Panasonic DMR-EX87, DMR-EX77, DMR-EH67, ja DMR-EH57

Keskustelu osiossa 'DVD-laitteet' , aloittajana Kapa7kuus, 26.03.2007.

  1. Mora

    Mora Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.09.2005
    Viestejä:
    512
    Saadut tykkäykset:
    1
    Nooh, en nyt vartavasten valvonut vain panasonicin tapahtumia valvoessa :D On tullut pidettyä muuten vain yöllisiä katselumaratoneja toisella dvd-soittimella jota käytän katseluun käyttömukavuuden ja hiukan paremman skaalauksen vuoksi (ja tämän tähden saattaa mennä kolme-neljäkin päivää etten laita panasoniccia vartavasten päälle jonka tähden kellon jumittamattomuus olisikin suotavaa), ja siinä samalla on tullut katsottua kelloon kun panasonicissa lävähtää Guide-teksti etupaneeliin ja se täsmää tuohon kellonaikaan.

    Juuh, pitänee laitella panasonicille infoa asiasta. Jos joku muukin infoaa niin näkevät ainakin että jonkinsortin bugi on ohjelmistossa, vaikken ihmeitä odotakkaan reagoinneiltaan. Muuten ei ihmeemmin tosiaan valittamista laitteessa, toistaiseksi :cool:

    Ja sellainen onnekas yhteensattuma että talossa on kakkostöllössä (putki) kiinni neljä vuotta vanha panasonicin dvd-vhs -combo jossa pystyy käyttämään noita panan dvd-rameja, eli tuollekin ominaisuudelle löytyi laakista hyötykäyttö "kertakäyttöohjelmia" katsellessa kakkostöllöstä :cool:

    e: ja tosiaan tuossa kellossa on 60 minuutin sähkökatkosuoja, eli heti ei mee kello persiilleen sähkökatkon tullen vaikkei automaattiasetus olekaan käytössä.
     
    Viimeksi muokattu: 11.11.2008
  2. Mora

    Mora Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.09.2005
    Viestejä:
    512
    Saadut tykkäykset:
    1
    Oletko abmas1 kokeillut tuota kellon automaattiasetuksen pois päältä ottoa? Millaisia tuloksia? Itsellä toiminut edelleen *puuta koputtel*.
     
  3. abmas1

    abmas1 Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2006
    Viestejä:
    171
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse asiassa tiistaina otin Auto -asennon OFF:iksi.

    En ole ehtinyt seurata tuloksia sen jälkeen, mutta tosiaankin: klo 03.05 oli kellonaika minullakin, kun olin ajastamassa ohjelmaa! Se tuli tsekatuksi Prog Chekistä samassa yhteydessä!

    Kun on niin rutiinia selvittää onko aika pysynyt....
     
  4. Mora

    Mora Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.09.2005
    Viestejä:
    512
    Saadut tykkäykset:
    1
    Pidähän ajan tasalla sit miten käypi. Eli tasan sama kellonaika siis sullakin mihin jökkää, joten selkeähkö softabugi lienee kyseessä, liian hienoja vehkeitä :hitme: Itsellä on ajastukset toimineet edelleen *kopkop* ja kieltämättä tallennuksen laatu on hyvinkin kohtuullista. Eli aika tyytyväiset tunnelmat nyt tällä hetkellä tallennuskoneen laadun suhteen :cool:
     
  5. abmas1

    abmas1 Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2006
    Viestejä:
    171
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, olen tyytyväinen kanssa tallennuksen laatuun, niin HDD:lle kuin (suoraan) DVD:kin.

    Ja kuten aiemmin olen maininnut, Panasonic oli aikoinaan ainoa joka osasi toistaa vanhemmalla analogisella LG:llä poltettuja levyjä! Se oli silloin KAIKISTA suurin plussa, mitä esim. Sony ei ansainnut!
     
  6. abmas1

    abmas1 Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2006
    Viestejä:
    171
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kello oli eilisiltaan mennessä pysynyt ajassa!

    Kellonajan asettamisen vaihtoehdosta AUTO -> OFF:iksi voitaneen olettaa olevan siis merkitystä esim. ajastusten onnistumisen kanssa?
     
    Viimeksi muokattu: 26.11.2008
  7. Mora

    Mora Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.09.2005
    Viestejä:
    512
    Saadut tykkäykset:
    1
    Loistavata :thumbsup: Allekirjoittaneella on ainakin tähän asti kaikki ajastukset onnistuneet 7.11. jälkeen jolloin tuon asetuksen AUTO:sta OFF:iksi vaihdoin.
     
  8. hcee2007

    hcee2007 Guest Guest

    Liittynyt:
    23.02.2009
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi,

    sorry että tulee tänne eikä myyntipalstalle, mutta täältä varmaan tavoittaa paremmin Panan DMR-laitteista kiinnostuneet.

    Eli myynnissä huuto.netissä edullisesti 160GB kovolla varustettu DMR-EX77 soitin.

    Speksit:
    http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=99233412

    Laite sijaitsee Helsingissä.
     
  9. Gordon

    Gordon Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 230
    Saadut tykkäykset:
    6
  10. Japsu1

    Japsu1 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.05.2006
    Viestejä:
    728
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nähtävästi ei onnistu koska kameravalmistajat harrastavat omia tiedostomuotoja. Jos kamera tallentaa suoraan mpeg2muotoon niin siirto SD-kortilta laitteen kovalevylle voisi onnistua ainakin allaolevan linkin mukaan. Mutta toisto suoraan kortilta ei siinäkään toimi. Eikä tuossa edes kerrota toimiiko homma sekä perus SD-kortilta että uusilta SDHC suurkapasiteettikorteilta joita yleensä käytetään videon kuvauksessa?
    http://www.videohelp.com/forum/arch...cord-video-direct-from-sdhc-card-t365495.html
    En siis mene täysin vannomaan mutta lähtisin kuitenkin siitä että homma ei toimi. Jos se toimisi niin tätä varmasti käytettäisi myös myyntiargumenttina, sen verran paljon käyttöä tuolle ominaisuudelle olisi.
     
  11. Len

    Len Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    DMR-EX77, takuu mennyt umpeen ja laite jätää nauhotuksia tekemättä :(

    Mistäs löytyisi firmwarepäivitys ko. purkkiin?
     
  12. KarhuM

    KarhuM Guest Guest

    Liittynyt:
    11.05.2017
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei, liityin juuri tälle foorumille ja en löytänyt paikkaa ostoilmoitukselle, joten laitan tähän ketjuun jossa liipataan läheltä etsimääni laitetta. Eli:
    Meillä on käytössä Panasonicin 36"putkitv ja saman merkin super-vhs nauhuri. Tarvitsen digiboksin, josta saan signaalin S-videona nauhurille, ja RGB televisiolle. Lisäksi kun televisiossani on komponenttitulo, voisin sitäkin hyödyntää.
    Panasonicin yhdistelmälaitteessa DMR-EX85 ainakin on kaikki liitännät joita voin kuvitella tarvitsevani, eli takana S-video in/out, kaksi scartia, komponentti ja etulevyssäkin vielä s-video tulo.
    Kelpuutan kyllä sellaisenkin mallin jossa on vain yksi S-videolähtö takana, Ebaystä noita katselin mutta en oikein tiedä uskaltaako digiboksia ulkomailta ostaa, jos eivät täällä toimikaan kun olen lukenut tekstitysongelmista yms... Edullisesti pitäisi saada, sillä noissahan ei ole vielä DVB-T2 viritintä, vaikka periaatteessa nyt olisi järkevämpää hankkia sellainen. Ei vaan noista uudemmista näytä enää S-videota löytyvän, scarttikin alkanut jäädä pois, ja todella vaikeaa löytää teknisistä tiedoista tietoa siitä, mitä signaalia digiboksien scartista saa ulos. Panasonicin haluaisin lähinnä siksi, jotta voisi yhdellä kaukosäätimellä pärjätä normaalissa tv-katselussa, kuori saisi olla musta yhdennäköisyyden vuoksi. Sopivaa laitetta voi tarjota YV:llä!