD on sitä varten -- eikä Slim edes toista R1-levyjä.

    Tuossa heti Slimin TDK-testauksen perään katselin vielä samoja kohtauksia S550:llä. Kuvanlaatu on suhteellisen samaa, joskin hitusen S550:n hyväksi. S550:n käyntiääni on toden totta 0db ainakin tällä kuulolla ja tältä etäisyydeltä. Pistin elokuvan mutellekin välillä, niin S550 ei päästä mitään ääntä.

    Periaatteessahan olen nyt vaihtamassa BD-soittimen huonompaan malliin (Slimiin), mutta kyse olikin säästämisestä ja tilanteen kätevyydestä -> näin vanhempani saavat ilmaisen BD-soittimen, minä saan Oppon takaisin omaan dvd-käyttöön ja HD-pelikonsolin niille peleille, joita en koe Wiin ohjaussysteemin parantavan ja jotka haluaisi HD:nä. Jos nyt ajattelee vaihtoehtoa, niin vanhempani olisivat joutuneet ostamaan yli 300 euron Samsung 3600 -BD-soittimen (kalliimpi kuin Slim), Oppo olisi jäänyt kaappiin pölyttämään eikä minulla olisi HD-pelisonsolia. Slimin kuvanlaatu nyt on 40" HD Ready -mallista (1080p-tilassa tosin) toistettuna tarpeeksi hyvää, mutta totta kai se suurin varjopuoli tässä diilissä on se, ettei auta enää BD-leffoja hiljaisella äänenvoimakkuudella katsoa. Tosin enpä ole niin ennenkään tehnyt.
     
    Viimeksi muokattu: 21.09.2009
  16. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No varmasti harmittaa, ymmärrän erittäin hyvin. Jos minulle olisi tullut äänekäs yksilö (kop kop kop), niin varmaan olisin kuin maani myynyt. Eikö sitä sitten millään voi palauttaa tai vaihtaa? Sonyhan mainostaa PS3:sta myös leffakoneena, ja miten leffoja voi keskittyneesti katsoa, jos käyntiääni on tosissaan todella kovaa luokkaa.

    Tietenkin sinun tilanteesi huomioon ottaen tämä on vähän jälkiviisasta näin sanoa, mutta kannattaa ehdottomasti pitää kiinni oikeuksistaan. Kannattaa nostaa sitä ostaessa kissa pöydälle, mainita tästä laajasta ongelmasta ja pyytää jonkinlaista takuuta siitä (tai neuvoja miten menetellä), että äänekkään yksilön saadessaan voi sen palauttaa tai vaihtaa.
     
    Viimeksi muokattu: 21.09.2009
  17. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Mieti vielä, tarvitsetko sitä Oppoa. PS3:ssa on nimittäin erinomainen DVD-kuva! :thumbsup: (Puolittain kieli poskessa, koska aluekoodivapaaksihan sitä ei saane millään ilveellä).

    Käytin sen kerran jo Nordisk Filmillä huollossa kuunneltavana ja tuli bumerangina takaisin erittäin lakonisen "kirjeen" kera. Tämä on nyt malliesimerkki siitä, että kun ostaa netistä ja vielä ulkomailta (tapauksessani Amazon.co.uk), niin homma mutkistuu. Kysyin siis NF:ltä suoraan, että voiko lähettää huoltoon ja se sopi.

    Toisaalta tässä on vielä se kortti käyttämättä, että ottaisin yhteyttä Amazoniin ja katsoisin, mitä siellä sanovat. Toinen vaihtoehto on, että lähetän konsolia niin monta kertaa takaisin NF:lle, että kyllästyvät ja laittavat hiljaisemman tilalle. :cool: Kolmisen kk olisi vielä takuuta jäljellä.
     
  18. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Kuulemma on joo. Itse asiassa PS3:sta (fättiä siis) ja Oppo 981HD:tä on testattu keskenään, ja kuvanlaadullisesti ne olivat aika lailla tasoissa. Jonkun mielestä PS3:ssa oli himpun verran parempi kuva, ja joku taas oli Oppon kannalla. Kuitenkin Oppossa tuo aluekoodittomuus on se tärkein valtti. Tietenkin se, että PS3:han skaalatessaan joutuu tekemään sitä prosessointityötä, vaikuttaa äänenvoimakkuuteen sekä myöskin siihen paljonpuhuttuun virtasyöppöyteen. Tässäkin mielessä on ihan järkevää pitää Oppoa vieressä.

    Suurin dvd-levyistä taitaa jopa ollakin R1-levyjä, joten eipä Slim siinä kauheasti auta.
     
  19. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    ElvisThePelviksen innoittamana kirjoitin vielä reklamaation koskien omaa konsoliani Nordisk Filmille.

    Tässä vastaus:

    "Tässä tapauksessa konsolianne on pidetty toistamassa DVD-elokuvaa normaalilla resoluutiolla vuorokausi putkeen. Tämän jälkeen tuplaskaalauksella monta tuntia. Laite on tuolloin testitilanteessa toiminut täysin normaalisti.

    Emme vaihda konsoleita helposti, mutta emme myöskään lähetä asiakkaalle sellaista laitetta takaisin joka testatessa osoittautuu vialliseksi. Näin ollen konsoli on testeissä toiminut täysin normaalisti."


    :rolleyes:
     
  20. roflator

    roflator Guest Guest

    Liittynyt:
    08.05.2007
    Viestejä:
    1 129
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laita nyt edes kuva siitä miten olet sijoittanut ps3:en. Täällä päässä ainakin herää epäilys helposti siitä, että ps3 on tungettu liian ahtaaseen rakoon.