Philips LCD 2009

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana makela5, 23.02.2009.

  1. HeEBeli

    HeEBeli Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2007
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei sisällä täällä toimivaa kaapeliviritintä eikä luonnillisestikkaan Cable Ready HD hyväksyntää. Tammiston Gigantissa pohjoismainen versio jossa edelliset ominaisuudet löytyvät 4490€
     
  2. unreal

    unreal Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.02.2004
    Viestejä:
    3 805
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miksei kaapeliviritin täällä toimisi? Toki toimii.

    Cable Ready HD-hyväksyntää ei toki varsinaisesti ole (siis logoa kyljessä), mutta HD-kanavien avaaminen ja moduulin vuokraaminen riippuu Philipsin malli- ja softaversiopolitiikasta: jos Saksan malli on mallimerkinnältään ja softaversioltaan sama, kuin Suomessa hyväksytty laite, niin myös Saksasta ostetty kelpaa kaapelioperaattoreille ostokuitin näyttämällä.
     
  3. Sherukka

    Sherukka Käyttäjä

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    1 063
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oletko nyt ihan varma? Jostain ketjusta luin Sonyn töllöistä että tarkistivat sarjanumeron(vai mikä se nyt olikaan?) ja jos ei ollut oikea niin ei onnistu!? Voin olla ihan väärässä mutta laitan linkin ketjuun jos löydän sen helposti. Jos ei ole varma ei kannata mennä lupaamaan.
     
  4. HeEBeli

    HeEBeli Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2007
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä toimikkaan. Esimerkiksi Pixmania kauppaa 42PFL5604H:ta jossa on vain DVB-T viritin. Pohjoismaisessa mallissa DVB-C:kin löytyy. Lieneekö siis ettei kaapeliviritintä ole lainkaan tuossa Pixmanian myymässä versiossa vai onko se sitten ohjelmallisesti erilainen. Kuitenkaan Cable Ready HD:ta siitä ei saa tekemälläkään.
     
  5. unreal

    unreal Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.02.2004
    Viestejä:
    3 805
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pixmaniasta en tiedä, mutta tuossa lainaamassasi linkissä sanotaan kuvauksessa "Besonderheiten: integrierter DVB-C/-T-Tuner (MPEG-4 AVC)", joka kyllä melkolailla vahvasti viittaa kaapelitunerin löytymiseen.
     
  6. peeter3000

    peeter3000 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.10.2007
    Viestejä:
    151
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ranskalainen 42pfl5604 on ihan sama kuin Suomalainen.DVB-C viritin on läsnä,mutta ei toimi Ranskassa,siitä syystä ei ole Ranskassa siitä mainintaa.*Eli DVB-C viritin toimii DK,N,FIN,SWE.Ranskalaiset tietävät itsekin sen,että jos laitat maaksi Finlande on dvb-c viritin käytössä,mutta voi toimia puutteellisesti..(Ranskassa)
    ..ja Ranskalaisen Tv-n "Code EAN" on :8712581464400

    --*8 days EPG, service not available in all countries
    *DVB-T, supported in selected countries only
    *DVB-T MPEG4 only for: France, Spain, Denmark, Norway, Finland, Sweden.
    *DVB-C MPEG4 only for selected providers: Denmark, Norway, Finland, Sweden Most up to date information is available on the type plate of the TV, or via www.philips.com/support under the specific type number.--
     
    Viimeksi muokattu: 23.05.2009
  7. unreal

    unreal Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.02.2004
    Viestejä:
    3 805
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen jokseenkin varma.

    Maahantuojat toimittavat hyväksyttämistään laitteista sarjanumerot suoraan kaapeliyhtiöille, josta nämä voivat tarkistaa suoraan laitteen Cable Ready HD-kelpoisuuden virallisen maahantuojan maahantuomista laitteista. Jos ostaja tuo laitteen itse maahan, ts. tilaa sen suoraan ulkomailta, pitää tämän osoittaa, että laite on mallimerkinnältään ja softaversioltaan sama kuin Suomessa hyväksytty laite. Lainaus kaapelitelevisio.fi:stä:

    Edelleen, en tiedä, miten Philipsin hardis- ja softaversiot toimivat. Voi hyvin olla, että ulkomailta tuoduissa on eri mallimerkintä / softa kuin mitä Suomessa hyväksytyissä. Esim. Sonyllä ainakin on eri malleja eri puolilla Eurooppaa, eikä maahantuoja välttämättä ole kaikkia mallivariaatioita hyväksyttänyt, jos niitä ei Suomeen virallisesti tuoda. Tuolta kaapelitelevisio.fi:stähän nuo hyväksytyt mallit / softat selviävät.
     
  8. srout

    srout Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    565
    Saadut tykkäykset:
    11
  9. jarppa112

    jarppa112 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.04.2007
    Viestejä:
    81
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt näyttäis saavan 42/8404 markantalon ja gigantin verkkokaupasta. Onkos kukaan nähnyt näitä telkkareita muilla firmoilla vielä?
     
  10. cman

    cman Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.12.2003
    Viestejä:
    88
    Saadut tykkäykset:
    0
  11. Thorne

    Thorne Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2008
    Viestejä:
    67
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saas nähdä millainen tuo uusi, ainakin noista 8404-sarjalaisista löytyvä Pixel Precise HD-käsittely tulee näyttämään. Kai se jostain Pixel Perfect HD:n alapuolelta löytyy.

    Toisaalta näyttää ja vaikuttaa hyvältä tuo tuleva 9604-sarjakin.

    Teknisille kaiketi tulossa jokin yksinmyyntimodi tuosta 8404-sarjasta, missä pitäisi olla kuuleman mukaan lasijalusta ja parempi kake.



    edit: näyttäisi olevan typo tuossa Markantalon 42pfl8404-myyntitekstissä, kun siinä puhutaan Perfect Pixel HD:stä, mutta ainakin Philipsin omien sivujen mukaan koneessa on tuo uusi Pixel Precise HD.
     
    Viimeksi muokattu: 29.05.2009
  12. SeaToSky

    SeaToSky Guest Guest

    Liittynyt:
    08.01.2005
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokemuksia 37" 9604H:sta...

    TV:n ja kaukosäätimen ulkonäkö/muotoilu on erittäin hyvä. Kaukosäädin muistuttaa esimerkiksi paljon Kuron vastaavia näöltään ja painoltaan. Pinnat on harjatut, heijastamattomat tumman harmaat. Näytön heijastavuus on ehkä lähellä Sonyja eli juuri sopiva... käytännössä siis melkein matta. TV:tä voi myös kääntää jalustalla vaakasuunnassa ja tarvittaessa kallistaa sivusuunnassa. Kaikki johdot saa vietyä yhdestä aukosta tv:n keskeltä. TV:n valikot tyylikkäät etc. Itse kuvanlaatu on myös mielestäni hyvä, mutta sen on ehkä parasta kunkin käydä toteamassa liikkeessä. TV:n omien kaiuttimien ääntä on vaikea verrata muihin, mutta mielestäni ääni on ihan kiitettävä, ainakin uusiin Panasonicin plasmoihin verrattuna.


    Missä sitten olisi parannettavaa?

    - Mediatoisto ainakin USB:n kautta. Muistitikulta toistaa .mpg ja .vob MPEG-2 SD-videot... mutta ei .ts! XviD-codecilla varustetut 352p/720p avi-tiedostot toistaa juuri ja juuri nykien => ei voi katsoa! DLNA:n kautta mahdollisuuksia toki enemmän. Huomioitavaa myös, että joskus kun tikku on tv:ssä kiinni niin tv sekoaa => ei enää osaa näyttää normaalia tv-kuvaa ennen kuin tv:n ensin sammuttaa. Joskus vaatii töpselin irroittamisen.

    - Diaesityksissä olisi parannettavaa kaikissa Philipseissä paljon. Fade-efekti puuttuu jostain kumman syystä kokonaan, samoin musiikki.

    - Kuvan zoom-toiminto ihan suht toimiva, mutta joskus olisi toivomisen varaa... erityisesti valokuvia katsottaessa. TV pyrkii täyttämään aina ruudun, joten osa kuvasta leikkaantuu yleensä pois + yhdenkin kuvan sisällä tapahtuu usein ärsyttävää zoomausta, joten vakautta toivoisi lisää. Kuvan näyttö ruudulla sen kuvasuhteen (4:3/16:9) mukaan olisi kiva lisä muiden vaihtoehtojen joukossa. Ei kaikki halua aina katsoa 4:3 kuvaa koko ruudun leveydellä vaikka lähetyksessä olisikin mustaa alhaalla/ylhäällä. Lisäksi 4:3 kuva ei aina näy automaattisesti oikeassa suhteessa vaan se vaatii kanavanvaihdon ensin.

    - Netti-tv tuntuu edelleen olevan viime vuosituhannelta ajatellen käytön helppoutta/nopeutta. Langatonta näppäimistöä/hiirtä ei tuohon valitettavasti myöskään saa. YouTube-videot näkyy nykien ja muutenkin niiden selaaminen on ärsyttävän vaikeaa. Tosin tämä on totta varmasti kaikissa vastaavissa sovelluksissa.

    - Välikuvien interpolointi (100 Hz) voisi olla toimivampi ottaen huomioon häiriöiden yleisyys. Luultavasti parempi katsoa tv:tä ilman tuota. Tämäkään tuskin on ainoastaan Philipsin ongelma vaan kaikkien valmistajien yhteinen...

    - Valikkojen selaus ja tv:n käynnistys voisi olla aavistuksen nopeampaa.
     
    Viimeksi muokattu: 13.06.2009
  13. HardSoft

    HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    01.11.2005
    Viestejä:
    2 281
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ole totta.....esim. Panasonic DMP-BD80 BluRay soittimessa YouTuben hallinta on huippuhelppoa, videot latautuvat välittömästi, laite skaalaa ne alkuperäinen reso huomioon ottaen hyvin ja ne toimivat täysin ilman häiritsevää nykimistä. Pannussa on kehuttu tätä toteutusta useilla forumeilla. Toteutuksia on monenlaisia.
     
  14. SeaToSky

    SeaToSky Guest Guest

    Liittynyt:
    08.01.2005
    Viestejä:
    42
    Saadut tykkäykset:
    0
    Suurennettaessa kapeat (4:3) YouTube videot koko ruudulle ei ne näy alkuperäisessä suhteessa myöskään vaan tv levittää ne automaattisesti laajakuvaksi. No tuskin YouTuben toimivuus on kellään päällimmäisenä mielessä tv:tä ostettaessa.
     
  15. HeEBeli

    HeEBeli Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2007
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    0
    Missään nimessä Youtuben käyttö ei ole niin nopeaa kuin koneella. Televisiossahan ei ole esim minkäänlaista välimuistia saati fyysistä muistia joten joka ikinen kirjain ladataan ruutuun joka kerta uudestaan. Lisäksi se kuinka nopea nettiliittymä (>2MB) on vaikuttaa asiaan aika lailla.
     
  16. hkj

    hkj Avatar Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2003
    Viestejä:
    4 126
    Saadut tykkäykset:
    0
  17. peeter3000

    peeter3000 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.10.2007
    Viestejä:
    151
    Saadut tykkäykset:
    0
    Molemmissa 32" ja 37" tv-n pakkauksessa lukee: DVB-C tukee Welhoa (FIN).
    Ostettu 32" Ranskasta(made in belgium) ja 37" Belgiasta(made in france).
     
  18. tudek

    tudek Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2009
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    juu, elikkä tässä on nyt harmaita hiuksia tullut television valinnassa. Etsin 32" telkkaria ja hintakattona on n. 700€. Tv tulisi peli (PS3 ja xbox360) ja bluray käyttöön.

    No törmäsin sitten tähän 32PFL7603H malliin ja kaikki vaikutti olevan kohdallaan, kunnes törmäsin lukemattomiin palautteisiin tämän mallin input-lagista.
    Kertokaas nyt esiintyykö tätä kyseisessä mallissa, ja kuinka suuri juttu tuo on. Eikö kyseisellä telkulla kykene siis urheilua ja räiskintää pelaamaan?

    ei tälläsiä ongelmia ollu kuvaputkissa...prkl.
    (pahoittelen jos tuli väärään triidiin!)
     
    Viimeksi muokattu: 03.06.2009
  19. HeEBeli

    HeEBeli Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2007
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    0
    Natural Motion off ja pystyy:thumbsup:
     
  20. apinamies

    apinamies Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.11.2003
    Viestejä:
    218
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kato saisitko Hirvoxista vielä 9613 mallia. Itse hain ainakin semmosen pari päivää sitten 599€ hintaan... (pelejä en kyllä pelaa)